Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
OFF:
tegnap FUN versenyt nyomtam rFactorban 1969es ausztrál verdákkal, na ott igencsak óvatosan a gázzal fékkel játék volt...és 5kör alatt úgy leizzadtam mint 6óra NFS után xD
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
akkor inkább már TDU 😊
nálam az EA a Most Wanted óta a süllyesztõben hatalmas tüskés acél hengerek közt fexik...
"nincsen TÖKÉLETES játék!" ellenben sincs tökéletes ember, de nõ sem!...
lásd Murphy törvénye...ami elromolhat az el is romlik...amibe lehet BUG ott lessz is 😊
"Amúgy meg örüljetek hogy van NFS,sõtt örülnétek ha ez lenne az elsõ PC-s játék,és ne gyertek azzal hogy de nem az......... 😊"
ha hiszed ha nem, amíg nem láttam a topikot a Top10-ben nem is érdekelt a game..ha ez lenne az elsõ?? akkor várnám a másodikat mert az elsõbe lévõ BUGokat remélhetõleg a 2.ban kijavítják 😊
szánalmas az EA -.-
UI: tudom, hogy ez a vesszõparipám, de ez van <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ez az egész EA 1 nagy rakás fos...
ezek nem játékot gyártanak, csupán valami képregényt...
hol van az h hajtok a Kinidiak Parkban a SZÉRIA M5-et, és nyomomban a Yard, amikor télleg hajtani kellett, kanyarodni, elõre figyelni mert a te autód is törik..vagy mikor zúzás nélkül kellett a Porschét aból bbe vinni...
Számomra az NFS mától megszünt létezni...ijen sz@rt hogy a francba képesek kiadni?...ja tudom..
CÉLZOTT közönség: pistike a 8éves hülyegyerek, aki azt hiszi h a Calgon(carbon) az NFS 1sõ része...és hogy mijen krvajó játék, ûberel mindent...és most lehet kövezni...
The NFS Undercover is a Very BIG FAIL!
<#miaz>#miaz>
ez a rész tök gáz lesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LFS,rFactor,GTR2,GTL,RBR..ezek a szimulátorok, nem a GRID...
a GRID az arkád és a szimulátor között van, szvsz...
Úgyhogy mindenképp lesz új NFS.
Hol mondtam, hogy szar az arcade? Annyit mondtam, hogy a grid, meg a juiced is arcade bõven, mégis jó.. Próbáld értelmezni amit írok, úgy könnyeb lesz társalogni -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Micsodaaaa? Nekem azóta sem változott az álláspontom, a Carbon is egy hugyfos 😄
Kb egy hétvégére kötött le az is. Azóta csak pár perces nosztalgia játékra rakom be a PC-be párhavonta, vagy mégritkábban...
Csak késõn lettek felrakva...emékszem a Carbont is hogy szekáltátok aztán meg húúúú az a legutolsó legjobb játék meg így meg úgy...szégyen amit itt mûveltek!Akkor kéne ennyire szekálni amikor már kipróbáltátok,eggyelõre tök fölösleges!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Erre itt van ez a teszt... Baszki. Ennyit vágnak hozzánk megint? 12 órás játékidõ? Könnyû vezetni az autókat? Fékezni nem kell, csak gázt nyomni, majd úgy is a szûkebb íveken idõlassítással fordulunk? Csúszkás tuning, azt se tudjuk milyen alkatrészt tuningolunk az autóban, csak 5 csúszkaállást látunk? Sérüléseket automatikusan javítja a játék? Bazzeg... Az apróságokba már bele sem kötök. Kritikán aluli arcade.
Sajnos egész biztosan ez lesz a legutolsó NFS, bár nekem ezt a legnehezebb kimondani, mert 1994 óta gyûjtöm õket, de ezt tényleg 2008-ban akarják nekünk eladni?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"a sérüléseknek nincs hatása az autó teljesítményére."
" nagyon lebutított tuning"
" erõs Most Wanted-replay feeling"
"visszatér a Catch Up rendszer"
Pontosan olyan lesz, mint amilyennek hetekkel ezelõtt megjósoltuk.
Igénytelen, borzalmas, zavarosfejû tizenéves vérpistikéknek készítve.<#levele>#levele>