Egyre jobban elhúz a Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjatok - mutassatok öt olyan wiicc játékot, ami nem unható meg fél óra után, és nem lehet csuklóval a fotelból irányítani a wiimote-al. Ennyit a forradalmi újításról.
A másik meg az, hogy a wiimote szenzorai meghülyülnek az erõs lámpafénytõl - nem beszélve a napsütésrõl. Innováció, mi? 😊))
Az is hülyeség, hogy nem számít a grafika. Szerintem aki ilyet állít az tudja, hogy hazudik. Savanyú a szõlõ, mi?
A Wii jó kis kütyü - lenne féláron, negyed áron adott játékokkal.
De a nintendo látta, hogy az ár nem lényeg, mert a kvarcjáték DS-t meg hozzá a gamékat is eladják PSP árfekvésben.
Csak nem nekem.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Mit szólnak le kik? Ne találj már ki hülyeségeket. 😊)))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Sokan írták már 1 éve is hogy mindjárt kipukkan a wii lufi. Most lehet is mondani hogy már zárkózik fel a másik konzol. Ja, csak a wii hiánycikk azóta is a legtöbb régióban így nehéz lenne többet eladni. A játékokra is jön standard az ugra bugra márió, és parti dolog. Ezen akkor röhögtem jót amikor a lairt fejlesztõk bejelentették hogy wii-re fejlesztenek, illetve amikor egy exkluzív ps3-as horrorjátékból exkluzív wii-s lett. Na jó ez szurka volt bocs 😊 azoknak ment akik tényleg a játékokat kritizálják, miközben már nemtom hány cím jön/jött ki és van bejelentve ami nem éppen a bugyuta kategória.
Végül is a célnak megfelel!😉
Csak ne tessék már csúcsteknológiának beállítani, lécci!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Új Európai bundle... Nos, - talán a Sony Magyarország idiotizmusából kifolyólag - itthon nem lesz a Movie Bundle, hanem egy bizonyos Entertainment Pack lesz, Pókember 3 + Uncharted + egy távirányító. 15k-s felárért... Hát, dugják fel. link
Jó pojén volt, kac-kac!😉
Katt a képre és ha a böngészõd is úgy akarja, akkor meglátod eredeti méretben, ott nincsenek recék!;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
itéljük meg az adott platformokat. A Wii a gamerek szemében ellett könyvelve olyan konzolnak amin csak ugri-bugri komolytalan játékok vannak csak casual gamereknek való, nem adnak neki egy esélyét pedig ha kipróbálnák lehet hogy bejönne nekik.Nem csak sport meg ugri-bugri játékoknál lehet használni a kontrollert hanem egy fpst is elég fasza úgy írányítani. Egyszer valamikor õsszel megjelelent egy cikk valamelyik gamer siteon de azis lehet hogy itt nemtudom, hogy a wii tulajok egy idõ után megunják konzolukat és nem használják, azóta kb összes fórumon ezzel támadják a wiit.Pedig ez akkora faszság hogy nem igaz. Akkor nem fogyna olyan sok a Wii játékokból amelyek felhozatala télleg változatos csak az ugri-bugri mariót meg ehez hasónló gammákat hypolják agyon.Simán ellehet lenni vele már sok jó gém jelenik meg rá.
Trsi: jogos az észrevétel,benéztem,köszi a helyreigazítást
Várom már mikor olvasok majd ilyen cikkeket aminek ez lesz a cime:
"magyarország a világ legerõsebb katonai hatalma"
aztán a szövegben:
"legalábbis ha nem számitjuk azt a 300 országot amelyik erõsebb nála...
😄
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Az a lábbi kép:
a) Wii-re készülõ játékból van.
b) Nem Wii-re készülõ játékból van
<#nevetes1>#nevetes1> A garafika ugye nem fontos, és amúgy is messze van a valóságtól!
LOL
he?😊
Nem mintha szívügyem lenne bármelyik konzol😄 (ps2 bõven elég😊)
Amúgy az lehet, hogy azok a gámák valóban messze vannak a realitástól, amivel te játszol, momentán amivel én, azok viszont elég bexaratósak.<#vigyor>#vigyor>
Amint megjelenik a PS3 slim, pont hogy a Wii lesz ami a kukában végzi Japánban"
Inkább így: Amint megjelenik PS3-ra a Final Fantasy azonnal tömegek indulnak PS3-at venni. Ez borítékolható. Velem egyetemben, ha egy db gumicukorra ráírják, hogy FF, már vettük is <#buck>#buck>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Wii esete szintén ilyen. Már egy másik topicban is írtam, hogy "új szita szegen lóg" ---> 1-2 hónapig oltári nagy mókák mentek az ÁTLAG Wii vásárlók nappalijában aztán a készülék szépen ott ragadt a VHS video mellett. Van, de nem használják.
NE abból induljatok, ki, hogy a fórumokon van pár száz arc, akik HC Wii játékosok. Tudjuk, hogy a Wii-t nagy többségben PONT NEM a HC gamerek vették!
Persze, én is elfogadnék egy Wii-t, meg is vehetném, de mégsem teszem, mert:
a, ár/érték aránya nagyon nincs rendben... egy feljavított GC egy kiváló "irányítóval."
b, méregdrága játékok
c, a játékélmény a legfontosabb így igaz, de 2008-ban legyen már látványos köntös is a sok magos procik idején
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A japánoknál elég fontos dolog, hogy egy cuccos ne legyen hívalkodóan nagy, még ha erõs is. Sajna mind a PS3, mind az X360 tervezésekor ezt a szempontot figyelmen kívül hagyták.
Na szal akkor most én is jósolok!😉
Amint megjelenik a PS3 slim, pont hogy a Wii lesz ami a kukában végzi Japánban, az ûberbrutál kontroller ellenére!😉
Amúgy a PS3-ban levõ mozgásérzékelõ asszem fejlettebb technológia, mint ami a Wii-ben van és nem kell hozzá külsõ szenzor sem! Más öszetevõket meg ne is említsünk inkább.
"Megérdemlik, ti meg már már fel vagytok háborodva?😊
Ember, észre kell venni, hogy egyre kevesebb emebrt érdekel pusztán a grafika😊"
Én speciel #2 számú hozzászólásodon vagyok felháborodva! Miért való a klotyóba a PS3? Ezt a funkcióját még nem ismerem, pedig van neki néhány!😉
Amúgy erõteljes téveszme, hogy az igénytelenség és a mennyiség helyettesítheti a minõséget, illetve hogy ha sok wii-t adnak el akkor ez a Wii tulajoknak jó lesz.
Az ugribugri játék Wii-n is ugribugri, a lõdözõs meg az RPG is. Csak éppen a gyíkabb HW miatt a fejlesztõk kénytelenek lesznek visszavenni az álmaikból, és ez igen is a játékélmény rovására megy. Ezt azért neked is be kéne látnod.
Milyen múlt?
A PS2-t megveszed a bótban, meg a játékokat is hozzá, oszt jáccol vele.
"A jelenben élünk, manapság már egyre kevesebb embert érdekel a csilivili grafika. Manapság már a játékélményre szomjaznak."
Így van a játék élmény a fontos, én is arra vágyok! 20-30-40 fõs multiplayeres lövöldékre, meg autóversenyekre, de olyanra, ha meghallom ahogy törik a kocsi összekoccanjon a fogam, olyan élethû vérre egy kihalt szellemekkel teli ház falán, hogy elhányjam magam, olyan dögös nökre, hogy a kanosságtól egybõl ráugorjak az asszonyra. Olyan vicces ugribugrira, olyan beszólásokra, amit el tudok mesélni a kollégáimnak és nem fognak furcsán rám nézni.
Ez nekem a játékélmény, nem mariókárt, meg metroid, meg a princesszpícs.
Szorri, tudom a hiba az én készülékemben van!
;D
Ilyen konzolok "amik a jövõbe mutatnak" maradhatnak.
A múltat hagyjuk meg a történészeknek😊
A jelenben élünk, manapság már egyre kevesebb embert érdekel a csilivili grafika. Manapság már a játékélményre szomjaznak.
Én már a Wii megjelenése elõtt megmondtam, hogy ezzel a kontrollerrel be fog futni. És befutott, mert megtalálta azt az "ösvényt", amit eddig semelyik gyártó sem emrt megmutatni a felhasználóknak.
Megérdemli a Sony és az XBox is, hogy csak gyatrán kullog a Wii után, mint valami fogatlan, kobór kutya.
Megérdemlik, ti meg már már fel vagytok háborodva?😊
Ember, észre kell venni, hogy egyre kevesebb emebrt érdekel pusztán a grafika😊
Ez ma már eldöntött tény.
Mikor juttok el arra a szintere, hogy megértsétek, a csili-vili grafika a játékélmény pusztán egy kis töredékét adja?
"A friss szigetországi eredményekrõl a Reuters számolt be az Enterbrain magazin adataira támaszkodva. Eszerint februárban eddig négyszer annyi Szuzuki Swift talált gazdára, mint amennyi Ferrari 430 spider eladtak, ez pedig az olcsó, utazásra építõ megoldás további sikerét jelzi. Korábban ugyanis 3:1-hez volt a japán arány, vagyis a Ferrari még inkább lemaradt fapados vetélytársához képest."
KB ennyire valos a 2 gépet összehasonlitani.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
A PS3-ra is soxor azért panaszkodnak, hogy nincs elég memória benne a textúrákhoz, de szerencsére abban van erõs proci, meg vinyó, szal tömörítéssel, sztrímeléssel meg lehet oldani a problémát. A Wii-ben egyik sincs, és Luigi féle csodacsip sem.
Tényleg nem jácctam még wii-vel, biztos buli, de ha választani kéne én a GT5 szintû realizmusra szavaznék.
viszont a GT5ösre befizetnék <#vigyor>#vigyor>
tessenek tovább flémelni! <#puszi>#puszi>
Wii megérdemli a sikert, a többi a klotyóba való."
Gondolom Dzson erre a teljesen objektív, és barátságos értékelésre válaszolt, hasonlóan objektív és barátságos stílusban.
Amúgy, ha azt nézzük, hogy a Wii kb 8 évvel van technikailag lemaradva a többi konzolhoz, akkor bizony a konzol maga retardált, az az visszamaradott. Ha ezt valaki nem veszi észre az csak õt minõsíti. Gondoljatok bele, a világátlag 100-as IQ is úgy jön ki, hogy az emberiség egyik fele kisebb nagyobb mértékben 100 alatt van, a másik fele meg fölötte. Na most ha kitalálnak valamit a gyagyáknak, és hirdetik a tv-ben és sokan veszik, akkor a gyagyiknak úgy tûnhet, hogy õk vannak többen, de ez természetesen nem igaz. Szerencsére.
(PS2-bõl eddig 120-130 milkót adtak el, szal a Wii-nek még évekig kapaszkodnia kell)