7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#6760 Hát akkor azt mondjad! Még a végén tényleg MEGVESZI!!! -
#6759 már a választ se lehet megmondani. Ecsém, de butul a világ:D:D
ha nem tetszik a válasz, kedves Narxis, akkor mást mondok: Warez topic! -
#6758 Te jó ég! Mi rosszat csinált veled, hogy ilyet mondasz neki? :D -
#6757 vedd meg a játékot... -
fledtamas #6756 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy meg crackeltem minden okés de multiba nem enged.Azt írja hogy a cd kulcs érvénytelen.Aki tud az légyszíves segitsen.
Köszi! -
#6755 Jaja, játszunk! -
#6753 gyorsversenyem pályát választol és utánna ahol kocsit kell választani ott a bónusz autóknál. -
vik322 #6752 nekem nincs ojan h bonusz autok a gyorsjátéknál! -
#6751 gyorsjátéknél a bónusz autók közt. -
vik322 #6750 sziasztok!
ojan problémám van h beirtam a játékban egy auto kodot kiis irta h a bonuszauto az enyém de nem találom sehol!
hol lehet az? -
bgabor #6749 Teljesen egyetértek, bár meg kell jegyeznem, hogy a catch up rendszer az NFS6-ban debütált, még az underground korszak előtt. -
#6748 xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
most örülsz? warez topik... -
#6747 -
szabensz #6746 csá. adjátok mán meg a telepítő kódot az undercover hez előre is kösz -
#6745 végülis igazad van minden le van optilmalizálva csak jó vas kell hozzá. igen, a PS-t megölte a sok unalmas verseny. -
mephi666 #6744 jah, ez a szomorú, hogy így állnak hozzá ott a fejesek... minden évben kiadnak egy semmitmondó újabb részt a mindenkori nhl meg fifa mellett és kész... közben már évek óta sehova nem fejlesztenek... inkább visszafelé... grafikában az undercover még hr-textúra patchel is közelébe sincs a 3-4évvel ezelőtti részeknek... :( elég szomorú... régen az nfs2-3-4-5-6 nagyon királyak voltak és folyamatosan újat nyújtottak... függtünk is rajta rendesen... az underground2-t inkább egy kalap alá venném az 1. résszel, mert számomra a 2 rész együtt ér fel eggyel... a 2=underground 2.0 :) az még jól sikerült... utána pedig a bevezetett idióta kecsap rendszer kiábrándított rendesen az egészből... pedig a most wanted nem lett volna rossz anélkül... az undercovert meg inkább kihagytam az optimalizálatlanság és az idióta kecsap miatt... (és ahogy eddig hallottam: semmit nem vesztettem) -
#6743 Több időbe/pénzbe kerülne és minek erőltesse meg magát az EA ha így is megveszik annyian, hogy megérje neki hulladékot adni? -
#6742 Ezért voltak istenkirályok az első részek! Hogy szerettem azokat! -
mephi666 #6741 ps az nem rossz próbálkozásnak indult, de szerintem messze van az igazi nfs-től... azután az utolsó rész meg semmit nem nyújtott... :( az nfs nekem mindig a fullos méregdrága járgányokról és az egzotikus pályákról szólt... mellé pedig 10/10-es játékélményről... azt nem értem, hogy ehhez miért nem térnek vissza a fejlesztők? szerintem lenne rá kereslet rendesen... én nem egy zárt karámra (versenypályára) meg városi pályákra vágyok, hanem különböző szebbnél szebb mezős/hegyes/völgyes vulkánokkal/vízesésekkel/gejzírekkel meg mindennel tarkított különleges pályákra... karrier módot összerakni meg nem tudomány... -
#6740 Optimalizáltság is volt abban - csak vas kellett hozzá.
A Pro Street-nek egyetlen komoly hibája volt: unalmas lett a sok ugyanolyan verseny miatt.
