Betörés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
az afféle sportág is, 1 küzdõsport szerûség... jártam versenyekre is...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

maffioso
én nem akarok kötekedni de ugy tudom a k1 egy rendezvény és nem egy sportág...

\"If in doubt, flat out!\"

mama2
78 kiló vagyok:D.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Molnibalage
Látom fiatal vagy. A gond az, hogy ha te vagy kb. 50-60 kiló akkor lehetsz bármilyen ügyes sok esélyed nincs egy 80-100 kilós ellenfél ellen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Goruck
nekem is volt h ellepték az utolsó kocsit kb 30an, nagyon féltem mindenki csoportosan menekült kifele, nem lett oda semmi, csak a melletem ülõ csaj piája, mert azt elvette egy kb 7éves kis afromagyar, de nem vettük inkább vissza...elõtte még a délibe le akart húzni egy chigaany leült mellém elkezdett kajálni és kérdezte milyen telefonom van meg minden...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

LES FORZA INTER
jah bocs, ennél jobb volt amikor vonaton (személy) egyedül utazom kabinba, bámulok kifele, majd belép 6 cigó, kis család, szimplán lopni akartak, cuccaimra figyeltem, és addig dumáltam amíg le nem léptem, semmim nem lett oda, bár könnyen átbaszhatók, olvasni se tud, óriás betûkkel cd lejátszómra rá volt írva hogy MP3, mire asszontam nem tud MP3-at és utánna nem is érdekelte :D, bár gázos 1 helyzet volt.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pepsi Twist
hm engem régebben 2 cigó letámadott hogy adjam oda a telefonom... jöttem a boltból volt nálam 2 sör az egyiket szétbasztam a nyakán össze esett a másik tag meg ott pattog hogy micsinálok elõrántotta a pillangot ott elkezdte forgani mondom neki te mibe vagy? aztán meg akart bökni megfogtam a kezét aztán a nyaka elött 1cmre megállítottam a kést aztán 2x hasbavágtam lebasztam a földre aztán elfutott...

Vogel
Úton sétálva párommal feltünõen jött 3 tag szemben a járdán. Kettõ ki is tért, normális ember módjára, de a legbarnább pápuai direkt szembe jött mert neki kicsi volt az 5méteres járda. Erre nekem koccan izomból. Mondom, anyád. Erre pattog a 150 centijével, hogy merem megszólítani. Képébe mondom, ahh érthetõ, te se idén barnultál. A 2 maradék tag hívta, hogy gyere mán :) de ez nem tágított. Értelmes ember módjára tovább álltunk volna, ha engedte volna. Nem, neki pattognia kellett. Tipikus FUBU-s rézbõrû, volt 14 éves talán. A párom tartott vissza, mondta, ne süllyedjek le a szintjükre. Pedig majdnem elpattant az a bizonyos. Utólag sajnálom hogy nem adtam ki :)

caseih9400
...könnyû mondani...énis így kezdtem 13évesen ....aztán mikor elõször verekedtem cigóval majd beszartam...most meg már megverem õket ...xD

khm...khm...

mama2
ja,ja 13 vagyok. Mit tudok cvele csinálni?: "ott egy kanál. Megöllek vele." by 22 évente sötétségXD. Amúgy viccet félre téve, hát õõõ... Azt mondom neki, el ne vidd a gépet, mert a szadeszre szavazokXD. Amúgy nem tudom hát õõ... kitöröm kezét lábát, annyira erõs nem lehet. Fõleg ha az a kis pöcs 12 éves banda vezér törne mán beXD. Haggyuk má. Kicsavarom a kezét baszodXD. Kinyomom a szemét, azt megetetem vele, azt mehet amerre látXD. Na ezért most kapok egy banánt:/:P.

Pepsi Twist
akkor bocs :D 13

Goruck
már 13, tegnap volt a szülinapja

Jólmondom?

