7362
Markus Schulz
-
#1514 For you love -
#1513 lol
-
#1512 Na megjött a kép is. -
#1511 Airwave -
#1510 Ah.fm -en legalább megy :) csak hát így a képről lemondhatunk. -
#1509 Pedig Formenetera What lenne :( -
#1508 Megint elszált :( - ne már -
#1507 akadozik :( -
#1506 Na ez tuti
4 Strings - Take Me Away (Into The Night) (Re-Ward Remix) -
#1505 Jaja nálam is (mondjuk már nem elöszőr) de most megint jó talán. -
#1504 nah megakadt :((( -
#1503 Armin mehet csajozni meg számlát irni xD -
#1502 Meg van :D -Shakedown -
#1501 shake down... -
#1500 Szégyen de ennek fogalmam sincs mi a címe :D
Buttons-ról azért lemaradtunk :S -
#1499 jah első órában nem nagyon buliztak a népek...
másodikban ugráltak és egy japán srác különösen érdekes volt xD -
#1498 Lehet rosszul hallom ,de már megint lemaradunk egy jó számról talán a
Sia - Buttons megy -
#1497 Jól értettem arról ment a téma,hogy a japán (aki mellesleg nem nagy) csávó ugrált végig ? :D -
#1496 MS végéig biztos aztán nem tudom :D -
#1495 alap,hogy itt:)
végig leszel? -
#1494 Folytatás itt akkor :D
Ez The New World ? -
#1493 ennyi :D -
#1492 Én lennék a szemüveges piroscsíkos (aki a kocsiban egy ideig ..... így hátha jobban beugrik xD ) -
#1491 A karekteres arcokat egyből megismerted mi?:D -
#1490 Én bevallom öszintén probáltam megismerni a forumosokat de csak sedo-t,xotyi-t sikerült.Ha mondok kinézetet meg ruhát ir az nekem aki felismeri magát?:D
Pl.szemüveges piroscsikos polós:)fehérpolós nagy srác:)
meg akik ugyanojan poloba nyomták:)na ennyi:Pköszi:) -
#1489 Nem számcímekre gondoltam hanem évszámokra,telefonszámorka...:D -
ARMINFAN #1488 Hááááááát..vonaton a klasszikusokból egyet se találtál el :D -
#1487 Nekem van egy fasza képességem :D
Neveket nagyon nem tudom megjegyezni bezzeg ha számokról van szó azokat egyből megjegyzem :D -
ARMINFAN #1486 Én megjegyeztem :D Ugyan..mért utálna meg mindenki? :D tök jó arc vagy :D ahogy Gabit állandóan be akartad vinni :D tetszett ez a vehemencia..ez a céltudatosság :D -
#1485 bár nem tökéletesen emlékszem rá, de elhiszem, h így volt, mindig így szokott lenni, bocs érte :) ez egy ilyen velem született speciális képesség, h képtelen vagyok emlékezni nevekre, viszont legalább így az egy este alatt lefolytatott 8-10 bemutatkozás/fő alkalmával az én nevemet mindenki megjegyzi, és egyben egy életre megutálja :D -
ARMINFAN #1484 Jajj dehogy..csak 8 x mutatkoztam be :D de mondtam h semmi baj :D
Biztos Rád is Gabi hatott :D -
#1483 Attila, én is emlékszem, te voltál az aki nem igazán tolerálta, h debil vagyok hozzá, h megjegyezzem a neveket. Pedig igazán nem sok új arc volt, de számomra nincs lehetetlen :D -
ARMINFAN #1482 Igen mert olyan jót beszélgetünk :P :D te azért hamarabb bedobtad a szunyát.. :D -
ARMINFAN #1481 Na akkor most már ezt is tudom :D Csak a te nevedre nem emléxem..a gabival történtek rongálták a Névrészleg-Memory-mat :D -
#1480 Hát azért te is aludtál nekem úgy rémlik :D Mellesleg azt mondtad neki keltsen fel Kecskemét előtt ha elaludnál.Hát erről megfeledkezett -
#1479 én voltam Renivel xD -
ARMINFAN #1478 Jaja,még Reniékkel beültünk az ő vonatukba,aztán át a mienkbe..kerestünk olyan vagont ahol egy jó kis csaj volt egyedül :P Gabi aludt én meg baszélgettem vele...na.. elirtam:$ :D *beszélgettem* -
#1477 Igen akkor és 8:10 -re már itthon is voltunk kész csoda nem késett a vonat :D Majdnem el is aludtunk Kecskemét előtt keltünk fel :D
------
Hát a hubi nekem se lett a kedvencem :D -
#1476 végül ment 6-47 kor a vonatotok? -
ARMINFAN #1475 Egészségére és gratulálok neki! :D