Egyre jobban elhúz a Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Csak aki már tolja az mozgásban látja, ahol közel sem így néz ki, mert ott nem mindig a legjobb kameraállást látni 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hát igen, egy fórumon kb 3 dolgot lehet csinálni:
1. infót szerezni a többiektõl, bár ezt nagyon nem gyakorolják az emberek,
2. röhögni mások blõdségein
3. nevetségessé válni (ez utóbbit azért igyexem elkerülni, nem mindíg sikerrel)😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A platinumshopban feladod a rendelést és 1-2 héten belül megkapod 12.900Ft-ért.
Csókolom!
(EU verzió e hónap 28-tól)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jó, akkor min problémázol most?😊
Akkor minek szólsz hozzá egyáltalán a témához, ha te neked csak 4-5 év múlva lesz aktuális?😊
Nincs Wii-m, mondtam már.
"Kösz, hogy felvilágosítasz. Amúgy tavaly novembere óta, mióta a demó megvan, más autós játékkal eccerûen nem bírok jáccani."
Hát akkor mi a gondod? Akkor most miért nem játszol inkább?😊
Analóg karja van mindkettõnek, a PS3-nak kettõ is. És persze sok gomb mindegyiken.
Továbbá a Wiimote-ban van infra port, gyorsulás érzéklés, rezgés funkció, mikrofon + hangszoró is.
A többihez is elég egy sima kamera, max. IV szûrõvel.
Hihetetlen mennynire a szívükre veszik a ps3 fanok ha csak egy dologban is de abban jobb a wii. Tudom tudom valójában technikailag nem is jobb...áááááá😄
Aki meg írja hogy olcsó a wii téved, piszok drága és pofátlan a nintendo, x360-al van egy árban, arcadot meg is haladja itt ott. A túlkereslet miatt azonban nem csökkent árat a japcsi cég. Egyébként annyira felkapott lett a konzolipar hogy mind3 fogy szépen, egyik leggyorsabban növekedõ ágazat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ezt nagyon szépen összefoglaltad, még a könnyem is kicsordult!;D
Kívánom, hogy másnak se legyen gondja abból, ha ilyeneket akar beszerezni és a jobbik mellett szeretne dönteni. Amúgy amiket leírsz, az hónapokon belül már nem lesz akkora durranás, szerencsére.
Téged öröm olvasni. <#nevetes1>#nevetes1> Az a különbség pl. kettõnk között, hogy ugyan itt néhányan tényleg fanbolyok vagyunk, de te nem tudsz róla, hogy az lennél <#nyes>#nyes>
("Úristen, néger vagyok?! Ezt eddig miért nem mondtad???? - Richard Pryor, Vak lárma) ;D
"Nem szólom le a Sonyt, de vedd már le a rózsaszín szemövegedet és valld be, hogy a Sony semmit sem csinált, csak létrehozott egy erõs gépet. Az, hogy van rá egy-két jó játék, nem a Sony érdeme, hanem a fejlesztõké."
Tényleg nem szólód le, de akkor az elõzõ mondatodban is mit csináltál?😉
Te meg vedd le a hegesztõszemüvegedet, amin csak a Wii dobozáról visszaverõdõ vakító fehér fény bír átszüremkedni!
Ja és a Sony-nak 19 (gyk. tizenkilenc) játékfejlesztõ studiója van, amik olyan címeket csináltak, mint az alant látható GT sorozat, vagy az Uncharted, meg ilyenek. Igaz a Nintendonak is van 3 belsõ, meg 3 külsõ fejelsztõ studiója, de ha a külsõket is számoljuk akkor még jön pl. az Insomniac, meg a Free Radical design (HAZE) meg ilyenek, akik szintén exkluzívokat fejlesztenek PS3-ra.
"Ezt tudod, hogy hívják?
Parasztvakítás.
Szépnek szép, csak éppen fél óráig elhülyülsz vele, aztán inkább alszol."