Pepsi Twist
meg te a 12 éves fejeddel nagyon könnyen gondolkozol... bejön 1 14-16 éves cigó mit tucc vele te csinálni? semmit...

LES FORZA INTER
hm az ami a filmekben mûködik, nem tuti hgy jó a valóságban is, meg az egyéb dolgokat, kisebb trükköket képernyõrõl nehéz leolvasni, és egy edzésen több tippet is tudnak adni.

a szived miatt meg vigyázz ne eröltesd meg magad, edzésen lehet nagyon megeröltetnének, de lehet le lehet zsírozni az ien problémákat is, mindenesetre figyelj oda.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

mama2
Jó, de kin gyakoroljak? Mondjuk van egy lány ismerõsöm, aki karatézik, de én õt nem rúgom meg:P. Így is egyszer megrugtam a...:P.

Goruck
"A gyakorlat teszi a mestert"

szerintem azis jobb, mint a semmi amit most csinálsz, de azért vigyázz magadra, ne eröltesd meg magad, esetleg vedd fel videóra és mehet youtube-ra :P:P:P:P elég vicces látvány lehet, szerintem igazán verekedni csak akkor tudsz ha élõ emberen gyakorolsz, mert a levegõ nem üt/rúg vissza

Pepsi Twist
meglehet... csak izomerõt nem szerzel a filmekbõl... és itt a lényeg hogy hiába tucc fogásokat ha nincs erõd hogy rá erõltesd...

mama2
Olvastam, hogy van aki tanult önvédelmet. Na én annyit fûznék hozzá, hogy én nem karatézom, meg nem járok boxra, de tudok egy két fogást a verekedõs játékokból, filmekbõl. Szerintetek lehetséges, hogy az ember a tévén/videójátékon keresztül tanulja meg az ilyen dolgokat? Mert én szoktam itten gyakorolni a szobámba, rugom a levegõt, meg ilyenekXD. Szerinetek ez normálsi? Vagy iogazábol csak úgy lehet megtanulni, hogy ah jár az ember karate leckékre?:/. Az a baj, hogy én szívbeteg vagyok, és én már egy rugástól elfáradok, de ha betörnének hozzánk a cigók, akkor nem érdekelne, hogy elfáradok, kiütném a fogát. Szerintetek ezt így nem lehet megtanulni?:/

Goruck
jah :)

Viktorr
megérdemelnék õk is ezt a bánásmódot!:)

Goruck
:D:D kommandósok igazoltatják a rendõröket :D

Viktorr
Nem a rendõrt igazoltatják,hanem a cig*t!!!

Viktorr
Az ám!
Egyébként meg Jászárokszálláson néha kommandósok szoktak razziázni!Rendõrt igazoltatják,nincs náluk általában semmi,puff le a földre azt be a kocsiba!Aztán meg be az õrse egy kis elbeszélgetésre:)

Goruck
na ez korrekt rendõri intézkedés !!! <#eljen>

Viktorr
Szeva
Egyik ismerõsömet már rabolták ki kb 3 éve!Pakolták ki a cig*k a házat,de az egyik szomszéd kihivta a zsarukat!A zsaruk ki is jöttek,szoltak a tulajnak,mondta a zsaru hogy ha gondolják pár percre kettesben haggya a betörõvel:)Ugyhogy végülis a kár meg lett térítve a cig*t meg hejre rakták,elmagyarázták neki hogy ilyet bizony többet ne csináljon!

Pepsi Twist
nekem volt balhém kissebbséggel és azt mondták a rendõrségen hogy nem megvédeni kellet volna magam hanem elfutni... na majd én futok a 130kgommal...

Goruck
nem lehet, de nem miattam nem lehet, mert engem annyira nem izgat, csak nem szabad...<#wow3>...

