Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
😄 Még szép!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

SimaSuna
NFSen nõttem fel(1-tõl 5ig), azért már csak maradhatok gyerek ^^
kovecses
Értem már! Hát persze! Aki kinõtt a játékokból annak persze hogy nem jó, az ne is akarjon játszani ezzel, az sokkal inkább realitást vár egy játéktól, azt keresse a szimulátorokban vagy nõljön fel!

kovecses
Ez a sok pepsi logó kinyír! XD

kovecses
Azt elhiszem!

Pepsi Twist
<#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SimaSuna
<#banplz><#lama><#wilting><#bdead>
SimaSuna
jó én csak 22vagyok de sokkal jobban éreztem magam abban a környezetben mint most :/

OFF:
tegnap FUN versenyt nyomtam rFactorban 1969es ausztrál verdákkal, na ott igencsak óvatosan a gázzal fékkel játék volt...és 5kör alatt úgy leizzadtam mint 6óra NFS után xD
Pepsi Twist
meg legalább az elsõ részekbe volt belsõnézet... ha itt is lenne már tuti jobb lenne a színvonal

Pepsi Twist
hát én felnõtt vagyok immáron 28 éves és nagyon sokan azt mondják hogy még gyerek vagyok de az utolsó 3-4 NFS 1 trágya volt... ez is az lesz..

Attila889
jah amúgy engem se nagyon érdekelnek a játékok,csak akkor ha elfut a gépemen,mert idegesítõnek tartom ezeket a shader modelleket :S

Attila889
igazad van.De általában mindig a folytatásokat cseszik el,ahogy ezt láthattad is az elmúlt jópár években,és nem csak ennél a játéknál.Én mindig örömmel játszom az elsõ résszel mert mindig az a legjobb,hiába vannak benne hibák amik kicsit tönkreteszik a játékélményt...mindig is az elsõ részek a jobbak,mert a siker után csak elcseszés következik 😊

gduck
ÁÁÁ, a régi szép idõk! Éjszakákakon át NFS és STUNTS 😄 Most valóban a TDU ad vmi hasonló élményt!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SimaSuna
én ezeket mind megértem...csak felbuerálja az agyam, h hova az a régi varázs, hova a sima széria autó mikor kiskötsögként menekültem a yard elõl...majd game után mentem a nyilvános fülkéhez és ordibáltam a yardnak h "pörszuit dö blú dzsaguar..." azoknak a gaméknak feelingje volt...nem úgy mint ennek a szharnak 😊

akkor inkább már TDU 😊
SimaSuna
pistikének a 8éves anyucikedvencnek biztos jójáték lesz...
nálam az EA a Most Wanted óta a süllyesztõben hatalmas tüskés acél hengerek közt fexik...

"nincsen TÖKÉLETES játék!" ellenben sincs tökéletes ember, de nõ sem!...
lásd Murphy törvénye...ami elromolhat az el is romlik...amibe lehet BUG ott lessz is 😊

"Amúgy meg örüljetek hogy van NFS,sõtt örülnétek ha ez lenne az elsõ PC-s játék,és ne gyertek azzal hogy de nem az......... 😊"

ha hiszed ha nem, amíg nem láttam a topikot a Top10-ben nem is érdekelt a game..ha ez lenne az elsõ?? akkor várnám a másodikat mert az elsõbe lévõ BUGokat remélhetõleg a 2.ban kijavítják 😊

szánalmas az EA -.-
gduck
Tudod egy 8 éves gyerkõc még bármivel eljátszik. Sõt az idõsebb is! Nem problémázik, nem gondolkozik annyit feleslegesen mint egy felnõtt <#wave> Ha tetszik, ha nem: ez a játék már nem igazán felnõtteknek készül <#wink> Inkább gyerekeknek vagy olyan felnõtteknek akik még gyerekek! Hiszen ez játék és semmi komoly... Hiába szarok, elszomorítóak a videók, én valszeg jókat fogok játszani vele!

