Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Arcade vs. szimu dolgokon ne akadjunk fel...eddig is arcade volt a sorozat, de most az fáj hogy minden valamit is érõ bizonyos realitást adó elem eltûnni látszik...nevetségesen õskori arcade irányítás, komolyan mintha nem is 2008 lenne. Eddig legalább a hype megvolt, most az sincs, a csepegtetett anyag minõsége silány...ezt hogy gondolják... -.-'''

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bboyatty
teljesen igaz...szerintem is...a need for speedek nem simulatorok....megprobaltak de nem jott ossze(jo pl. a Prostreet), de en akkor is nagyon joil szorakotztam a prostreetel...es a tobbi nfs-el is...es mar nem gyozom kivarni hogy megjelenhen az Undercover...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bertino
pff...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintem egy továbbfejlesztett Porsche Unleashed vezetésmodell kéne, nem pedig ez a hulldék modellezés...

A Pro Street se volt az, mégis teljesen elégedett voltam a sérülésrendszerével és az irányításával. Nem realizmust várok én az NFS sorozattól, csak azt hogy ne lehessen már kidönteni egy másféltonnás falat a kocsival.

Nem lehetne arany középutat találni a GTR2-szerû szimulátorok meg a totál irreális és arcade Most Wanted között?

gduck
Nem azért, de már ezerszer el lett mondva: EZ NEM SZIMULÁTOR 😄 Aki olyat szeretne, az ne játszon az NFS egyik részével se 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Megnéztem az új videót.
Amikor az autóval sebességcsökkenés és bármiféle sérülés nélkül kidöntötte a többtonnás betonoszlopot, már hangosan röhögtem.
Tükör módjára csillog az aszfalt, az aktuális nfs ribi károg közben.
Az autó viselkedésének köze nincs a valósághoz, kugligolyó módjára pattan vissza a felról, mint a Most Wantedben.

A látottak alapján ez egy szánalmasan ócska rész lesz. Még néhány videó, és még csak kipróbálni se fogom, mert egyszerûen nem éri meg egy emeltdíjas sms árá kiadni érte.

nagyonigazad van...

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Synit HUN
Üvegúttest rúlz! Vér Pistikének majd biztos bejön. Meg a "flipper vezetési stílus segéd" is nagyon felhasználóbarát.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

SZilaJMaGGoT
Hanem is teljesen reálisra legalább reálisabbra lehetne...:/ Meg nem igaz, h nemtudják ezt nehézségi fokozatokkal skálázni, h mennyire legyen reális a gém... Bár akkor nemtudnának minden évbe újat kiadni..:/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

broman191
Mert nézdaseggem' módban sem tud így mindegy...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ALIENwoods
Már végig vittem, várom a következõ részt <#eljen>

bertino
ez a luzer bazeg, minek vezet lökhárítóról, ha nem tud ?

SötétBarom
"mi ez, rapture?" <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
egyszer lenne a játékmenet feelingje olyan jo, mint a grafika...

broman191
Az M3-as képen mintha havat górna a gép, és a növényzet is lenyûgözõen kidolgozott...<#idiota>

broman191
Pár új kép és egy múvi

Van köztük pár régebbi is, I don't give tha fUck. 😊

a flatoutban tenyleg jo volt a tores, viszont ott sem lehetett tulsagosan eszrevenni a torest... nekem az nem tetszett, hogy akar egy napig is eghetett az auto es meg aztan is repesztett 200-al😛, de azert jot szorakoztam vele.
amugy ha tenyelg realisra csinalnak az ilyen dolgokat, csodbemennenek, mert a sok "Pistike" nem venne meg a jatekot...

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

bertino
máig az egyik legjobb derby kategoriáju game a flatout után <#eljen>

broman191
Komolyabb sérülés után is süvített a gép nekem is...minimálisan változtak a tulajdonságok, de alig észrevehetõen. Volt sérülés-rendszer, de nem olyan erõs koránt sem mint a GRID-ben, ott tényleg érezni lehetett a vezérlésen ha kapott az autó rendesen...😄

nem tudom neked miert nem csokkent, nalam nagyon is erezheto volt, hogy szar lett az auto (pl alig lehetett itanyitani sujos serulesnel)... lehet, hogy nem a legnehezebb modot valasztottad profilkesziteskor...

Carlos
Nekem az UnderGround 2 jobban tetszett. De sokat játszottam az 1-el is. Azt még a párom is szereti!

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Azért remélem, hogy a tunningolási rendszer részletes lesz, nem úgy mint a mw-ben.

kovecses
Egyetértek

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Norbi1990
Nekem az Underground 1 a kedvencem.
Singlébe amikor még nem volt netem azzal jáccotam vagy 6-szor kipörgettem.
Még ma is jáccanék ha nem szüntették volna be a servereit.
Az azutáni részek már nem voltak olyan jók.
Fõleg a Carbon meg a Pro Street.
Pro Street már nagyon vontatott volt a sok versenyével és mindig ugyanazt kellett csinálni. Ha lett volna esti verseny akkor az még jobbá tehette volna a játékot.
SZilaJMaGGoT
Tamás Rácalmásról, már nemreagált vissza... 😄 Am nekem is az említett részek teccettek igazán... Bár bevallom, a carbon-t már nempróbáltam, meg prostreetet se a pc-m miatt, de mw az még ment, végignyomtam a kezdõversenyeket aztán hagytam a... 😄

Carlos
Szerintem amik a legjobbak voltak az az 1/1SE, a Porsche Unleashed és a két underground.
A többi csak grafikailag tunningolt, agyatlanság. az a szánalom, hogy a Underggound 2 után már egyik nfs-t se tudtam végigjátszani, mert szénné untam õket. Érdekes.

