Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
nekem is okés az irányitás. mármint kanyarodik ahogy kell, ha épp nem tapad mint a nemtommi.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

enyémen is jó az irányitás nincs vele semmi bajjom csak annyi a bajjom az egész játékkal hogy ha lehet beirni kódokat akkor oldja is fel a jutalmat mert igy nem jó hogy beirom a kódokat és nem adja oda a jutalmat😞nem értem mit a szar bajja van
elitehun
az enyémen jól megy az irányítás. kb úgy mint a carbonnál
de ennyire? igy lebaszhatták 2008ban az NFS.t? hát *********
kormánnyal is ien:? mert akkor talán beujitokegyet
Ryder62
Egyszerû a válasz hogy miért érzékeny mert ratyi. Elszúrták az irányítást (és még sok minden mást).

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

na hello csabinho7 azt akarom mondani hogy nekem is ilyne volt az eggyik küldinél a többinél jó nem tom mi lehet a bajj az én gépem is jó passz én sem tok semmit tenni
segitségeteket szeretném kérni

megvan a játék elindul faszán de vmi olyan érzékeny a game (bill rol játszok)hogy 0 ra levéve a érzékenységet is 1pici hozzáérek a kurzorhoz a 240sx már farol is a fenébe-.hol lehet eztmég lejebb vinni vagy tán bill el akad problem mert érdekes más játékkal nem csinálta ezt pl pro street ott tok fasza minden.
a kamerát meg nem lehetne le fixálni me tök faxa hogyha gyorsulok elmozdul a kamera meg kanyarokba is.. fixet akarok mint rég!!
nah zsumo nem jo bepatcheltem ( tuti jol csináltam) és nem jó valami más ötlet remélem van valami valakinek mertörülnék 😊
rambuu
Xbox-on nincs olyan kód, amivel rendõrautót lehet elõhívni?

várjál asszem rájötem 😊
megpróbálom aztán madj irok.
hát nem mert lehet hiányzik fálj vagy mittudjam én 😊

én nem nagyon értek ezekhez a olgokhoz hogy kell patchelni mert én nem sokat értek hozá :S
Úristen! Ha rosszul lenne kíírva a játék, fel se települt volna a gépedre, el se tudtad volna indítani, nemigaz?

probald meg bepatchelini(ha mar van)

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Hellosztok van egy problémám remélem tudtok segiteni 😊
Az undercover feltelpitem, elinditom és ahogy elindul a játék tudjátok el kell menekülni a zsaruk elõl és olyankor NINCS ut vagyis eltünik beleesek a vizbe és egyszerûen sülyedek és enyi. NEm tudjátok mi a hiba ?

U.I.: nincs rosszul kiirva a játék mert haveromnak kölcsön adtam és indul + nem az én gépem szar megnéztem milyen feltételek kellenek a játékhoz és nekem megvan PLS SEGITSETEK !!!
PLS !!! PLS!!! PLS !!!
IMYke2.0.0.0
Én azért nem tudok a XIII-al kapcsolatban a mentés-problémához hozzászólni, mert nekem dobozos változat van. Azzal és az v1.1 Patch segítségével nem volt gondom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez érdekes, mert én pontosan emlékszem arra a játékra, és arra is, hogy gond nélkül végigvittem, a warez változattal, mindíg gondosan mentve.
Egy FPS-t nem is igen lehet mentés nélkül végigjátszani. Bár így belegondolva semmilyen játékot se.

És hogy döntöd el a haverokkal, hogy melyik nap ki játszik a game-val? VAgy aki az erõsebb az nyer? 😊
kicsikacsa23
Nincs is értelme töltögetni, csa ka félelem, h elkapnak, és még az élmény sem az igazi. Haverokkal közösbe meg lehet venni újonnan, aztán eladjátok, és mindenki jól jár

is it okay if i think its lame to dance?

kicsikacsa23
az biztos. tudniuk is kell, hogy ez nem szép dolog

hogyan tom ujra megnézni a privibe kapot üzenetet ha már egyszer láttam de újra meg akarom nézni???????
értem én de akkor a pénz kodókat meg a többieknek beadja nekem meg nem háát ez az én problémám jah meg hogy hol a folder mapppa
rozver
jó, de a warez játékok használói tudják, hogy ez benne van a pakliban

jaj ne csináld már!