UI: tudom, hogy ez a vesszõparipám, de ez van <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Attila889
amúgy nekem mind1 milyen játékot csinának,mert a mai világban nincsen TÖKÉLETES játék!Minden hibás,tele van buggal,szar már minden.Amúgy meg az EA nem a hírnévre hajt hanem a pénzre.Mintha ezt nemtudtátok volna.Amúgy meg örüljetek hogy van NFS,sõtt örülnétek ha ez lenne az elsõ PC-s játék,és ne gyertek azzal hogy de nem az......... 😊

Attila889
szerintem is 😄 <#vigyor5>

LeWyTy
Szerintem nem vagy egyedül<#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

telón tiszta jó a játék <#vigyor5>

SimaSuna
elõször olvasd el mire válaszoltam...

GRID-re nem az ándörkáver-re -.-
SimaSuna
elnézve a videót, és a "tesztet"...rájöttem valamire...

ez az egész EA 1 nagy rakás fos...
ezek nem játékot gyártanak, csupán valami képregényt...

hol van az h hajtok a Kinidiak Parkban a SZÉRIA M5-et, és nyomomban a Yard, amikor télleg hajtani kellett, kanyarodni, elõre figyelni mert a te autód is törik..vagy mikor zúzás nélkül kellett a Porschét aból bbe vinni...
Számomra az NFS mától megszünt létezni...ijen sz@rt hogy a francba képesek kiadni?...ja tudom..

CÉLZOTT közönség: pistike a 8éves hülyegyerek, aki azt hiszi h a Calgon(carbon) az NFS 1sõ része...és hogy mijen krvajó játék, ûberel mindent...és most lehet kövezni...

The NFS Undercover is a Very BIG FAIL!
<#miaz>
DarkSector
biztos hogy nem téved.
ez a rész tök gáz lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SimaSuna
biztos h tévedsz 😊

LFS,rFactor,GTR2,GTL,RBR..ezek a szimulátorok, nem a GRID...
a GRID az arkád és a szimulátor között van, szvsz...
Slayerboy
ez egy szar <#wilting>

Voltam zárás előtt. _______________

HKS
régen még tényleg arról szólt a játék hogy gyönyörû tájakon szebbnél szebb sportkocsikkal száguldozzunk végig ma meg már az ien olyan csilivili akármikkel felcsicsentett lamborghinikkel tépnek a gyerekek

HKS
elolvastam igen teljességgel egyetértek am régebben Electronic Arts volt aztán lett EA Games és innentûl szüntek meg a jó játékok eddig megmondom õszintén mindel játszottam de az 5. rész után csak romlik a játék még a HP2 nem is volt olyan vészes és am meg aki azt hiszi hogy az U1 elõtt nem volt tuning az rosszul hiszi mert a 4-be is raktak egy kis tuning féleséget😄

Hát a támogatás miatt felesleges megvenni. Az EA messze a leggazdagabb kiadó a világon, és mivel a pénzen kívül nem érdekli semmi, minden évben ad ki új NFS-eket. Ahogy sims kiegészítõket is, csak azokat kéthavonta.

Úgyhogy mindenképp lesz új NFS.

SötétBarom
Te igen hülye vagy 😄D
Hol mondtam, hogy szar az arcade? Annyit mondtam, hogy a grid, meg a juiced is arcade bõven, mégis jó.. Próbáld értelmezni amit írok, úgy könnyeb lesz társalogni -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

#318-ban én már megmondtam a frankót, akit érdekel, visszaolvashatja 😄

DJ Skyline

"emékszem a Carbont is hogy szekáltátok aztán meg húúúú az a legutolsó legjobb játék meg így meg úgy"
Micsodaaaa? Nekem azóta sem változott az álláspontom, a Carbon is egy hugyfos 😄
Kb egy hétvégére kötött le az is. Azóta csak pár perces nosztalgia játékra rakom be a PC-be párhavonta, vagy mégritkábban...

HKS
az a tizenéves korosztály volt aki iet mondott és a vérpistikék

Attila889
és?Lehet ezek kamu videók 😄
Csak késõn lettek felrakva...emékszem a Carbont is hogy szekáltátok aztán meg húúúú az a legutolsó legjobb játék meg így meg úgy...szégyen amit itt mûveltek!Akkor kéne ennyire szekálni amikor már kipróbáltátok,eggyelõre tök fölösleges!

