Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenestre én ezzel is vígan eljátszogatok,igaz csak 1-szer fogom végigtolni vagy jóval késõbb újból...én fogadást kötöttem egy haverral hogy 3 nap alatt az Underground 2-tõl a Pro Street-ig nemtudom majd végigvinni 3 napig...1 nap alatt az MW-t és a Carbont végigvittem....aztán jött a Pro Street....sztem ezek az NFS-ek halál egyszerüek,és hót unalmasak ha rengeteget játszol vele :S
De engem mindig is a térkép érdekelt,meg hogy hogyvan megcsinálva,most is csak ez érdekel az UC-ben 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aztán jött az új neve az Undercover 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha ezt a topicot nem a Szabi csinálta volna.....akkor Dj Skyline 😄😄
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Engem a grafika sose érdekelt.....és nem is fog,engem a játékélmény fog meg mindig 😊
Az NFS-nek meg ez a sorozata (UG1,UG2-t leszámítva talán) legalább annyira földhözragadt..mindig egy picit változtattak rajta,pár új pálya,új arcok,új autók,de ennyi.. de szerintem huszonötezredjére már kevés ennyi "újítás"... fõleg,ha a játék konkrétan nem javul
Persze tudom,földhöz kéne vernie pl a Ps2-eseknek a seggüket,hogy még adnak ki valamit erre a gépre,de szerintem ez az nfs pl majdnem olyan,hogy inkább ne adták volna ki..
Azért ez tulzás, de az alap koncepciója korrekt amire lehet építeni, de a GT sorozat földhöz ragadt normális autóverseny, semmi cicoma semmi tuning, egy normális versenyjáték, de inkább a szim fele mozog szóval nem sorolnám bele az árkéd kategóriába habár egyes elemei azok. GT5 még nem jött ki, csak egy Prológ ami egy igen kis szeletét tartalmazza, inkább egy kövér demo, sik hibával és hiányossággal, a GT5 2010 elején jelenik meg.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az embernek úgy kell rábeszélnie magát,hogy amivel játszik az nem egy sz*r,és nem egy -már régebben megjelent játék- kicsit (tényleg csak kicsit) feltupírozott változata..ha így kell gondolkodnia a játékosnak,az már régesrég rossz (szerintem)!
(zárójelben megjegyzem:bátyám kb. 1 órája játsszik a játékkal,és már 8%-nál tart..azért könyörgöm)
úgy mint tökéletes ember!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
fizikus tanócként elmondhatom, hogy mai tudásunk szerint elég nagy valószínûséggel a világegyetem sem lesz örökké, ahogy robbanással keletkezett, úgy magába is roskad. De ha már a tér és az idõ is megszûnt, és az NFS tényleg örök, akkor megmenekültünk, mert csak bele kell mennünk a játékba egy téridõdimenzió-csirkeseggluktágítógal, ami a csirke végbelén keresztül átjárót nyit az örök NFS alternatív létdimenziójába<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amúgy te min játszottál vele X-Boxon?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
1. belátják végre, hogy vissza kéne térni az 1-5 részek irányvonalának folytatásához
2. megszûntetik az NFS sorozatot
Sztem jónak ígérkezik és nem érdekel se a graf se az amatör hibák,a lnéyeg hogy NFS 😊
Most is csak annyit jegyeznék meg, hogy valóban MW2, de ez nem baj! Nekem speciel a ProStreet nem jött be <#shakehead>#shakehead> Egyetlen egy "furcsaság" van a játékban, hogy szinte nincs olyan kanyar ahol fékezni kellene, pedig full gázzal megyek <#falbav>#falbav> Ettõl függetlenül egy jó NFS rész <#wave>#wave>
UI: tuning lehetõségek meg speciel nem érdekelnek <#vigyor>#vigyor>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
A pályák ismétlõdés volt nagyon zavaró, nem volt elég nagy a választék, sokszor kellett ugyanazt újrajátszani.
Viszont minden másban alázta a Carbont. Kár hogy nem aköré a fizika köré építették az új részt :/
http://flickr.com/photos/zolika90/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64