Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az m6 meg fullos mostmár. 350 a vége. még egész reális is. csak az nem, hogy 350-nel be is vesz egy kanyart... 😄
nyertem egy gallardo-t is, az is faszentos. 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
-minimális tuningolási lehetõség, az is maximálisan lebutítva
-rövid játékidõ
Hogy is volt az a pár hónap?
😄
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
de én alap hogy megveszem, tuning függõ vagyok, és ez lefog kötni pár hónapra az 100 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
www.autosapro.atw.hu
Az M3 22 millió újonnan.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szánalom kategória.
www.gamedroid.hu
engem már nem nagyon köt le az NFS. X360-ra pont elég volt nekem. 😊 PC-re felejtõs részemrõl.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
www.gamedroid.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
OST 4 track
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
semmi verseny, semmi shop, se semmi amiért oda kéne menni.
persze free roamban oda lehet kocsikázni.
vannak "riválisok" de nem úgy mint a pro streetben.
ahogy megyünk elõre a storyban, több fickóval is meg kell küzdeni. van akikkel meg kell "ölni", van akit meg meg kell védeni más autóktól.
nem akarok spoilerkedni, ezért errõl többet nem írok 😊
most már elég sok pénzt lehet keresni a versenyekkel, szóval van zsé tuningra. m6 esetében a felnin és kipufogón kívül semmit sem vettem, mert a bodykit és a spoilerek kibaszottul szarul állnak a bömösnek :S
Jó játékot neked.
Mindig is nyílt volt,és borzalmasan kevés hír volt,senki se írt be ide,és amikor jöttek a hírek megtört a jég 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign