Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
az igaz...de az a lényeg hogy jót játszál vele aztán kész...jót kell kockúni 😄 XD
Mindenestre én ezzel is vígan eljátszogatok,igaz csak 1-szer fogom végigtolni vagy jóval késõbb újból...én fogadást kötöttem egy haverral hogy 3 nap alatt az Underground 2-tõl a Pro Street-ig nemtudom majd végigvinni 3 napig...1 nap alatt az MW-t és a Carbont végigvittem....aztán jött a Pro Street....sztem ezek az NFS-ek halál egyszerüek,és hót unalmasak ha rengeteget játszol vele :S
De engem mindig is a térkép érdekelt,meg hogy hogyvan megcsinálva,most is csak ez érdekel az UC-ben 😊

Sland
Pár pikcsõr boxról

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

greg benz
Egyetértek,nincs ellenvetés😄D

Attila889
én csináltam még anno a topikot...NFS 11-el mert akkor még csak így futott az új NFS 😛
Aztán jött az új neve az Undercover 😊

Istencsászár
Gt5 Ps3ra jön, és szét fog büntetni mindent, egyetlen ellenfele a Forza 3 lesz, bár a GT5 mesteri és aprólékos munkáját nehét lesz túlszrányalni, bár a fizika a Forza széria fele dönti a mérleget, a kivitelezés pedig a GT fele, össze kéne gyurni a kettõt😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

greg benz
Tökmind1,mert az sincs..pontosabban van,de nem új,tehát már annyira nem köti le az embert (értsd: nyolcadszorra valahogy már nem tud annyira lekötni,megfogni ugyanaz a játékmenet/élmény)

Goruck
jéé már itt is van a játék:S azthittem majd nyárra lesz:S:S:S

ha ezt a topicot nem a Szabi csinálta volna.....akkor Dj Skyline 😄😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Attila889
egy kis reklám: APÁM ASZTALOS 😛

Attila889
nekem ne essen le az állam...úgy nem lehet játszani<#vigyor>
Engem a grafika sose érdekelt.....és nem is fog,engem a játékélmény fog meg mindig 😊

greg benz
"a GT sorozat földhöz ragadt normális autóverseny"

Az NFS-nek meg ez a sorozata (UG1,UG2-t leszámítva talán) legalább annyira földhözragadt..mindig egy picit változtattak rajta,pár új pálya,új arcok,új autók,de ennyi.. de szerintem huszonötezredjére már kevés ennyi "újítás"... fõleg,ha a játék konkrétan nem javul
Persze tudom,földhöz kéne vernie pl a Ps2-eseknek a seggüket,hogy még adnak ki valamit erre a gépre,de szerintem ez az nfs pl majdnem olyan,hogy inkább ne adták volna ki..

Istencsászár
"Rengeteg újdonságot mutat"

Azért ez tulzás, de az alap koncepciója korrekt amire lehet építeni, de a GT sorozat földhöz ragadt normális autóverseny, semmi cicoma semmi tuning, egy normális versenyjáték, de inkább a szim fele mozog szóval nem sorolnám bele az árkéd kategóriába habár egyes elemei azok. GT5 még nem jött ki, csak egy Prológ ami egy igen kis szeletét tartalmazza, inkább egy kövér demo, sik hibával és hiányossággal, a GT5 2010 elején jelenik meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Épp most nézem, ha csak a PC platformra kijött NFS-eket teszem ki szépen a polc tetejére, a 12. rész már épp nem fér el a másik 11 mellett, meg kell hosszabbítanom a polcot<#idiota>vagy ez egy jel, hogy ennyire érdemtelen a rész, hogy még polc férõhely sem jut neki?<#idiota><#idiota>

<#idiota>

Ez már eddig egy fél southparkepizódforgatókönyv. <#idiota>

vagy 1 erõs gépet (ami nincs) + pcsx2 = GT4 = na de ne offoljunk

greg benz
van benne valami..de (szerintem) már csak amiatt az egy játék miatt érdemes beszerezni egy PS2-t

azt kifelejtetted h. nem j0tt ki PC-re...

greg benz
És megint csak a Gran Turismo sorozattal tudok elõjönni mint a másik oldal.. 1-1 részt akár évekig is csinálnak,de meg is éri! Az a játék k*rva sokat nyújt,nagyon leköti az embert! Rengeteg újdonságot mutat,és nem tudja megunni az ember! Elég,ha azt mondom,hogy a GT4 2005-ben (ha jól tudom) jelent meg,most 2008-at (lassan 09) írunk,és még mindíg éppen akkora rajongótábora van,még most is akkora élvezettel játsszák az emberek,mintha most jött volna ki! EZT KELL tudnia egy játéknak.

greg benz
Persze..tökéleteset én sem vártam,de azért amikor már azt látom,hogy egy játékról LÁTVÁNYOSAN húzzák le a huszonharmadik bõrt,akkor az egy kicsit bosszant.. inkább fejlesszék 3x ennyi ideig azt a kurva játékot,és amikor berakom,elindítom,essen le az állam! Ne pedig...hááát..végülis nem rossz..nem olyan nagy száááám,de nem rooooossz..
Az embernek úgy kell rábeszélnie magát,hogy amivel játszik az nem egy sz*r,és nem egy -már régebben megjelent játék- kicsit (tényleg csak kicsit) feltupírozott változata..ha így kell gondolkodnia a játékosnak,az már régesrég rossz (szerintem)!
(zárójelben megjegyzem:bátyám kb. 1 órája játsszik a játékkal,és már 8%-nál tart..azért könyörgöm)

Attila889
nem azt mondtam....tök mind1,én tudom hogy az EA annyira fosokat nem dob össze,én nagyon szeretem az összes NFS-t,és engem nem érdekelnek a bosszantó hibái,az a lényeg hogy játék legyen,mivel nincs tökéletes játék!
úgy mint tökéletes ember!

Pepsi Twist
pacman-t ma adnánk kis (amit régen adtak ki) és NFS lenne a neve akkor überkirály lenne 😄 még a gépigénye sem lenne sok 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

greg benz
Tehát felõled lehetne egy ûberelbaszott megafos játék is,amit 2 hét alatt dobtak össze,de ha rá lenne írva,hogy "NFS" akkor jójez?<#idiota><#banplz>

Tigristank
Nekem az évente új NFS kiadásából az derül ki, hogy nem veszteséges még most sem a sorozat.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SLICK
bocs rosszul fogalmaztam:
szal adott platformra szüntetHETIK meg

Szerintem nem rossz ez a játék, akinek bejött a most wanted annak biztosan tetszeni fog ez is, az irányítása is hasonló.

kovecses
Csirke segg meg a fizika LOL

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Most Wanted beállítások/grafika: esõ effekt! Tiszta most wanted 2 lesz ez a játék.

SLICK
vagy adott paltformra szüntetik meg. Bár konzol és pc verziók nem különböznek egymástól úgy mint pl. a FIFA esetében.

" Az NFS sorozat sosem fog megszünni "
fizikus tanócként elmondhatom, hogy mai tudásunk szerint elég nagy valószínûséggel a világegyetem sem lesz örökké, ahogy robbanással keletkezett, úgy magába is roskad. De ha már a tér és az idõ is megszûnt, és az NFS tényleg örök, akkor megmenekültünk, mert csak bele kell mennünk a játékba egy téridõdimenzió-csirkeseggluktágítógal, ami a csirke végbelén keresztül átjárót nyit az örök NFS alternatív létdimenziójába<#idiota><#idiota><#idiota>

Peetboy
Király játéknak néz ki a videókból az biztos. Szép és élvezetes mint a Most Wanted. Bár az után már nem sok újat mutat. Az egész arra épül.
Amúgy te min játszottál vele X-Boxon?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

atila4
semmi sincs örökké

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

kovecses
Az NFS sorozat sosem fog megszünni, mint ahogy a Merdal Of Honor sem és a többi ilyen sorozat játék sem.

hááát, nem tudom mennyire lesz sikeres az idei rész, nem látok a jövõbe, deeee, ha evvel a résszel is leszerepelnek az eladásokat illetõen, akkor két dolgot látok magam elõtt.
1. belátják végre, hogy vissza kéne térni az 1-5 részek irányvonalának folytatásához
2. megszûntetik az NFS sorozatot

SLICK
egy NFS-nek nem szabadna ilyennek lennie.

