150
-
Su0my #70 Microsoft székházhoz mit szólsz? -
Su0my #69 egyetértek, de 1 baj : ezt mi is jól megsz*pjuk majd... de még mindig inkább mi, mint később akár a gyerekeink :S -
Su0my #68 ha komolyan ennyi érved van Obama ellen, akkor gratulálok:) (GYK: fekete) -
Su0my #67 mondom, ott kultusza van a millitarizmusnak -
Su0my #66 előbb kéne Gyurcsánynál az Orbán nevű közveszélyes pszichopatát... de a legjobb az lenne, ha 1 cellát kapnának -
toto66 #65 "Gondoljatok bele, kik lehetnének valódi alternatíváik: Kína? Netán Oroszország? Hát, kösz nem, belőlük én nem kérnék, akkor már inkább a nagyképű, nemtörődöm jenkik"
Az oroszok inkább előnyünkre válnának...
De azt is látni kell: eddig a történelem folyamán mind keletről, mind nyugatról jószándék még nem jött! A magyarok meg nosztalgiázhatnak (a magyarok nyilaitól)....
Most a helyzet az, hogy nálunk rabolnak(politikusaink, régebben nemeseink segítségével) (amúgy már 500 éve, hol ez, hol az) -
uwu #64 Egyébként a képek is magukért beszélnek fentebb a cikkben.
Nagyon jól eltalálta aki berakta őket.
- A jóügyisták képviseletében egy nő, zöld meg minden...felejtős
- Egy fekete a fehérház élén...felejtős
- Amerikai zászló a háttérben...ez már gyanús
-
toto66 #63 "ő gazdaságuk összeomlik, akkor tulajdonképpen az egész világ gazdasága összeomlik."
Sajnos nekünk már nem oszt nem szoroz, mi gazdaságunknak kampec... -
uwu #62 Igazából szinte semmit nem tudok erről az elnökválasztásról. De az amcsikról van egy kialakult képem.
Véleményem szerint John MCCain lesz az elnök, csak kell egy nő, meg egy fekete másik jelöltnek, hogy lássa a világ, hogy náluk mekkora szabadság van. Igazából rég eldöntötték már, a tömegek meg úgy szavaznak, ahogy éppen manipulálva vannak.
Ez a ez én tippem, majd meglátjuk mi lesz. -
#61 Szeretném azoknak üzenni, akik ennyire szeretik amerikát, hogy ha az ő gazdaságuk összeomlik, akkor tulajdonképpen az egész világ gazdasága összeomlik. Én nem tudom, ti ezzel hogy vagytok, de én ennek a helyetekben nem örülnék annyira. Nem azt mondom, tényleg ideje lenne rádöbbenniük, kik és mik is valójában, azonban a világ "vezetésére" jelenleg ők a legalkalmasabbak. Gondoljatok bele, kik lehetnének valódi alternatíváik: Kína? Netán Oroszország? Hát, kösz nem, belőlük én nem kérnék, akkor már inkább a nagyképű, nemtörődöm jenkik. -
willcox #60 Nem. -
JL666 #59 ez az auschwitz-i téma nem pont fordítva volt? Mármint hogy mind máig egyre növexik az áldozatok száma? Meg lassan a II. vh. legfontosabb eseményei auschwitzban történtek... -
willcox #58 Sok sötét dolog van arrafelé. A Kennedy aktákat miért is titkosították 99 évre? Biztosan azért, mert semmi takargatnivalójuk nem volt. Egyébként inkább az az elmebetegség, ha valaki képtelen logikusan és tárgyilagosan gondolkodni. -
willcox #57 Öcsisajt! Mennyien és kik is haltak meg ott? Tűzoltók, meg ilyenek. Tehát nem azok, akik ott "dolgoztak" (többnyire zsidók). A halottak száma rohamosan csökkent (biztos közben feltámadtak az emberek). Tudod, Auswitzban is kezdetben állítólag sokan haltak meg, aztán ez a szám jelentősen csökkent. Csak nem feltámadtak azok is? -
babajaga #56 Ez fogós kérdés.Vagy Kaliforniát vagy Floridát kellene eltűntetni a föld színéről. -
willcox #55 Szerintem több kidolgozott forgatókönyvük is van erre. -
babajaga #54 Hát igen ez már csak gyakorlat ámerikában az épületeket a benne lakókkal robbantják fel. Úgyis túlnépesedés van. Igazad van ez nem összeesküvéselmélet, hanem elmebetegség. -
JL666 #53 hát a WTC-t lerombolták, most akkor valami még nagyobb dobás kell. mi legyen az?! -
babajaga #52 Én meg úgy tudom hogy a gallon nem egyforma mennyiség a különböző országokban. -
willcox #51 A WTC-t már régen le akarták bontani. Így sikerült is, és még bűnbakokat is találtak hozzá. Nagyon szemellenzősnek és elvakultnak kell lennie annak, aki ezt nem látja. Hidd el, hogy ez nem összeesküvéselmélet. -
babajaga #50 "ami ellen a terrorista Bush eroteljessen szenvedett"
Nofene én erőteljesen azt hittem idáig hogy Mohamed Atta volt a terrorista. -
atys2 #49 "tavaly a demokratáknak sikerült keresztül vinniük az Energiafüggetlenségi és Biztonsági Törvényt, ami többek közt előírja, hogy 2020-ra csak olyan autók közlekedhessenek az Egyesült Államokban, melyek 35 mérföldet 1 gallon üzemanyaggal teljesítenek. Az általunk használt mértékegységekkel ez 100 kilométeren 6 liter körüli fogyasztást jelentene."
Ez inkább 8 liter százon! -
babajaga #48 ." Ezen az önmegtámadás segített"
Hát igen az amerikai elnökök már csak ilyenek, egy kis tömeggyilkosság nélkül nem is érzik jól magukat. Csak azt nem értem hogy az újságírók a Vatergate-t fel tudták göngyölíteni akkor ezt miért nem? Vagy nem is volt mit felgöngyölíteni? -
willcox #47 Vitatkoznék, ugyanis bokorgyuri népszerűsége a 911 előtt volt a mélyponton. Ezen az önmegtámadás segített, ugyanis utána a kardcsörtetés miatt viszont az egekbe szökött. A több éves sikertelen harcok, a napvilágra került és a lelepleződött hazugságok, valamint a gazdasági válság miatt ismét mélyponton van. De ez most momentán tökmindegy, mert úgysem lehet tovább elnök.
Bárki is lesz az új elnök, nem lesz könnyű dolga. Én mondjuk annak örülnék, ha becsődölne ott az egész kóceráj, mert akkor talán vége lenne annak a rémálomnak, amit ezek okoztak. Talán akkor az arcuk is pár mérettel kisebb lenne. -
Epikurosz #46 akarod a fekete fáraók korát?
Egyiptomnak sem tett igazán jót. -
#45 Azért érdekes Bush népszerűsége a béka seggén van az afgán/iraki háború miatt, de az emberek mégis egy háborús veteránt választanak republikánus jelöltnek.... -
#44 Hajrá Obama! Változás 2008! -
willcox #43 Most valami brókercég ment csődbe, de már több bank is becsődölt korábban. Várható is volt, hogy egyszer kipukkad a virtuális, fedezet nélküli dollárokból felfújt lufi. Én az összes ország helyében minden pénzemet kivonnám onnan, mert az egy csődtömeg, mások pénzén élősködő piócák, akik ráadásul diktálni akarnak a világnak. Semmi szükség ilyenre. -
RealPhoenixx #42 Willcox: most ment csodbe egy hitelintezetuk
Vagyis mostanra gyuruzott fel az, ami ellen a terrorista Bush eroteljessen szenvedett, magyarul: addig buzeralta az arab vilagot (akik cserebe kivontak nemi arab toket az amerikai gazdasagbol), es addig addig hallgatott mas terrorista "kormanyzo es egyeb" haverjaira (lasd a vilagkereskedelmi kozponti epuletek bush altali lebontatasat, etc), hogy a vege ez lett.
Tehat hamarabb gyuruzott be az arab tokesek altali buzeralasbol adodo penzugyi csodhelyzet kozeli szituacio, mintsem atpasszolhatta volna a kormanyzast masnak.
Igy mostmar nincs modja arra, hogy masra kenhesse azt a csodkozeli helyzetert valo felelosseget, amit egyebkent o es a kornyezete okozott kozvetlenul.
Rohely: azt nevetnem, ha a vilagon 2 "volt" miniszterelnokot basznanak kozel egyidoben sittre: Bush, Gyurcsany
Mindketto terrorista es veszelyes elem, s mindketto visszaelt a nekik itelt bizalommal, es a pribekjeik is konnyen kovethetik oket, vagyis valoszinuleg mostanra mar tobb ezer ember dolgozhat kulonbozo tenyek es bizonyitekok eltuntetesen/felhalmozasan - hogy sajat magukat vedjek a potens bortonbuntetes kivedese vegett. -
willcox #41 Így van. De bármelyik is nyer, nem lesz könnyű dolga, mert a nyakukon lesz a gazdasági válság. Remélem nem lesz igazam, de félek tőle, hogy a nagy válságot egy nagy háborúval akarják kompenzálni/elmosni. -
RealPhoenixx #40 Reklam!
Jaj, a ruham ma mar nem feher, hanem olyan szinu mint McCain!
Biztos valami mas mososzert kell hasznaljak, hogy a feher tenyleg feher legyen.
Hmmmm....., valami nyogdecselest hallok a mosogepben, a fene, pedig hipot meg egyebet is betoltottem, lehet tonkrement a mosogepem?
Benezek, majd felkialtok: JAJ TE VAGY AZ McCain?! BOCS, OSSZETEVESZTETTELEK A RUHAMMAL :) eh eh -
snorbi #39 Miért hangzik ez furán?
Nálunk pontosan ugyanez megy... -
Epikurosz #38 rALPH nADER AZ IGAZI ZÖLDELNÖK, DE NEKI NINCS ESÉLYE. -
Su0my #37 Obama képe is jó... rajta kívül minden fehér tényleg, ha nyer, lesz fekete-ház? -
Su0my #36 amúgy a képen mekkéjn úgy néz ki, mintha most jött volna a harleyjával a kupiból :) -
Su0my #35 -
Su0my #34 Dave Mustaine for president!!!!!!!!!!!!! -
RealPhoenixx #33 Su0my: gyorsan szoljal valami kemenyet, mert kevesebb felkialto jeled van mint nekem :)
Kerdes: hogyan lehetne felkialto jeleket kapni annelkul, hogy ne lennel moderalva?
Valasz: lasd VIP lehetoseg :-) -
JL666 #32 Az elnökök csak bábok. Tök mindegy ki lesz az elnök a tanácsadók mögöttük ugyanzok lesznek és azt fogják nekik "tanácsolni", amit a mögöttük álló érdekek képviselnek. -
#31 Ez az egész egy nagy igérgetés semmi több. Tipikus választási maszlag. Megihérnek mindent aztán nem tartanak meg belölle semmit sem.