Bocs most hirtelen nem tudom, de utána nézek igérem.
na de én nem vettem meg a kocsikat de akkor sem engedi meg
csak a pénz kódokat nem értem jah és hol találhato a FOLDER mappa nem tom segíts légyszi
IMYke2.0.0.0
Néhány játék - lásd fos GTA 4 - törése ellenben galibát tud okozni.
Igaz, abban a P2P Crack is fõbb szerepet játszott. Egy minõségi töréssel már kiküszöbölték a dülöngélést...
Aki még emlékszik, a XIII c. játék warez változatával például nem lehetett menteni bizonyos pont után, míg az eredetivel simán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rozver
ebben mondjuk igaza van az elõttem szólónak, de azért mégis jobb az eredeti

jaj ne csináld már!

Azért ne beszéljünk butaságokat, a tört verzió minden játék esetében ugyanúgy fut, mint a bolti, mivelhogy a másolásvédelmet leszámítva bitre ugyanaz a kettõ. A másolásvédelem kigyomlálása magát a játékot nem érinti.

Nekem sikerül kb 3-4 nap alatt!!! Nem volt különesebben megeröltetõ. Viszont tettszett a játék. Most netem kezdtem el játszogatni, teljesen más mint a játékban magában. Szóval így elég teljes játék élmény nyújt.
Nálunk nem volt, pedig igazán leállhatnánk egy idõre 😊
Egyébként ti hogy álltok most? Végig vittétek már?
rozver
oh és meló közben van idõd ide írogatni?😛 én otthonról tolom most a témát..közben alt+tab-al néha átváltok nfs-ezni😄

jaj ne csináld már!

kicsikacsa23
chippelt ps-en fut rendesen a cucc, úgyhogy nincs vele para. A többit nem ilyenen játszottuk, hanem gépen, és eredetibe, úgyh nem tudok nyilatkozni😛 Viszont a ti részlegeteken is volt áramszünet? Itt megálltak a nyomdagépek egy pillanatra, de megcsinálták. Méág jó, h a szgépek más tápon vannak.

rozver
na ezért kell konzolon tolni ezeket a játékokat, ott tuti nem lesz ilyen para

jaj ne csináld már!

Nekem az a tapasztalatom ilyen szempontból, hogy nem elég levenni low-ra, hanem a felbontást is butítani kell vele sajnos. Én így jártam Cod5-tel 😞
Ez fura mert nálam ment. Amiket leírtál nem igazán értem. Ezt is tört verzióban nyomtad? Itt is lehet hogy ez volt a baj.
Amúgy a játékkal én meg voltam elégedve. Nem mondhatni hogy realisztikus de nem is kell hogy az legyen.
mármint az uc-rõl? kb 15percet volt fenn... rendesen felidegesített az optimalizálatlansága... ugyanolyan szarul ment 1280ban low-on, mint high-on hd-textúra patch-el :S cpu control sem sokat segített rajta... maga a játék sem tetszett egyébként annyira... legalább akkora csalódás volt nekem, mint a gta4... mellesleg egy 9600gt-vel néztem ezeket :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Az új NFS-rõl mi a véleményed játszottál már vele?
hát lehet... de akkor is kiakasztott... meg idiótán voltak benne megcsinálva dolgok... :S nem illett az a rész sem az nfs sorozatba szerintem...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Igazad van! Nekem se fagyott a Carbon, igaz nekem eredetiben volt meg! Lehet hogy másoltat használtál és ott volt a probléma.
Nekem carbonnal nem volt ilyen bajom, pedig azzal is játszottam, és nem fagyott ki egyszer sem. Lehet nálad volt valami ütközés ami miatt error volt.
a carbon nekem szar volt, mert a 2. boss-t ha jól rémlik egy 3versenyes sorozaton végig le kellett gyõzni... aztán ha ez megvolt, jött egy 5perces anim, ami után egymás után 3szor kiakadt a játék... persze mentés nélkül... kicsit felbaszta az agyam... a boss-ból is elegem lett, mert a völgy-futam rohadt idegesítõ volt, hogy nem lehetett nitrozni és itt-ott beakadt a kocsi kegyetlenül :S le is töröltem, mint a fost... azóta inkább flatout... abban nem csal a gép, jól is lett optimalizálva és nekem élvezetes a játék 😊