Kösz, hogy felvilágosítasz.<#hehe>#hehe> Amúgy tavaly novembere óta, mióta a demó megvan, más autós játékkal eccerûen nem bírok jáccani. Sokan meghozatták már Japánból, de én kivárom a hónap végét és akkor megveszem az EU verziót! Hát engem jól elvakított, biztos mert akkora paraszt vagyok;D
(Közben akkor meg is rendeltem a kicsikét!😉))
"A nextgen Wii-re meg majd kijön egy hentelõs fantasy aztán dobhatod is ki a PS3-at."
Hát az lehet, de az sem idén lesz.😉)) Addig meg a PS-esek ellesznek a Valkyrie-vel, meg jövõre már talán végre beesik az FF13 is.
"A tények, kõkemény tények. A Wii lemossa. De ettõl ti még tudtok játszani a PS3-on."
Hát, ja de úgy majd 4-5 év múlva térjünk már vissza erre a témára, hogy hol tart a PS3 meg a Wii.
shaken, not stirred
A Sixaxis 6 "irányt" érzékel. A 3 térbeli irány, és mindhárom tengely körüli elfordulás. A Wii-mote csak 3-at, de a célzás a képernyõ felé nézve pontosabb. Ennyi a különbség...
Gomdolom ezért nem rezeg a PS3 irányítója.
Még azt sem tudom meg, hogy fejlesztõi szemmel melyik a legerõsebb konzol, de kapok helyette egy igazi bölcsességet: senkit nem érdekelnek a processzormagok és gigahertzek, az a legerõsebb konzol, amin a legjobbak a játékok. És abból ítélve, hogy a Crytek Hungary pihenõszobájában melyik konzol körül csoportosul a legnagyobb tömeg, ez bizony a Wii."
igy is meg lehet kozelite a dolgokat<#smile>#smile>
És miért nem fejlesztettek rá?😊
A Nintendo nagyszerûsége abban rejlik, hogy megpróbálnak egy új játékélménynek ösvényt vágni. És megy is nekik.
Ez csak az elsõ generációs kontroller.
Ha bõvebb információt akarsz emgtudni, akkor tessék, olvasgass:
http://en.wikipedia.org/wiki/Wii_Remote
Éppenséggel általában a Sony házon belüli fejlesztései a legjobbak.
A ps3-nak egy esélye lesz túlszárnyalni a wii-t a közeljövõben egy hónapra... Mikor kijön az MGS4... Remélem az MGS4 boundle felénk is megtalálja az útját, király lenne ^^.
shaken, not stirred
Pár játék csak fpsre amit kértél: metroid, resi umbrella, red steel, vannak még ilyen vackok hogy medal of honor (az újabb fajta a régi elbaszták, mert már több is van wiire 😊 ) meg call of duty de azok nekem nem jönnek be mert már nemtom hány vh-s játék van. Nem fps kategóriában meg nem fogok játékokat sorolni, legyen elég annyi hogy fps-bõl van a legkevesebb játék wiire mégis írtam pár címet amik nem fél órára valók.
A wiimote meg hogy csak hadonászni jó....persze. IS. Fps-t ezerszer jobb vele játszani, fotelból csuklómozdulatokkal, bal kézzel egy mozdulattal töltesz míg jobb kézzel célzol. Érted kézzel. És nem gombbal lol 😊
Tényleg fel nem fogom miért kell állandóan basztatni a wiit mindennel. Szerintem a kritizálók 90%-a sosem próbálta ki, amennyiben igen akkor meg hazudik. Csak hadonászni jó pfff. Ps3 meg ilyen alapon csak ujjlenyomatgyûjtönek jó a rendõrörsökön.