DJ Skyline
ez a félkész játék kb 2 és fél hét múlva a boltokba kerül 😄 amerikában persze

Attila889
nektek semmi se jó,majd a végleges játék után lehet szekálni,de eggyelõre még felesleges a félkész játékot....ejj istenem,ti fiatalok 😄

Pepsi Twist
az utolsó 2 részt énis így toltam 😄 csít aztán ökörködés delete mindez 1 nap alatt

szerintem nem, a tízéveseknek! majd letöltöm warezban, kiprobálom játszok fele fél 1 orát utána ,megint játszok vele fél orát aztán keresek egy teljes autó pálya kodot kiprobálok egy kettõ autot. és pár nappall késõbb letörlöm. ez lesz a sorsa mint az összes eddig részeinek. semi izaglom. semi kihivás nincs benne. haogy látom, remélem csak hülyeséget mondam.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Pepsi Twist
én sem fogom nagyon letölteni... se megvenni...

és akkor képzeld mit fognak összehozni ha ezentúl 2 évig csinálnak majd minden részt

te, én megveszem, de csak két dolog miatt, és csak miután lement az ára. 1, hogy evvel hozzájáruljak, hogy fennmaradjon az NFS név, bár csak a gyerekkori rajongás miatt. 2, hogy ez is menjen a másik 11 rész mellé a polcra a gyûjteménybe. Én aztán evvel sokat játszani nem fogok, az zíher!

Pepsi Twist
tudod én jós vagyok... én már megmondtam 1x hogy ez lesz az utolsó...

Baszki... pedig azért haloványan reménykedtem, hátha kapunk végre egy normális részt. Pedig már évek óta ugyanaz megy, remények, majd szar játékélmény. Aztán mióta pár napja láttam azt a Porsche-s videót, amikor mintha dróton rángatnák az autót, úgy veszi a kanyarokat, éreztem, hogy baj lesz megint.

Erre itt van ez a teszt... Baszki. Ennyit vágnak hozzánk megint? 12 órás játékidõ? Könnyû vezetni az autókat? Fékezni nem kell, csak gázt nyomni, majd úgy is a szûkebb íveken idõlassítással fordulunk? Csúszkás tuning, azt se tudjuk milyen alkatrészt tuningolunk az autóban, csak 5 csúszkaállást látunk? Sérüléseket automatikusan javítja a játék? Bazzeg... Az apróságokba már bele sem kötök. Kritikán aluli arcade.

Sajnos egész biztosan ez lesz a legutolsó NFS, bár nekem ezt a legnehezebb kimondani, mert 1994 óta gyûjtöm õket, de ezt tényleg 2008-ban akarják nekünk eladni?

bboyatty
Annyiszor megfogadtam mar, hogy nem irok ebbe a topikba tobbet, es mostantol be is tartom, nem latom ertelmet ennek az egesznek. Itt most folyik a nagy harc az arkad es a sszimulator kozott... aminek semmi ertelme mert vannak akik ezt vannak akik azt szeretik... es akkor te bejossz ide mint nagy szimulatoros es fikazol mert hat az arkad az szar... es ha nem is lenne az, akkor is szar mert hat te szimulatoros vagy es az arkadnak szarnak kell lenni... es en itt kiszaltam.Csokolom!!!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Asszem maradok az Underground 2,Most Wanted nél.

"Tekintve, hogy a vezetési stílus sokkal árkádabb lett, alig kell levegyük az ujjunkat a gyorsító gombról. Mivel a város javarészt széles utakból, és csupán néhány éles kanyarból áll, fékezni sem nagyon fogunk, mert a szûkebb részeken is bõven elég, ha a Speedbreakert használjuk, ami lelassítja az idõt, így sokkal jobban irányíthatóvá válik az autónk."
"a sérüléseknek nincs hatása az autó teljesítményére."
" nagyon lebutított tuning"
" erõs Most Wanted-replay feeling"
"visszatér a Catch Up rendszer"

Pontosan olyan lesz, mint amilyennek hetekkel ezelõtt megjósoltuk.
Igénytelen, borzalmas, zavarosfejû tizenéves vérpistikéknek készítve.<#levele>

trick daddy
És másoknak-is <#nyes>

DJ Skyline
nem semmi hogy úgy átmegy az oszlopokon mintha azok kartonból lennének

kovecses
Hát kezdtek elszomorítani! Én azért kipróbálom, max majd többször újrajátszom más más autóval a hidegebb téli napokon...

Pepsi Twist
lehet hogy mire lerázom leizzadom az agyam 😄