158
-
cateran #38 Hát ha PS3 gámákra gondolsz,akkor vagy 15-öt megnéztem az elmúlt 2 hétben és igen-igen messze voltak az élethűtől (szépnek szépek voltak,az tuti,de csak a vak nem látta, hogy nem valűság:D) -
#37 Igazad van, minek ez a sok teknológia, vissza az ekós szekérhez! Várom szeretettel hogy elküldd a sluszkulcsodat.;)))
Amúgy az lehet, hogy azok a gámák valóban messze vannak a realitástól, amivel te játszol, momentán amivel én, azok viszont elég bexaratósak. -
#36 "Na szal akkor most én is jósolok!;)
Amint megjelenik a PS3 slim, pont hogy a Wii lesz ami a kukában végzi Japánban"
Inkább így: Amint megjelenik PS3-ra a Final Fantasy azonnal tömegek indulnak PS3-at venni. Ez borítékolható. Velem egyetemben, ha egy db gumicukorra ráírják, hogy FF, már vettük is -
#35 Na de uraim, ez a sok-sok Wii amit eladtak éppen olyan, mint a WoW vagy a GW sok milliós eladott példánya vagyis nagy százalékuk kiélvezte majd, ment a polcra.
A Wii esete szintén ilyen. Már egy másik topicban is írtam, hogy "új szita szegen lóg" ---> 1-2 hónapig oltári nagy mókák mentek az ÁTLAG Wii vásárlók nappalijában aztán a készülék szépen ott ragadt a VHS video mellett. Van, de nem használják.
NE abból induljatok, ki, hogy a fórumokon van pár száz arc, akik HC Wii játékosok. Tudjuk, hogy a Wii-t nagy többségben PONT NEM a HC gamerek vették!
Persze, én is elfogadnék egy Wii-t, meg is vehetném, de mégsem teszem, mert:
a, ár/érték aránya nagyon nincs rendben... egy feljavított GC egy kiváló "irányítóval."
b, méregdrága játékok
c, a játékélmény a legfontosabb így igaz, de 2008-ban legyen már látványos köntös is a sok magos procik idején
-
#34 "Én már a Wii megjelenése előtt megmondtam, hogy ezzel a kontrollerrel be fog futni. És befutott, mert megtalálta azt az "ösvényt", amit eddig semelyik gyártó sem emrt megmutatni a felhasználóknak."
A japánoknál elég fontos dolog, hogy egy cuccos ne legyen hívalkodóan nagy, még ha erős is. Sajna mind a PS3, mind az X360 tervezésekor ezt a szempontot figyelmen kívül hagyták.
Na szal akkor most én is jósolok!;)
Amint megjelenik a PS3 slim, pont hogy a Wii lesz ami a kukában végzi Japánban, az űberbrutál kontroller ellenére!;)
Amúgy a PS3-ban levő mozgásérzékelő asszem fejlettebb technológia, mint ami a Wii-ben van és nem kell hozzá külső szenzor sem! Más öszetevőket meg ne is említsünk inkább.
"Megérdemlik, ti meg már már fel vagytok háborodva?:)
Ember, észre kell venni, hogy egyre kevesebb emebrt érdekel pusztán a grafika:)"
Én speciel #2 számú hozzászólásodon vagyok felháborodva! Miért való a klotyóba a PS3? Ezt a funkcióját még nem ismerem, pedig van neki néhány!;)
Amúgy erőteljes téveszme, hogy az igénytelenség és a mennyiség helyettesítheti a minőséget, illetve hogy ha sok wii-t adnak el akkor ez a Wii tulajoknak jó lesz.
Az ugribugri játék Wii-n is ugribugri, a lődözős meg az RPG is. Csak éppen a gyíkabb HW miatt a fejlesztők kénytelenek lesznek visszavenni az álmaikból, és ez igen is a játékélmény rovására megy. Ezt azért neked is be kéne látnod. -
cateran #33 Ja,ha meg dögös nők kellenek,hogy ráugorj az asszonyra, akkor valóban a te "készülékedben" van a hiba:D -
cateran #32 Szerintem nézegess filmeket.....ott van életszerű grafika és ha jó a feeling,akkor ezeket a dolgokat fogod érezni...aszámítógépes játékok (és a konzolgammák is) még baromi messze vannak a valósághű grafikától (igen, még a ps3 is) -
#31 "A múltat hagyjuk meg a történészeknek:)"
Milyen múlt?
A PS2-t megveszed a bótban, meg a játékokat is hozzá, oszt jáccol vele.
"A jelenben élünk, manapság már egyre kevesebb embert érdekel a csilivili grafika. Manapság már a játékélményre szomjaznak."
