Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
1.: Az NWO topic fejlécébe kb. másfél éve írtam be piros betûkkel, hogy a személyeskedésért büntipont jár. Ezek után én még egy plusz figyelmezést is írtam a topicba...
2.. Ha valaki személyeskedik a személyeddel szemben, akkor nem ugyanabban a stílusban válaszolsz neki, hanem jelzed a modiknak. Majd a modik szépen figyelmeztetik, büntipontot adnak neki, szélsõséges esetben, illetve ha a büntipontok után sem tanulja meg visszafogni magát, kitiltja ideiglenesen / véglegesen a fórumról.
3.: Ha ugyanabban a hangnemben válaszol valaki a személyeskedésre, akkor ugyanabban a kalapba kerül mindkettõ. Jelen esetben mindketten elvetették a sulykot...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ja a ban meg neked járna. És nem csak a nekem küldött ocsmányságok miatt...

Hehe, idézd csak a "mocskolódásaimat" ellened. Rajta! És hogy teljesen tiszta legyen a kép (magyarul, hogy HAZUG vagy): a 29896 volt az elsõ reagálásod felém. Elõtte mi nem beszéltünk... Ez öngól volt, de csúnyán.

Ezek mind utólagos reagációk voltak a szenyor mocskolodásiara.. Úgy 10 oldalal ezelött. És ahogy mondtam ott is, nem érdekel már és nem is írtam neki többet mert meguntam a mocskolodásait. De õ 10 oldal után is mocskolja az embert, amit lejebb is linkeltem mert kényszeresen nem tud leállni.
Egyébként ha az egész fórumot átolvasna az admin akkor szenyor simán kaphatna egy bant.

Ja mindez az NWO topicban, ha esetleg nem lenne egyértelmû <#kacsint>
A jelzõs szerkezeteket pedig nem mellõzöm. Nem az embert fikáztam, hanem a mondanivalóját (habár kultúráltabb helyeken a kettõt egybe veszik). Nem kenyerem a besúgás, de ez kiverte a biztosítékot...

No akkor lássuk:

29896 „állandóan az jutott eszembe hagyjuk rá a hülyére amikor téged olvaslak”
29897 „De ne aggódj, nem csak egyedül te vagy hülye”
29899 „bye bye idióta”
29972 „De már fárasztó vagy és egyébként is leszarlak. De azért le a kalappal! Mert, hogy ennyire hülye legyél azért ahhoz mûvészet kell.”
30012 „Te idióta! Mindesetree észre vettem én is a SALOSUL-Szenyor pöcs egyezést”
30115 „Csak nem gondoltad, hogy ilyen iq harcost mint te „ és „MAGASRÓL LESZARJA MINDENKI HOGY TE IDIÓTA MARADSZ VAGY SEM!” ugyanebben „ javaslam szégyenedbe húzd a klotyon” ugyen írni nem tud rendesen, de habzó szájaskúdni igen
30129 „Te hülye vagy megint” „Ezért is a tovváibakban szarok rád”

Ezek azok a szövegek, amelyeket lopbisz felém engedett el. Amiket mások felé, azokat direkt nem hoztam most. Erre értettem az undorítót és talán még gyengén is fogalmaztam.

[NST]Cifu
Érzésem szerint azért ez még nem olyan súlyos megjegyzés, hogy büntipontot érjen, de egy figyelmeztetés ment priviben, hogy a jelzõs szerkezeteket lehetõleg mellõzze.

fika
"Ezenkívül a Zenty és lopbisz félék az undorító szövegeikkel is elhatárolják magukat."

[NST]Cifu
Ott is ott a pont. Most már jól el vagytok? 😊

salsoul
Személyeskedés, nem megfelelõ hangnem:
NWO #30246; #30200; #30188;
[NST]Cifu
Egy büntipont repült, ha folytatja, szólj, megy a többi.

NWO # 30336 kötözködés

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

L Viper
Ez gyors volt, köszönjük szépen <#eljen>
[NST]Cifu
Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál, fiam. 😄

A kérésed tisztelettel teljesítve vagyon. 😊

Õméltóságos Cifu 😄!

Szeretnénk alázatosan megkérni, hogy a finnugor topicot átneveznéd erre: "A magyar õstörténelem"

Egy banner is készült. Az sg banner mûhelyébe csinálták a mesterek! Természetesen a fórum átnevezés tiszteletére:
banner

tehát szeretnénk ha ezt a bannert is beszúrnád.

