7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#4147 sajna a grafikától még nem lesznek jobbak a pályák, meg nem lesz jobb a fizika. :\ -
#4146 told fell full grafra aztán arra kiványcsi leszek akad e vagy nem -
#4145 lehet a clone az béta -
#4144 Most én öregszem, vagy ez az NFS is szar? (elnézést a rajongóktol).
Fél óra után meguntam a hülye versenyeket, amik tök unalmasak.
Clone-t szedtem le, nálam 1024 minden maxon élsimitással csak az elején röcögött, amikor elindultunk és az összes járgányt láttam, utánna nem. -
#4143 szerintem a reloaded szebb! -
#4142 nos sokan irták hogy ronda... lol tuti h a gépük nem birja:
képek
thx Evil, gyönyörüek... -
Rogerke #4141 a reloaded verzió csak a crackel jobb vagy inkább szedjem le az egészet?
-
#4140 irányítás ugyanolyan szar? -
#4139 most 1024 a többit nem néztem még nem vólt rá időm! -
#4138 Néznénk az fps-t de sehol nem látjuk! -
#4137 milyen beálitások mellet játszol -
#4136 Megyek vissza még nézegetem aztán írok róla! -
#4135 Nekem PL szépen fut!
Nem szaggat(eddig)
-
#4134 miben jobb? -
#4133 miben? -
#4132 basszus nem látszik egyébként full garafon állo helyzetben configom kemény 9 FPS t produkál -
#4131 AKI TEHETI SZEDJE LE A RELOADED VÁLTOZATOT!!! MÉRFÖLDEKEL JOBB MINT A CLONE!!!! -
#4130 Sziasztok az sem jött be nekem [IMG][/IMG]állo helyzetben semmi sem mozog FPS t nézétek LOL -
#4129 Elolvastad egyáltalán amit írtam?
Menetstabilizátorról hallottál már?
Hétköznapi BMW-kben is láthatsz, jó pénzért gyakorlatilag bármibe beépíthető. -
#4128 Voltaképp semmi, csak analógiát vontam a jelenségre: sokan poénból kattintanak egy szavazásra, nem is sejtik, mennyi mindenre lehet (hangsúlyozom: lehet) hatással...
[Ezért félek majd az online választásoktó, ha mondjuk 2020-ban itthon is bevezetik...] -
#4127 Mi a fos bennük? Azt te sem gondoltad komolyan, hogy 250 fölött akármilyen utcai autóval lehet értelmesen manőverezni? -
#4126 Bizony.
A Test Drive Unlimited-ben is akadnak fura dolgok - offline nyomom, netem otthon nincs -, de azt legalább "semi-simulator"-ként (félszimulátor) aposztrofálhatják az elvakultak.
Nos, abban is van egy bivaly erős gép: Saleen - 1047 LE. Olyan fosadék az irányítása [mint ahogy minden "A" csoportos, 360 km/h (???) feletti sebességre képes autónak], hogy sírni van kedvem néha.
Holott, a valóságban (!) az ilyen autókba voltaképp csak robotvezérlést nem építenek be, minden más vezetési segéd ott van, hogy az autó ne váljék négy kerekű rakétává!
-
#4125 Igazad van! -
Rainbow15 #4124 és akkor mivan.. -
#4123 Most szedtem le a reloaded mindjárt megnézem már telepítem! -
#4122 " Akinek akadozik stb..es jo gepje van az toltse le a RELOADED crack verziot es minden jo lesz"
Ezt egy másik fórumban írták szerintetek működhet?
-
Rogerke #4121 mi a helyzet a RELOADED verzióval jobb mint az 1. volt???
(szaggat e azzal) -
#4120 Nem igazán.
De - a helyedben - nem csesztetném a magokat. Egy program sem éri meg.
Ha egy alkalmazás natív (természetes. alapértelmezett) módon nem hazsnál minden elérhető erőforrást, akkor felesleges egy működő rendszert érte kockáztatni! -
sebie #4119 readme file kimaradt a reloadedből, nektek van ? -
#4118 de ez tényleg vicces!
Álvezné az ember hogy 1001paci dübörög erre egyszer csak beelőz egy rendőr kocsi! -
MORO67 #4117 sziasztok ez magyarul is megjelent mert nekem angol verziom van???? -
#4116 www.nfshungary.hu -
#4115 Nem szokásom cheat-elni, de volt már, hogy használtam könnyítéseket.
Főképp a "Trainer"-eket szeretem, könnyen kikapcoslhatóak.
Nos, a Most Wanted-ben vettem észre, amikor már vagy 3-szor játszottam az egészet elejétől és egy mittomén milyen nevű trainerrel felnyomtam az aktuális autóm max.sebességét 550 mph/-re(!), a rendőrautók tartották a tempót!!!
-
#4114 belevan építve a játékba -
#4113 Magyarítást honnan lehet tölteni? -
#4112 Amúgy ezzel a CPU álítgatos cucal el tudom cseszni a gépem?
-
#4111 arról nem is beszélve, hogy a civil autó még a rendőrt is leelőzte lassú ez a Veyron -
at16 #4110 :D:D kemény dolgok ezek :D
biztos erősebb a motor azoknak xD -
#4109 érdekes az is, amikor ennyivel mész és ezek a rendőrségi terepjárók csak úgy megelőznek
am felbontás 1440*900, minden max
-
#4108 szerintem ugyanolyan :S