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Az Undergroundot ne emlegessük már egy lapon a többi hányadékkal.. Ha nem vettétek volna észre, az a rész még a porsche egy picit átdolgozott fizikáját használta, és teljesen jó volt, nem beszélve arról, hogy újszerû. Utána indult el lefelé a sorozat. De akkor keményen.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

az autoknak

nalam a pro street-ben nem csökkent a sebessége hevy damage-nél sem.EZ bug lehet?

tonyr
pro street teljesen jo volt leszámitva hogy nem utcai versenye voltak, meghát online-ban legtöbben single trailer-rel fullos zonda-val jöttek gyorsulni/2kerekezni és igy nagyon nem volt filinges... nemértem miért nem csinálják meg ugy mint a juiced-ben volt, hogy online-ban kategorizálva volt loerö alapján a versenyben résztvevö kocsik, igy pl mindenki max 400lovas autoval indulhatott az adott versenyen, vagy 200, vagy 600, stb lovasokkal... szánalom hogy mindenki a legjobb autoval megy, mind ugyanolyannal, és aki pl kedvenc kocsijával szeretne menni annak semmi esélye...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
hát ja nemsemmi a verda... nekem a mitsubishi eclipse 2g a kedvencem, ha minden jol megy 1 honapon belül az enyém lesz 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

kva jo ez a forum... amugy jatszottam egy rakas nfs-t (1,2se,hot pursuit 1-2) nem csak ezket a grafikas szarokat(underground1, carbon).

epp ma vettem ujra elo az mw-t, hat eleg szar ez a catch-up dolog... ot eves szomszedgyerek siman veri a gepet.

Apropo ps: nem a jatek volt szar, hanem a jatekosok voltak benak. (tisztelet azoknak, akik nem sirtak anyucinak, hogy osszetort az auto, es vesztett a tapadasabol, hanem realisan gondolkodtak, es megertetek, hogy miert nincs keccsup, meg miert romlik a teljesitmeny, ha szetvered az autot stb).

Amugy meg kosz a valaszokat az elozo hozzaszolasomra, igazan jol esett, hogy vannak akik figyelembe vesznek😛😄(nehogy megsertodjon vki)

Pepsi Twist
a felsõ vezeték nem engedi te gyökér <#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bucser
nem tudsz, mert a sínek nem engedik!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jah csak azért látnám szívesen a játékban, hogy rátehessek egy bazi nagy twin turbot, azt felrepüljek a Holdra vele 😄

Ha már luxuskocsi, akkor egy Aston Martin kéne. Mondjuk egy DB9-es. Annál elegánsabb autómárka nincsen.

Bakker, remélem a kedvenc verdám, a Caparo T1 belekerül a játékba. Már a Pro Street-be is berakhatták volna... Egyszerûen a világ legbrutálabb utcai szériagyártott gépe, ráadásul szívómotoros (semmi turbó vagy kompresszor)! Ismeritek? Kevesebb, mint 2.5 alatt van százon. Kb 70 milla az ára, egy halom színben gyártják. Imááádom

RATCUSTOM
hát vhogy sose szánom rá magam

Tigristank
Pedig a mai játékokat nem nehéz egyhuzamban végigvinni, mert olyan rövidek. 😄
(Tisztelet a kivételnek.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

RATCUSTOM
hát nem fogunk unatkozni<#vigyor3>

fery02
Egészségetekre. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
Hagyd a kis recskagépet!
Szegénykém még nem vágja, hogy mihogymerre.

Þór vígi þessi rúnar

RATCUSTOM
Nah talán rászánom magam hogy ahogy megjelenik az Undercover, kijátszam egyhuzamban bár azért kétnapba sztem bele fog telni, de egy hétvégét megér, haverral szépen elleszünk!<#vigyor>
Amúgy akkor ez lenne az elsõ játék amit kijátszanák egyhuzamban, eddig mindig vagy 2hétig minden nap egy kicsit elven játszottam<#nyes>
Kívánjatok sok szerencsét, hogy mielõbb legyen nektek 100%-os végigjátszás, na meg hát teszt a gamerõl<#beka3>

broman191
Fáj az igazság? -.-

Elég röhejes amikor egy ilyen hozzád hasoló zavarosfejû, pattanásos tizenéves kis ócskaság próbál meg keménykedni így biztos távolságból, a fórumon keresztül.

Mi bajod van? Úgy gondolod, te vagy az aki megmondja, hogy ki mikor és mit mond? Túlbecsülöd magad. <#hehe>

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

SZilaJMaGGoT
Veled ellentétben, szerintem itt a többségnek már nem matyizásból áll az élete, feltételezem, h többen is rendelkeznek barátnõvel, és nem az a legnagyobb problémájuk, hogy az új nfs-t fikázza valaki... Ideje lenne rájönni, h egy játék minõségét nem a grafika dönti el, ez csak ráadás... Kegyetlenül buta vagy... Azért van itt mindenki, h elmondja a véleményét a játékról, és a fikát is lekell nyelni, nézd meg az #1711 és #1713 hsz-t, én nemoltottam be a srácot aki szerint nagyon jó lesz a játék, és nempróbáltam meggyõzni az általam képviselt álládpontról...

A jelenséget Catch Up-nak hívják, és a Most Wanted szerves részét képezte. Együtt jár az arcade autós programokkal, úgyhogy természetesen itt is lesz.

A sokat szidott Pro Street-ben ha jól emlékszem nem volt Catch Up.
Mint ahogy a komolyabb autós progikban sincs. Szerintem a Catch Up úgy vágja tönkre az autóverseny fílinget, ahogy kell.