én ajánlom még az AIKIDO-t mert ott edzéseken nem szednek szét, az egész harcmûvészet önvédelemre alapul, illetve, hogy a támadót "lebeszéld" arról h bántson :D Ausztrálián kívül nem rendeznek belõle versenyeket, nincsenek benne túlzottan ütések, rúgások, szerintem jó, bátyám tolta 2 évig és rajtam gyakorolt :D:D:D

predat000r
Kondizni kondizom.De sajna itt nem fekvenyomásban döntöttük el hogy ki lesz a gyõztes.A K1 és a boksz sztem is jó lenne.De maga az hogy tudd úgy megfogni a támadót hátraszorítva mondjuk a kezét amíg nem intézkedik a hatóság ez lenne a legnagyobb elõny.AZ 1,75ömön nem tudok már nagyon változtatni:D.Max a szélességem lesz 2 méter aztán 90 fokot elfordulok XD.

A baj hogy itt a cigányokról beszélni sem lehet mert egybõl rasszista megnyílvánulás?Na ez itt a nevetséges.De nem fûtöm tovább a hangulatot...

Egyébként a rendõri intézkedésrõl nincs valakinek valami pozitív sztorija?:D Bár lehet hogy újra fel kell utaznom Pestre.Majd értesítek mindenkit mert az erõsebbjére szükség lehet...:-D

Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
Myvipes sztorit átfutottam!Mindent nem kellene elhinni:D. Persze én is úgy vagyok hogy inkább elkerülöm a bajt.Futni úgy tudok hogy senki nem érne utol azt garantálom.De nem nagyon használom ezt a tehetségemet:D.Fõleg akkor nem ha az 50 rugós mobilomról van szó.Egyébként miért kellene megölni?Itt arról van szó hogy neki vérezzen az orra meg a szája és kész.Egy ilyen kis veréssel a rendõrség sem foglalkozik.Persze nem a szomszéd embert kell leütni.De pl. én vidéken lakom.Ha pesten megverek valakit nehogymár megtaláljon.

Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Pepsi Twist
nem... a fejét kell ütni hogy emlékezet kiesése legyen :D

ThisZip
OMG! hogy ne emlékezzen rá! XDXD..... akkor nem emléxik, ha megölöd, akkor meg te kerülsz a szószba...

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Pepsi Twist
úgy kell csinálni hogy a cigó ne emlékezzen rád és akkor kész is van... nem lesz probléma hogy ki meg hogy kezdte...

ForzaInter
egyszer 5 rugót loptak el tõlem, fociztam, de pénztárcát nadrágzsebemben hagytam öltõzõben... vmi köcsög cigo lehetett...

Yo, Bitch!

Goruck
Természetesen ezzel is "foglalkozunk" !!! Betörés, utcai lopás, zsebelés, autólopás, autófeltörés és minden ami ide tarozik!

ja és PRÓBÁLJUK ELKERÜLNI a rasszista megnyilvánulásokat !!! még ha tudjuk is, mi megy itt Magyarországon.

Köszönöm!

Goruck
énis ismerem a sztorit...
különben meg, ha visszaütsz rádkenik h rasszizmusból tetted!!! ez a tapasztalat(nem személyes)

Sugam
körlevél adja..

cement
inkabb futni jarj hogy tudj sprintelni. ezt azert mondom mert ha te visszautsz es valamelyiknek baja lesz viccen kivul teged fognak lecsukni a ciganyokkal nem csinalnak soha semmit. olvastam egy olyat regebben hogy egy csavo nyugati aluljaroban egy 4es csoportba belekotott kb 20 cigany es az egyik srac polgaror volt, kotoszkodtek a ciganyok nekikmentek, a srac elkezdett veluk bunyozni de hat tuleroben voltak ezert elokapta a fegyverét, akkor amazok megalltak kicsit majd ugatni kezdtek hogy "mocskos zsaru vagy? ugysem mersz lelõni" és ugrott neki. hát tévedett mert mert lõni a csávó lelõtte az egyiket, a többi meg egybõl neki mint az állat aztán a vége az lett hogy eléggé szarrá verték a csávót, és a srácot sokkal jobban vonták felelõsségre, alapból a 20 cigányból 2-3at hivtak csak be a rendorok es utana el is engedtek oket...
haverom meselte hogy evfolyamtarsa ment utcan egyedul ejjel es ratamadt 3 cigany, nala meg volt pillango es beleallitotta az egyikbe, az meg megdoglott. a gyerek azota borotonben ul..

