Ki a legzöldebb amerikai elnökjelölt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nofene én erõteljesen azt hittem idáig hogy Mohamed Atta volt a terrorista.<#confused>#confused>
Ez inkább 8 liter százon!
Hát igen az amerikai elnökök már csak ilyenek, egy kis tömeggyilkosság nélkül nem is érzik jól magukat. Csak azt nem értem hogy az újságírók a Vatergate-t fel tudták göngyölíteni akkor ezt miért nem? Vagy nem is volt mit felgöngyölíteni?
Bárki is lesz az új elnök, nem lesz könnyû dolga. Én mondjuk annak örülnék, ha becsõdölne ott az egész kóceráj, mert akkor talán vége lenne annak a rémálomnak, amit ezek okoztak. Talán akkor az arcuk is pár mérettel kisebb lenne.
Egyiptomnak sem tett igazán jót.
Kara kánként folytatom tanításom.
Vagyis mostanra gyuruzott fel az, ami ellen a terrorista Bush eroteljessen szenvedett, magyarul: addig buzeralta az arab vilagot (akik cserebe kivontak nemi arab toket az amerikai gazdasagbol), es addig addig hallgatott mas terrorista "kormanyzo es egyeb" haverjaira (lasd a vilagkereskedelmi kozponti epuletek bush altali lebontatasat, etc), hogy a vege ez lett.
Tehat hamarabb gyuruzott be az arab tokesek altali buzeralasbol adodo penzugyi csodhelyzet kozeli szituacio, mintsem atpasszolhatta volna a kormanyzast masnak.
Igy mostmar nincs modja arra, hogy masra kenhesse azt a csodkozeli helyzetert valo felelosseget, amit egyebkent o es a kornyezete okozott kozvetlenul.
Rohely: azt nevetnem, ha a vilagon 2 "volt" miniszterelnokot basznanak kozel egyidoben sittre: Bush, Gyurcsany
Mindketto terrorista es veszelyes elem, s mindketto visszaelt a nekik itelt bizalommal, es a pribekjeik is konnyen kovethetik oket, vagyis valoszinuleg mostanra mar tobb ezer ember dolgozhat kulonbozo tenyek es bizonyitekok eltuntetesen/felhalmozasan - hogy sajat magukat vedjek a potens bortonbuntetes kivedese vegett.
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Jaj, a ruham ma mar nem feher, hanem olyan szinu mint McCain!
Biztos valami mas mososzert kell hasznaljak, hogy a feher tenyleg feher legyen.
Hmmmm....., valami nyogdecselest hallok a mosogepben, a fene, pedig hipot meg egyebet is betoltottem, lehet tonkrement a mosogepem?
Benezek, majd felkialtok: JAJ TE VAGY AZ McCain?! BOCS, OSSZETEVESZTETTELEK A RUHAMMAL 😊 eh eh
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Nálunk pontosan ugyanez megy...
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Kerdes: hogyan lehetne felkialto jeleket kapni annelkul, hogy ne lennel moderalva?
Valasz: lasd VIP lehetoseg :-)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Clintonné attól hogy apu prezident volt nem biztos hogy neki is annak kéne lennie.
Irakra meg a "warmonger"-re meg csak annyit hogy nem szép dolog lerohanni egy országon az olajáért "War against Terrorism" címszó alatt, de azt senki se felejtse el hogy egy háborút nem lehet csak úgy abbahagyni.
Ilyen szempontból teljesen mindegy ki lesz az elnök, maradni fognak Irakban, mert akkor szabadulna el a igazából a pokol ha kivonulnának.
Ami pedig a politikai életben megy, az meg kb. a cirkuszi bohócok szintje lenne, ha nem tudnám, hogy ezek az artisták keményen megdolgoznak minden mosolyért. Ripacsok, na.
Ron Paul 2008!
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
A demó oldalon mi van: egy félignéger, meg egy megcsalt feleség.
1értelmû, hogy csak a repubok jöhetnek szóba.
futószalagon jönnek a kis üvegházak <#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Nem-nem!!! Az félig ember, félig disznó, félig medve!
😄😄😄
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Az meg aztán hogy ez a McCain "hú miket tett már le az asztalra": mindenki jól tudja hogy a környezetvédelem színeiben való tetszelgés milyen jót tesz egy politikus image-ének. Nem is kell messze menni, itt a mi kis hazánkban is van egy példa, aki így próbálja egyengetni a politikai karrierjét. (Félreértés ne essék, én nagyon tisztelem ezt az urat, õ eddig regnálása idején többet tett le az asztalra, mint az elõdje végig, csak hát azért azt látni kell, hogy itt nem arról szólnak a dolgok, hogy "most majd jaj de megvédjük ám a környezetet").
Ezeket az ígéreteket majd akkor hiszem el, ha már maradéktalanul teljesítve lesznek.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Még most is ennek a mondatnak a sokkja alatt vagyok. Azt már a Mostani Bush is megmondta néhány éve, hogy már nem érdemes SUV-ket (ilyen városi terepjárókat) venni, mert nem lehet õket fenntartani.
Én egyszerûen azon vagyok megdöbbenve hogy teljesen Hülyének nézik a választópolgárokat! (bár negyedük tényleg hülye) Elkezdenek mindenféle százalékokkal kampányolni, de SENKI sem mondja el a lényeget. Nem lesz már megfizethetõ olaj 2020-ra! Aztán ideböfögik, hogy majd leszorítjuk a fogyasztást, hú de zöldek vagyunk most. És az a gond, hogy az ilyen majmok majd dögetik a mellüket hogy igen, megcsináltuk, a károsanyag-kibocsátás még nem volt ilyen alacsony! Ja igen, csak azért, mert már nem lesz megfizethetõ árú olaj.
Az olajlobbi egyre gyengébb lesz, fogy az olaj. Pár éve még nem engedhettek meg ilyen beszólásokat, hogy majd a zöld az jobb. Ez egyszerûen képmutatás felsõfokon! Tisztelet a kivételnek (Al Gore- medve-disznó-ember
<#buck>#buck>)
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Nothing Ever Changes
John MCCain ugyanazon politikai oldalon van, mint a vilag egyik legnagyobb, ha nem a LEGNAGYOBB terroristaja, szval szerintem jobb ha John MCCain elhuzna a busba, fejberugkapalna azt a faszkalap terrorista haverjat, majd a borton kulcsait csorgetve bujna elo, es mutogatna ahogy a kis majom reszeges faszkalap bush es csaladja sitten csucsul (kulon-kulon allamokban es kulon-kulon kis cellakban vad idegenekkel), mikozben toljak belejuk a feketek a meretes kek eres ....-t.
Ugy remlik, azt irtak nekem: NEM POLITIZALUNK
KERDES
AKKOR EZ ITT MICSODA, HA NEM POLITIZALAS?????