rozver
a pro street nekem is kimaradt, úgy hogy a most wanted a legutóbbi emlékem az nfs-rõl, igazából már várom is, hogy megkapjam ezt az újat, mert kíváncsi vagyok hová fejlõdött a széria, ha fejlõdött 1általán

jaj ne csináld már!

Ez elég szomorú 😞 Nekem még csak nem rég sikerült megvennem a játékot, úgyhogy nincs sok tapasztalatom, de sajnálom, hogy nem kapunk pénzt a kocsikért. Az elõzõ verziókban járt érte pénz nem? Mondjuk legutóbb én a Most Wanted-dal játszottam
Japep
Köszi... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Dark Angel 666
azt a kocsit amit nyertél , azt nem tudod eladni , csak eltávolítani , pénzt nem kapsz érte

Japep
Hello!
Ha van több kocsim el tudok adni belõle, vagy csak eltávolítani? Mert mikor rávittem, hogy eltávolítás, nem nõtt a pénzem... :S
Ja, és nem lehet a játékba "bevinni" képeket, hogy rátehessem a kocsimra?

Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nandorb
ha mar van olyan kocsid akkor nem agya be ujra nekem beadta a mitsubishit

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ryder62
Most már úgy próbál csalni a játék hogy a hátam mögött lévõ verda nekem jött és valahogy felrepült az égbe egyenesen. Én szerencsére nem sokat vesztettem a sebessébbõl mentem tovább 250-el. Erre a repülõ kocsi földet ér elöttem és megy tovább olyan sebességgel ahogy én. <#wow2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

sziasztok hát én nem értem ha beírom cheat kódokat és kiirja hogy megkaptam a jutalmamat de nincs benn a GARÁZSBA mi lehet a bajj ilyenkor
nektek beadja a jutalmat
mert a pénzt azt beadja de a kocsikat nem
DJ Skyline
egyik nap az van hogy nincs törölve, másik nap meg törölve van az NFS. 😄 na majd csak kitalálják mi legyen <#idiota> ahány oldal, annyiféle verzió kb.

SötétBarom
Végre valami jóhír 😄

Bajban a Need for Speed

Dixie Flatline, 15:50 - PC PS2 X360 PS3 PSP NDS WII - Játék: Versenyautós - ADATLAP - (44 komment)

Az Electronic Arts felfüggesztette a Need for Speed sorozat aktuális fejlesztéseit az Undercover silány eladásai miatt, adta hírül az Electric Playground. Pedig a csillagszemû John Riccitiello vezér azt ígérte, hogy valami igazán új és friss vár majd a téma szerelmeseire. Ezek szerint félretájékoztatták, így most fejek hullanak porba, s remélhetõleg pár év múltán a régi NFS hangulat köszön újra vissza.

Természetesen hivatalos megerõsítés nem érkezett és a forrást sem kívánták megnevezni az EP-nél. Az EA szóvivõje csupán arról tájékoztatta az újságot, hogy nem kívánnak semmilyen bejelentéssel élni, míg a cégen belüli átalakítások végbe nem mennek.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;