Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Találtam egy nosztalgikus elemet.Az EA logó után a felpörõ fordulatszámmérõ képi megjelenítése plusz a motorhang hozzá.Emlékeket ébreszt bennem.A többi a szokásos...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
arra is kiváncsi leszek, hogy mennyien fogják megvenni eredetibe 😄DDD Már nem a régi a sorozat. ez is olyan lesz mint a mw.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
ezmég ugyan az a felturbózott motor amit a Hot Pursuit 2 óta használnak?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
ÉS EZT IS KÖVETNI TUDJA A POLICE?😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Nem is annak adtam aki látta már.
Tegnapis adtam az Escape the cops trélert és azt is kevesen látták.
Mindegy, gondolhatod hogy nem annak szántam aki láttamár...
Most irhatnám hogy minek teszed be a képeidet, láttam már ezeket és hasonlokat😊
elég régi videó már :p
Itt egy vidi itt látszik hogy van vizfelverõdése a másik autonak is (itt is rendõrauto).
Klikk!

tavaly ugye a füst volt
zomg.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Amúgy a hangokat nagyon szeretem mostanában az NFS-ben 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
És az a baj hogy anagy fejesek kiadják a munkát egy kisebb fejesnek aki ha pöcs ilyen gémeket csinál. ÉS sajna a nagy fejesek Hawain vanak és kise probálják a gémeket, majd csak 1-2 éév mulva, na akkor kirugják a kisfejest és jöhet egy másik aki talán jobbat csinál😊
Persze nekem is jol jönnének ezek az elemk és ezt le is irtam, de ez nem igy müködik hogy amit mi kívánunk az ugy lesz.
Bizonyos szabályokat be kell tartaniuk és õk tudják mit kell beletenni a gmbe és ki a célcsoport. Ez nem ugy megy hogy na csináéljunk valmit, felkell mérni a piacot, meghát mondom ha gyártassz mondjuk csak 2 terméket és az egyik jobban megy akkor inkább azt innoválod (fejleszted). nem tudhatod mi van az NFS-el mert csak kis ember vagy és nem látsz a rendszerbe.
Ennek NFS-nek kell maradnia, megkkell lennie a vonásainak.
De nem is értem minek magyarázkodok hisz azt se értetted amit elõbb leirtam.