Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õt már elkapták az ufók <#idiota>

fery02
Bocsi, hogy érdeklõdök, de neked az elõzõ regged nem Lambo fan volt? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

áhh baszki, az elõbb de kurvajót játszottam PC-ém az NFS SE és NFS II SE-vel... Aki teheti, az Undercover-ig idézze fel õket újra egy kis játszogatással, visszatérve a gyökerekhez, eszméletlen játékok! Logitech G25 kormányt be tudtam alattuk konfigurálni. 😊

SZilaJMaGGoT
Doddzsem szimulátor <#idiota>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SötétBarom
???

Get a LIFE.

ELTE-TTK fizika.. Hát igen 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Eddig jól halad a tervem, miszerint beszerzem az összes valaha kiadott platformra az NFS részeket. Egyszerûen má nem elégszem meg avval, hogy PC-én megvan az összes rész<#eplus2>
Pl most jött meg a Porsche Unleashed kézi GBA-ra. Meg az NFS 1 egyenesen Sega Saturnra 😄 De már úton van a Carbon is Macintoshra 😄
Ezen a weboldalon meg lehet találni, hogy az eddigi részeket milyen platformokra adták ki
Ebay meg Amazon online kereskedõpiacokon meg be lehet szerezni õket<#circling>

IV, V, VI kimaradt? elég jó részekrõl maradtál le.<#wow2>

Azta qrwa <#ijedt> de jó a banner <#taps>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tonyr
kár hogy a IV-et kihagytad, ill nekem a VI is nagyon bejött, ezek nekem nagyon teccettek...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Úgy általában az nfs-ekrõl (szubjektív):
Igen régen volt már amikor játszottam a need for speed I-el, de még mindig nagyon jól esik rá visszagondolni, amolyan alapmû. Fantasztikusan volt megcsinálva ha osztályozni kell akkor az 10/10.
Aztán a következõ nfs amivel játszottam a nfs IISE nem volt rosz játék az se bár nálam nem utötte meg az 1-es szintjét, ha mindent a maga helyén kezelünk, érdekes akkor egyáltalán nem zavart hogy arcad vagy sem.
A következõ NFS-em a III-volt nagyon-nagyon tetszett az egész igazi NFS volt egyszerûen szuper, nagyon hangulatos játék volt.
aztán következett egy kihagyás a következõ részekkel nem játszottam akkor amikor megjelentek (fõleg a gépem miatt), ezért nem igazán tudom reálisan megitélni.
Az NFS UI és UII egyszerre lett feltelepítve a gépemre ezért nem volt kérdés melyikkel játszottam akkoriban, az ujabbat választottam, az UI jóval kevesebbet játszottom, de mindkettõ nagyon tetszett, grafika, irányítás, tuning, szóval jó volt.
Aztán... most wanted: én igazából azt sem tartottam rosz játéknak ami nagyon jónak találtam benne az a játék története. De valahogy valami megszünt az NFS-ekben ami régen volt. Az irányítás számora nagyon gáz volt, valogy azért az már nem állt össze. Nem tudom konkrétan megmondani hogy mi, de valahogy nem volt az igazi. Bár ahogy írtam ettõl függetlenül végülis jó játék (volt).
Nagy várakozások, hatalmas csalódás. KB így tudom leírni a carbont. végigvittem de csak szenvedtem vele (nem azért mert olyan nehéz volt...) pedig amikor kijöttek az infok róla meghogy lesz muscle akkor még tetszett.
Pro street: én csak a demóját raktam föl saját gépemre (ez már sokmindent elmond) a teljes verzióval egyikbarátomnál szoktam játszani. Bár jobb volt mint a carbon, de ez a játék sem tetszett.
És akkor most itt van ez amit nyugodtan nevezhetnénk MW2-nek, nem várok tõle sokmindent, látva elõzeteseket. Persze csak akkor derül ki ha játszottam vele, nekem nem baj ha arcad (pedig rfactoros vagyok), ha leköt és játszható, és ha csak egy keveset is visszaad a régi NFS érzésbõl.

Bocs hogy ennyit írtam...
Dante73
Hogyne!

http://www.freetvmaci.info/

Nekem nem tudom mi a kedven autós játékom... Kb 10-12 éve még tuti az NFS részek voltak, mikor még nem tudtam, hogy nincs túl sok köze a valósághoz. 😄
Meg akkoriban csak PC-ém volt, és arra sem ismertem túl sok minden mást...

Mára max csak az ÁRKÁDOK közt az EGYIK kedvenc az NFS széria(TestDrive Unlimited-et is imádom PC-én, Project Gotham Racing 4-et is nagyon Xbox360-on, vagy Burnout Paradise-al is nagyon elvagyok PS3-on,stb,stb).

