Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
vagy az ido kibasz velem
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Unokaöcsém gépére feltettem a játékot (A gépe: Intel Dual-Core E5200 @2500MHz, Nvidia 9600 Gt 512Mb, 2GB ddr2 800 MHz ram) és valami elbaxott ocsmányul fut akármit csinálok (teljesen levettem a grafikai megjelenítést és a felbontást is 800x600-rade így is nagyon rossz). Mi lehet a gond szeréntetek? Sp3-as friss xp van fent, mindenhez friss driver. GTA4 20-22 FPS-el megy viszonylag tûrhetõen medium grafikai beállításokka ez az NFS meg mint a diavetítés... Nem értem. <#help>#help>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az a problémám vele, hogy folyamatosan jobbra húz a kocsi (billentyûzettel játszok). Így nem tudok vele játszani, olvasgattam vissza valamennyit de nem láttam másnál ilyen gondot. Tudtok erre valami megoldást??
Mást bûncselekmény elkövetésével hamisan vádolni nem szép dolog ráadásul a törvény szigoruan büntetni rendeli.
Az én játékom eredeti, mintahogy az összes NFS játékom az!
Tehát bug és nem törés hiba az amit a képen látsz.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
szarból várat még egy bûvsz sem teremthet -.-
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na ez MI???
Még szerencse hogy nem bugos a játék! Ideje lenne hozzá elkészíteni egy javítást különben jövöre lehuzhatják a rolót az EA-nál
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
A mai "menõ csávó" viselkedés azonban már mindenkibe beleivódik: adják a felnõttet, tapasztaltat és ez ellenérzést vált ki az idõsebbekben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Toshiba L300-2C5
bár most wanted nekem még bejött annó, de utána...
kormánnyl játszom a játékot, de a fék pedálra nem tudom beállíteni a féket:S
csak nekem van ilyen problémám?😄(bár most wanted-tõl kezdve ez a bajom... de csak a need for speedben...)
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Majd ha megtudod, érteni fogod azt is, miért van az, hogy embereknek nem tetszik, ha valamit valamihez kötnek!
Ez egy globálisan értendõ mondat.
Lassan már azt is megszabják, hányszor teheted be a lemezt a meghajtódba - a telepítést már sikerült korlátozniuk nem egy játék esetében-...
S akkor ott van az internettõl-függõ összetevõk!
Pl. a játék indításakor történõ aktiválás, patchelés, netes mentés stb.
Ezekkel egyre sûrûbben fogunk találkozni.
Lehet, hogy már a következõ NFS-részben is...
S mi van azokkal akikkel nincs netje???
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Csak nekem nem mûködik a keresõ a lap alján pillanatnyilag?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Huhh... Vettem egy Bugatti Veyront 370.000-ért. Azóta nem indul el a játék... Mindjárt rakok képet.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun