Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
miért van az az érzésem, hogy ebben megint kis gecik lesznek a rendõrök?

Csabesz6
...megvan, a High Stakes,-kedvencem-, telepítõablakában volt hasonló motorhang.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Tudom már!
Találtam egy nosztalgikus elemet.Az EA logó után a felpörõ fordulatszámmérõ képi megjelenítése plusz a motorhang hozzá.Emlékeket ébreszt bennem.A többi a szokásos...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

broman191
Eredeti max. a borító lesz sokaknál. Annak látszó...<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
Hát ez nagyon Most wantedes...de nem baj ez. hot pursui óta legalább az jó volt. a többi szr, warezes cucc 😄
arra is kiváncsi leszek, hogy mennyien fogják megvenni eredetibe 😄DDD Már nem a régi a sorozat. ez is olyan lesz mint a mw.

broman191
Mi volt a gond az elõzõvel? Nekem jó volt...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

egész hangulatos.. :p

broman191
Ha hozzá tudok majd suxni az irányításhoz jó is lehet...😊

broman191
Végre valami jó japó anyag...<#hehe><#eljen> McLaren F1-rõl érdekes a kép, szerintem pár másodperc alatt olyan távra lehetne kerülni szerencsétlen zsaruktól hogy evade lenne...😊 Aston-ra is látom ráment a "NFS széria bodykit" az ujjamnyi kipuffanóvégekkel...<#idiota>

Prince23
Házigazda! offtopikot ideje lenne betenni, nem? :F

RoyalPredator
Nem ez a lényeg, hanem az hogy a rendõr mögötte van, holott ha van egy kis eszük, meg se próbálják megállítani.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

<#gonosz1>

tigeroo
gépigénye mekkora lesz?
ezmég ugyan az a felturbózott motor amit a Hot Pursuit 2 óta használnak?
kovecses

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

nekem is tûnt fel elõször

Azért egy McLaren F1 LM-et ne hasonlítsunk már egy Bugatti 16.4 Veyron-hoz, Koenigsegg CCXR Editionhoz, vagy SSC Ultimate Aero-hoz, amik vagy turbófeltöltõvel, vagy kompresszorosan tudnak csak gyorsabbak lenni. Ha a McLaren F1 LM-re rátenne egy tuningcég egy 1 bar-os kompresszort, vagy quad turbo-t, nem lenne esélye egyiknek sem, már csak a lóerõ/kg arány miatt sem. Egyébként a leggyorsabb utcai autó a világon a Weineck Cobra 780 CUI Limited Edition, 12900 köbcentist motor!! 4.9 másodperc alatt van 200 km/h-án, 10 alatt 300-on, és úgy hogy se turbó se kompresszor nincs még rajt!!! 15 darabot gyártottak belõle két éve. Végsebesség valahol 400 felett, de ha akkora turbót is rátennének, mint a Veyronra vagy az SSC Ultimate-re, valahol 450 km/h felett lenne a végsebesége!!! A leggyorsabb nem utcai autó pedig a Bloodhound SSC sugárhajtású rakétaautó, ami az 1690 km/h sebességre is képes, jövõre próbálják ki egy sósivatagban (youtubon van videó róla). Üdv.

SLICK
Én is meghajtanék egy F1 McLarent ^^ Ez a videó meg dúrva:

DJ Skyline
Koenigsegg, de különben a Koenig is levan maradva, meg a Veyron is 😊 egy SSC Ultimate Aero nevû autó vezeti a sort ha jól tudom, 412 km/h sebességgel. October 9, 2007 - Official! The SSC Ultimate Aero's record is validated by Guinness World Records™

errõl sokáig lehet vitázni hogy melyik is a leggyorsabb "utcai" kocsi.. 😄

Pepsi Twist
koenigsegg

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

RoyalPredator
Egészen...2004ig vagy meddig, ez a Meclaren F1-es volt al rggyorsabb utcai kocsi, az újjabb, valami Köhgen kocsiig.

ÉS EZT IS KÖVETNI TUDJA A POLICE?😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

examinee
Nyem láttam, ne kekeckedj már😊

DJ Skyline
úristen a rendõr is felveri a vízt <#wow3><#merges2> amúgy végre egy autó ami tetszik is, felüdülés a Mustang osztag után 😄

ezt a képet már láttad ? 😮

examinee
Az igaz csak a gémply miatt adtam, sokan nemlátták sztem mert nem sok helyen lelhetõ fel.
Nem is annak adtam aki látta már.
Tegnapis adtam az Escape the cops trélert és azt is kevesen látták.
Mindegy, gondolhatod hogy nem annak szántam aki láttamár...
Most irhatnám hogy minek teszed be a képeidet, láttam már ezeket és hasonlokat😊

mit nézzünk rajta ? 😊

elég régi videó már :p

examinee
Jó nem lehet közvetlen linkelni. KAttintsatok rá és a keresõbe irjátok be NFS Undercover police vagy NFS: Undercover Police Car Chase mindegy kifogja adni.

examinee
tyû de vicces... <#wilting><#bdead>

kovecses
Sajnos van benne valami.

