1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • [NST]Cifu
    Nem tudom hol olvastad. Ha valaki valamiért bannolva volt, akkor az elviekben ugyebár azt jelenti, hogy nem látjuk szívesen a fórumon. Hogy pontosan miért, a múlt ködébe vész, hiszen nem lehet visszanézni, mi volt a bűne. Ahogy sajnos a regisztráció is túlságosan egyszerű és ellenőrizhetettlen, így az ál-regekkel visszatérők is a Modik erőforrásait terhelik.

Miután a moderációs eszköztár ilyen hiányosságokkal küzd, a modik úgy oldják meg a problémákat, ahogy tudják és jónak vélik.

Uwu esetében konkrétan él egy olyan egyesség, hogy visszafogja magát, és normális hangnemet üt meg a jövőben. Amíg ehhez tartja magát, nincs okom arra, hogy kitiltsam.

Arra már nem emlékszem, hogy Huliganthropus miért lett kitiltva, sőt, lehet nem is én raktam ki. De ha kitiltott volt, annak valami okának kellett lennie...
  • ManoNegra
    Bocs, nem ismerem a háttértörténetet,csak olvastam valahol itt, hogy az még ömagában nem indok valaki kitiltására, ha egy régebbi nickével bannolva volt. Mint ahogy ezt láthatjuk a két említett esetében is. (akik közül a tahóbbik engem anyázott!)
  • [NST]Cifu
    Van egy kis különbség, Uwu és Zero hajlik arra, hogy elfogadja a moderátori figyelmeztetést, és hajlandóak elfogadni a tényt, hogy vendégek egy fórumon.

Ja, és egyik sem anyázással reagál a büntipontokra / kitiltásra. Tudod a Modi is ember...
  • ManoNegra
    "Valamikor Huliganthropus néven írogattam ide, kitiltott egy mod."

Darwin-dijas ötlet volt bevallani...

A mindenkori uwu-ról és zero-ról is nyilvánvaló hogy bannolt trollok, mégis itt garázdálkodhatnak büntetlenül!
  • Efreet
    Távozott.
  • immovable
    #6470 csige visszatért és jó szokásához híven zsidózik tovább.
  • [NST]Cifu
    Az alfórum át lett nevezve, innentől egy tudományos, technikai és gazdasági topicokat gyűjtő hely lesz. Szépen lassan majd oda-vissza helyezzük a topicokat, a nekik megfelelő helyre, addig kis türelmet kérünk.
  • [NST]Cifu
    Az álláspont az, hogy majd ha a modiknak jut rá idejük, akkor foglalkoznak vele.
  • remark #657
    Mi várható a közel-kelet topikkal kapcsolatban? A legutolsó bejegyzés szerint a bezárás hétfőig tartott. Megváltozott azóta a moderátorok álláspontja? És ha igen akkor mi az új álláspont?
  • [NST]Cifu
    Jó poén. Ha bezárom, akkor jön az, hogy "azokat kellett volna kizárni, akik keltették a feszültséget", és persze mindig a másik a hibás...

Szívem szerint bezárnám. Értelmetlen. Most Csigénél szakadt el a cérna, holnap Molninál fog, holnap után meg Paresnél, és így tovább.
  • immovable
    Link. #6429 #6428 #6418 #6417

Örülj az eredményeiteknek, én max torkon fosni tudlak érte.
    Vak vagy vagy hülye?
    Bazdmeg balage. (jöhet a felkiáltó jel leszarom)
    Hogy mentenél ki egy fuldokló zsidót a vízből?
    - Nem tudom.
    - Nagyon helyes!

Kell ez ide? Vagy az egész topik egyáltalán?
  • ManoNegra
    "A segged esetleg ne nyaljam még ki...?"

topik

• [NST]Cifu
    És akkor most neki lehetne állni vitatkozni azon, hogy ki mit tekint iróniának, meg ki mit szán véleménynek, meg hasonlatnak, meg provokációnak...

A modik meg ekkor szoktak annyit mondani, hogy jól van gyerekek, akkor a játszóteret bezárjuk...

• clarck
    Egyébként sejtem mi történt. Valószínűleg nem oda tettem a HSz-t ahova szántam.
    Most viszont én kérek elnézést.
  • clarck
    Elnézést de azért az mennyivel jobb ha "Hupikék törpikék"hez hasonlítja?
    Egyébként nem a filmet hasonlítottam hanem egy jelenetét,(ezt azért látnod kellene)a "Fehérház bevallotta"c cikk kijelentéseivel.Ami nem is hasonlat hanem vélemény.Erre jött UWU és máris minden a feje tetejére állt, amire Te áldásodat is adod.Érdekes hogy mindenki más tudta hogy mire gondolok, csak az igentisztelt UWU veri magát.
  • Saintgerman
    Ha nektek nincs bajotok uwu-val, akkor nekem se. Tőlem elbohóckodhat... hogy igaza van-e neki az már más kérdés.
    Off
    A "való világ..", "fizikai törvényszerûségek".. ezek azok a dolgok amiket az NWO-n már 6 éve megkérdőjelezek, de még arra is kevesen vették a fáradságot, hogy arra odafigyeljenek miről is van itt egyáltalán szó. Berögződött előitéletekkel lelehet söpörni mindent az asztalról.... de hát a Föld is nemrég még lapos volt...
  • remark #649
    "Adott esetben azért abban igazat adok Uwu-nak, hogy arra hivatkozni, hogy a Függetlenség Napja alapján ítélje meg a való világ politikai / döntési mechanizmusait"

Ezt már szóvá tettem egyszer itt, de még egyszer hadd kérdezzem meg: Ha ilyen gondolataid vannak, akkor miért nem beszéled ezt meg az adott topikban? Rengeteg helyen szimbólumok és hasonlatok felhasználásával tárgyaljuk ki az adott témát. Nem feltétlen a hasonlat alapján ítéli meg az ember a valóságot, hanem szimplán a hasonlatot használja fel arra, hogy gondolatait mások felé közvetítse.
    Mi ezzel a baj?
    A Mátrix c. filmre hivatkozva gyönyörűen meg lehet pl. tárgyalni egy társadalom szerkezetét. Nekem van egy könyvem, ami a Mátrix film által felvetett filozófiai kérdésekről beszél. A film alapján megtárgyalható a valóság. Nem kell azt feltételezni, hogy az ember fordítva gondolkodik, és a filmben látottakat erőlteti a valóságra.

Az alapvető fizikai törvényszerűségekről is az adott topikban kellett volna elbeszélgetnünk. Ott leírhattam volna, hogy nem a törvényszerűség a téma, hanem hogy mit állít az adott ember az adott videóban. Szabad legyen már annyit kijelentenem, hogy te félreértetted azt ami ott elhangzott!
  • [NST]Cifu
    A harmadik opció a saját topicok fórumrész.
  • ManoNegra
    De ha a gumiba kerül akkor az amúgy nem troll emberek is olyan stílussal írnak, ami lehetettlenné teszi a téma iránt érdeklődők közti beszélgetést.
  • [NST]Cifu
    Az üzenetduplázás a fórummotor ismert hibája, azonos az üzenetek száma, tehát ha az egyiket törlöm, akkor mindkettő eltűnik.
  • [NST]Cifu
    Adott esetben azért abban igazat adok Uwu-nak, hogy arra hivatkozni, hogy a Függetlenség Napja alapján ítélje meg a való világ politikai / döntési mechanizmusait... hát erős.

Az meg hogy hol van... hát az valahol a szem elöttiség dolga. Abban azért van igazság, hogy olyan topic, ahol nyiltan nem vesznek tudomást alapvető fizikai törvényszerűségekről, vagy műszaki tényekről, azért az valahogy nagyon nem illik a Tudományos fórumrészbe...
  • Saintgerman
    Nem értem, hogy mért kerítetek ekkora feneket a topikok hollétének. Az egyedüli problémát ez a pár idióta okozta akik úgy nem voltak tekintettel a fórumtársaikra, mint hogy többszöri kizárás után is visszatolakodtak. Ilyenek úgy az utcán mint itt is vannak, teljes védettség ellenük nincs. Szerintem nem a topikok áthelyezése lenne a megoldás, hanem ezeknek a notórius trollkodóknak a végleges eltávolítása.
  • remark #643
    Nem te dupláztad. Az én kommentemet ütötted ki, amit azóta már pótoltam.
  • Pluskast
    A Közel-Keleti konfliktusok topikban véletlenűl dupláztam a kommentem. Ki lehetne törölni az egyiket? Köszönöm és bocsánat!
  • remark #641
    Volt még két érdekes topik ahova szívesen írogattam és a gumiba kerültek. Kb. ezzel vége is volt a topikoknak. Azt kellene megfontolni, hogy azok látogatására van-e jobban szüksége az sg-nek akiket a szóban forgó témák érdekelnek, vagy azokéra, akiket a szóban forgó témák annyira irritálnak hogy képtelen megállni a trollkodást, provokációt, személyeskedést.
    Az elmúlt idő forgalma alapján azt mondom, hogy utóbbiból van kevesebb darabra: jóval többen tudnak normális hangot megütni, mint ahányan nem képesek erre. De azt nem tudom, hogy a látogatók darabra vannak-e véve, vagy van-e más szempont szerinti súlyozás is. Ha nincs, akkor pusztán a darabszámot nézve azt gondolom, hogy az sg-nek előnyösebb lenne a topikokban megjelenő rendbontókat kidobálni a topikok helyett.

Nem tudom érezhető-e hogy újra csak segíteni próbálok. Mindazok után is, amin ugye keresztülmentünk.
  • [NST]Cifu
    Kétlem, hogy az általánosba raknám... Én inkább a gumiba valónak érzem (viszont oda nincs jogom átrakni).

