158
-
Adamul #118 a filmesre kíváncsi lennék, persze ehhez megfelelő tv is kéne, ergo csak vmi próbaszobába látnék különbséget a dvd és blúréj között, nem az átlag háztartások 90%ában. -
dez #117 Ügyi vagy, én csak olvasót látok annyiért. Író meg a duplája-triplája.
Ugye nem széthúzva nézitek az adást azon a 16:9-es tévén? Mert úgy nem csoda, ha nem tetszik neki. -
#116 De számít, mert máskor nem a legjobb szögből látszik, és néhány csúnyaság is látható.
Semmit nem hiszek el, amit nem látok, főleg ilyesmiknél. Lehet linkelni a JÁTÉKOSOK által készített hd videokat (nem a reklámszarokat editált képpel, meg mindenfélre postprocess effekttel). -
#115 Persze, vettél... :)))) -
cateran #114 A húgom képviseli az átlagos, HD mizériát kurvára nem érdeklő átlagemberkét kicsim:) Vga azt hiszed mindenki szakavatott? Te kis zseni:D 45k-ért vettem BD irót! a gépembe..igaz a ps3 only nem megy rajta, de a hd-dvd(r.i.p.) és a BD igen:P
Igen-igen csóró vagyok,bevallom (végtére is nincsenek millióim:D) -
#113 Figyuszka, ez egy aótós játék, nem pedig valami 3rdperzonsúter, ahol annyira fontos a kameramozgás. Ülsz a kormány mögött aztán néha elfelejted bevenni a kanyart, mert stírölöd, hogy milyen kafán néz ki az elötted levő kocsi segge.
De hidd már el, hogy ez mozgás közben is így néz ki, mondjuk visszajátszáskor. Sőt! 60 képkoc/sec, az már azért nem semmi.;))) -
#112 De te nem tolod így nem látod mozgásban, akkor meg mit kötözködsz? -
#111 Dehogynem rezeg, Dualshock3, olvass kicsit utána. -
#110 Azért baj a fotelből irányítható wiicc, mert ennyit az innovációról meg a nagy mozgásról meg hogy benne vagy a játékban. :)))) Ugyanazt tudja mint bármelyik kontroller, csak éppen kötelező, hogy rálásson a szenzorokra a wiimote. :))) -
#109 Azért mert csórók vagytok, még nem kell a 16:9 TV-ket szidni.
Drága a PS3? 110ezerért nem kapsz egy jobb kávéfőző gépet sem.
Eddig gondolom nem néztél egy dvd-t sem csak divx rip szart a 4:3 monitorodon...
A hugod meg télleg szakavatott lehet, hogy szar a manci néni feje a barátok köztben és milyen szar a 16:9. :)))) -
#108 Nagyon sok játék kihasználja a 6axis motion szenzorjait, pl. FPS-ben újratöltés, MOH-ban közelharc, stb stb. -
trsi #107 azert koszi h. elolvastad hsz-eket es leterhelted vele azt a par agysejtedet, amikkel ilyen hsz-t tudtal megfogalmazni -
who am I 7 #106 ÓÓ A SOK KONZOL DROID MIT ÖSSZEMARAKODIK ITT HÁHÁHÁHÁHÁHÁ -
#105 Dehogy rendelem meg. Ilyen játékért nem fizetek :)
Csak aki már tolja az mozgásban látja, ahol közel sem így néz ki, mert ott nem mindig a legjobb kameraállást látni :) -
opeca #104 -
trsi #103 na tessek, itt van a wiimote killer -
dez #102 Persze, ez az előnye mindenképp megvan. (Meg az is, hogy a helyzete pontosan meg van határozva.) -
#101 ;)))
Hát igen, egy fórumon kb 3 dolgot lehet csinálni:
1. infót szerezni a többiektől, bár ezt nagyon nem gyakorolják az emberek,
2. röhögni mások blődségein
3. nevetségessé válni (ez utóbbit azért igyexem elkerülni, nem mindíg sikerrel);) -
#100 A kedvedért leírom mégeccer: van aki már tolja a japó verziót, szal ez egy megjelent gáme!
A platinumshopban feladod a rendelést és 1-2 héten belül megkapod 12.900Ft-ért.
Csókolom!
(EU verzió e hónap 28-tól) -
trsi #99 csak itt talan eppen az lenne a lenyeg h. a wiimote-t mozgatva de 1 pontra iranyitva pontosan tudjunk celozni (mint pl kezben tartott pisztollyal) -
trsi #98 az elmult jo 1 evben egyre tobb projekt jelent meg a neten, amik ezt a ficsort kihasznalva erdekesebbnel erdekesebb dolgokat hoznak ossze(nem feltetlenul wiimote-tal). ugye tudjuk h. 1 letezo kutyu vizsgalata utan konnyebb sajat applikacioba bele rakni az ott szerzett tapasztalatokat.(pl a logitechnek is van ilyen egere, ha felemeljuk az asztalrol a kijelzo fele tartva "hadonaszos" egerkent tudjuk tovabb hasznalni) -
opeca #97 Ja, hogy 4-5 év múlva?:)
Jó, akkor min problémázol most?:)
Akkor minek szólsz hozzá egyáltalán a témához, ha te neked csak 4-5 év múlva lesz aktuális?:)
Nincs Wii-m, mondtam már.
"Kösz, hogy felvilágosítasz. Amúgy tavaly novembere óta, mióta a demó megvan, más autós játékkal eccerűen nem bírok jáccani."
Hát akkor mi a gondod? Akkor most miért nem játszol inkább?:) -
dez #96 Persze, ezek jó dolgok. De a mozgásérzékeléssel önmagában is megoldható, azzal a kompromisszummal, hogy mértanilag nem az adott pontra fog nézni a kontroller, de ahogy mozgatod, annak megfelelően mozog a célkereszt, pointer, stb. is. -
dez #95 Csak a pontosság kedvéért: a fel-le, stb. 1-1 irány. :) A tengely elfordulásokat veszik a második 3-nak. Az elmozdulás-érzékelés és a gyorsulás-érzékelés ugyanaz. A PS3 kontrollerén több gomb is analóg (10 bites precizitású). (Talán a Wiimote alján és/vagy a Nunchuk elején lévő gombok is ilyenek, nem tudom. Egyébként kár, hogy a Nunchukban nincs infa-érzékelő, jobb lenne azzal lövöldözni.) -
trsi #94 lattam mar a videot. termeszetesen vannak megvalositasi alternativai a projekteknek, de talan nem is errol beszelunk. wiimote e tulajdonsaga mozgaserzekelo mellett nagyon jol elvezheto interaktivitast tesz lehetove(tv kulonbozo pontjaira valo pontos celzas, wiimote kozelitese-tavolitasa a tv-hez, wiimote forgatasa tv-re mutato vektor menten). ennek tudataban h. ezek mar bele vannak epitve a wiimote es infra nelkul a nunchukba, talan nevezhetjuk innovativnak is -
sanyi1979 #93 Mind a PS3 irányító, mind a Wiimote érzékeli a hat irányt (valójában csak három fel-le, jobbra-balra, elöre-hátra) és a tengely elfordulásokat (ezt a Nunchuk is tudja).
Analóg karja van mindkettőnek, a PS3-nak kettő is. És persze sok gomb mindegyiken.
Továbbá a Wiimote-ban van infra port, gyorsulás érzéklés, rezgés funkció, mikrofon + hangszoró is. -
dez #92 "A többihez is elég egy sima kamera, max. IV szűrővel." -> mármint nem kell hozzá Wiimote, a ledes toll v. "reflektor" persze igen. -
dez #91 A PS3 tudja a Head Trackingot egy sima kamerával, és még a fejedre sem kell szerelni semmit hozzá, elég az arcod, amit felismer. :) link
A többihez is elég egy sima kamera, max. IV szűrővel. -
dez #90 Ne láss már bele olyat, amit nem mondtam. Csak arra reagáltam, hogy egyesek szerint a Sixaxis = DS2 rezgés nélkül, a Wii-mote meg űrtechnológia. -
Major #89 PEACE! -
Major #88 Egy dolgot már biztoan becsülök benned, hogy nem veszel fel semmi cinket, nem úgy mint sok fórumozó akkik vérre menő harcot folytatnak nap mint nap itt az sg-én egy-egy termékkel/céggel kapcsolatban. -
trsi #87 itt van 3 wiimote projeckt Johnny Leetol. elog jol elmagyarazza, sw-k letolthetok. lentebb rengeteg zoldseg szuletett a wiimote okoskodas kontosebe burkolva, csak azert nem kezdtem kijavitgatni, mert tudom, h. ha igazan erdekelni ezeket az embereket a tema, akkor utana neznenek, mint ahogy azt altalaban szoktak is -
peat666 #86 Megint a technikai adat adat bla bla. Próbáltad már a wii moteot és ps3-at (mozgásérzékelős módban)? Van tapasztalatod ami alapján kijelented hogya wiimote is egy nagy semmi a wiinél mert ps3-ban még jobb van? Akkor miért vannak csak wiire az azt kihasználó programok, miközben a kereslet elmozdult ilyen alkotások irányába? Miért nem lovagolja meg csak egy csapat a ps3 esetében a trendet és alkot olyan játékot ami teljesen a ps3 kontroller mozgásérzékelőjére épül és bealázza a wiit? Amelyek eddig használták egy mértékben miért osztják meg a felhasználókat? (konkrétan a terepversenyes meg sárkányosnál találkoztam több ilyen panasszal)
Hihetetlen mennynire a szívükre veszik a ps3 fanok ha csak egy dologban is de abban jobb a wii. Tudom tudom valójában technikailag nem is jobb...áááááá:D
Aki meg írja hogy olcsó a wii téved, piszok drága és pofátlan a nintendo, x360-al van egy árban, arcadot meg is haladja itt ott. A túlkereslet miatt azonban nem csökkent árat a japcsi cég. Egyébként annyira felkapott lett a konzolipar hogy mind3 fogy szépen, egyik leggyorsabban növekedő ágazat. -
#85 Direkt azt kérte hogy rakjál be már megjelent játékból képet, erre te beraktad a szokásos, meg nem jelent ígértet... -
#84 Köszönöm szépen!
