7362
Markus Schulz
-
#1434 Akkor azért nagyot néztem,mondom mivan,partyretard-tól van azért fotóz engem?? -
#1433 shadow akkorára nőtt h néha már megkellett másznom a korlátot h legalább a zenét halljam xD -
#1432 akárcsak te reggel xD -
#1431 thx! egy srác csinált képet rolunk aza kopasz :D -
#1430 de pörögtök már megint :D -
#1429 Huuuh, ha vannak képek és publikusak, abból egy zip-fájlal kérhetnénk, öszintén megmondom nem volt időm képeket csinálni, és ami a legfurcsább,láncbagóstól eltérően,Markus alatt össz 4 szál cigi ment el!:) -
#1428 Pedig szép neve van... -
#1427 hidd el nem veled forult elő először xD [denemisveledfogutoljára]xD -
#1426 Ezt utólag is nagyon köszönöm :) -legközelebb nem is ütöm ki magam ennyire hanem együtt tombolok végig veletek. -
#1425 Figy, engem feldob maga az egész banda. :) Bal oldalon álltunk a lépcsőn haverral, ráláttam Markusra, tudtam képeket csinálni, láttam hogy az emberek felpörögnek és ami igazán tetszett hogy végre nem csak a populáris szaroknál indul be a tömeg hanem az olyan zenéknél is ami pl 1-2 éve még ritka volt. Tudom net meg letöltés, de alapból az hogy a tömeg együtt van a zenével nekem bejön, a táncolási stilusokat nem szoktam kritizálni sem lenézni tehát.. :) Voltam pár tucat bulin az elmúlt 8 év alatt és láttam én már olyanokat hogy ajbazmeg. Főleg sensation whiteon =D
Őszintén szólva ezért tetszett a tavalyi PVD mert az ottani vip még ha kicsit selejt is volt a maga módján tökéletes rálátást adott az egész partyra és beszaras.com képeket tudtam csinálni :) -
#1424 Nem arról van szó, de maga a trance zene úgy átalakult kb 3 év alatt, hogy csak pattogás megy más nem igazán. Egyre keményebbek a tracekek és maguk az ütemek is.
Amúgy a hely az hogy kicsi volt alapból láma dolog a szememben Markusnál, bőven megérdemelt volna egy nagyobb helyet.
Engem három dolog tart vissza a tánctól, az egyik hogy a szórakozóhely jelentése nem feltétlen táncból áll hanem abból, hogy érezzem jól magam és adja a jelentését a szó is innentől. Kettő, még ha nem is médiás belépővel megyek vagy vippel akkor is fényképezek, ez még egy dolog ami meggátol a táncban, az a pár száz kép max 5-6 óra alatt.
Harmadik meg maga a táncolási stilus ugye.. mert sok variáció nincs, és pattogni inkább az edzőteremben pattogok =D -
#1423 Szórakozóhelyre szórakozni járnak az emberek, ha neked az a szórakozás, hogy ülsz és támasztod a pultot, hát lelked rajta.
Mind1, mind2en leírtuk a véleményünket, részemről lezárva.
Meg amúgyis te is hal vagy... :Ð -
#1422 Blekk Síp kicsit tényleg túloz! Semmi gond szerintem azzal aki hallgatja a zenét én is leálltam néha szusszanni, de több olyan buliba voltam ahol csak kíváncsiságból hallgattam a szettet, nem feltétlenül táncoltam rongyosra a lábam... de markus alatt esélytelen lett volna h ne bulizzam szét magam! nem azzal van a gond aki nem táncol hanem azzal aki nem táncol és közbe hülyének nézi a másikat h mit rázza magát, engem is egy csaj idegesítette fel meg BS en is pár fiatal h táncoltam és ök egyfolytába minket sasoltak és még én éreztem magam szarul! de szerintem ne vesszetek össze főleg ne itt a forumban... -
#1421 Bazz,mikor a szöveg eleljét olvastam,le vert a víz:D
Nomak:Mindenki úgy bulizik,ahogy tud amíg ezzel nem zavar másokat sztem:)
táncolni nem tudok de igazából nem is érdekel ki mit mond,/mondott(egy kopasz krapek v.miért fényképezett ezerrel:D) rám,jól éreztem magam és tulajdonképpen ezért mentem. De,ha a tánc alatt arra gondolsz,hogy kicsi volt a hely,akkor sztem te áltál rossz helyen,mert ahol mi voltunk,ott nem lehetett érezni,hogy tömegnyomor lett volna,sőt..!:) -
#1420 Ja értem, mert aki elmegy egy szórakozóhelyre az csak ugrálni mehet, de zenét hallgatni nem. Végülis van benne logika, köszönöm ezt az értékelhető kommentet. -
#1419 Akkor sztem otthon hallgass zenét. Ráadásul az legalább tuti, hogy 100%-ig kedvedre való. -
#1418 hát figy eléggé szarul esett neki kicsit felidegesítetted vele meg mondta is h ez nem normális nem győztem nyugtatni, ma is mondta h ez egy idióta h nem tud 1 betűt megjegyezni.. nem akartam veled balhézni ezért pedig megérdemeltél volna egy-két foltot xD persze ezt mind most találtam ki :D nem kell elnézést kérned Reni mavmondta h várja a következő bulit meg h nagyon jól érezte magát veletek és örült h mindenki jófej volt főleg azért mert hogy mindig volt valaki aki figyelt gab-ra és nem voltunk gecik vele...
-
#1417 Én 4 órát támasztottam a pultot mivel nem stilusom az ugrálás és csapkodás és csak a zene miatt megyek le. Meg a másik a táncolás hm, még is pontosan hogy vagy miként. -
#1416 Akkor aki bal oldalon volt az akkor kb mint sg-s? -
#1415 Hát igen volt pár ember akit legszívesebben felpofoztam volna "táncolj,vagy menny haza" felkiáltás kíséretében:) A közönség egyébként nagyon jól érezte magát,alig volt olyan ember aki nem mosolygott, azt külön jó volt látni,hogy a mozgássérült fiatalember is a többiekkel szórakozott és végig mosolygott tele energiával. :)
SG-s társaság megint remekelt, volt pár felejthetetlen pillanat,Shadow és Anita összeborulása,jó volt nézni titeket esküszöm :D Amit az alapozás során leszűrtem(örök tanulság nekem),nem szabad hagyni h viizo töltse ki az italmennyiséget:D Debrecennel ellentétben jó volt látni Desin és Csillán,hogy mennyire élvezték a bulit,bármikor arranéztem táncoltak,mosolyogtak,jól érezték magukat!Zotya szokásához híven végigugrálta az egészet,Gab sajnos ominózus okok miatt egy ideig távol maradt a bulitól,de a végére azért ő is ott tombolt mellettünk. Ami még külön tetszett hogy,úgymond "senkit nem hagyunk hátra" elv végig élt a társaságban. Gab kint maradt sajnos egy jó darabig,de mindig volt valaki a társaságból aki kiment megnézni,hogy hogy smint van a barátunk és hogy elintézze hogy mielőbb bejuthasson Respekt everyone.