-
#6739 már nem azért, de a PS-ben csak optimalizáltság nem volt, mert graf bevolt rendesen újitva törés is volt, meg az ai is fejlettebb lett valamivel, vagy inkább csak emberibb. -
mephi666 #6738 jó, de akkor is 1éven belül 4et bevállalni kicsit erős... majd megnézzük a végeredményt, de szerintem nem kell hűdenagy áttörésre számítanunk... ha profi munkát akarnak végezni, elég sok dologban újítaniuk kell: grafika/törésmodell/ai/optimalizáltság/stb... ezek közül az utóbbi pár résznél egyik sem volt igazán jellemző... -
#6737 itt most az a helyzet, hogy mind a 4 NFS-t más csapat csinálja, igy aztán nem lesz annyira összecsapva. -
#6736 ja nekem is ez a kép jött le, de mondjuk ahogy néztem pc-re értelmes csak 1 válltozat lesz, és az az év végén, szal majd meglássuk mit hoz a jövő :) -
mephi666 #6735 ez elég lol... pár hónapja felkavarták a levegőt azzal a kijelentéssel, hogy nem lesz több nfs... most meg 4et ígérnek... ebből nekem az jön le, hogy jóeséllyel összecsapják őket és lesz még undorkovernél lejjebb is :S inkább várnék éveket, ha minőségi, optimalizált, hangulatos végterméket kapnék... erre még talán pénzt is lennék hajlandó áldozni... -
#6734 ja ez benne van, ha egyszerre több játékot csinálsz, bár most fen vannak osztva, a 4-ből/3-ból annak az 1 játékosnak csak bejön leglalább egy. -
#6733 mindenkit ki akarnak elégiteni. a szimulátor és az arcade fanokat is. = a lehető legtöbb pénzt akarják még kifacsarni ebből a NFS citromból.
-
#6732 csak nehogy a végén mindenki kúrvára szídja őket megint -
#6731 mindenkit ki akarnak elégiteni. a szimulátor és az arcade fanokat is. -
#6730 ménem 1et csinálnak ami jó? -
#6729 kiborg: off topic
Négy új NFS idén - nfsfe.extra.hu -
kiborg #6728 Üdv Mindenkinek!
olyan kérdésem lenne a társasághoz, hogy letöltöttem a reloaded verziót, de miután felülírtam az nfs.exe-t, és elindítanám a játékot, elindul a dos ablak, majd átvált teljes képernyős módra, de marad fekete. Innentől semmit sem tudok csinálni, nem lép tovább, nem lép ki. Csak a reset marad. :(
Tudja ennek valaki az okát és hogy hogyan lehetne ezt elhárítani ?
Válaszokat előre is köszönöm:
Üdv Kiborg -
#6727 sziasztok register code-ot eltdja vki csicseregni nkm? -
gator #6726 Üdv!Hogyan lehet a játékot XBOX360on CO-OP modot jatszani ? Illetve hogy lehet egymás ellen játszani, mert sehol se találom ezeket az opciókat ! kössz ( OFFLINE EGY AZ EGY ELLENRE GONDOLOK ) -
savafan #6725 köszi! azt is szoktam használni, hogy minden rész tiszta legyen:) -
#6724 jah. am én is ebbe a játékba nyomtam legtöbbet tabot. 100%-hoz meg kelleni fog a térkép is majd. -
savafan #6723 akkor versenyről versenyre hadarjak?
tab billentyűt nem nyomogattam még ennyiszer:))) -
#6722 Csalo1981: nem tudok erre semmit se mondani, nekem ez sose forult elő, havernál igen, ő le is törölte:D
savafan: nem lehet odagurulni, és trükközni se éri meg csak ha szokni akarod a fizikát.
amúgy észervettem azt, hogy 37-et megvették az UC-t. részvétem a vásárlás miatt. -
Csalo1981 #6721 Sziasztok!
AZ lenne a kérdésem, hogy mit tudok tenni a mentésemmel mert nem nyitja meg. Van valami trükk? -
savafan #6720 sziasztok!
lenne két kérdésem, mert frissen játszom még csak vele:
1. oda lehet gurulni az adott versenyhez vagy csak a gps és/vagy Tab gomb segítségével tudok versenyhez jutni?
2. megéri kocsikázás közben sok trükköt csinálni vagy inkább a versenyekre érdemes koncentrálni?
jelenleg asszem 5-ös szintű sofőr vagyok és éppen a latinos csajszi garázsában jártam trécselni:) de sok kocsit még nem kaptam és nem sok pénzem van tunningra. pedig elég sok versenyt nyertem de nem nagyon trükközök a városban. és kolbászolni se nagyon szoktam. jöjjön a megmérettetés, aztán hajrá...