Ezt nagyon szépen összefoglaltad, még a könnyem is kicsordult!;D
Kívánom, hogy másnak se legyen gondja abból, ha ilyeneket akar beszerezni és a jobbik mellett szeretne dönteni. Amúgy amiket leírsz, az hónapokon belül már nem lesz akkora durranás, szerencsére. -
#83 Bakter!
Téged öröm olvasni. Az a különbség pl. kettőnk között, hogy ugyan itt néhányan tényleg fanbolyok vagyunk, de te nem tudsz róla, hogy az lennél
("Úristen, néger vagyok?! Ezt eddig miért nem mondtad???? - Richard Pryor, Vak lárma) ;D
"Nem szólom le a Sonyt, de vedd már le a rózsaszín szemövegedet és valld be, hogy a Sony semmit sem csinált, csak létrehozott egy erős gépet. Az, hogy van rá egy-két jó játék, nem a Sony érdeme, hanem a fejlesztőké."
Tényleg nem szólód le, de akkor az előző mondatodban is mit csináltál?;)
Te meg vedd le a hegesztőszemüvegedet, amin csak a Wii dobozáról visszaverődő vakító fehér fény bír átszüremkedni!
Ja és a Sony-nak 19 (gyk. tizenkilenc) játékfejlesztő studiója van, amik olyan címeket csináltak, mint az alant látható GT sorozat, vagy az Uncharted, meg ilyenek. Igaz a Nintendonak is van 3 belső, meg 3 külső fejelsztő studiója, de ha a külsőket is számoljuk akkor még jön pl. az Insomniac, meg a Free Radical design (HAZE) meg ilyenek, akik szintén exkluzívokat fejlesztenek PS3-ra.
"Ezt tudod, hogy hívják?
Parasztvakítás.
Szépnek szép, csak éppen fél óráig elhülyülsz vele, aztán inkább alszol."
Kösz, hogy felvilágosítasz. Amúgy tavaly novembere óta, mióta a demó megvan, más autós játékkal eccerűen nem bírok jáccani. Sokan meghozatták már Japánból, de én kivárom a hónap végét és akkor megveszem az EU verziót! Hát engem jól elvakított, biztos mert akkora paraszt vagyok;D
(Közben akkor meg is rendeltem a kicsikét!;)))
"A nextgen Wii-re meg majd kijön egy hentelős fantasy aztán dobhatod is ki a PS3-at."
Hát az lehet, de az sem idén lesz.;))) Addig meg a PS-esek ellesznek a Valkyrie-vel, meg jövőre már talán végre beesik az FF13 is.
"A tények, kőkemény tények. A Wii lemossa. De ettől ti még tudtok játszani a PS3-on."
Hát, ja de úgy majd 4-5 év múlva térjünk már vissza erre a témára, hogy hol tart a PS3 meg a Wii. -
sirpalee #82 Asszem a dreamcast-hoz volt valami hasonló cucc, mint sixaxis. -
dez #81 "The Wii Remote has the ability to sense acceleration along three axes through the use of an ADXL330 accelerometer.[28][12] The Wii Remote also features a PixArt optical sensor, allowing it to determine where the Wii Remote is pointing.[29]"
A Sixaxis 6 "irányt" érzékel. A 3 térbeli irány, és mindhárom tengely körüli elfordulás. A Wii-mote csak 3-at, de a célzás a képernyő felé nézve pontosabb. Ennyi a különbség... -
dez #80 Tényleg? LINK -
dez #79 Most meg nem mondom, melyik, de egy korábbi konzolhoz volt. Néhány játék használta is.