50
  • cousin333
    "Biztos nagyon jó valamire a PDF, de engem especiell kutyára nem érdekel milyen nagy tudású, amikor ugyanazt sima wordpadban, vagy akármilyen dokument formátumban DOStól és/vagy html-től kezdve, az sxw-n át kb. 10ezer féle linux nyílt forráskódú dokument formátumokig BÁRMI tudja."

Te tudod. Amúgy ez az egész bekezdés komoly fogalmazási zavarokról árulkodik. Meg amúgy teljesen értelmetlen...

"Én nem tudom te mire szoktad használni az AutoCad-et de a Blender TUD autocad formátumban IS exportálni is"

A fentiekből az derül ki számomra, hogy neked csak az számít, hogy milyen formátumban tud menteni egy program... EZ még nem változtat azon, hogy az AutoCAD egy (műszaki) rajzolóprogram, a Blender meg egy 3D modellező, animáció-készítő.

"Total Commander NEM ingyenes. Ez tény. Az IP switchre írtam , hogy létezik Total Commander plugin (ingyenes) IP switchre . És FTP pluginek _is_ vannak rá dögivel (csak nekem van vagy 3 féle SFTP, SSH, FTPS stb..)"

Ezt írtad: "9. Ipswitch WS_FTP (Total Commander)". Szerinted ezt hogy kellene értelmezni? Mellesleg mit ér az ingyenes plugin, ha maga a fő program nem az?
  • arrakistor
    Biztos nagyon jó valamire a PDF, de engem especiell kutyára nem érdekel milyen nagy tudású, amikor ugyanazt sima wordpadban, vagy akármilyen dokument formátumban DOStól és/vagy html-től kezdve, az sxw-n át kb. 10ezer féle linux nyílt forráskódú dokument formátumokig BÁRMI tudja. Igen TUD az OpenOffice ingyenes program is (!) PDF-ben is exportálni, meg még vagy 35 különböző nyavajás, pöcökverő, semmihezseértő, semmitevő, irodista formátumban... is.

The Gimp ugyanazt tudja, mint a legújabb fotosopp, igaz más a kezelése, máshol vannak a hotkeyek, de ugyanazokat az effekteket stb. tudja, ha nem többet.

Én nem tudom te mire szoktad használni az AutoCad-et de a Blender TUD autocad formátumban IS exportálni is

Burn4free lehet hogz tényleg nem a legjobb példa volt de létezik ingyenes CD író plugin Total Commander alá _is_.

Total Commander NEM ingyenes. Ez tény. Az IP switchre írtam , hogy létezik Total Commander plugin (ingyenes) IP switchre . És FTP pluginek _is_ vannak rá dögivel (csak nekem van vagy 3 féle SFTP, SSH, FTPS stb..)

"Meg lennék lepve, ha lenne tízezer (akárcsak 10) letölthető ingyenes, Norton Ghost tudású program..."

a komlett partíció első byte-jától az utolsóig tükörfájlt készítő progamot én is írok neked kézzel 4 órán belül, de ha tutira akarsz menni akkor bármilyen linuxhoz készült snapshot-ot a nevében tartalmazó partíció elmentő-visszaállító progit lehúzod a netről az elsőt ami a kezed közé akad googleben, általában minden nagyobb liveCD-s linux disztró tartalmaz kb. 3-4 félét kapásból. PartImage stb..