Attila889
teljesen igazad van,az a lényeg hogy NFS legyen,és ez ér a legtöbbet...ki a szart érdekelnek a bosszantó hibák?Engem nem,én magáért a játékért játszom és nem a játék játszik velem 😊
Sztem jónak ígérkezik és nem érdekel se a graf se az amatör hibák,a lnéyeg hogy NFS 😊

kovecses
Értem. Gondolom te sem pc-n nyomod.

Akkor jolesz a game!
gduck
Nem igazán akartam ebbe a vitába beszállni, ezért nem írtam eddig véleményt a játékról <#confused>

Most is csak annyit jegyeznék meg, hogy valóban MW2, de ez nem baj! Nekem speciel a ProStreet nem jött be <#shakehead> Egyetlen egy "furcsaság" van a játékban, hogy szinte nincs olyan kanyar ahol fékezni kellene, pedig full gázzal megyek <#falbav> Ettõl függetlenül egy jó NFS rész <#wave>

UI: tuning lehetõségek meg speciel nem érdekelnek <#vigyor>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Attila889
de ez akkor is NFS topik....és senkit se érdekel a COD5,meg annak a megjelenése...mindig máshogy jönnek ki PC-re a játékok,van mikor csúszik,van mikor nem,nah bumm,ennyit errõl!

Aha. Azért én még nyugodtan válaszolni fogok mások felvetéseire, ha szükségét érzem. 'banyek'

PC-rõl beszéltem, a PS2 az konzol, és minden ami konzol, messze kívül esik az érdeklõdési területemen.

Attila889
ki nem szarja le a COD5-t?Ez NFS banyek!

A Pro Streetrõl beszélt...

És nemcsak a fizikája. <#hehe>

Ryder7
aköré? a Carbon köré? háááát nekem akkor nem igazán kéne... a Carbonnak, szerintem, nagyon rossz a fizikája...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

zolo
Egyetértek veled! (bár én a zenéket szeretem)
A pályák ismétlõdés volt nagyon zavaró, nem volt elég nagy a választék, sokszor kellett ugyanazt újrajátszani.
Viszont minden másban alázta a Carbont. Kár hogy nem aköré a fizika köré építették az új részt :/

http://flickr.com/photos/zolika90/

broman191
"nem jön warez a hétvégén" - Dehogynem...inkább kevés hivatalos kiadás jön, ebbõl kifolyólag kevés a warez rls is.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

nyirog
jó játék mindenit egymásnak ugraszt, egész egyszerûen borzalmas h egyes emberek képpesek összeveszni pár szaros videójátékért (nem csak nfs-re értem), depozitívum ha a játék másra nem jó (bár kételmmert reményeket fûzök hozzá) arra bizton állíthatom h tökéltesen megfelel emberek összeugrasztására, egészségetekre!!!!!!! :S

Ps 2-re megjelent az nforce szerint ugyhogy a nem jön warez a hétvégén megdölt de pc még nincs!!

Istencsászár
A játékról van szó, a konzol szóba se jött. Arról nem tehetek hogy a vérpisták elkezdik a konzol gyûlöletet... én is mint mindenki más jó játékokat akarok látni és szeretném hogy az NFS is értékelhetõ legyen, de ha van jobb nála akkor érdemes hasonlíltani hogy melyiknek miben kellene fejlõdnie... na de ez az off, mert nem a játékról szól, csak valami okosat és jót akartál írni, de nem jött össze.