Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
#342 Tehát, te még a majmok szintjét sem éred el, ...
A következõ elégedetlenkedõnek pedig én osztok ki egy hónap pihit (gyengébbek kedvéért: kap egy ilyet a nickje mellé: <#levele>#levele>).
Mint a vadász, és a nyulacska versikében: ez elment kiugrasztani a békés topikozókat, ez beárulta, ez az icike-picike megbüntette. Kerek kecske, nyulacska...hova szaladsz nickecske?)
De itt nincs öt új, a válság miatt csak ez a három?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
anno 1987
A #357-es hozzászólásomban nem ment a kép, kéretik törölni.
ÜDV: LE
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
De néha átveszem a fórumtársak stilusát.
A Hsz.-ek törölve.
Kérlek, töröld a "Biblia értelmezése" topikból a 3815, 3817, 3818, 3820, 3821 randa hozzászólásaim, amelyekért nyilván bünti is jár. Nem leszek többé ilyen laza.
A személyeskedést meg lehet nyugodtan jelezni, kapja érte a jutalmát. Ha viszont te személyeskedsz, arra nem mentség, hogy te csak reagáltál...
De most, hogy megint megjelent kapásból mocskol. Szerinted minek van értelme? Hogy provokálja a fórumot még hetekig és mindenkit hergeljen? Tehát az egész fórum megint fika tömb legyen? Nem lenne egyszerûbb kitiltani?
Most tényleg értelme van eljátszani, hogy pár napig megy ez a felkiáltó jelezés? Mert írta leljebb, hogy direkt szórakozásból provokálja a népet.
"Ha ugyanolyan stílusban válaszolsz, ugyanazt az elbánást kapod..." rendben akkor nem ilyen stilusba válaszolók de akkor mindent itt fogok jelezni. A legkisebb mocskolódást sem tûröm el tõle.
Szerk.: BTW amúgy te is eleget személyeskedtél a topicban, úgyhogy utólag te is kapsz egyet emiatt.
Ha tovább, így folytatja akkor én is ilyen stilusba fogom elküldeni a búsba. De még egyelõre türelmes vagyok...
De ahogy nézem, utána is személyeskedik.
újabb provokálás
"Egy egyszerû osztás után, ami talán lopbisznek is sikerül"
Azért csak figyelmeztetést, mert azért a kiinduló szitu meg téged minõsít ("az emberek többsége hülye").
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nézd, neked úgy tûnik,hogy hülyeség, meg hogy off. De nem az, arra ügyelek.
Viszont amikor védekezni kényszerülök, akkor persze az off.
Vannak olyanok itt a netten, akik azzal szórakoznak, de tényleg, hogy belehajszolják az embert a moderátor csapdájába, ahol az lelõheti õket, a bõrét megnyúzhatja, és a szarvait trófeaként kiszögezheti.
Hogy van, hogy azokat senki sem bántotta, igaz, én se kérném.
Az én szarvaim viszont kapitálisak, hiszen olyasmiket állitok! De akkor se bújok egérlyukba! Inkább bemegyek a csapdába. Ahol én akkor is- ott is- örökre- mosolyogni fogok!
Azért írtam ide, mert ahogy nézem mindenhol ahova beírsz, csak lököd a hülyeségeidet, sokszor a témától eltérve teljesen feleslegesen. Az már csak hab a tortán, hogy ezt 2000 hozzászólásban teszed. A "válasz erre" gombot meg tanuld meg használni ez csak egy jó tanács.
1 hónapot felesleges kérned, egy elakadásjelzõtõl még nem lesz semmi bajod, persze ha ezt akarod biztos meg is fogod kapni
anno 1987
Egyébként eddig is úgy viselkedtem, ahogy irtad. A "szajkózásért" meg téged lehetne kizárni. De én nem tenném. Tõlem szajkózhatsz, ha értelmesen teszed, ahogy én.
Ha büntetést KÉRSZ magad ellen, az 1 hónapos kizárást jelent.
Ezt választod, vagy megelégedsz egy figyelmeztetéssel, és ezentúl megpróbálsz normálisan, a fórum stílusát követve, értelmesen beszélgetni, a témánál megmaradni, esetleg vitázni - de úgy, hogy meghallgatsz másokat, nem a saját eszméidet szajkózod.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Más ellen soha nem fogok büntetést kérni, de magam ellen, miért ne?
Mea culpa.
Az én hibám
Az én hibám
Az én hibám...
De ilyeneknek, akik ezért bepanaszolnak, nem fogok írni semmit!
Õk teszik unalmassá a fórumot.
anno 1987
Topikrombolás ugyanitt, a #2612-tõl kezdõdõenaz elõzõ hsz-ek ismétlése.
A Fermat sejtés története #202-es hsz-ében talán ott a magyarázat különös viselkedésére.
Nem akarok azokkal ott "vitatkozni", õket a tudomány helyett egész más érdekli, engem meg nem egyáltalán nem érdekel miben hisznek, nem akarok oda írni a provokálás ellenére sem.
Had ne kelljen elküldenem a jó kurva édes anyjába anyjába!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
többszörös kitiltás után ismét köztünk...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
(Uwu hangulatkeltése)
"Te milyen hülye vagy, majdnem hangosan felröhögtem... "
"Nem tanitották a provokátor iskolába, hogy ne gyanúsan provokálj."
"ahogy jó kutyaként ugatod, "
"Az nem megy bele a csöppnyi agyadba, "
Ahogy a figyelmeztetésben is írtam, a jelzõs szerkezeteket kerüljétek. Ne egymással, hanem a témával foglalkozzatok...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.