Ha meg szimekrõl van szó, kb azok a kedvenceim, amik az aláírásomban is szerepelnek.

De azt tudom, akármilyen szar is lesz az NFS, az NFS nekem örök, gyerekkori emlék, nosztalgia.

Pepsi Twist
Street Legal Racing Redline, az mai NFS grafika és csodás játék lenne

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

wolfaud
Nekem a kedvenc autos játékom a jó öreg Street Racing ami még commodoron is volt azt kellene átülteni a mai nfs grafikára!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Pepsi Twist
de jobban szimulál mint 1 NFS

(érted mire célzok)

Dante73
Akkó jáccá, masinisztásat. Az megy a síneken. Ja meg a NFS. Nem szótam.
Az a gondom ezzel az NFS-el, hogy már a videókon látszik; fizika-0, törésnek értelme nincs, tiszta MW, csak most rendõrbácsisat játszunk. Eddig hatalmas a csalódásom. (Elõzõ részek alapján miért, én sem értem)
Egy pozitívuma van a dolognak. Innen már csak pozitív csalódás érhet....

Elözõ témámra visszatérve.
Grid, Dirt csilli-vili szar, Juiced kimaradt, Flatout egynek elmegy, de rohadt rövid, Overspeed-et nem ismerem, Racing akármi megint nem kötött le, tehát tartom az állításom.
Egy autós játék van talpon a vidéken, a TDU. Az meg már másfél éves. (Árkád!)

lol, majdnem lefordultam a székrõl<#nevetes1>

Pepsi Twist
ha a TDUba undorító a fizika akkor itt nincs is fizika ebbe xD

RoyalPredator
Jah, 1Millió Eurós kocsit? Gondolkozzál már...
20 Daraba földön, + 2 Prototipus.
Amúgy TDU-ban lehetne. De ottmeg undorító a fizika.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Pepsi Twist
ja ja ja xD

DJ Skyline
vagy Csuwi ráteszi a tartalékenergiát, és a birodalmi csillagrombolók között találjuk magunkat <#idiota>

Pepsi Twist
gyökér... akkor a Klingon-okhoz mehetünk...

láma xD

DJ Skyline
igen, gyári viszi a 410 körüli sebességet, 3-as tuninggal meg földkörüli pályára állhatunk vele <#idiota>

remélem lesz Veyron, és szénné lehet majd tuningolni<#idiota>

bezzeg megint csak Murciélago LP640, már a Carbon-ban, és a Pro Stree-t ben is volt... Legalább egy Lamborghini Reventón-t benyomhattak volna helyette...<#ticking>

DJ Skyline
és az elmaradhatatlan E46 M3 <#idiota>

gduck
Megint frissült:
Car Lot
Gazette

Lesz shelby gt500, pagani zonda és murci is 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Versace21
Egy kis buszma péló<#mf2>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

trick daddy
a második-se , de az a tokioi-3. na az szar volt

bertino
elsõ rész sose volt szar.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Akkor az elsõ rész... vin dieseles

Mekkora egy szar volt az a filmszéria. <#hehe>

Jah, és a 'halálosabb iramban' a széria második része, ahol a szõke srác már NEM rendõr.

tonyr
én csak azzal nem vok tisztában, hogy zaruverdával menekülünk zsaruk elöl...
vagy elöször el kell lopni a rendörkocsit ?

Prince23
Halálosabb irmaban láttad? 😊
Ott is a szõkesrác mit mûvel "fajtái" ellen. Csak h le ne bukjon, az õ érdekében teszi, mivel beépült.

fery02
Lehet volt már említve, de ugye rendõrrel leszünk, erre látni olyan videót, hogy "Police chase", ahol mi magunk gyakjuk a rendõröket. Nem tudom, hogy csak én látok-e ellentmondást.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SZilaJMaGGoT
Ez így van ahogy mondod... Hiába mondják, h nfs arcade, törõdjünk bele, sose volt szim, és nem is lesz... Ez eddig oké, csak a régi részeket még élveztem valamiért... És az, hogy arcade... most akkor mit is jelent?? Ennyi erõvel adhatnának ki új crazy taxi részt, ami arra jó, ha van egy szabad félórád, amit nemtudsz mivel elütni, akkor elökörködsz vele... NFS-tõl azért nem ezt vártam/várom...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nah jah, itt van egy rahedli cím eddig a PC-és árkád gémekbõl.

De még szimeket is tudom tovább sorolni PC-re, ha akarod... Kart, Richard Burns Rally, Colin Dirt<#ravasz1>

GTA4 -.-

Hmm. Szerintem árkád jellegûbõl is van bõven PC-re.
A két legnagyobb címet, a Test Drive-ot, és a Need For Speed-et elég elsõ körben említeni.
Aztán még van Flatout, Juiced, Grid és nemsokára a Burnout is lesz PC-re.
De aztán még egy rahedli nem túl ismert árkád autós gém van (pl Overspeed, GTI Racing,stb). Úgyhogy szerintem erõsen túlzol, ergó, amit állítsz, nem igaz...