amikor velunk kotozkodnek inkabb odebballunk hiaba basznam be a pofajat inkabb, de a ciganyok ugy is mindig tobben lesznek meg utana nem hianyzik hogy engem csukjanak le a zsaruk

respect to the man in the ice cream van

Met
gátlástalanul ütni rúgni ahol éred :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pepsi Twist
K1... én is ezt tolom + kondi + 2m-es magasság! Ezzel tuti nyerõ vagy :D (tapasztalat)

fanka93
én inkább ehhez nem szólok hozzá,mert annak ci...gányozás lenne a vége,nekem meg BAN <#boxer><#boxer>

predat000r
Elõsször is hali mindenkinek.Sajnos felkerestem ezt a topicot és nem is ok nélkül.Nem betörés hanem rablás de gondoltam itt több a tapasztalat.
Pesten raboltak ki bennünket és elvitték az 50.000es telómat.Karácsony elõtt az összes lémet erre költöttem és nagyon idegesít.Persze szokás szerint az elkövetõk "enyhe" túlerõben voltak.(lehet találgatni milyen színük volt:D)Pénzt is akartak vinni de bunyó lett belõle.Azért mindent én sem hagyok...Az egyik fejbe akart rúgni de kivédtem aztán bele is tört a kisujjam.Kicsit felrepedt a szám de ez nem is érdekelne.Kíváncsi lennék a rendõrség mit tud és mit tesz?Volt már valakinek hasonló esete?
És mivel talán ilyen témákkal is foglalkoztok hátha tudnátok mondani valami olyan küzdõsportot ami tulajdonképpen utcai harcra oktat.Mert amiatt is nagy elõnyben voltak hogy én pl nem gyûrök minden nap ököllel orrba-szájba más embereket.Sztem megérné kicsit felkészülni, szórításokat, ütéseket tanulni.Vagy szerintetek hülyeség?

:P

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Pepsi Twist
én police nélkül oldottam meg :)

Mai rendõrök szart sem érnek max ha 1 emberre 10-en kell rámenni de még lehet hogy úgy is meglóg a szökevény XD. Inkább rendõrség nélkül kell megoldani ha lehet.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Pepsi Twist
Nekem régen a kocsim akarták feltörni, 2en...

akyyy
unokatesómékhoz törtek be anno, felturták egész lakást, meg ékszereket elvitték. de meglelték a betöröket az ország másik végén, vagy ugy 1 évre rá

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
1 hónapja törtek be faterhoz, nem vittek el semmit csak egy monitort de csupa mocsok volt az egész ház, elõtte lett nagytakarítva hogy a jó kurva édes anyjukat <#gun><#gun><#gun><#gun>

tõlem órát loptak el tesiöltözõben, telefont suliban a szünetben, letörték muter kocsijának a hátuljáról a felirat felét... <#gun><#gun>

betörték a 10 éves céges teherautónak az ablakát de nem vittek el semmit<#gun>

rendõrség persze se a feltörés, se a betörés esetében nem találta meg az elkövetõt (vagy nem akarta...)

http://goo.gl/gd6Zi5

caseih9400
<#idiota>

khm...khm...

Molnibalage
OFF

Bár tudnám, hogy ezt mi alapján számolják. A Falcon generations topciba néha napi 100 hozzászólás simán van mégsincs fent a TOP 10-ben. Egyszer volt második mikor az FF4 megjelent. Akkor asszem két nap alatt volt vagy 800 post. :) Az FF5 hamarosan jön. <#vigyor1>

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM