Gears of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(igazából launch trailer vágva, új zenével)
gears of war 2 - here comes the king
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Én azon paráztam, nehogy kiirtsuk má teljesen ezeket a sóská...ö sáskákat mert akkor Lehet nem lesz 3. rész? 😞
Elakadtam ...azt hiszem a vége fele.... egy oszlopos csarnokban ....valami fõ ellenséget kellene kinyírni de mindig szétfürészel darabokra.... nekem meg csak azt mutatja hogy nyomjak "B" gombot...de másodszorra mindig ki nyír....
Tudna valaki segíteni...elõre is köszi
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
most, (másodszor lassabban haladok, mivel sok játékkal játszok 😊 ) insane módban játszok 😊
ja és akkor senkitõl nem kellett semmihez segítséget kérnem csak a játékkal foglalkoztam úgy 8-10 órán keresztül 😊 egy szünet azért volt mármint azon a napon pár óra szünet, és így kijön 24 órából max8-10 óra játék 😊 , az elsõ rész is nagyon jó volt/és még mindig nagyon jó 😊 remélem lesz még pár része
de most viszlát, mert megyek egy kicsit más helyre, mármint:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
De mandjuk ugyan ez elmondható a Halo 3ról is😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A játék szerintem elég jó csak a végén a fõellenséget szerintem a 2 éves unokaöcsém is meg tudta volna ölni! 😊
Próbáljátok ki a hord mod-ot, nagyon kemény 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mindkettõ tetszik nékem.😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ja és fasza a banner 😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A GDC-s prezentációból és néhány gyors nyilatkozatból mindössze annyit tudtunk meg, hogy a Gears of War 2 alatt az Unreal Engine 3 egy alaposan továbbfejlesztett változata fog dübörögni, mely akár több száz karaktert is meg tud jeleníteni: köztük nagyobbakat is, az egyik szinkronszínész elmondása szerint Brumak kispályás pandabébi lesz az új szörnyekhez képest.
A második részben elõtérbe kerülnek a földalatti helyszínek, több lesz az elágazás, vagyis a Locust elleni harcban többször kényszerülünk majd elválni bajtársainktól, mint eddig. Négy új szereplõvel számolhatunk: elõször mutatkozik be majd Tai Kaliso, a COG erõk vezetõje, Chairman Prescott, Dizzy, egy új jármû sofõrje illetve Dom felesége, Maria Santiago, aki narrátorként lesz jelen. Az említett elágazások nehézségi szintje külön-külön lesz állítható a kooperatív játékban, a fedezék-rendszer több védelmet biztosít majd, valamint lesznek - szinte kötelezõ módon - új achievementek, fegyverek, illetve megjelennek a láncfûrészes párbajok és a háttérsztorit összegzõ War Journal is.
EEE 1899
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Az elsõ részt 8x toltam végig és megint csak úgy unalom ûzésként belekezdtem 😄
Zsir ez a game !!!
Next PC upgrade: 2022
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
De az tuti a fizika, a dinamukus árnyékok stb. elégdurvan kilesz dolgozva