arrakistor#49
Biztos nagyon jó valamire a PDF, de engem especiell kutyára nem érdekel milyen nagy tudású, amikor ugyanazt sima wordpadban, vagy akármilyen dokument formátumban DOStól és/vagy html-től kezdve, az sxw-n át kb. 10ezer féle linux nyílt forráskódú dokument formátumokig BÁRMI tudja. Igen TUD az OpenOffice ingyenes program is (!) PDF-ben is exportálni, meg még vagy 35 különböző nyavajás, pöcökverő, semmihezseértő, semmitevő, irodista formátumban... is.
The Gimp ugyanazt tudja, mint a legújabb fotosopp, igaz más a kezelése, máshol vannak a hotkeyek, de ugyanazokat az effekteket stb. tudja, ha nem többet.
Én nem tudom te mire szoktad használni az AutoCad-et de a Blender TUD autocad formátumban IS exportálni is
Burn4free lehet hogz tényleg nem a legjobb példa volt de létezik ingyenes CD író plugin Total Commander alá _is_.
Total Commander NEM ingyenes. Ez tény. Az IP switchre írtam , hogy létezik Total Commander plugin (ingyenes) IP switchre . És FTP pluginek _is_ vannak rá dögivel (csak nekem van vagy 3 féle SFTP, SSH, FTPS stb..)
"Meg lennék lepve, ha lenne tízezer (akárcsak 10) letölthető ingyenes, Norton Ghost tudású program..."
a komlett partíció első byte-jától az utolsóig tükörfájlt készítő progamot én is írok neked kézzel 4 órán belül, de ha tutira akarsz menni akkor bármilyen linuxhoz készült snapshot-ot a nevében tartalmazó partíció elmentő-visszaállító progit lehúzod a netről az elsőt ami a kezed közé akad googleben, általában minden nagyobb liveCD-s linux disztró tartalmaz kb. 3-4 félét kapásból. PartImage stb..
A többinél szintén kitartok az álláspontom mellett.