Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kód berakva, mûködik.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem most Ubuntu van fenn, és itt például nem feltûnõ fekete szövegként jelenik meg, de legyen inkább simán piros, mivel jobban észrevehetõ.
A kód:
<a href=http://www.sg.hu/forumkepek/2010_02/3D_kepek.png><font size =2><font face ="courier"><font color=red>❤️D képek nézése tutorial>3D képek nézése tutorial></font></font></font>
Házigazdaságot még mindig csak a szokásos, örök várólistás email címen lehet kérni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha egy komplett kódot küldesz priviben, akkor beteszem azt.
Kedves moderátorok, kéretik az Optikai csalódások topik banner részébe aláhúzott, kék színû, félkövér "3D képek nézése tutorial" szöveggel linkelni ezt a képet. Köszönöm.
Egyébként a linknél volt gebasz, a hosszú URL-eket tényleg nem szereti a fórum...
Szerk: a képeket megmentettem, a linkeket viszont még sima szövegként sem lehet beilleszteni. Így sikerült csak. :S
Haditechnika Topik-ban kérem a saját hsz.-om törlését, #44969. Eltûntek a képek és a linkek egy kivételével. A noscript-ben engedélyeztem (firefox browser) az sg-t, ott voltak a makrók a hsz. dobozban. Lehet, hosszúak voltak URL-ek és azért tûntek el az elküldés után?
qtab986 ma 09:53 | privát | galéria | válasz erre | #44828
Haditechnika topik Hozzászóláslink
THX!
Indáról nem lehet videót beágyazni sg-re?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az üres frázisokkal operáló érdemtelen hozzászólások, mint amilyen a te mostani hozzászólásod, viszont semmi hatása nincs, sem itt, sem máshol...
Az újregeknél már bizonyos szigorítások vannak jó ideje (a regisztrációtól számítitt 24 óráig nem lehet még hsz.-t küldeni, nem tudnak linkelni egy jó ideig, stb.).
Egyébként meg: Mi kellene az SG-nek? 😊
Ez igy szerintem nem a legjobb megoldás sajna. Mondjuk ha valaki figyelmeztetést kap a regisztrációtól számított 1 hétben (mert alreg gyanús) akkor lehetne kukázni kapásból.
Þór vígi þessi rúnar
De a ban-t se nagyon osztogatjátok, csak a figyelmeztetést ami tök hatástalan a legtöbb esetben.
Þór vígi þessi rúnar
Eztán ha valakinek nem tetszik egy topic akármi miatt, akkor trollkodással bezárathatja azt? Ez így nagyon nem gyere be 😊
Þór vígi þessi rúnar
Relaxációs szoba (Google Zürich)
Szerk.: Már öt ember.
Lehet tényleg a bezárás marad az egyetlen megoldás, lehet kérni és könyörögni, hogy normális hangnemet üssetek meg egymással szemben, semmi hatása.
Viszont én meg amíg moderátori jogköröm van ide, a Tudományosba, nem tûröm el ezt a hangnemet, szerintem ugyanis itt nem kellene ennek elfogadhatónak lennie...
A múltkori szankciók alapján azt tudom mondani, hogy vagy megfértek, vagy megint be lesz zárva az egész topik.
Bár nem kenyerem sem az árulkodás, sem a viszálykeltés, de szeretném felhívni a figyelmedet bucser kolléga NWO-beli ámokfutására.
Pár szösszenet az elmúlt 2-3 napból, hogy érzékeltessem a helyzetet:
"szerinted érdekel hogy 2 frissen regelt fikanick ki a halál picsája?
ugyanarra a sorsra jut mint a többi nickje."
"Kit nem ismerek fel?
exy Okkultist a 2 lehetséges majom. remark ha jól tudom nem lett bannolva."
"Látom újabb fikanick a tarsolyból. Máshogy nem megy ugye Okkult/Exy?
Csak egy troll vagy akkor is."
"Köszönjük endgamer, hogy ilyen jó példát hoztál az agyatlan fröcsögésre."
(megj.: Egy közgazdász végzetségû illetõ olvasmányos elemzését másoltam be, amit bucser, mivel kevéssé tud cáfolni, fröcsögésnek minõsített.)
"megkaptam a privit. nem válaszoltam rá és nem is fogok.+ letiltottam a pici trollt aki ki lett tiltva.
Te sem jársz jól szerintem ha idézgeted. nem véletlenül lett õ kitiltva innen."
