Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nem lehetne arany középutat találni a GTR2-szerû szimulátorok meg a totál irreális és arcade Most Wanted között?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amikor az autóval sebességcsökkenés és bármiféle sérülés nélkül kidöntötte a többtonnás betonoszlopot, már hangosan röhögtem.
Tükör módjára csillog az aszfalt, az aktuális nfs ribi károg közben.
Az autó viselkedésének köze nincs a valósághoz, kugligolyó módjára pattan vissza a felról, mint a Most Wantedben.
A látottak alapján ez egy szánalmasan ócska rész lesz. Még néhány videó, és még csak kipróbálni se fogom, mert egyszerûen nem éri meg egy emeltdíjas sms árá kiadni érte.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amugy ha tenyelg realisra csinalnak az ilyen dolgokat, csodbemennenek, mert a sok "Pistike" nem venne meg a jatekot...
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Þór vígi þessi rúnar
Singlébe amikor még nem volt netem azzal jáccotam vagy 6-szor kipörgettem.
Még ma is jáccanék ha nem szüntették volna be a servereit.
Az azutáni részek már nem voltak olyan jók.
Fõleg a Carbon meg a Pro Street.
Pro Street már nagyon vontatott volt a sok versenyével és mindig ugyanazt kellett csinálni. Ha lett volna esti verseny akkor az még jobbá tehette volna a játékot.
A többi csak grafikailag tunningolt, agyatlanság. az a szánalom, hogy a Underggound 2 után már egyik nfs-t se tudtam végigjátszani, mert szénné untam õket. Érdekes.
Þór vígi þessi rúnar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
epp ma vettem ujra elo az mw-t, hat eleg szar ez a catch-up dolog... ot eves szomszedgyerek siman veri a gepet.
Apropo ps: nem a jatek volt szar, hanem a jatekosok voltak benak. (tisztelet azoknak, akik nem sirtak anyucinak, hogy osszetort az auto, es vesztett a tapadasabol, hanem realisan gondolkodtak, es megertetek, hogy miert nincs keccsup, meg miert romlik a teljesitmeny, ha szetvered az autot stb).
Amugy meg kosz a valaszokat az elozo hozzaszolasomra, igazan jol esett, hogy vannak akik figyelembe vesznek😛😄(nehogy megsertodjon vki)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(Tisztelet a kivételnek.)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy akkor ez lenne az elsõ játék amit kijátszanák egyhuzamban, eddig mindig vagy 2hétig minden nap egy kicsit elven játszottam<#nyes>#nyes>
Kívánjatok sok szerencsét, hogy mielõbb legyen nektek 100%-os végigjátszás, na meg hát teszt a gamerõl<#beka3>#beka3>
A sokat szidott Pro Street-ben ha jól emlékszem nem volt Catch Up.
Mint ahogy a komolyabb autós progikban sincs. Szerintem a Catch Up úgy vágja tönkre az autóverseny fílinget, ahogy kell.