Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Vicces lenne...
Þór vígi þessi rúnar
Már látom hogy ebbe a topikba csak köpködni jövök majd <#idiota>#idiota>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
izomszag.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
De miért mondod hogy primitív, igénytelen?
Az autók még tökéletesebbek, végre nem próbálnak reális autófizikákat szerkeszteni, bennevan minden ami az eddigi részekben, és még többis. A rendõrök végre tapossák a gázpedált, és nem ölik le saját magukat.
Itt te vagy az egyetlen aki sír. Egyébként...
Egyszerûen csak nagyon hasonlít a stílusa az MWhez.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Sok kis gyökér sírt hogy a Pro Street túl bonyolult, nesztek most aztán kaptok árkádos NFS-t a javából!
Eddig bizony az Undercover minden idõk legprimitívebb, legigénytelenebb NFS-ének ígérkezik, továbbfejlesztve a Most Wantedes hagyományokat.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
www.gportal.hu/bioshock
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Rendõr videó
ennél jobb tuningot még 1 játékban se tuttak összhozni... ez ill az uj nfs grafikával, ill sokkal több autoval (pl granturismo4ben több mint 700 auto van PS2) megalkodhatnák a tökéletes játékot... persz utcai versenyekkel, és kicsit szimulátorosabban
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
#1697: ez nem az a játék
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Lenne egy kérdésem: azt látom h az autó fog törni, de itt is nekünk kell majd megjavítani pénzért meg kuponért az autót vagy megjavul magától?
Remélem h nekünk kell érte fizetni, de akkor aztán majd lehet költekezni
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
#1672: Pedig nekem is úgy rémlik, hogy a 3. részben is volt iskolabusz.
#1673: Az a godzilla nagyon lol volt, ha megnyomtad a dudát, akkor üvöltött egyet dínó hangon. 😄 Meg simán keresztülment olyan alagúton, amibe bele se fért. 😊
#1674: Nekem ez a csaj a borítón tetszik a háttérben. Olyan egzotikus, aranyos nézése van, teccik. 😊
OFF
Amúgy iskolából hazajövet látom, hogy öcsém játszik a Hot Pursuit 2-vel. Mivel régen láttam már, leültem pár percre nézni, ahogy játszik (utálja amúgy ha nézik játék közben). kis idõ múlva hozzámszól: "Szerinted melyik NFS-ben a legszebb a fényezés? Szerintem ebben." Én meg rávágom, hogy mivel kb 5 év különbség van ez a játék, meg a Pro Street között, így nyílvánvalóan a fiatalabbik játékban szebb a fényezés." Erre megszólal, hogy: "jóvan, nem érdekel" Értitek.
<#idiota>#idiota> Majd kimentem röhögve a szobából.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?