(megj.:Fenyeget, miért is? Csak mert valaki kérésére bemásoltam egy elemzést? Megkérdezhetem, hogy bucser kinek is képzeli magát itt? Esetleg neki is van valami moderátori joga? Ebben az esetben jobban meg kéne válogatnia, hogy miket is enged ki a száján)
"NA ideje lenne benyögnöd mi a halált dolgozol egész nap? mert hogy itt rontod a levegõt az számomra azt jelenti, hogy semmit."
"látom remark már nem is meri a saját baromságait saját maga elõadni."
(megj.: hasonlóan a fentebb említetthez, itt is egy illetõ kérésére másoltam be a tárgyilagos elemzõ írást.)
"Egész nap itt esz a fene?? Délben írtam 2 hsz-t meg most.
még jó, hogy nem te döntöd el mikor és ki ír ide."
"Már pár napja figyeltem Rudolf úr ámokfutását mióta küldte nekem a szép kis privijét.
Eddig nem írtam be. Csak mostanra elegem lett az újra felhozott sületlenségekbõl megint."
(megj.: másokat minõsít anélkül, hogy annak mondandóját cáfolná.)
Bucser kolléga gyakran hangoztatott és legütõsebb érve: "SZÁMOKAT, TÉNYEKET mert hadoválsz össze vissza." "Hadoválsz itt össze vissza..." "Nem értem mirõl beszélsz."
Folyamatos, becsmérlõ kijelentések: "A wiki nagy elõnye, hogy megfelelõ alapot nyújt a gondolkodás megkezdéséhez és ahhoz, hogy ne kelljen 2000 linket és forrást összeszedni egy normális alaptétel magyarázatához.
De látom te már itt elbuktad az IQ próbát."
"Már megint a spekulációidról beszélsz? Amiket annyira ostorozol és mégis milyen büszke vagy rá?
Akkor ne oszd itt az igét, mert bort iszol és vizet prédikálsz."
Nem mellékesen mindenkit a moderátornál való feljentéssel fenyeget, alaptalanul meggyanúsít, hogy õ ebben meg ebben a személyben kit vél látni, és hogy kit kéne kitiltani..stb. Eközben nem veszi észre még a saját ámokfutását sem. Kérem, amennyiben lehetséges, figyelmeztesség erre õt, és amennyiben úgy látják, hogy jogos az észrevételem, hozzák meg a megfelelõ szankciókat. Véleményem szerint nagy mértékben bucser személye és moderálaltlan, partszéli beszólásai, alaptalan rágalmazásai azok, amik az elmúlt idõben szétzilálták az NWO fórumot, nélküle, vagy esetlegesen a hozzászólási jogának idõleges pihentetésével nagy valószínûséggel moderálódhatna a topik is.
Ahogy rákerestem a neten, sajnos nem csak itt jeleskedik a becsmérlésben és konfliktusteremtésben, hanem az index bizonyos gazdasági témájú topikjaiban is. Lásd itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=77713027&t=9107456
Nagyjából ennyi amit meg akartam említeni. Sajnos engem is el szokott kapni a hév, és olykor én is felelõtlen kijelentéseket teszek, de mindig próbálom magamat rendre teremteni. Ezt sajnos Bucsernél nem tapasztalom, sõt egyre rosszabbnak érzem.
Köszönöm hogy végig olvastad ezt a hosszúra sikeredett panaszlevelet. Még egyszer mondom, nem a bosszú vezérel, és nem szívesen mártok be senkit sem, de nekem és sok más fórumtársnak elege lett a kialakult helyzetbõl.
További jó munkát, és kitartást kívánok az elkövetkezendõ idõkre is!
Üdvözlettel: endgamer
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A tudományos eszmecsere több topikjába is beszúrogat a saját fórumából (Szabadfórum) linkeket, mai az aláírásában is szerepel.
Benéztem oda, eléggé döglõdik a hely, és valószínûleeg innen szeretne embreket szerezni. Szóval óvatosan reklámozgatja a kis tanyáját ahol magaköré gyûjtött pár áltudományokban hívõ embert.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ettõl még kinyitom, meglátjuk meddig fog élni, és mennyi értelme lesz...
Ennyi erovel minek nyitunk jatekoknak topikot, az is reklam.
Ritka amikor ertelmes dolgot nyitnak az sg-n, de nektek sikerul azt is bezaratni, gratulalok.
Þór vígi þessi rúnar
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Miért van az, hogy itt sohasem a provokáló genyákat büntetik meg?
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
Droidka kicsit túltolta...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz