Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen übergagyi játékot még soha nem töltöttem le mind grafikailag mind optimalizltságban mind írányításban, mi-ben egyszerûen borzalmas
A kanyarokban az az érzésem van mintha a gép játszana helyettem...
IDEGESÍTÕ!!!
Hát kb. 10 percet játszottam vel, de a törést be lehet kapcsolni, bár pont akkor nyomtam be mikor már kiléptem szoval nem tudom h mennyire lehet a verdákat zúzni...
A zenék tényleg gyengék..
Pedig gondoljatok csak vissza a jó öreg Undergroundra pl...
Sõt még a HP2-ben is jobb zenék voltak.
Talán majd jövöre észhez térnek és jön az UG 3 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na én is kipróbáltam (1 órát szántam rá).
A grafika sztem elfogadható: az autók például kifejezetten szépek, sajna a város középszerû kinézettel lett megáldva.
Az irányítás szörnyû, számomra ez a legnagyobb gyengéje a játéknak.
Az autók nem törnek: ez nem baj, az NFS-t soha nem az élethûség miatt szerettük.
A versenyek hangulata egész jó, a történet pedig átlagos (utóbbival sem lenne baj, hiszen egy arcade autóversenyzõs game-t nem a sztorinak kell eladnia).
A zenék nekem tetszenek, ez mindig jó volt a szériában.
A tuning lebutított: ez is rossz pont.
Az értékelésem: (10-es skála)
Grafika: 8
Irányítás: 5
Sztori: 7
Zene: 9
Tuning: 5
Inkább elkészítenék az UnderGround 3-at. Remélem a következõ rész már jobb lesz. Elvégre az EA is tud kiadni jó játékot.
Kicsit furcsa az EA. Van egy jó pár újító vagy jó játékuk: Dead Space, Mirror's Edge, Crysis Warhead stb, de silány folytatásokat is kiadnak. Ez az NFS erre példa.
www.gportal.hu/bioshock
A másik...a f*sznak vannak benne sín-autók. Nem igaz...mennek az ellenfelek mintha sínen lennének...ezt mikor hagyják már ki az NFS-bõl?
És mikor lehet már tunningolni...áhhh...egyre rosszabbnak tûnik.
A grafikával különösebb bajom nem volt, de az irányítás valami borzalmas... Annyira érezni hogy rásegít a gép, és itt nem lehet kikapcsolni mint anno a Pro Street-be (vagy csak én nem találom).
Ha ki lehetne "nyomni" a rásegítést, sokkal élvezhetõbb lenne. Énszerintem jobb lett volna egy Underground 3, visszatérni az utcai versenyekhez és az igazi tuninghoz. De ez csak a saját véleményem...
Azért nem rossz ez se 😄
Ja, amúgy egy Cudával megyek, és az pl highway battleben elég labalis. Ami miatt nagyon hülyén nézhet ki a fizika, az sztem a billentyûzet. Én boxos paddal nyomom, és nem néz ki hülyén a mozgás semennyire - ellenben a videókkal..
Dj. Skyline !
Emléxel még erre?<#wow2>#wow2>
http://nfsunderground.ini.hu/
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ez a sorozat szégyene.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez az Undercover (fenti listából kiválasztva) Átlagos számomra. Láttam jobbat (PS magasan, HP1, HS, UG 1-2), láttam rosszabbat a sorozatból (Carbon, 2, HP2). MW-el megegyezik.
(1-et és az 5-öt nem említem, azokba csak belenéztem pár órára.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az út is elég szép de a fák az ok ilyen papírra rajzólt valamik! De ez csak az én véleményem!
BattleTag: kabel15#2672
Õk csak a pénzt adják ezekhez a játékokhoz. Érdemileg semmi közük hozzá.
"
Azért ilyen butaságot ne mondj már. Pontosan hogy van hozzá közük, õk pénzelik, õk határoznak meg mindent. Nem úgy mûködik, hogy csak adják a feneketlenségbe, ez csak 1-1 sztár fejlesztõnek engedik meg. Szóval ha fikázod az Ea-t, ok. Ha fikázod az összes játékát, akkor fikázod a fent említetteket is. Vagy tegyél kivételt, de ne így.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként még megemlíteném a Red Alert 3-at is... Hát az is beleillik a hova lejjebb kategóriába (szvsz).
Zene nélkül mit érek én?
Igen ez még szimuláció volt és nem egy Konsolra megírt játék.
Rengeteg jó dolgot tartalmazott pl.: mûszerfal, visszajátszás, jó fizika stb.
És mi csoda hangulata volt.