Szót, szót követ, de nyugodjon meg mindenki. Nexus már jó elõre összevásárolta PS3 -as cuccait, aka gondolt a jövõre 😊 És akármi lesz nála a PS3-on kívül nincs más, nem lehet meggyõzni semmirõl se, õ be van sávíosítva egy sony vonalra meg a ps3+fullhdtv élmény világra+7.1-es hangzásra, neki ez az élete, õt ez teszi boldoggá (?)
Ez egy olyan jó érzéssel töltsön el mindenkit 😊
Nektek a Ps3 kell, hát vegyétek meg, oszt annyi😊
A tények, kõkemény tények. A Wii lemossa. De ettõl ti még tudtok játszani a PS3-on.
Parasztvakítás.
Szépnek szép, csak éppen fél óráig elhülyülsz vele, aztán inkább alszol.
Belekakilt egy erõmûvet a dobozba és annyi. Ehhez képest a Wiimote igenis forradalmi újítás.
A sonynak volt, jah, az a szar sixaxis, amivel még a seggemet sem tudtam volna kitörölni, mert ahhoz nem elég lágy. (Hozzátéve, hogy a sixaxis egy gyér, Wiimote koppintás. Ipari kémkedéssel nem vádolom õket, emrt már 3 éve hallani lehetett a Wiimote-ról)
Nem szólom le a Sonyt, de vedd már le a rózsaszín szemövegedet és valld be, hogy a Sony semmit sem csinált, csak létrehozott egy erõs gépet. Az, hogy van rá egy-két jó játék, nem a Sony érdeme, hanem a fejlesztõké.
A nextgen Wii-re meg majd kijön egy hentelõs fantasy aztán dobhatod is ki a PS3-at.
Nagylelekûen mondom az érdekedben, hogy ezt a hülyeséget ne nagyon hangoztasd.
A PS3 normál tévén is megeszi, aztán meg kiköpi azt, amit egy PS2 kategóriájú gép tud. Ha az a mániád, hogy kifollyon a szemed, akkor nézzed normál Tv-n, a poligonok, meg a fizika az mindenesetre ott lesz a képen!😉
Aztán úgy láccik túl gyakran nem jársz szórakoztató elektronikát árusító boltba, mert akkor tudnád, hogy mostanában egy viszonylag jó HDTV annyiba kerül, mint 1-2 éve egy bóvli 100Hz-es normál felbontású. Ja és amúgy nagy gyártók (Samsung, LG, stb) már nem is gyártanak normál tv-t. Szal e téren nem ártana updatelni.
Ja és a PS3 meg 90 alatt hazavihetõ. Tényleg nem olcsó, de ha meggondoljuk, hogy a Wii 60-ért még DVD-t sem játszik le, és jövõje semmi, mert csak SD felbontást tud, akkor az tényleg pénzkidobás.
Itt van két kép a GT5P-bõl, ha még nem láttad volna öket. (Bár amilyen májer vagy biztos láttad. Hiszen honnan tudhatnál egyébként ilyen okosságokat mondani ugye, ha nem láttál volna már mindent a világon! -de legalább is mindent, amit érdemes megnézni😉))
Egészségedre!
Én akkor fogok röhögni, amikor majd a Lairt összehasonlítom azzal, amit a Wii-re tudnak összehozni!😉
Persze ez pc-s dolog,szóval kicsit off😄
Nagylelküen mindig kihagyjátok, hogy a Ps3-hoz minimum HD-ready tv dukál (amúgy is horror áron van, hát még tv-vel..) A Wii-hez meg nem kell tv upgrade...ennyi...a többség nem hd mániás (húgom például megõrül a 16:9-es képmérettõl,visszasírja a régi tv-t..persze lehet 4:3-as a kép,de úgy meg csúnya a széle😄)
Jah, Nexus6...olyan játékból kellenének képek ami megjelent és nem olyanból ami "jön,jön,itt van,elment"....szép steril képeket én is össze tudok dobni, ha nagyon kell😛 (ajánlom nézz meg 1 akármilyen épületet az életben,falat,tetõt és rájössz mi a bibi a képpel-többek közt)