Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
1024*768,minden maxon,postprocess effekt kikapcsolva

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Arról nem is beszélve, hogy én a világ legjobb játékának kedvéért sem állítgatnám a CPU-k mûködését!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BattleTag: kabel15#2672
Nekem van egy olyan problémám hogy amikor játszok a játékkal akkor ugyszolván becsikozódik és nem lehet látni semmit, már próbálam hogy frissitem a drivert de nem segitett semmit. A videókarim egy ati x800-as, van 2GB RAM és egy AMD dual 4400+ procim. Ha vki tud segiteni az irjon szivesen fogadok minden tanácsot
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ajánlo figyelembe a "Development" alcímet!: 2002-tõl dolgozik be a Black Box az EA-nak, addig Distinctive Software készítette a NFS-ket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezeknek vólt rá 1 éve meg több 100 hogy megcsinálják! És képesek elkérni érte 12.000ft ot!
De nem értem mi értelme, amikor nekem alapból a vezérlõpultban megnézve a progit, mindennél engedélyezve van a 2 CPU - be van alapból pipálva -, és minden használja is.
Akkor mi ez a progi?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
NFS Undercover 1024x768, minden max @ kb 25 fps
VS
GRID 1376x768 minden max @ kb 50-60fps
Asus P5K-E
Q6600 3.5 GHz
Nv 8800 GT
2 Gb 800 MHz ram
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Amíg ez nem változik minek erõlködjenek. Amig nem fog nagyot bukni addig minek öljenek bele sok pénzt meg próbálkozzanak újdonságokkal vagy rakjanak új grafikai engine-t alá...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Bocsi, hogy megkérdõjeleztelek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De sztem már a GRID-nél szendvedne, pedig még az sem szimulátor.
Butítják hogy az ilyen kis vérpistikék is jól szórakozzanak vele...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Nálam ilyen, a blur le van véve, mert rohadtul idegesítõ 1280*1024 (nekem nem szaggat sehol)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Ha valaki nem akar visszaolvasni: 100%-ra veszem hogy "simán" átportolták a kész konzolos verziót PC-re!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kiadót megkeresi a fejlesztõcég, hogy van egy ötletem/projektem. Felvázolja a kiadónak a forgatókönyvet, illetve az anyagi igényeit. Ekkor a kiadó ha lát benne fantáziát befektet a projektbe, kitûzi a határidõt, elkezdi kampányolni, majd ha elérkezik az idõ kiadja, kifizeti a céget + a szerzõdésben foglalt x% részesedést, vagy kifizet x összeget a cégnek és nem adja ki. Ilyen egyszerû.
Szerinted a Universal, vagy a Dreamworks emberei szoktak filmet forgatni? Vagy a Lapics kiadó emberei könyvet írni? Az, hogy az EA-nak van két (de lehet hogy három) szoftverfejlesztõ leányvállalata, egy dolog. Ugyanúgy mûködik mint a külsõs cégek, annyi különbségggel, hogy az EA Los Angeles nem keresi az EA kiadó részlegét, hanem a kiadó keresi fel a LA csoportot, hogy mi kell neki.
De egyébként mindez le van írva feketén fehéren az EA weboldalán, jogi dumával.
[merlinw.org]
6000+amd X2, 2Giga 800mhz ram, 8600gt oc nem elég neki hogy rendesen fusson 1280*1024ben MINDEN LOWon meg kikapcsolva?
lehet hogy a vga nem tul erõs de akkor is.
én meg 1280 alatt nem játszok mert olyan ronda 1024ben is mint a bün. (19")
már megint faszául optimalizálták ezt is 😞
Egy csíkban csak kék árnyalat látható ezt nem értem hogy miért van, de ha nem nézzük akkor is egyszerûen bûn ronda az egész. Nem vagyok túl igényes, de ez... ez nekem játszhatatlan. A szaggatásról ne is beszéljünk, még 640-esben lowon is beszaggat (Catalystban mindent levéve), próbáltam 1 magra tenni, akkor is.
Catalyst 8.11 van fennt, dx frissítve, mással nincs gond.