A többinél szintén kitartok az álláspontom mellett.
  • bakagaijin
    De, lehet, csak nem Magyarországot kell megadni neki, mint postázási cím :). Hurcoltam már másoknak táblás játékot és cd-set is, mert azt se szállították volna ki...
  • Mardel
    ad muncher
  • fonak
    Én nem látok semmilyen reklámot :) Adblock működik :)
  • Balumann
    Nekem egy cseppnyit sem lassította be a Vista-t a NOD32... Nortont meg nem fogom kipróbálni.
  • bandee1
    TAKARITSÁTOK MÁR LE EZEKET A TELEBASZOTT HAZUG POLITIKAI FIBASZOS REKLÁMOKAT INNEN A FENÉBE!
  • magus
    a cikkírónak: a cikk nem abból áll, hogy elmagyarázod még 5 sorban az előző 10 sort, amit mindenki felfogott elsőre is
  • Vogel
    AutoCADból vannak LITE verziók is. Sok fontos dolgot nem tartalmaz. Kb annyit mint adobe acrobat vs reader.
  • Inquisitor
    Nem tudom, de Adobe cuccaiból, Mayaból, 3D Studioból van ilyen képzési verzió az tuti. Csak kell lennie AutoCAD-ből is.
  • uTomi
    Hihi. Meglepődnél ,hogy mennyivel jobban belassítja a gépet a Nod32 3.0 mint a Nav08. Ez személyes tapasztalat Vista Ultimate alatt. Engem is meglepett de ez tényleg így van. Talán néha nem csak divatfikázni kellene hanem valaminek utánanézni is.
  • Vorpal
    Próbáltál már az amazonon szoftvert venni? tudod e hogy nem lehet.
  • bakagaijin
    AutoCAD-nek régebben volt student változata, legalábbis a Műegyetemen. A lényeg az volt, hogy a hallgató tanulja meg, jól szokjon rá, és a cég ahol majd dolgozni fog vegye meg. Megvan-e ez a lehetőség még?

Biztos, hogy fényképboltból a legújabb legfizetősebb változat kell? Egyébként a CS3-t is lehet amazonon majd félárban kapni és akkor máris nem negyedmilla. CS2 pedig már van 200$-ért. Nomeg mivel azt írod céges, simán leírod az adóból, azért az nem ugyanaz, mintha 3x adózva saját jövedelemből vennéd...

Burn4Free helyett nézd meg az ImgBurn-t, elég sokat tud és nem halmoz el reklámokkal. Még telepíteni sem kell, simán pendrive-on hurcolászom magammal és GPL-es.
  • assdf
    A norton engem kicsit a vistára emlékeztet :)
    Mind helyigényben mind sebességben.
    Én 2005-ben váltottam le, amikor is beleintegráltak minden szart (tüzfaltól kezdve stb) amiket még csak le sem lehetett kapcsolni egy helyen ha szükség lett volna rá, hanem 5 helyen 5 különbö dolgot kellet kikapcsolni és még akkor is vakarhattad a fejed, hogy miért nem megy egy adott hálózati forgalom...
    plussz megette a fél memóriát és kurva lassú lett a gépem tőle.
    Na ekkor mondtam azt hogy bye bye norton (warez volt szerencsére), és megvettem a nod-ot. azota ilyen problémám nincs.
  • fapapi
    Symantec Norton Anti-Virus hihi :)
    Ki használ manapság egy olyan vírusirtót ami a fél merevlemezed elfoglalja lassú,és méglassabb ja és azt se hadjuk ki hogy nem is véd :O)
  • Vogel
    AutoCAD is 800e-től indul. Hülye azé nem vok, szabadon a MM után :)
  • Inquisitor
    Lol. Norton Antivirus. Lehet e sikeres ember aki azt használja? :)
    Amiket elmúlt 5 évben láttam a megbízhatóságáról, első és másodkézből, valamint a minden évben utolsó helyei a tesztekben a többi nagy névvel szemben ...
    Mióta Norton meglépett a Symantec-től elég tré lett több szoftvercsomagjuk is.
  • Vorpal
    Ez elvi kérdés - amikor látom, hogy a munkámhoz egy Adobe termék negyedmillió Ft. és kéne belőle 3 - akkor elgondolkodom az egész dolgon.
    Most vagy az Adobe drága, vagy minden más is az, és akkor szeggyük le és maradjunk versenyképesek. - mellesleg vállakozás illegális szeftverre épitve ma mindennapos Mo. és nagy szarban lennénk ha hajtanák.
  • Nexxuss
    kétszer megebédelsz. Ebben az a gáz, hogy akkor 2 ebédet sem ér meg neked, hogy mondjuk a géped biztonságos legyen, vagy nem ér meg két ebédet, hogy ne sértsed más jogait?
  • who am I 7
    Jó nagy gyomrod lehet baszod....
  • Lavigne
    ők ebből élnek, és ha alapbol sokan warezolnak, kénytelenek magas árakon adni. gondolom kocsit se lopsz, pedig azt is aranyárban adják
  • PíszLávJuniti
    "A SIIA az eBay aukciós oldalaira támaszkodva "
    Olvasni olvasni olvasni
  • Vorpal
    Én személyesen a GIMP en röhögtem de a többi sem kutya -mennyé szépen vissza linuxra
  • Sbence
    Talán ha nem aranyáron adnák ezeket a szoftvereket akkor lenne ember (ha nem is sokkal több) aki megveszi...
    De amíg annyit kérnek érte hogy annyiból 2szer megebédelek, addig semmi jóra ne számítsanak
  • Narotos
    Mi is lenne az ilyen jól megfogalmazott, hozzáértő, sokat érő hozzászólások, és az azokat kiötlő fórumozók nélkül...
  • drzen
    drága, nálunk még drágább (ez is magyar jellegzetesség). kinn a cs2 kapható már 80 ezerért is. ahogy most átfutottam a magyar kínálatot 230 ezer. az upgrade olcsóbb különben, sokan ezt veszik igényebe ha nincs pénz.
  • cousin333
    Hát egyes helyeken eléggé mellélőttél...

