Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Get a LIFE.
ELTE-TTK fizika.. Hát igen 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pl most jött meg a Porsche Unleashed kézi GBA-ra. Meg az NFS 1 egyenesen Sega Saturnra 😄 De már úton van a Carbon is Macintoshra 😄
Ezen a weboldalon meg lehet találni, hogy az eddigi részeket milyen platformokra adták ki
Ebay meg Amazon online kereskedõpiacokon meg be lehet szerezni õket<#circling>#circling>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Igen régen volt már amikor játszottam a need for speed I-el, de még mindig nagyon jól esik rá visszagondolni, amolyan alapmû. Fantasztikusan volt megcsinálva ha osztályozni kell akkor az 10/10.
Aztán a következõ nfs amivel játszottam a nfs IISE nem volt rosz játék az se bár nálam nem utötte meg az 1-es szintjét, ha mindent a maga helyén kezelünk, érdekes akkor egyáltalán nem zavart hogy arcad vagy sem.
A következõ NFS-em a III-volt nagyon-nagyon tetszett az egész igazi NFS volt egyszerûen szuper, nagyon hangulatos játék volt.
aztán következett egy kihagyás a következõ részekkel nem játszottam akkor amikor megjelentek (fõleg a gépem miatt), ezért nem igazán tudom reálisan megitélni.
Az NFS UI és UII egyszerre lett feltelepítve a gépemre ezért nem volt kérdés melyikkel játszottam akkoriban, az ujabbat választottam, az UI jóval kevesebbet játszottom, de mindkettõ nagyon tetszett, grafika, irányítás, tuning, szóval jó volt.
Aztán... most wanted: én igazából azt sem tartottam rosz játéknak ami nagyon jónak találtam benne az a játék története. De valahogy valami megszünt az NFS-ekben ami régen volt. Az irányítás számora nagyon gáz volt, valogy azért az már nem állt össze. Nem tudom konkrétan megmondani hogy mi, de valahogy nem volt az igazi. Bár ahogy írtam ettõl függetlenül végülis jó játék (volt).
Nagy várakozások, hatalmas csalódás. KB így tudom leírni a carbont. végigvittem de csak szenvedtem vele (nem azért mert olyan nehéz volt...) pedig amikor kijöttek az infok róla meghogy lesz muscle akkor még tetszett.
Pro street: én csak a demóját raktam föl saját gépemre (ez már sokmindent elmond) a teljes verzióval egyikbarátomnál szoktam játszani. Bár jobb volt mint a carbon, de ez a játék sem tetszett.
És akkor most itt van ez amit nyugodtan nevezhetnénk MW2-nek, nem várok tõle sokmindent, látva elõzeteseket. Persze csak akkor derül ki ha játszottam vele, nekem nem baj ha arcad (pedig rfactoros vagyok), ha leköt és játszható, és ha csak egy keveset is visszaad a régi NFS érzésbõl.
Bocs hogy ennyit írtam...
Meg akkoriban csak PC-ém volt, és arra sem ismertem túl sok minden mást...
Mára max csak az ÁRKÁDOK közt az EGYIK kedvenc az NFS széria(TestDrive Unlimited-et is imádom PC-én, Project Gotham Racing 4-et is nagyon Xbox360-on, vagy Burnout Paradise-al is nagyon elvagyok PS3-on,stb,stb).
Ha meg szimekrõl van szó, kb azok a kedvenceim, amik az aláírásomban is szerepelnek.
De azt tudom, akármilyen szar is lesz az NFS, az NFS nekem örök, gyerekkori emlék, nosztalgia.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
(érted mire célzok)
Az a gondom ezzel az NFS-el, hogy már a videókon látszik; fizika-0, törésnek értelme nincs, tiszta MW, csak most rendõrbácsisat játszunk. Eddig hatalmas a csalódásom. (Elõzõ részek alapján miért, én sem értem)
Egy pozitívuma van a dolognak. Innen már csak pozitív csalódás érhet....
Elözõ témámra visszatérve.
Grid, Dirt csilli-vili szar, Juiced kimaradt, Flatout egynek elmegy, de rohadt rövid, Overspeed-et nem ismerem, Racing akármi megint nem kötött le, tehát tartom az állításom.
Egy autós játék van talpon a vidéken, a TDU. Az meg már másfél éves. (Árkád!)
http://www.freetvmaci.info/
20 Daraba földön, + 2 Prototipus.
Amúgy TDU-ban lehetne. De ottmeg undorító a fizika.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
láma xD
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Jah, és a 'halálosabb iramban' a széria második része, ahol a szõke srác már NEM rendõr.
vagy elöször el kell lopni a rendörkocsit ?
Ott is a szõkesrác mit mûvel "fajtái" ellen. Csak h le ne bukjon, az õ érdekében teszi, mivel beépült.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De még szimeket is tudom tovább sorolni PC-re, ha akarod... Kart, Richard Burns Rally, Colin Dirt<#ravasz1>#ravasz1>
A két legnagyobb címet, a Test Drive-ot, és a Need For Speed-et elég elsõ körben említeni.
Aztán még van Flatout, Juiced, Grid és nemsokára a Burnout is lesz PC-re.
De aztán még egy rahedli nem túl ismert árkád autós gém van (pl Overspeed, GTI Racing,stb). Úgyhogy szerintem erõsen túlzol, ergó, amit állítsz, nem igaz...
De soxor jólesik egy TDU. Mondjatok már hasonló játékot! Nincsen. Egy Grid, ahhoz képest szar, NFS, meg hát.... És másfél (ha konzol is számít 2) éves!
bgabi!
Tolom éppen, off-ban. Majd lehet, csatizok hozzátok, de még közel sem ismerem annyira, hogy esélyem legyen ellenetek....
ha jó autós nincs pcre akkor semmire sincs
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Khmm. Na, ezt meg sem hallottam. Ugyanis messze a PC platformon a legjobb az autószimulátor választék, ha elhiszed, ha nem, ez tény.
Live For Speed S2
rFactor 1.2
GTR Evolution
iRacing
Azt hiszem ez a pár szimulátor név elég is példának...
De mindezeken felül simán lehet PC-én emulálni pl egy PS2-es Gran Turismo 4-et is, vagy Xbox-os Forza Motorsport-ot is, de ez már tényleg csak szõrszálhasogatás...
Mindezt 2008-ban. Ez az az új irány amit az NFS vett?
A legszomorúbb az egészben, hogy -legalábbis konzolon, ahol nincs warez- szép eladásokat fog produkálni. EA ezt a minden évben ugyanazt a népnek, 2+ ficsõrrel szisztémát komolyan gondolja? Én így ennyi infó, és ezen látvány alapján azt mondom, hogy mindenki, aki megveszi, ÖKÖR!
Ugyanakkor NINCSEN jó autós játék PC-re. (TDU-t leszámítva, de annak meg a támogatása olyan, amilyen....) Komolyan mondom, ez VICC!
De a finom gázadagolás csak kormánnyal és a hozzá járó gázpedállal megoldható. Mert ugyebár egy szimulátorban nem minden helyzetben lehetséges padlógázt használni, mert akkor egy pillanat alatt a pálya szélén találod magad.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.