Így van a játék élmény a fontos, én is arra vágyok! 20-30-40 fős multiplayeres lövöldékre, meg autóversenyekre, de olyanra, ha meghallom ahogy törik a kocsi összekoccanjon a fogam, olyan élethű vérre egy kihalt szellemekkel teli ház falán, hogy elhányjam magam, olyan dögös nökre, hogy a kanosságtól egyből ráugorjak az asszonyra. Olyan vicces ugribugrira, olyan beszólásokra, amit el tudok mesélni a kollégáimnak és nem fognak furcsán rám nézni.
Ez nekem a játékélmény, nem mariókárt, meg metroid, meg a princesszpícs.
Szorri, tudom a hiba az én készülékemben van!
;D -
trsi #30 gondolom mar kiprobaltad, s igy alkotsz velemenyt, ellentetben mas, elbol negativ kritikazo (finiman irva) emberekkel -
trsi #29 es meg mindig ott a pont -
trsi #28 ott a pont -
cateran #27 Egyetértek, bár van akinek még az is "szar" grafika:D -
trsi #26 inkabb hd kamera a parkanyra, es bent hd tv-n a kep. igy mar arban is legalabb ott vagyunk -
cateran #25 De a Ferrari tulajok nem sírnak ha kijön, hogy a 7köznapi életben jobb a Suzuki Swift:P Mit ad isten, bevásárlásra, családi kiruccanásra tényleg jobb...erre varjál gombot;) -
trsi #24 jo. talan kozelebb jarnal az igazsaghoz ha botkormanyos, kezi valtos ferrarit ill. kormanykerekes automatavaltos suzukit irtal volna -
cateran #23 A régi fekete-fehér filmek technikailag több évtizeddel el vannak maradva a mai filmektől,ettől retardált aki nézi őket? (teszem azt 1 Casablancát vagy Chaplint vagy bármi mást) Egy 10 éves autó technikailag fejletlenebb mint 1 mai überbrutál sportkocsi,ettől rosszabb lesz? (mondjuk 1 15 éves Jaguár szarabb mint 1 mai Ford?) -
opeca #22 Jah és tegyük hozzá, hogy nincs Wii.m én PC párti vagyok, de ennek ellenére elismerem a Wii nagyszerűségét.
Ilyen konzolok "amik a jövőbe mutatnak" maradhatnak. -
opeca #21 A Sony és a Microsoft, saját gyávaságuk csapdájába rohantak. Nem mertek innovatívak lenni, és ez lett a vesztük. Remélem köröket ver majd a Wii erre a két fantáziátlan erőműre. -
opeca #20 "PS2-ből eddig 120-130 milkót adtak el, szal a Wii-nek még évekig kapaszkodnia kell"
A múltat hagyjuk meg a történészeknek:)
A jelenben élünk, manapság már egyre kevesebb embert érdekel a csilivili grafika. Manapság már a játékélményre szomjaznak.
Én már a Wii megjelenése előtt megmondtam, hogy ezzel a kontrollerrel be fog futni. És befutott, mert megtalálta azt az "ösvényt", amit eddig semelyik gyártó sem emrt megmutatni a felhasználóknak.
Megérdemli a Sony és az XBox is, hogy csak gyatrán kullog a Wii után, mint valami fogatlan, kobór kutya.
Megérdemlik, ti meg már már fel vagytok háborodva?:)
Ember, észre kell venni, hogy egyre kevesebb emebrt érdekel pusztán a grafika:)
Ez ma már eldöntött tény.
-
opeca #19 Én az olyan emberkéknek, akik ennyire grafika-orientáltak, azt szoktam tanácsolni, hogy könyököljenek az ablakpárkányra és bámuljanak kifele, mert annál élethűbb grafikát sehol sem fognak látni és ingyen is van:) -
opeca #18 Azért a nyolc év lemaradás elég sommás kijelentés, annak fényében, hogy a Wiimote messze a legfejlettebb kontroller ma a piacon:)
Mikor juttok el arra a szintere, hogy megértsétek, a csili-vili grafika a játékélmény pusztán egy kis töredékét adja? -
#17 Egyre jobban elhuz a Szuzuki .
"A friss szigetországi eredményekről a Reuters számolt be az Enterbrain magazin adataira támaszkodva. Eszerint februárban eddig négyszer annyi Szuzuki Swift talált gazdára, mint amennyi Ferrari 430 spider eladtak, ez pedig az olcsó, utazásra építő megoldás további sikerét jelzi. Korábban ugyanis 3:1-hez volt a japán arány, vagyis a Ferrari még inkább lemaradt fapados vetélytársához képest."
KB ennyire valos a 2 gépet összehasonlitani.
-
#16 Nézd, láttam én már Geforce2 videokarira olyan demót, hogy a víz úgy nézett ki hogy csak na (cave demo), a Wii meg kb olyan szintű grafikai hardverrel rendelkezik. Szal igazad van egy szinten, de ettől még ez jó pár éves hardver.