PDF helyett ODF, ez ám a jó hülye ötlet, nem is ugyanarra valók. Még szerencse, hogy az OpenOffice tud PDF-be exportálni.

The Gimp-ről nem vagyok nagy véleménnyel, de legyen.

Blender? Tudod te egyáltalán, hogy mire való az AutoCAD? Elárulom, nem 3D animációk készítésére...

Burn4Free nagyon nem jött be. Most behozva a honlapját, tolja elém a levakarhatatlan Flash alapú reklámját, pfúúj. ImgBurn szerintem teljesen korrekt, ingyenes, és nem is cseszeget reklámokkal. És nem cseszi el az írást sem...

Total Commander NEM ingyenes. Teljes értékű shareware-ként használhatod - 30 napig.

Intuit TurboTax - Mint az a nevéből látszik, valami adókalkulátor lehet. Egyébként az Intuit szoftverekből is látszik, hogy a lista amerikai.

Meg lennék lepve, ha lenne tízezer (akárcsak 10) letölthető ingyenes, Norton Ghost tudású program...

Office minimum partiban van az OpenOffice-oddal, a 2007 meg csak simán jobb (nyilván az ár-érték arány már más lesz, de itt nem erről van szó). A Vistás kijelentésed meg nagyon menő és divatos...:P
  • Alwares
    Hát igen, rohadt dárga a photoshop...
  • drzen
    arrakistor. azért ezek a de én tudom, hogy van jobb és mindenki lúzer aki nem megállapítások sántítanak kicsit. hogy mást ne mondjak, azt külünösen bírom mikor valaki a photoshopot szeretné a gimpel helyettesíteni. az adobe acrobat vs openoffice meg már simán a perverzió kategória. szval édesfiam dolgozz egyszer egy nyomdának grafikuskén gimpel, psd és distiller valamint nem megfelelően megoldott cmyk nélkül, aztán akkor megtudod miért veszik meg azok akik megveszik.
  • Skynet85
    Te ma tutira beszedted a gyogyszert?:D

A pdf-es résznél már sírva röhögtem.:D (kend a hajadra az ODF-et barátom...)
    A többi frees szerkeztő meg arra jó, hogy legyen alibi a munkához mert ugye megcsinálod a cuccot az adobe termékeivel a gépre meg feltolod a frees szerkeztőket aztán ha jön látogatni a BSA akkor: ,,hát teccik éretni"...

Jah még azt regéld már el nekem, a Total Commander mióta free?(kapod a nóbelt ha elárulod) Tod amikor indul a progi az elején az a 3 szám nem az itt a piros hol a piros számítogépes változata.
  • DjDano
    Igen? Szerinted a letöltés és a használat nem függ öszze? Gondolkozz már el mielőtt baromságokat beszélsz...