Szerintem voltak benne rendõrök, emlékszem olyan küldetésre, hogy törés nélkül kellett átvinni egy városon egy porsche-t úgy hogy még a rendõrök is üldöztek.
Emlékezzetek, hogy a Carbon volt az egyik elsõ program, ami támogatta a Logitech G25-öt, máig ha kocavezetni akarok, ezt pakolom fel. Örömmel jelentem ez nem fog megváltozni. Ebben SZÖRNYÛ a force feedback, még finomhangolni sem lehet. Nem húzza középre a kormány elég erõvel, de ha valaki neked jön vagy felmész egy útpadkára letépi az asztalról.
Ja és az MI valami csodálatos, olyan mintha ha egy csomó mozdonnyal versenyeznék, ráadásul, ha nekik megyek, ugyanúgy mennek tovább...még ki sem csúsznak.
Ahogy a Pro Street, ez is ki fog maradni életembõl.
De engem az szomorít hogy az IGN 10/4 pontot adot rá!
Mondjuk engem nem is anyira érdekel a grafika inkább a játékélmény!
Meg valamivel szórakozni kell a GTA4-ig<#email>#email>
BattleTag: kabel15#2672
Hello JackSparrow, látom használod az ATT OSD-jét. 😄 Az öcsém, látszik a konfigból is. :]
Egyébként az irányítás és a kocsik mozgása nagyon gáz. Sok volt a panasz a PS-re nyilván csak így meg átestek a ló túlsó oldalára.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
rendõrök is nevetségesek
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Megint mentem pár métert, VSYNC-et bekapcsolva, de persze uganúgy akad a nem kétfilléres gépemen. Cserébe randa és még nevetségesen könnyû. Negyed óra alatt legalább öt versenyt lezavartam, a legkisebb nehézség nélkül vertem agyon ezt az elképesztõen ócska AI-t.
Utoljára már komolyan megszántam, startjel után tizenöt mp-t álltam egy helyben, csak aztán eredtem utánuk. Három minikörös verseny volt kör végére megint elsõ voltam. 😄
EZ MI? 😄
Csúnya, technikailag kuka, fizikailag nulla, törésmodell nulla, kihívás nulla. Ez aztán a játék tizenkétezerért, mi? 😄 Még szerencse, hogy a Pro Street-et meghagytam gépemen (igen, teljesen eredeti játék, csakúgy, mint a Grid, upsz...), mert az mellett ez nem áll meg...
www.gamedroid.hu
Kérlek hagyjuk már ezt a közhely sablonszöveget. Én ugyanannyira szarok az EA-ra, és nem veszem meg a trágya programját, ahogy õ rám, felhasználóra. Ennyi.
Azt hiszem most verném a fejem a falba ha ezért a kupac lócitromért pénzt adtam volna.
Ez a "játák" egy 2 ezres budget kategóriába elmenne, nade hogy ezért 10k-t valaki kifizessen? Naneeee. (és akkor még + fizessen az iylen olyan letölthetõ cuccokért SZÁNALOOOM)
ps: Másrészrõl az ember gépén kipróbálás céljából MINDEN program fent lehet 24H-n keresztül. az UC nálam ebbõl összesen 2 órát (sem) töltött a HDD-men. Szal hagyjuk ezt a megvétel szöveget. Ami megérdemli és emberi áron van, úgy is pénzt áldozok rá.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Vagy elõbb ki kéne dobnom ennyi pénzt látatlanban, aztán meg koppannom egy rohadt nagyot, és akkor már mondhatom, hogy húdeszar? Hátmegafaszt.
Adjál ezért a mocsokért te pénzt, meg az anyád, ennyi lúzer elég is lesz asszem. 😄
www.gamedroid.hu
hát ha ijen lesz a sims3 meg a Burnout Paradise kössék fel magukat és gyujtsák fel az irodát😄
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Ez a fos meg eyg Most Wanted 2-nek lehet felfogni. Csak nem értem ezt mi a szarért reklámozzák ugymint az istencsászár glmet. Közben meg egy halom lószar az egész. Amit az EA mostanéban csinál felhéborító. Amiket eddig kiadott: Crysis fos, Warhead Fos, Pro Street Fos, Mercanaires 2 Ultra FOS, Undercover Extra FOS. És mi jön még. Én már tudom hogy ami EA az csak egy agyon hipe-olt szemét Alpha verziós mega demo maximum nem pedig egy jó gém.
konfigom alul,minden maxon 1024 röcc nélkül...nem mondom szépnek,a sok hdr ápol és eltakar,de jó lesz egynek így futva benne pár percet..irányítás tényleg érzékeny,bill.-en és kontrolleren is,de ahogy látom lehet azt finomítani egy csúszkával😊