A PS3-ra is soxor azért panaszkodnak, hogy nincs elég memória benne a textúrákhoz, de szerencsére abban van erős proci, meg vinyó, szal tömörítéssel, sztrímeléssel meg lehet oldani a problémát. A Wii-ben egyik sincs, és Luigi féle csodacsip sem.
Tényleg nem jácctam még wii-vel, biztos buli, de ha választani kéne én a GT5 szintű realizmusra szavaznék. -
surmi #15 A helyesírási hibákért bocsi csak gyorsan kellett írnom. -
surmi #14 Hát érdekes ez a 8 éves technikai lemaradás amit említesz a kontrollerjük messze feljetteb, mint mondjuk a ps3-é és igenis jellenek meg komoly játékok wiire.Mondjuk ott a metroid prime ami simán van olyan jó mint a többi fps ami más platformra készült és nem is olyan csúnya mint a többi wiis játék. Ami azt bizonyítja hogy a fejlesztők rászánnal egy kicsit több időt simán lehet wiire is szép játékokat csinálni. Akik lehorágjál a wiit azok tutti hogy még nem játszottak vele. Sztem mesze jobb szórakozás mint a többi konzollal játszani és igeneis jellenk meg komoly játékok is csak jobban kell figyelni, mert a hírekben legtöbbször csak a marios játékok szerepelnek, amikkel játszani szintán hatalmas móka, -
Rocko #13 pont ezt a három broki filmet tudják hozzávágni a ps3hoz??? "paraszt meg kifizetni"- Bödőcs után szabadon
viszont a GT5ösre befizetnék
tessenek tovább flémelni! -
#12 "Az egyetlen konzol amit megtűrök / nék az a Nintendo konzoljai.
Wii megérdemli a sikert, a többi a klotyóba való."
Gondolom Dzson erre a teljesen objektív, és barátságos értékelésre válaszolt, hasonlóan objektív és barátságos stílusban.
Amúgy, ha azt nézzük, hogy a Wii kb 8 évvel van technikailag lemaradva a többi konzolhoz, akkor bizony a konzol maga retardált, az az visszamaradott. Ha ezt valaki nem veszi észre az csak őt minősíti. Gondoljatok bele, a világátlag 100-as IQ is úgy jön ki, hogy az emberiség egyik fele kisebb nagyobb mértékben 100 alatt van, a másik fele meg fölötte. Na most ha kitalálnak valamit a gyagyáknak, és hirdetik a tv-ben és sokan veszik, akkor a gyagyiknak úgy tűnhet, hogy ők vannak többen, de ez természetesen nem igaz. Szerencsére.
(PS2-ből eddig 120-130 milkót adtak el, szal a Wii-nek még évekig kapaszkodnia kell) -
#11 Köszi Dzson az NDS userek nevében -
trsi #10 blu-ray gyozelmevel egyre jobb vetelnek tunik a ps3 is. -
trsi #9 Hsz-ebol itelve meg nincs 10 eves v. a retardacionak azt a szintjet meg nem erte el, amitol nyugodtan vehetne Wiit. -
#8 anyira latszik hogy magyar vagy...
nem tudom miert kell a masik dolgaval foglalkozni... ha valaki ezt reszesiti elonyben akkor az a te szemedben mar nem is normalis? anyadek biztos buszkek rad... sok baratod van, igaz?
amugy nekem oly mind1 hogy melyik vezet vagy áll vesztésre... sztem mind1ik jó :) a maga modjan :) -
Cortex #7 sztem sem rossz konzol a wii, csak sztem a gyerekeket és a nem igen komoly játékosokat célozza meg... hülyéskedni a haverokkal rajta nem rossz, de aki komolyabban szeretne játszani, hát annak nem a legjobb... de ha választanom kellene a PS3 és a Wii közül, akkor biztos, hogy a Wiit választanám... -
opeca #6 Nem tudom mit ártott neked a Wii, de valszeg nem engedték meg, hogy játsz vele, azért duzzogsz most itt:))) -
cateran #5 Hogy neked mennyire igazad van...:D:P És gondold csak el! Ilyen sok 10-13 éves illetve retardált akar magának Wii-t....akár igy, akár úgy ez 1 savanyú a szőlő eset:P Szívhatod a fogad,de akkor is ez van:D -
Csaba42 #4 Aham, szóval aki Wii-t vesz, és elmúlt 13 éves, az mind retardált? Gratz. Talán ha megengeded, akkor aki Wii-t akar venni, hagy vegyen Wii-t. -
#3 A nintendodo a 10-13 éveseknek gyárt gépet és játékokat, meg a retardáltaknak.
Mint az alábbi két hozzászólás is jól mutatja. :)))))))))) -
opeca #2 Az egyetlen konzol amit megtűrök / nék az a Nintendo konzoljai.
Wii megérdemli a sikert, a többi a klotyóba való. -
#1 Hajrá Nintendo! Mindig is az ő játékaik voltak a legélvezetesebbek.
ennyi
:D