150
-
szasz85 #30 Obama vagy McCain.
Clintonné attól hogy apu prezident volt nem biztos hogy neki is annak kéne lennie.
Irakra meg a "warmonger"-re meg csak annyit hogy nem szép dolog lerohanni egy országon az olajáért "War against Terrorism" címszó alatt, de azt senki se felejtse el hogy egy háborút nem lehet csak úgy abbahagyni.
Ilyen szempontból teljesen mindegy ki lesz az elnök, maradni fognak Irakban, mert akkor szabadulna el a igazából a pokol ha kivonulnának. -
teddybear #29 Ami a legjobb, hogy a Greenpeace megmondó embere azt mondta nemrég, hogy tulajdonképp nincs igazi alternatív energiaforrás. Mindnek van valami bibije, az egyiknél túl magas az infrastuktúra ára, a másiknál egyszerűen sok a járulékos költség, a harmadik pedig túl elfogadhatatlan sokak számára.
Ami pedig a politikai életben megy, az meg kb. a cirkuszi bohócok szintje lenne, ha nem tudnám, hogy ezek az artisták keményen megdolgoznak minden mosolyért. Ripacsok, na. -
Ronny #28 a másik oldalon meg a warmonger "maradjunk 100 évig Irakban" MekKáin...
Ron Paul 2008! -
bandypappa #27 Én úgy tudom hogy a világ összolajának kétharmada szénben van. És olajhomokból is finomítanak üzemanyagot. Nem áll még rendelkezésre akkora termelőkapacitás, ami a jelenlegi kőolajtermelést kiváltaná. Drágább az előállítása, több időbe is telik. Ha a közel-keleti kutak kiszáradnak, akkor kevesebb autó fog gurulni az utakon és ez jó. Már jelenleg is vannak alternatív meghajtású motorok, csak egyelőre még erős az olajlobbi. Váltani kellene már és lesz is váltás, hiszen ha a kőolaj elfogy akkor nagyon nehezen lehet csak a termelést olyan szintre feltornászni, mint a köolajét.
-
Epikurosz #26 God bless Amerika!
A demó oldalon mi van: egy félignéger, meg egy megcsalt feleség.
1értelmű, hogy csak a repubok jöhetnek szóba. -
fizik #25 "Az USA a világ legnagyobb üvegházgáz termelője.."
futószalagon jönnek a kis üvegházak -
#24 De lesz. Bőven. Kőolaj elfogyása után meg szénből is lehet. Abból cak 600-800 évnyi készletek vannak a mai termelési ráta, technológiák és árak mellett. -
Su0my #23 az a vicc, hogy azt se nagyon tartják.. azé jó még ez a fórum -
Su0my #22 de az már másfél...vagy nem? -
Imre84 #21 "Tisztelet a kivételnek (Al Gore- medve-disznó-ember)"
Nem-nem!!! Az félig ember, félig disznó, félig medve!
:D:D:D -
#20 Jah, és bandypappa-nak abszolút igaza van -
Ronny #19 akkor most meg kell csókolnom Jesse Jackson hátsóját? -
willcox #18 Szerintem ez a politizálási tilalom a belpolitikára vonatkozik. Ezt mondjuk illett volna konkrétan így leírni. A külpolitikáért eddig nem láttam büntetést (persze nem kizárt, hogy volt, csak én nem találkoztam ilyennel). -
#17 Hát nem tudom ki olyan ótvaros hülye hogy bedőljön ezeknek az ígéreteknek. Vegyük például Clinton-nét. Ha jól emlékszem anno még ő kampányolt amerikában a több biztosítós rendszer ellen, aztán természetesen megvették a biztosítok kilóra, mint a vasat (ajánlom mindenkinek a Sicko című filmet). Ez most miért ne történhetne meg a kőolajban és szénben érdekelt szupernagytőkések részéről? Itt aztán tényleg nagy pénzek forognak.
Az meg aztán hogy ez a McCain "hú miket tett már le az asztalra": mindenki jól tudja hogy a környezetvédelem színeiben való tetszelgés milyen jót tesz egy politikus image-ének. Nem is kell messze menni, itt a mi kis hazánkban is van egy példa, aki így próbálja egyengetni a politikai karrierjét. (Félreértés ne essék, én nagyon tisztelem ezt az urat, ő eddig regnálása idején többet tett le az asztalra, mint az elődje végig, csak hát azért azt látni kell, hogy itt nem arról szólnak a dolgok, hogy "most majd jaj de megvédjük ám a környezetet").