Amúgy az általánosban semmivel se lenne kevesebb troll, inkább több. :)

A saját (és amennyire tudom Efreet) véleménye is valahol az, hogy ilyen összeesküvő topicoknak úgy anblokk nincs értelme, mondjuk a VV topicoknak sem... :)

De konzultálok Efreet-el, mielőtt átrakom bárhova is, lehet, hogy az általánosba lesz próbaképpen átpakolva.
  • remark #639
    Mi a biztosíték arra, hogy ha átkerül pl. az NWO topik, vagy bármelyik másik kérdéses topik az általános szekcióba, akkor ott nem lesz tízszer ennyi troll? Ha van bármi esély arra hogy ott kevesebben lesznek, akkor most azonnal tegyétek át oda a topikot, pl. a Tudományos összeesküvéssel egyetemben.

Ha viszont az az irányadó utasítás, hogy nézze el az ember a trolloknak amit csinálnak, akkor mostantól ez az elnézés legyen kölcsönös, és a kedvenc beszélgetőpartnereim ne kapjanak azért kizárást, mert van aki szerint ők trollok.

Tehát hol a határ?
  • remark #638
    Provokáció/topikrombolás: NWO - #37051, #37091, #37092.

Mi ez, ha nem óvodás viselkedés és abnormális fórumozás?
  • remark #637
    Az ember minden nap tanul valami újat.
  • Efreet
    Van: hagyd abba te is az óvodás viselkedést, fórumozz normálisan.

Ez pedig mindenkire vonatkozik: Ha nem tetszik a fórum működése, akkor kívül tágasabb, van még ezer másik fórum a neten, válassz másikat.
    A további, hasonló témában itt megjelenő hozzászólásokat büntetőpontokkal jutalmazom.
  • remark #635
    Értem én. Itt lehet a moderátori topikban lejáratókampányt folytatni ellenem, aztán amikor én ezt szóváteszem, akkor az erre írott provokatív reakciódat én szintén hagyjam figyelmen kívül.
    És hiába írok ide, a moderátori topikba, se az előző, se a mostani reklamációmra nem jött semmi reakció. De miért? Nem magánbeszélgetést folytatok itt, hanem megreklamáltam jelen topik #621-es és #632-es hozzászólásait. Van moderátor aki reagálna erre?
  • Bucser
    csak annyi mint a tiednek:) De be is fejeztem a tükörtartást.
  • remark #633
    Ennek a megjegyzésnek, ami újabb provokáció, mi helye a moderátori topikban?
  • Bucser
    Nyílván a személyes sértődöttségednek minden esetben hangot kell adni:)
  • remark #631

A bezárt topiccal is az volt a gond - pedig az ötlet szerintem jó volt, több blog és egyéb felület vígan megél az alapanyagból - hogy rögtön egymásnak estek azok, akik "semmit sem hisznek el", és akik szerint "hülyék azok, akik kitalálják ezeket a hülyeségeket".

Remark pontosan erre mutatott rá abban a bizonyos topikban, konkrétumokra és idézetekre támaszkodva (ha már egyszer a tudományos szekcióban vagyunk). Ezért hálából itt, ahol semmi keresnivalója ennek a véleménynek, értetlennek lett nevezve.

Mindezt azért írom le ide, a moderátori topikba, mert szerintem ez - mikor valakit alaptalanul értetlennek neveznek -, moderálást igényel!
  • remark #630
    "Erre látom nemrég Remark megint előjött ezzel a dologgal... "

Ez egyáltalán nem szép, hogy a topikban ignorálsz, és itt, ahol semmi keresnivalója az ilyen megnyilvánulásoknak, itt meg "megszólítasz". Moderátorként ezt tudhatnád!

Tájékoztatásul közlöm, hogy nem azzal jöttem elő amit állítasz!

De mivel megvitatni soha nem állsz le az elképzeléseimet, így nem is csoda, hogy nem érted hogy miről beszélek.

"Na ilyenkor kap el az idegbaj, és lenne kedvem bezárni az összes konteós topicot, és kitiltani az összes értetlen embert..."

Engem meg ilyenkor, és szeretném, ha egy másik moderátor moderálná ezt a topikot, akkor is, mikor moderátorok lépik át azt határt, amit nem kellene. Ha valaki nem értené: remark egy értetlen ember akit ki kellene tiltani = személyeskedés. Akkor is az, ha Cifu diplomatikusan fogalmaz. (Ugyanezért már kaptam tőle én is figyelmeztetést.)
  • patiang
    Hoppá, én már reagáltam is.XD
  • patiang
    "tudománygyalázó csürhe"

Azért úgy vélem, hogy ez nem a tökvakaró, unatkozó hat diplomás tudósok gyülekező helye.
  • patiang
    Maximálisan igazad van. Szvsz a bezárt topic egy pezsgő szakasz volt. Kár, hogy így alakult.
  • patiang

Azt nem tehetnénk meg, hogy aki nem az itt megfelelő szavakat használ, akkor annak arra post-jára nem reagálunk. De csak arra, a többire viszont igen.
    Ez nem menne?