Egyre jobban elhúz a Wii
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anyira latszik hogy magyar vagy...
nem tudom miert kell a masik dolgaval foglalkozni... ha valaki ezt reszesiti elonyben akkor az a te szemedben mar nem is normalis? anyadek biztos buszkek rad... sok baratod van, igaz?
amugy nekem oly mind1 hogy melyik vezet vagy áll vesztésre... sztem mind1ik jó 😊 a maga modjan 😊
nem tudom miert kell a masik dolgaval foglalkozni... ha valaki ezt reszesiti elonyben akkor az a te szemedben mar nem is normalis? anyadek biztos buszkek rad... sok baratod van, igaz?
amugy nekem oly mind1 hogy melyik vezet vagy áll vesztésre... sztem mind1ik jó 😊 a maga modjan 😊
...
sztem sem rossz konzol a wii, csak sztem a gyerekeket és a nem igen komoly játékosokat célozza meg... hülyéskedni a haverokkal rajta nem rossz, de aki komolyabban szeretne játszani, hát annak nem a legjobb... de ha választanom kellene a PS3 és a Wii közül, akkor biztos, hogy a Wiit választanám...
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
Nem tudom mit ártott neked a Wii, de valszeg nem engedték meg, hogy játsz vele, azért duzzogsz most itt😊))
Hogy neked mennyire igazad van...😄😛 És gondold csak el! Ilyen sok 10-13 éves illetve retardált akar magának Wii-t....akár igy, akár úgy ez 1 savanyú a szõlõ eset😛 Szívhatod a fogad,de akkor is ez van😄
Aham, szóval aki Wii-t vesz, és elmúlt 13 éves, az mind retardált? Gratz. Talán ha megengeded, akkor aki Wii-t akar venni, hagy vegyen Wii-t.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A nintendodo a 10-13 éveseknek gyárt gépet és játékokat, meg a retardáltaknak.
Mint az alábbi két hozzászólás is jól mutatja. 😊)))))))))
Mint az alábbi két hozzászólás is jól mutatja. 😊)))))))))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Az egyetlen konzol amit megtûrök / nék az a Nintendo konzoljai.
Wii megérdemli a sikert, a többi a klotyóba való.
Wii megérdemli a sikert, a többi a klotyóba való.
← ElőzőOldal 4 / 4