Markus oriási volt! Együtt élt,szórakozott,bulizott a közönséggel,hihetetlen mennyi energia van ebben az emberben,és hogy milyen közvetlen.:) Mikor elkezdte a Whitout You Near-t azt hittem lehidalok :D
Buli 10/10 Társaság 10/1000000! :)
Ui:Dony barátnődtől elnézést szeretnék kérni,annyiszor szólítottam Heni-nek hogy az márt nekem sértő:D
Ami a buli után maradt:Kezeim fájnak,a a bal könyökömmel kupán vágtam valakit,elnézést érte(alig tudom használni a bal kezem:D),lábfájás offkorsz és azóta is vigyorgok:D
kicsit kusza lett,de remélem érthető:) -
viizo #1414 no íme az élményeim néhány mondatban:
Már korán felmentem pestre, lévén bonsai-kiállítás, állatkert volt a warm-up nálam, így eltöltöttem napközben az időt rendesen - és alaposan sikerült lejárni a lábam a buli előtt. Szerettem volna pihizni az este előtt, de így túl sokat nem sikerült. A hidegre való tekintettel két tequila magamba döntése után (hát persze hogy a hideg miatt, persze Zotya... xD), némi metrózást követően érkezés a megbeszélt talihelyre a Nyugati mekihez. Itt kis társaságunk bevárta Gab-ot és a haverját (a beígért csajok lemaradtak, ejnye xD), majd irány a helyszín tömegközlekedéssel és kocsival. A külső parkolóban pedig az a másfél óra... hát az majdnem jobban bejött nekem, mint a buli :D
Desi említette, hogy régen nevetett annyit, hát én is csatlakozom, frenetikus volt, kezdve a szeszfőzde kipakolásán át a masszív alapozásig :D Azt hittem, ipari mennyiségű ital sorakozott fel a rögtönzött bárpultunkon, de úgy tünik, van az a mennyiség, amit meg lehet inni.. :D
Utólag is bocs ha valakit esetleg nem nagyon hagytam szóhoz jutni, de nagyon elememben voltam... :D
Belépve a White Angelbe már az első pillanatban leesett az állam - az áttetsző padló alatt lévő kivilágított virágokon mindig elcsodálkoztam amikor ki-be járkáltunk, roppant látványos megoldás. A hely belső tere is nagyon tetszett, igen látványos és igényes a hely. És akkor jött Desi lelkendezve, hogy srácok, ezt látnotok kell, ilyen mellékhelyiséget nem pipáltatok még.. és tényleg nem.. minden mosdó előtt LCD tv, amin csajok egymást lökdösve tesznek megjegyzéseket az épp dolgát végzőnek, végig-végig tükör a falakon, luxus és csillogás minden mennyiségben.
A zene a Főnixhez hasonlóan itt szintén nem volt feltekerve az elején, halkan ment a bemelegítés, de később annál durvább szintre tornázták fel, pedig a kevesebb több lett volna - sokszor éreztem azt hogy recsegnek a mélyek és a magasak. A warm-up bér nem volt rossz, de nem is éreztem azt mint A First State-nél, hogy ez aztán valami. Többször is kimozdultunk a belső parkolóba kinézni Gabhoz, és ekkor esett meg a történet, miszerint Markus pont akkor szállt ki egy Audi A8-ból, és kezelt azzal a néhány szerencséssel, aki ott volt. Annyira közvetlen volt, hogy még ő jött oda hozzám, és boldog mosollyal kérdezte hogy 'hi, how are you?' :))) hát eléggé meglepődten nyögtem ki azt a 'fine, thanks'-et.. :D Szinte meglepő, mennyire közvetlen és barátságos volt. Miután visszamentünk, még volt rá idő hogy Xotyival igyunk egyet (nah jó, két-két tequilát, kicsire nem adunk :D) és zúztunk is vissza a tömegbe, pont elcsípve ahogy Markus leül a dj pult egyik szélére, és pötyög vmit az Apple-jén :) Mikor átvette a lemezjátszók feletti uralmat, nagy üdvrivalgás köszöntötte a közönség részéről, ő pedig folyamatoson vigyorgott, integetett, tapsolt, nagyon nagy érzés volt látni hogy ennyire látványosan élvezi a bulit. Kellemes zenéket játszott, bár arra számítottam hogy ezeknél vokálisabb zenéket is fel fog tenni - így néha volt az az érzésem, hogy technobuliban vagyok. Mindenesetre a végén a Lost és néhány gyöngyszem nagyon kárpótolt :)))
Kezek folyamatosan a levegőben, állandó üdvrivalgás, a közönség is hálás volt. Viszont: volt néhány mozzanat, ami nem tetszett, pl. mikor az első sorokban tomboltunk, akkor akadtak olyan emberek, aki mellettem meg sem mozdultak, összefont karral állva nézték a dj-t, és alig fértem tőlük..