Elõre is köszönjük és az Isten Áldja az uraságát 😄!

10 perc sem telt el, de egyesek még rákontráznak ( sorry már nekem is elegem van): "Istenem, te olyan hülye vagy, hogy az nem mindennapi."
Dronkzero
A Dronkzero személyeskedése nem érdekelne de a lehülyézést nem tudom tolerálni.

Remélem most már uralkodnak magukon....

NWO topicban folyamatosan mocskol, provokál és személyeskedik ez a illetõ:
nwo 1

többször kértem, hogy hadja abba:
nwo2

Ezt õt nem érdekelte, sõt azt mondta hogy a moderálást "leszarja" és tovább csinálja:

nwo 3

Próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem rólam van szó és elviszi csak a témát:
nwo 4

De ezt õt nem érdekelte és tovább kötekedett.

Én pedig már meguntam a magyarázkodást és ezért szólok.

Köszi

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

uhh tényleg bocs, igazából idevezették az utam, minden fórumban láttam ezt a témát, így gondoltam ugyanaz! még1x bocs, és köszi, hogy beraktad!

[NST]Cifu
Hogy egy konzolos topic bannere miatt miért a Tudományos fórumrész moderátori topicjába írjál... hát kicsit sem logikus, de azért beraktam. 😊

Megj.: Konzolos Moderátori topic - legközelebb az ilyen kérést oda... 😊

Üdv!
Azt mondták, hogy ide írjak ha be akarok rakatni bannert egy topikba!
Ezt a bannert - ebbe a topikba!

Elõre is köszönöm!

Közbe TDantes még "alakitot"

"Ujjabb hazugság. Nem unalmas folyton hazudni? Vagy anyád nem mondta, hogy kisfiam, hazudni csúnya szokás? Még a végén rácseszel a hazudozásra?! Nem mondta mi?"

káromkodó provokálás

A finnugor topicban ismét keverik a k@kit "egyesek".

Tdantes régen írt, de most újra "bemutakozott". Feltehetõleg az index fórumon képzeli magát ahol mindent megtehet.... például a származás alapon provokáció.
Elöször is: "Ti rohadt nagy önérzetû magyarok"
a provokáló írássával lényegében elvitte a fórumot fika offtopicba. És megjegyzeném, hogy ha nem is közvetlen nekem szólt az de a magyar származásom miatt sért az írása. Ezért kérném leállitani mert ez nem faji topic.
provokáló komment
Az még ráadás, hogy a topic végén mindenkit hazugnak nevez ismét hangulatot keltve a fórumon.

Van még uwu mester is:
"Mennyél inenn anyádba!" düh kitörés
+ egy zsidóbérencezés:
düh kitörés kettõ
itt pedig egy öszinte önbeismerés:
"Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni." Szerintem ez mindent elmond...
düh kitörés három

és még megjegyezném, hogy szerintem már kezd unalmas lenni, hogy mindig ez a pár ember kezdi el a provokációkat a fórumon.

köszönöm.

Bucser
Nem szokásom árulkodni de Okkultistõl=Alienexperiment ez megérne egy törlést az NWo topicban nem?

"Egy lista a hazaárulókról, esetleg késõbb lehet ez halállista is, õk azok akik mindig beleugatnak, hogy mi legyen, de amikor már a sz*r húzza le a wc-t, akkor hirtelen nem érzik magukat idetartozónak, õk nem felelõsek, nem miattuk van. =sz*rnak bajnak nincs gazdája, mondta moldova elvtárs is még mielõtt megõrült)
"

Mögötte a nevek #28698 . hsz az NWo topicban

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Kezelve. 😊

Dj Faustus
2 percen belül ugyanannak a honlapnak a linkje, ugyanattól a delikvenstõl, két különbözõ (bár hasonszõrû) topikban, hasonló marketingszöveggel:
Szélenergia - #458
Bioetanol - #146

A többi elméletre mondja, hogy poltikai handa banda.. Ez normális politika mentes érvelés lenne?
De mindegy, ahogy nézem evvel vagy enélkül úgy is tombol a topic 😄

[NST]Cifu
Azért egy "politikai handa-banda" még nem politizálás...

ismét finnugor topic...

a felszólitásod ellenére politikát emlegeti:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=2039

üh bocsi Cifu a linket nem raktam hivatkozásba... Máskor oda figyelek.

