7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#3094 hmmm
xboxra is ugyanakkor jelenik meg min pcre?
mennyibe fog kerülni? mert akkor nem a proostreetet fogok megvenni, mert az fos:D bár valszeg ez is, de csak legyen már újabb:D -
#3093 Rengeteg játéknál láttam mr hogy más más időppontban jelenik meg a más más platformokra és én ennek nem látom az értelmét! -
#3092 Clone verziót nem szokták feltörni pont ez a poén, a clone rögtön jön és csak később töltesz le hozzá cracket. Tehát ha a pc verziót már le tudták volna clone-ozni már rég tölthető lenne. Bocs az OFF-ért. -
#3091 Nem hinném hogy már ott pihen egy nagyobb csapatnál a DVD és a törés a gond. Az nem idő, főleg egy ilyen védelemnél... -
#3090 boltokban ugyanakkor fog, neten meg azért nem mert a pc verziót fel is kell törni. -
#3089 Ezt sosem értettem meg, mi az istenért nem ugyan azon a napon jelenik emg minden platformra? -
#3088 LInk Egyes honfitársaink már böszen nyomogatják a gamet -
#3087 Ne én ezt nem akartam, ne kezdődjön el itt is ez a téma. Tudnék ervelni mindkét fél oldalára, de egyiknek sincs 100%-osan igaza. Na téma lezárva ,egyszer majd írok róla egy könyvet és eladom x millió darabban és én is keresek vele x milliót mint egyes "nagy" emberek.
Mi az, hogy még mindig nincs rendes belső nézet? -
heringer #3086 :D -
Szabi1991 #3085 nincs -.-" -
tom235 #3084 Van benne belső nézet? -
High end PC #3083 jah bocs, mobiltelóra má megvan :D -
#3082 LOL:):):) -
High end PC #3081 nekem is van XBox360-om, de különösebben engem sem izgat, hogy már kint van warezon, majd megveszem első körben PC-re és PS3-ra valamikor jövő hétvége fele amikor itthon leszek, aztán szép lassan a többi asztali / kézi platformra is begyűjtöm. -
#3080 erre nemtudok magyarázatot adni, de valóban, érdekes:)
Mondjuk lehet azt sikerült ellopni, illetve a teszterek most már konzolokon tesztelnek és valki közülük "eladta"- nemtom. -
#3079 viszont a zenékre n is kiváncsi lennék, ha ennyire jó lett
ez az egy ami mindig jobb számomra legalábbis -
#3078 vizuális tuning hiánya az idegesít, de hát ez "Most Wanted 2" szal részben érthető.. -
RYO21 #3077 THX Sland -
Bullitt #3076 Azért az érdekes, hogy konzolra egy héttel korábban felkerül még a netre is, nem hogy a boltokba XD -
#3075 Én is keresem a Soundtracket, de sehol sem találom -
#3074 OFF
De, csak még a pC-sek 90%-a Warezol a konzolosok kb 20%-a. Egyértelmű a különbség. És te kinek csinálnál jobb gémeket illetve kinek fejelsztenél jobban annak aki ellopja vagy annak aki megveszi és bevételed van belöle... egyértelmű a válasz, ne is válaszolj rá:)
ON -
RYO21 #3073 legalabb csak 1 párat -
#3072 hát nem azt mondom hogy nincs :D XD -
#3071 "Valószínű", hogy 30-40 számot le fog neked írni. :) -
#3070 Persze, de konzolon nincs warez mi? :D -
#3069 THX :DD -
RYO21 #3068 *Sland -
#3067 eggyértelmü hoy a konzol előrébb van mint a PC,nah bumm :) -
RYO21 #3066 Slan ha megvan a game akkor ird le a soundtrack listet ide... -
#3065 derentestyerekfaty -
#3064 Ja és nekem van konzolom de nem tolom.. mert no warez:) majd megveszem kedden. -
#3063 Legálísan
Amerikába 18.
Euróbába 21.
Illegálisan meg még senki nem tudja -
#3062 Persze hogy kibasznak veletek mert a PC-s tárasadalom 90%-a warezhuszár a konzolosoké meg kb 20%-a. ennyit erről a témáról de ne is menjünk bele.
Köszi Sland az információkat. És egy jótanács, Pro Streetet ne vedd meg.. -
#3061 honnan tudnánk?18.-án maximum -
ricsa008 #3059 akinek meg van konzolja az örüljön neki hogy már tolhatja vele
nem kritikáztam csak velünk PCsekkkel mindig kibasznak ezért a konzolosok inkább örüljenek a fejüknel
ez csak egy vélemény bocs ha csak én vagyok így az utobbi időbe -
#3058 nem ám hogy örülnél hogy valaki elmondja neked mire számits,nem te kritikázol -
#3057 Mindegy milyen verzió, nagy eltérések nincsenek tartalom terén. -
tomcsa4 #3056 Szerintem olyan nagy eltérések nem lesznek a verziók között, szóval simán elolvastam a véleményét. -
#3055 És most hova szarjak? Szerinted nem tudom? Mégis mennyiben különbözik a PC-s a boxostól? Hát pont semennyire. Úgyhogy erről ennyit! -
ricsa008 #3054 ezt eltévesztetted ez a PC-s topic asszem