Kérdem én, minek megy az ilyen ember ilyen buliba, pláne miért áll az első sorokban? De szerencsére a többség nem ők voltak, ennyi mosolygós és vidám embert régen láttam buliban. A fény a hanggal ellentétben kifogástalan volt, a kiszolgálás aránylag gyors, az árak viszont az ilyenkor szokásos, nem éppen nagyker-árak. A hely összességében kiválóan alkalmas a hasonló volumenű bulik szervezésére, bízom benne hogy lesz még alkalom itt partyzni.
Az sg-s társaság ismét kiváló volt, ez biztosította a hihetetlen hangulatot, nagyon sok ilyet még! :)
Értékelés: 10/9, az év egyik legnagyobb partyja volt: bár most újra kell tanulnom újra járni, mert hajnalig széttáncoltam a lábam, és a fáradtságtól még mindig alig látok ki a fejemből, már nagyon várom a következő hasonló trance bulit! :)
-
#1413 gazdasági világválság -
#1412 heLY
amúgy nem volt komoly baj a wa-val szerintem sem, látszik h egy meglehetősen sznob hely mondjuk, a tükrök néha viccesek voltak, viszont fasza volt a szellőzés, jó volt a hangcucc. cserébe kurvadrága volt még a csökkentett árakkal is. -
#1411 pff lesett tommtom bakker ez a név igy nem csoda hogy nem ismertelek meg:)
Én még a lingust sajnáltam:)De nem értem mi bajotok volt a hejjel, sztem ennél szebb hejet nem kaphatott volna markus:D Sokan voltunk de hát kit érdekelt:PVégig táncoltam a 3 és fél órát és azt hiszem idén markus bejön a top10be. -
#1410 Chakalaka-n pont a piás pultot támasztottuk 4*4 cent tequila társaságában. Se a pia,se én nem hagytam volna menekülni viizo kollégát:D -
#1409 Markus Schulz - Global DJ Broadcast (16 October 2008) 320kbps -
viizo #1408 remélem a hangulat azért rendesen átjön majd.. bár szinte lehetetlen áthozni, mert akkora volt ott élőben :D -
viizo #1407 láttam írtál eMeSeNén, de most ebuddy-ról vagyok fent mert dolgozom, és ilyenkor nem tok válaszolni ha rejtve van vki :| szal jer' fel rendesen :) -
#1406 jah kár de volt sok jóság kíváncsi vagyok h mi lesz a WT-be benne...Markus interjú -
#1405 Érdekes,hogy nem volt Hide & Seek... -
viizo #1404 asszem azon bent tomboltam igen nagyot :$ xD
[de nem szégyenli :D]
-
#1403 Chakalakán kimenekültél az udvarra? xD -
viizo #1402 ájm' bekk, háj evribádi :)
beszámoló tőlem vmikor a nap folyamán várható, így két nap után remélem majd délutánra kitisztul már a fejem :) -
#1401 Nem volt rossz a buli, én csak azt sajnálom hogy egy óvoda nagyságú helyen kapott szereplési lehetőséget. Zene eléggé korrekt volt, az arcok nem annyira. Mindent egybe vetve volt már jobb is. :Q
Nálam maga a hely rontott sokat a buli minőségén meg ezeket a szép de buta hostesek. -
OPM #1400 légyszi azt a partyfelvételt ne linkeljétek ide, amit nemrég tettek be trancetream fórumba
remélem leszedik onnan, mielőtt még buknánk a novemberi world tour szereplést.. -
#1399 [márcsakmamézesmálnátmegszilvátkellkipróbálnom]:) -
#1398 Hihetetlen mekkora arc Markus! Született tehetség... -
#1397 Nem wegy taxiba ültünk tomtom, de most te meik is voltál? -
#1396 Naon jók a videók.A lostot vki véletlen nem vette fel?Télleg beszéltettek Markussal?:O -
#1395 The New World in WA! markus markus markus