Az felhasználók többsége letölti az Norton Antivirust, hogy aztán egy teljesen más progit használjon helyette. Reális tényeleg...
  • Gundark1234
    Ez egy vicc. A felsorolt programok legalább fele letölthető időkorlátos/trial verzióként az esetek többségében teljes funkcionitással. Már miért lenne ILLEGÁLIS a próbaverziók letöltése? Ha netán megtetszene valamelyik és netán keresnék hozzá serialt vagy törést az nem = illegális letöltés. Szal AKKORA képzavarban vannak hogy az szégyen.
  • arrakistor
    mik ezek a sz*r*k ???? ki használja ezeket? és ki VÁSÁROLJA MEG ezeket a sz*r*k*t????!!!!
    csak gyorstippként írok ezekre ingyenes és jobb alternatív megoldásokat

1. Symantec Norton Anti-Virus (no comment, aki bármilyen AntiVÍRUST használ az inkább ne is olvassa tovább , az ilyenekkel nem szoktam szóba állni)
    2. Adobe Acrobat (használj PDF helyett ODF-et és aki PDF-et használ annak mond azt hogy: kenje a hajára, Foxit Reader, OpenOffice.org)
    3. Symantec PC Anywhere (no comment)
    4. Adobe PhotoShop (THE GIMP)
    5. Autodesk AutoCAD (blender)
    6. Adobe DreamWeaver (EditPlus.com)
    7. Roxio Easy CD/DVD Creator (burn4free)
    8. Roxio Toast Titanium (ez mi?? KEB)
    9. Ipswitch WS_FTP (Total Commander)
    10. Nero Ultra Edition (burn4free)

Az internetről jogtalanul legtöbbször letöltött szoftver 2007-ben
    1. McAfee VirusScan (no comment)
    2. Symantec Norton Anti-Virus (no comment)
    3. McAfee Internet Security Suite (no comment)
    4. Intuit TurboTax (ez meg mi a p*cs*m??!!)
    5. Adobe Photoshop (THE GIMP)
    6. Adobe Acrobat (openoffice.org, ODF!!!!)
    7. Intuit Quicken Home and Business ( ÉS EZ MEG MI A P*CS*M???!!! )
    8. Symantec Norton pcAnywhere (no comment)
    9. Symantec Norton Ghost (bármilyen ingyenes snapshot program a több 10ezerből)
    10. Adobe Creative Suite (--pássz. erre télleg nem tok mit mondani..)

sztem ez a lista valami óriási blamázs.. és tuti hogy a Symantec adta ki, hol vannak pl. erről a listáról az olyan szoftverek, mint pl.: Adobe Flash CS3, KI írja azt a töménytelen Flash-t amit széles-e neten meg lehet találni? minden oldalon átlag 2.5 -öt beleértve ezt is amit nézel kedves olvasó! és ezek vajon mind megvásárolják?? vagy hol van a listáról az irodisták által hőn áhított MIKROSZOFT OFISZ CSOMAG (BROÁF !!! ) vagy a levarezolt Vindóz Viszta?
    amit az első kipróbálás után lesikál egy épeszű rencergarázda...
  • husi
    Kíváncsi lennék ezteket az adatokat honnan szedték.

Szerintem ez teljesen hülyeség...
  • winnie
    szerinted? ez a vicc.

a jogtalan letöltés és a használat nem ugyanaz, csókolom.
  • Lavigne
    azt hiszem valahol hiányzik egy szó (:D) de ha jól értem, akkor bizony ugyan arra gondolunk :) ami jó, azt használják sokan :)
  • fishguy
    A Toast az egyik, hanem a legjobb iroprogi macre...SZVSZ.
  • DjDano
    Norton antivirus? Ez egy vicc... Szerintem a NOD32-t sokkal többen töltik le és használják.

Egy warez oldal szavazása, azt hiszem ez közelebb áll a valósághoz:

• Lavigne
    a toast az aztán tényleg nagyon szar. kár hogy mindes maces azzal írja a lemezeket
  • DunDiego
    Autodesk AutoCAD helyesbben.