7362
Markus Schulz
-
#1394 Ja igen a csajok lemaradtak.Elvileg őket a haverom szervezte be és ez meg is volt csak aztán érdekes módon egyik se ért rá :S és lemondta stb...Sajnáltuk is :( -
#1393 Hát igen valószínű ez ütött ki ennyire,hogy vonaton is már szépen meghúztunk ezt azt.Meg itthon indulás előtt volt egy kis abszint.Nem szokásom ennyire bebaszni :D
Mindenesetre sajnálom,hogy csak a fél bulin voltam ott :( Mashupról lemaradt pont de kártpotolt a daydream meg a lost :)
Ezúton is bocsi desi (csilla) a kocsiban művelt dolgokért nem tudom pontosan mit hagytam magam után :S - mert az a rész kevésbé rémlik amúgy a többi az tiszta. -
#1392 -
#1391 Érkezés 8-ra a nyugatihoz.Fórumosokkal kávézás,kajálás majd irány a helyszín.Kicsit korán értünk ki a Reményi Ede utcába de legközelebb inkább én is lerakom valahol a kocsit és akkor lehet kollektívan bárhova beülni,mászkálni.
Azért szépen elütöttük az időt 11-ig.Régen röhögtem már ennyit :)
Meganos srác nem volt egyszerű eset.Később bent majdnem felmászott a pultra úgy ugrált.
Inpieces szettjét túlzottan nem figyeltem de elég jó zenéket pakolt fel szépen megalapozva a hangulatot.
"Nálam is ez a baj,hogy akikkel jövök még a vonaton akarnak alapozni"
Szegény Gabi ezen mondatát pár napja nem vettük eléggé komolyan és ugyanúgy adagoltuk neki a jófajta piát mintha 0-ról indult volna.
Szerencsére pár óra pihenés után azért bejutott.Remélem,hogy nem fázott meg kint!
Markus érkezését pont láttuk kint.Egyből nyomulás a közelébe és meglepő módon totál közvetlenül Ö köszönt egyesével annak a pár tucat embernek aki kint volt.Kezet fogott velünk és kérdezgette,hogy How are you? xD
Már ekkor látszott rajta,hogy jó kedve van fáradtságnak semmi jele.
A szettje hibátlan volt.Egy percig sem hagyta,hogy az elért szinttől lejjebb essen.A közönség is hibátlan volt panaszra semmi ok.
A helyszín eléggé korrekt látszik,hogy nem kevés pénzt toltak bele.
A WC eléggé túlzás volt a tükrökkel és a sok LCDvel.
Inkább építettek volna egy korrekt Outline hangrendszert ami nem torzított volna időnként.
A társaságot úgy láttam,hogy jól érezte magát velem együtt.
Örülök,hogy együtt buliztunk ismét!
shad:ha Csilla vezet tényleg lehet,hogy lenyomod de engem már nem biztos xD
-
#1390 na reggelt!
hát akkor egyrészt bocs Tommtomtól, h kurvára nem vágtam le elsőre, h ki ő, nem mondhatnám h minden pillanatban a toppon voltam szellemileg, sőt, a nevekkel meg amúgy is mindig bajban vagyok :D
Gabi az 5 csaj helyett meg valami egészen mással fogadott, vagy csak én maradtam le róluk? :D mindenesetre tud élni, az biztos.
Csillától meg (Csilla, ugye, vagy nem? tényleg nem tudok megjegyezni neveket :)) elnézést h fejbekalimpáltam egyszer-kétszer, a mozgáskoordináció az megvan, nyilván, és amúgy is csak azért volt mert rohadt irigy vagyok a baromi jóésszép autójára, amibe amúgy Gabi természetesen NEM hányt bele. mellesleg simán lenyomom az első generációs mélytengerkék swifttel, szóseróla.
mint megtudtuk az árpád híd visszafelé a margit híd elé kerül ha odafelé utána volt, bocs a félrenavigálásért, legalább a hévet megtaláltam, tőlem az is szép teljesítmény azthiszem.
a zene alapvetően kurvajó volt (és volt daydream, aminek örültem, kicsit) ti meg arcok vagytok, mind, szóval köszi mindent, ha nincs szerencsétek akkor összefutunk még valaha :)
most pedig megyek takarítani a lakást, egyedül, mert mint kiderült jobb h én általában skippelem a kevert piákat, alapos bekészülés sikeredett itt a kedves kisbarátaimnak. :) -
#1389 telikúrtul nagyot buliztunk erre is! -
#1388 Tope vágom, hogy nem jött a bratyód, hisz ott buliztam veletek, sőt mintha egy taxiban jöttünk volna hazafelé :-)) -
cucumber87 #1387 Hát igen ütött sweet dream mashup, rohadt jó buli volt tomboltam én is reggelig :) -
#1386 tommtom butcher 20 sajna nem tudott jönni, de ugy volt hogy jött volna velünk de hát ezt fujta a szél.hihetetlen buliról maradt le. -
#1385 Na hello mindenki.Köszönöm a linket, naon király a felvétel.Barátom felvette a lost-tot szóval ha kijózanodott akkor felteszem:)A party király volt.És direkt a végére hagyta a lostot -
OPM #1384 link -
#1383 Jah igen, aludjatok! :D! -
#1382 Igazán korrekt buli volt idén ő vitte a pálmát nálam :D végigugráltam/csápoltam az egészet :D már amikor nem kelet kötelező itókázás ürügyén mozgolódni :D Markus is láthatóan nagyon jól érezte magát,közönség is jó volt:) Hosszabb beszámoló miután magamhoz tértem,mert még csak most értem haza. :D -
#1381 háhá hazaértünk szétfagyott a tököm is! MARKUS EGY ISTEN! na aludjon a halál most forma 1 xDDDDD társaság 10/10 buli 10/10 -
#1380 mostmáaztánténylegalváse... -
#1379 én izébizé, hogy. alszom asszem, majd magamhoztérekvagynemja... sry -
#1378 NAh ez korrekt buli volt.
Jó pihenést mindenkinek... -
OPM #1377 the space we are vs. sweet dreams -
#1376 Gyerekek örülök, hogy összefutottunk újra. Sedo te nagyon kész voltál :-) Nem én voltam Butcher 20, ő sajna nem jött a partyra. Mindenesetre király volt az éjszaka. -
#1375 Az a gáz hogy mi csak éjfél körül vagy utána nem sokkal érünk oda szerintem haverral.. :F -
doncsika #1374 jó bulizást nektek, aztán majd toljatok föl képeket is -
#1373 nekem van 2 jegyem eladó bejáratnál tudom átadni itt a számom 305067085 ha kell! -
#1372 köszi, nektek is!
én is indulok egyelőre a fehérváron belüli találkozási pontra, lassan csak összeszedjük egymást.
na akkor majd ott, addig is jókat! :) -
#1371 Én már készen vagyok :)
írok cdt kocsiba meg kv aztán tipli ...
Jó utat nektek is -
#1370 alap :D mi mostmár tényleg indulunk lassan, remélem.
nyugatiban meg elvileg bombariadó volt/van, remélem nem fognak az odaérkezők szívni miatta...
mod.: ja látom már rég vége, akkor semmi gáz :) -
#1369 sóher banda :P simán megér annyit :) -
#1368 jah remélem én is,hogy összes saját zenéjét letolja... -
#1367 Igen, csak az ár nem mindegy, nekem igen mert az enyém megvan =D Csak akiknek kell azok nem akarnak 4 ezret kifizetni :F -
#1366 ja és mivel markus nyilván olvassa a topicot szeretném közölni, h egy daydreamet és/vagy perfectet el tudnék viselni :P -
#1365 ottvan donyyy 2 plusz jegye, meg a helyszínen is lesz még elvileg :) -
#1364 nyugati non stopnak nem tudja valaki hogy van-e teló száma ? kerestem neten de semmi, tudakozó is leoltott és kéne még 3 jegy.. =D -
#1363 na gondolom már mindenki készülődik, talán van aki el is indult :) mi természetesen megint szopunk, mert az egyik kedves kisbarátom lekéste a vonatot így csak 7 körül tudunk elindulni pestre... :) nembaj, soha semmi nem ment még zökkenőmentesen, meg sem lepődünk :D -
#1362 Én 10ig alapozom magam melóban a rádióval aztán utána megyek át whiteba =) -
#1361 igencsak úton leszünk már akkor:) -
#1360 Jó mulatást hozzá :) 17 óráig megy az első rész, aztán egy kis pihi mert van ütemezett adásunk is, utána pedig 19től megy tovább, de az már sok embert nem érint szerintem =D -
#1359 thx ugyis rég hallgattam már! -
#1358 Para rádión ASOT 300 megy, Markus elötti hangulat növelés érdekében.. akit érdekel a rádió guglizza ki nem akarok direktben reklámozni. -
#1357 Gyulladj meg :D -
#1356 lassan a legjobb befektetés ha bulizni járok :) -
#1355 alap xD