A finnugor topicba uwu megint politizál és káromkodik:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=1976
itt politizál megint. Láthatod, hogy elötte senki nem írt politikáról.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=1988
itt folytatja tovább a "politikáját"

itt pedig keményen káromkodik is.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=1974

elöre is köszi Cifu

Pheel
😊
[NST]Cifu
Mesélni lehet, én meg moderálok. Ha meg megunom, nekiállok büntipontot osztani.

Munkamegosztás FTW. 😊

Akkor az elõzõ hsz-ben tévedtem, bocsi.
Tényleg ennyire nem vágod a témát?
Meséljek róla, hogy képbe legyél?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Jaj te kis ártatlan sg doktor😊
Aki egy kicsit is tájékozott tudja ám honann fúj a szél. A moderátorok se 16 éves kölykök, mint akiket hülyítetek. Lehet elhúúzni a népfõiskolára butítani a népet! Semmi keresnivalója az ilyeneknek egy tudományos topikban!

[NST]Cifu
Nyilván a #1936-os hsz. alant olvashatóan sem politikai célzatú:

"2010. márc. 18. ... Vona Gábor a Jobbik elnöke Gyöngyössolymoson bemutatta Varga Gézát a párt mezõgazdasági és vidékfejlesztési miniszterjelöltjét. ..."

Ezt konkrétan te ejtetted meg.

Megy a figyelmeztetést mindenkinek a topicban, aztán majd legfeljebb beindul a büntipont-osztogatás, ha nem tudtok a bõrötökben maradni.

Semmi politika nem hangzott el. Csak ti jajjgatok politikáról és mocskoljátok azt aki a történelem kutatást komolyan veszi. Tudom, hogy fáj hogy egyetlen tudományos tanulmányra nem tudsz válaszolni és frusztrál téged az egész. Mert az anyázós kommentjeidre sem válaszolok. Tehát a pártkatonai provokációd magasról le van tojva akármit is csinálsz.
Megmondtam, hogy avval foglalkozok aki megérdemli. Fikázó provokátorokkal mint te a jövõben se fogok foglalkozni. Csak a topic témájával foglalkozok és marhára nincs közöd hozzá milyen formában fejtem ki.
Toporzékolhatsz sírhatsz bánom is én akkor sem fogok reagálni rád. Itt is csak azért írok mert nagyon szánalmas a rinyálásod.

Szeretném felhívni a figyelmet a Finnugor eredet? címû topikban folyó politikai célzatú manipulációra, amit egy bizonyos Zenty nevû reg walloftext módszerrel mûvel.

Sajnos nem könnyen megítélhetõ eset, de el kéne dönteni, hogy akkor ez most egy tudományos fórum, vagy valami kiképzõtábor.
Semmi bajom a nacionalistákkal, de ne a tudományosba járjanak már toborozni!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

L Viper
Köszönjük szépen (a trágár hozzászõlások törlését is).
L Viper
Még tetézi:

#1774 Ez már hihetetlen
L Viper
Finnugor eredet

Sziasztok. Nem szeretnénk ha a fenti topikban az ehhez hasonló megnyilvánulások megjelennének.

[NST]Cifu
Kezelve.

Dj Faustus
Reklám?
Geotermikus energia - #342
Szélenergia - #336

[NST]Cifu
Korrigálva / szankcionálva.

Ez viszont nagyon gáz.
Törölni kéne ezt a hsz-t a - Mi az idõ? - címû topikból, mert szétcseszte a nézetet, a dok pont miatt kitplta a hsz-eeket a sezélése, és bem lehet tõle elolvasni.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189281688&no=1133

Meg mondjuk , aki ilyet csinál simán jár neki 210 büntetõ...

[NST]Cifu
Azért kifejezett reklámnak nem nevezném, ezzel az erõvel reklámnak lehetne tekinteni azt is, ha valaki egy játék topicjába belinkeli a CDGalaxis, Game.co.uk vagy az 576.hu oldalát, mert ott vette meg a játékot.

NWO topik #23987 hsz.
könyvkiadó reklámozása