Attila889
nem mindq hogy mi?A lnéyeg hogy kéept kapjá vazze 😊

examinee
Amugy nem értem te mibõl látod hogy a rendõrautonak nincs vizfelverõdése. Folyamatosan takarásban van és mosott a háttér.
Itt egy vidi itt látszik hogy van vizfelverõdése a másik autonak is (itt is rendõrauto).
Klikk!

kovecses
Legalább nézne ki normálisabban, pedig szeretem a Mustangokat... 😞

Csabesz6
idén ez a vizfelverés a hype?
tavaly ugye a füst volt
zomg.

klart
:SDA_ASDSD:dfs-sdfd

examinee
Ez olyan minthogy a nõk nem finganak. A rendõrautó se veri fel a vizet... ennyi😊

elég naqgy hiba

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DJ Skyline
azt nem értem hogy miért csak a mi autónk veri fel a vizet a képeken.

SLICK
ha jól tom itt 12+ lesz mert újra benne lesznek a rendõrbácsik :c

HKS
ha készitõ lennék én is így csinálnám mert fáradtságos munka😄

HKS
hát a boritókon a 3+ az vajon mit jelent hát igen ez a célcsoport a 3-évnél idõsebbek😄

Katun
Viszont ez a gém készül az olyannak is mint nekem, aki már csak azért is játszik vele, mert NFS és új és várja akármilyen szarnak tartják. Van a nfs-ekben sok zavaró dolog, de õszintén engem nem hat meg nagyon, én várom mert igénytelen vagyok lehet. De még mielõtt valaki ezt állítaná rólam, megsúgám, hogy a TDU azért befigyel a polcon és napi 3-400 kilómétert leautókázok benne.

Amúgy a hangokat nagyon szeretem mostanában az NFS-ben 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

SiteDisagner
egyébkén most wanted óta könyörgöm magamban, hogy legyen már este-nappal átmenet. mi abban olyan eszméletlen bonyolult. absz nem élvezem, h egyik részben nappal van, másikban meg éjjel. mellesleg rendben, ez nem tdu, de akkor is nekem undorító a játék fizikája. az irrealitás egy olyan fokát üti meg a szememben, ami már zavaró. ez a játék, ahogy én látom, már csak 10-14 éveseknek készül, akik még élvezik ezt.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

examinee
Hidd el azért a pénzért te is csinálsz ilyen szart😊
És az a baj hogy anagy fejesek kiadják a munkát egy kisebb fejesnek aki ha pöcs ilyen gémeket csinál. ÉS sajna a nagy fejesek Hawain vanak és kise probálják a gémeket, majd csak 1-2 éév mulva, na akkor kirugják a kisfejest és jöhet egy másik aki talán jobbat csinál😊

examinee
Énse azt irtam hogy szar legyen, de ne ugy gondolkozz hogy neked mi lenne jó ha milyen gém lenne. Ezeknek arculatuk van és ez nem ugy megy hogy na adjunk ki egy TDU folytatást, mert az atari igyis csinálja a TDU 2-õt és azt veszi meg majd inkább az ember.
Persze nekem is jol jönnének ezek az elemk és ezt le is irtam, de ez nem igy müködik hogy amit mi kívánunk az ugy lesz.
Bizonyos szabályokat be kell tartaniuk és õk tudják mit kell beletenni a gmbe és ki a célcsoport. Ez nem ugy megy hogy na csináéljunk valmit, felkell mérni a piacot, meghát mondom ha gyártassz mondjuk csak 2 terméket és az egyik jobban megy akkor inkább azt innoválod (fejleszted). nem tudhatod mi van az NFS-el mert csak kis ember vagy és nem látsz a rendszerbe.
Ennek NFS-nek kell maradnia, megkkell lennie a vonásainak.
De nem is értem minek magyarázkodok hisz azt se értetted amit elõbb leirtam.

DJ Skyline
vagy csak egyszerûen azt mondják a készítõk, fejlesztõk a nagy fejesek ötleteire, hogy..., majd felmondanak. 😄 és a górék ott ülnek az üres teremben és néznek ki a fejükbõl hogy mi is van most.