Ezeket az ígéreteket majd akkor hiszem el, ha már maradéktalanul teljesítve lesznek. -
Su0my #16 amúgy szerintem John McCain-nek az az egyik legnagyobb esélye, hogy míg a két hülye egymást gyepálja, ő lesz a nevető harmadik... a másik meg az, hogy az USA-ban kultusza van a millitarizmusnak és ugye az ő oldala nem titkoltan folytatni szeretné a katonai ámokfutást (fegyveripari érdekeltségek, stb) -
Su0my #15 igaza van -
Su0my #14 olyan szempontból baj, hogy hülyén hangzik, de lassan ők már a fehéreket diszkriminálják, amit meg is érdemelnénk, de hülyeség ezt folytatni..
-
Su0my #13 vagy nem. -
bandypappa #12 "2020-ra csak olyan autók közlekedhessenek az Egyesült Államokban, melyek 35 mérföldet 1 gallon üzemanyaggal teljesítenek."
Még most is ennek a mondatnak a sokkja alatt vagyok. Azt már a Mostani Bush is megmondta néhány éve, hogy már nem érdemes SUV-ket (ilyen városi terepjárókat) venni, mert nem lehet őket fenntartani.
Én egyszerűen azon vagyok megdöbbenve hogy teljesen Hülyének nézik a választópolgárokat! (bár negyedük tényleg hülye) Elkezdenek mindenféle százalékokkal kampányolni, de SENKI sem mondja el a lényeget. Nem lesz már megfizethető olaj 2020-ra! Aztán ideböfögik, hogy majd leszorítjuk a fogyasztást, hú de zöldek vagyunk most. És az a gond, hogy az ilyen majmok majd dögetik a mellüket hogy igen, megcsináltuk, a károsanyag-kibocsátás még nem volt ilyen alacsony! Ja igen, csak azért, mert már nem lesz megfizethető árú olaj.
Az olajlobbi egyre gyengébb lesz, fogy az olaj. Pár éve még nem engedhettek meg ilyen beszólásokat, hogy majd a zöld az jobb. Ez egyszerűen képmutatás felsőfokon! Tisztelet a kivételnek (Al Gore- medve-disznó-ember
) -
Anomaly #11 E.T a legzöldebb amerikai elnökjelölt. -
Epikurosz #10 Ne fokozd. -
RealPhoenixx #9 Epikurosz:
John MCCain ugyanazon politikai oldalon van, mint a vilag egyik legnagyobb, ha nem a LEGNAGYOBB terroristaja, szval szerintem jobb ha John MCCain elhuzna a busba, fejberugkapalna azt a faszkalap terrorista haverjat, majd a borton kulcsait csorgetve bujna elo, es mutogatna ahogy a kis majom reszeges faszkalap bush es csaladja sitten csucsul (kulon-kulon allamokban es kulon-kulon kis cellakban vad idegenekkel), mikozben toljak belejuk a feketek a meretes kek eres ....-t. -
syn7h37ic #8 Ki a legzöldebb? Nem kérdés, aki elveszíti a választást, mert megzöldül az irigységtől... -
RealPhoenixx #7 Hmmm......, tudtommal azert kaptam figyelmezteteseket, mert politikai tartalmu temara politikai tartalmu szoveggel valaszoltam, erre megintcsak bekohognek ide politikai tartalmu dolgokat, hmmmm...., szval hogy is van???
Ugy remlik, azt irtak nekem: NEM POLITIZALUNK
KERDES
AKKOR EZ ITT MICSODA, HA NEM POLITIZALAS????? -
echo #6 szerintem mindhárom jelölt sokkal jobb, mint Bush volt úgy általában, ebben környezetvédelmes kérdésben meg pláne. szóval realatíve nincsenek rossz helyzetben most az amik, jó jelöltjeik vannak. személy szerint meg azt gondolom obama a legjobb :) http://youtube.com/watch?v=0fd-MVU4vtU -
Epikurosz #5 John MCCain az ideális következő elnök. Ez nem kérdés. -
gyuri12 #4 http://youtube.com/watch?v=kME44_1T9wg -
neB #3 Ezt most úgy mondod mintha baj lenne... -
gyuri12 #2 :D -
Ronny #1 és ki a legbarnább?