Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnám értékelni, ha a TDU2-bõl kihagynák a HC-t, és helyette egy SIMULATOR kapcsolót raknának be. Álmodik a nyomor....
ON!
Ebben sem volna rossz ötlet. Csak tudod, kényes az orruk, a munka meg büdös... Pedig ezt már rég kitalálták más játékok, hogy állítható realitás. (Nem, nem ami PS-be volt, mert az úgy volt szar, ahogy volt. Akkor is a "kockára" számolt, ha minden segítséget levettél. Miért nem lehet a kerekekre számolni, nem értem, hiszen a box-ban is elég erõs proci van, bírná...Áhh...)
http://www.freetvmaci.info/
-Vérpistike fizika
-Szar fizika
-Szimulátor fizika
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Legyen igaza, fogadjuk el, hogy nem volt fizika. De akkor mi a képlet?
1995 Bemutatkozik egy új sorozat, az NFS Fizika sajnos nincsen.
2008 Itt az NFS 1x. része, Fizika sajnos ebben sincs. Ami fejlõdött, az a grafika, ami változott, az a játékmenet. Ugyanaz, pepitában.
Ha pedig nekünk van igazunk, és volt fizika, akkor a VISSZAFEJLÕDÉS egyértelmû. Magyarán, Erõlködnek valami új játékmeneten, (Mint a nagyanyám ma reggel, eredmény ugyanaz...) És grafikai fejlõdés. Csili-vili, 2 tonna blúr....
Érdekes. Egy GTA nem évente jön, és FOLYAMATOSAN fejlõdik. Gyüjtik az ötleteket, majd belerakják a játékba, fejlesztik a játékmenetet, a grafika pedig másodlagos. Az a gond, hogy el lehet adni évrõl évre ugyanazt, mert akadnak, akik megveszik. Ezért utálom az EA-t. Amivel lehet megteszik. Pl a sportjátékaik. Minden évben megvetetik azt, ami egy Patchnyi fejlõdés. Pedig 2-3 évente akad annyi változás, ami megérne egy új játékot. NFS-ben még annyi idõnként sem.
Mindegy, remélem a vidiket amiket eddig láttunk, valami szar géppel vették fel, és ki kellett kapcsolni a fizikát...<#mf1>#mf1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
RÉSZEMRÕL AZ ÉRTELMETLEN "VITA" BEFEJEZVE <#wave>#wave> Szidjátok tovább 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ez hihetetlen bazdmeg :C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amikor még "csupa nagybetûs" volt a játék az még más világ volt! Akkor még sokkal nagyobb hangulata volt a játékoknak! Mostanában talán a TDU és a Portal adta meg azt a "katarzist" amit annó egy jó C64-es játék tudott adni <#wink>#wink>
zomgzerg stílusa... háát elég durva volt, szégyelhetné magát!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Elégedetlenség, konzolos igények.... Meg lehet nézni a GT5-öt....
Nos, nem egy konzolosok által agyondícsért játék elõtt álltam már leesett állal. Nem azért esett le az állam, amiért gondolták, hogy lefog. SAJNOS!
Gyanítom, (mivel nem láttam) azok is ugyanúgy csalódást okoznának, mint az NFS.
És azért elégedetlenkedünk, járunk ide, mert még emlékszünk arra az idõre, mikor egy nfs csupa nagybetûvel volt A játék. És sajnáljuk, hogy ma egy NFS-t, ebben a formában nem szégyellnek kiadni.
Az pedig, hogy vannak akik megveszik, éltetik, egyenesen rémisztõ, és sokat elárul nemcsak a konzolok játékokra tett hatásáról, de magukról a mostani játékosokról is. Hogy akadnak kivételek? nyilván. De hogy 100 szemétre jut egy értelmes, tényleg (legalább valamilyen szinten) tartalmas játék, az is tény.
Nekünk pedig hagyjátok meg azt a kis "örömöt", hogy a megjelenés elõtt elsirassunk egy valaha volt nagyszerû nevet.
A konzolosak igényei alacsonyak? Khm ezért ezt ti se gondoljátok komolyan. Ott van PS3-ra a GT5P, XBoxra Forza, PGR stb.
Ha nem tetszik akkor miért jártok ebbe a topicba. Én se megyek más topicba, hogy fél éven át nyomassam kommentbe, hogy hú ez ilyen ez olyan sz.r.
ok most a jatekkal, en most veluk
nincs itt semmi gond.
Thx.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Igaz, nem a te kezeid között x)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Rá kellene jönniük végre, hogy a két platform igényesség terén nem fedi le egymást. Ez egy tipikus 8 éves Vér Istvánkának való darab. Beteszi, oszt "húúú de baró! Mekkorát robbant! Micsoda effektek!" Pc-n meg leszarjuk az effekteket, legyen fizika, minimális valósághûség, jó játékmenet, hosszú játékidõ.
De itt nem váltjuk meg a világot. Bármennyire is szeretnénk.
Átlagos konzol színvonal 2008; NFS Undercover... Szánalom.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
engem egyedül a hangulata érdekel, és persze elsõképpen a rendörõk hozzáállása! ez a kettõ. a történet már mellékes
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
UI: vettem már be ilyen kanyart trabanttal 😄 60-as tempónál tök simán ment, igaz két kerék a levegõben volt 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?