Dante73
Árkád jellegû gémekrõl beszélek. Annak ellenére, hogy magam is inkább a sim-es vonalon mozgok.
De soxor jólesik egy TDU. Mondjatok már hasonló játékot! Nincsen. Egy Grid, ahhoz képest szar, NFS, meg hát.... És másfél (ha konzol is számít 2) éves!
bgabi!
Tolom éppen, off-ban. Majd lehet, csatizok hozzátok, de még közel sem ismerem annyira, hogy esélyem legyen ellenetek....

hát jah

ha jó autós nincs pcre akkor semmire sincs

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"Ugyanakkor NINCSEN jó autós játék PC-re."

Khmm. Na, ezt meg sem hallottam. Ugyanis messze a PC platformon a legjobb az autószimulátor választék, ha elhiszed, ha nem, ez tény.
Live For Speed S2
rFactor 1.2
GTR Evolution
iRacing
Azt hiszem ez a pár szimulátor név elég is példának...

De mindezeken felül simán lehet PC-én emulálni pl egy PS2-es Gran Turismo 4-et is, vagy Xbox-os Forza Motorsport-ot is, de ez már tényleg csak szõrszálhasogatás...

GTR2-õt próbáltad? Az kiválló.

Dante73
Én a lentebb belinkelt trélert sem néztem végig, mindössze az utsó oldalt olvastam itt el a fórumon. Tréler alapján MW, egy az egyben, és annyit olvastam, mint érdemi infót, hogy lesz törés, következmény nélkül.
Mindezt 2008-ban. Ez az az új irány amit az NFS vett?
A legszomorúbb az egészben, hogy -legalábbis konzolon, ahol nincs warez- szép eladásokat fog produkálni. EA ezt a minden évben ugyanazt a népnek, 2+ ficsõrrel szisztémát komolyan gondolja? Én így ennyi infó, és ezen látvány alapján azt mondom, hogy mindenki, aki megveszi, ÖKÖR!
Ugyanakkor NINCSEN jó autós játék PC-re. (TDU-t leszámítva, de annak meg a támogatása olyan, amilyen....) Komolyan mondom, ez VICC!

tonyr
miért akadtok ki a tüköruttesten ? igazábol is ilyen, pl tocsa mellett állva, nagyis tükör, ill esö után nagyon jol néz ki, rémélem game-ben is jo lesz...

Sok értelme nincs autószimulátort joystickal játszani, mert a szimulátoroknál legfontosabb részt, a gázadagolást nem tudod megoldani vele. Csak a fokozatos kanyarodást, de azt egérrel is lehet. Sok autószim támogatja az egérrel való kanyarodást(pl: GTR2)
De a finom gázadagolás csak kormánnyal és a hozzá járó gázpedállal megoldható. Mert ugyebár egy szimulátorban nem minden helyzetben lehetséges padlógázt használni, mert akkor egy pillanat alatt a pálya szélén találod magad.

bboyatty
mar csak a remeny eltet hogy hatha majd most jo lesz a nfs... azok alapjan amiket olvastam rola, erdekesnek talaltam...aztan meglatjuk..

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

sajnos igazad van...

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

bboyatty
Veled is egyet ertek...de en nem tudok sajnos abba beleszolni hogy milyen legyen az uj nfs...es azthiszem hiaba is akadunk fent ezeken a dolgokon mert attol meg ugyan olyan lesz a jatek...sajnos...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

de... sztem majdnem osszejott... csak pistike nem tudott rajta jatszani, mert tul neheznek bizonyult, ezert el kellett vetni az otletet, mert a cach-uppal jatszo gyerekek nem birtak elviselni, h nem nyernek elsore. gaz. amugy meg egy szimulatort nem sok ertelme van jatszani billentyuzettel, en szemely szerint, egy ocska logitech wingman extreme d3d-vel jatszottam, mert nincs kormanyom. Oszinten szolva sokkal nagyobb elmenyt nyujtott mint a catch-upos most wanted, vagy valamelyik masik S.A.R. Kivetelt kell tennunk az ug2-vel, mert ott ki lehetett kapcsolni a catch-upot, igy jatszhato lett a jatek. Remeljuk, hogy az EA egyszer felebred ebbol az oruletes penzhajszabol, es vegre csinalnak egy minosegi gamet, legalabb az gyerekeim jatszanak majd rendesen, ha mar nekem husz eves koromra nem jutott semmi...

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.