Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
kormánnyal is ien:? mert akkor talán beujitokegyet
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
megvan a játék elindul faszán de vmi olyan érzékeny a game (bill rol játszok)hogy 0 ra levéve a érzékenységet is 1pici hozzáérek a kurzorhoz a 240sx már farol is a fenébe-.hol lehet eztmég lejebb vinni vagy tán bill el akad problem mert érdekes más játékkal nem csinálta ezt pl pro street ott tok fasza minden.
a kamerát meg nem lehetne le fixálni me tök faxa hogyha gyorsulok elmozdul a kamera meg kanyarokba is.. fixet akarok mint rég!!
megpróbálom aztán madj irok.
én nem nagyon értek ezekhez a olgokhoz hogy kell patchelni mert én nem sokat értek hozá :S
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
Az undercover feltelpitem, elinditom és ahogy elindul a játék tudjátok el kell menekülni a zsaruk elõl és olyankor NINCS ut vagyis eltünik beleesek a vizbe és egyszerûen sülyedek és enyi. NEm tudjátok mi a hiba ?
U.I.: nincs rosszul kiirva a játék mert haveromnak kölcsön adtam és indul + nem az én gépem szar megnéztem milyen feltételek kellenek a játékhoz és nekem megvan PLS SEGITSETEK !!!
PLS !!! PLS!!! PLS !!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy FPS-t nem is igen lehet mentés nélkül végigjátszani. Bár így belegondolva semmilyen játékot se.
is it okay if i think its lame to dance?
csak a pénz kódokat nem értem jah és hol találhato a FOLDER mappa nem tom segíts légyszi
Igaz, abban a P2P Crack is fõbb szerepet játszott. Egy minõségi töréssel már kiküszöbölték a dülöngélést...
Aki még emlékszik, a XIII c. játék warez változatával például nem lehetett menteni bizonyos pont után, míg az eredetivel simán.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként ti hogy álltok most? Végig vittétek már?
jaj ne csináld már!
is it okay if i think its lame to dance?
jaj ne csináld már!
Amúgy a játékkal én meg voltam elégedve. Nem mondhatni hogy realisztikus de nem is kell hogy az legyen.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
jaj ne csináld már!
Ha van több kocsim el tudok adni belõle, vagy csak eltávolítani? Mert mikor rávittem, hogy eltávolítás, nem nõtt a pénzem... :S
Ja, és nem lehet a játékba "bevinni" képeket, hogy rátehessem a kocsimra?
Köszi!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
nektek beadja a jutalmat
mert a pénzt azt beadja de a kocsikat nem
Bajban a Need for Speed
Dixie Flatline, 15:50 - PC PS2 X360 PS3 PSP NDS WII - Játék: Versenyautós - ADATLAP - (44 komment)
Az Electronic Arts felfüggesztette a Need for Speed sorozat aktuális fejlesztéseit az Undercover silány eladásai miatt, adta hírül az Electric Playground. Pedig a csillagszemû John Riccitiello vezér azt ígérte, hogy valami igazán új és friss vár majd a téma szerelmeseire. Ezek szerint félretájékoztatták, így most fejek hullanak porba, s remélhetõleg pár év múltán a régi NFS hangulat köszön újra vissza.
Természetesen hivatalos megerõsítés nem érkezett és a forrást sem kívánták megnevezni az EP-nél. Az EA szóvivõje csupán arról tájékoztatta az újságot, hogy nem kívánnak semmilyen bejelentéssel élni, míg a cégen belüli átalakítások végbe nem mennek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