Gears of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
csináltam egy kis Gears of War 2 muvit:
(igazából launch trailer vágva, új zenével)

gears of war 2 - here comes the king

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gizzda
Egyszerüen nem tudok itt tovább menni ..... váááááááá

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Ewergo
Az csak a vége fele de nem a vége. 😊

Én azon paráztam, nehogy kiirtsuk má teljesen ezeket a sóská...ö sáskákat mert akkor Lehet nem lesz 3. rész? 😞

deep
Hát ebben a topikban nem számítottam ilyen üzenetre. Nyomogasd gyorsabban azt a gombot...
gizzda
Sziasztok....

Elakadtam ...azt hiszem a vége fele.... egy oszlopos csarnokban ....valami fõ ellenséget kellene kinyírni de mindig szétfürészel darabokra.... nekem meg csak azt mutatja hogy nyomjak "B" gombot...de másodszorra mindig ki nyír....

Tudna valaki segíteni...elõre is köszi

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Evogordon
Nincs valakinek eladó gow2 9k + pk-el?

Evogordon
Ja mondjuk nagy esély van rá mert havernak a kínából vásárolt fable2 is magyar feliratos köszi.

trogerzsiger
az lesz. Van benne. asszem.

Evogordon
Sziasztok
Nem tudjátok ha külföldrõl veszem a gear-t akkor is magyar feliratos lesz?

igen egy nap, nálam a megjelenése napján 😊

most, (másodszor lassabban haladok, mivel sok játékkal játszok 😊 ) insane módban játszok 😊

ja és akkor senkitõl nem kellett semmihez segítséget kérnem csak a játékkal foglalkoztam úgy 8-10 órán keresztül 😊 egy szünet azért volt mármint azon a napon pár óra szünet, és így kijön 24 órából max8-10 óra játék 😊 , az elsõ rész is nagyon jó volt/és még mindig nagyon jó 😊 remélem lesz még pár része
de most viszlát, mert megyek egy kicsit más helyre, mármint:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
prepareforthefuture 😄 gondolom érthetõ 😊

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Egy nap alatt végigvittük!😊
De mandjuk ugyan ez elmondható a Halo 3ról is😊
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Istencsászár
Egyik fõboss sem nehéz, nem is ez a lényege azoknak, hanem a monumentális látvány...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
3 nap alatt, mert nem lehet abbahagyni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
Egy hét alatt kipörgetted?
A második részt is kivégeztem! 😊
A játék szerintem elég jó csak a végén a fõellenséget szerintem a 2 éves unokaöcsém is meg tudta volna ölni! 😊
Próbáljátok ki a hord mod-ot, nagyon kemény 😊
Egymás után lõdd hasba vagy hol õket és akkor megpurcannak, ja és elég egy lövés egy dögnek legalábbis nekem elég volt de ennél a résznél én is szoptam
Victor1103
Ez a játék idáig egy mestermû!Így nálam már ez elsõ három az idei évben a Fallout 3,Dead space és a Gears 2 lett.Valaki aki tolja nem jutott már túl ezen a részen?Kéne egy kis segítség mert totál nem tudom hogy itt mit kell csinálni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt a havas pálya Act3-ban ugye amikor a Kentaurt kell vezetni.Utána jön egy barlangrendszer és ott mikor lezuhanok egy szikláról a verdával az lefullad+elmegy az áram benne.Erre jön 3 Corpser(a nagy dög pókok) és az egyikre hiába lövök akárhogy mindig ráugrik a kocsira és kinyír.Itt mit kell csinálni hogy túljussak?Köszi

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ajem kisa

trogerzsiger
Nálam van egy cog tag 😄 😄 😄 😄

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tessék,alternativ verzio:Last Day Trailer+Mad World zene.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem ebben jobban átjött a világvége hangulat,az elkeseredettség.
Mindkettõ tetszik nékem.😊

Jobb hát,ez már csak erõlködés hogy most is legyen valami hasonló...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

piuszok hangulatos tréler

Mad World jobb-e?

ki bizony és veszett jó,de megrendetem eredetibe is.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Örm
Na ez is kikerült a netre.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Evogordon
M$ helyében bérelnék ukrán bérgyilkosokat aztán minden warez csapatot levadásztatnék 😄D

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

deep
Na elindult a nagy cog tag vadászat😊 Tegnap 1 órát bóklásztam a Lánchíd lábánál. Persze nem lett meg. Várom az újabb koordinátákat, hátha szerencsével járok.
Evogordon
Nekem is a dashboard-ba. Egyébként jobb a mostaninál szerintem mehet is be helyette.

Nekem ez a theme-m.😄

D4nY

xP

ajem kisa

Új képek!

Szerintem gyönyörû!

Snexi
Tetszik a banner ! 😄

BiG G
megnéztem az új vidiket és ütni fog ázzeg 😊 az elsõ rész sem volt túl gondolkodós, a folytatás se lesz 😄D de feszültséget levezetni tökéletes 😄

ja és fasza a banner 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bubu13
Végre egy komolyabb elõzetes is napvilágra került a Gears of War folytatásával kapcsolatban: a friss információkat a GameInformer szállította.

A GDC-s prezentációból és néhány gyors nyilatkozatból mindössze annyit tudtunk meg, hogy a Gears of War 2 alatt az Unreal Engine 3 egy alaposan továbbfejlesztett változata fog dübörögni, mely akár több száz karaktert is meg tud jeleníteni: köztük nagyobbakat is, az egyik szinkronszínész elmondása szerint Brumak kispályás pandabébi lesz az új szörnyekhez képest.

A második részben elõtérbe kerülnek a földalatti helyszínek, több lesz az elágazás, vagyis a Locust elleni harcban többször kényszerülünk majd elválni bajtársainktól, mint eddig. Négy új szereplõvel számolhatunk: elõször mutatkozik be majd Tai Kaliso, a COG erõk vezetõje, Chairman Prescott, Dizzy, egy új jármû sofõrje illetve Dom felesége, Maria Santiago, aki narrátorként lesz jelen. Az említett elágazások nehézségi szintje külön-külön lesz állítható a kooperatív játékban, a fedezék-rendszer több védelmet biztosít majd, valamint lesznek - szinte kötelezõ módon - új achievementek, fegyverek, illetve megjelennek a láncfûrészes párbajok és a háttérsztorit összegzõ War Journal is.

EEE 1899

serito
Én is így vagyok vele!!! Már vagy 5x végigtoltam. A legnagyobb isten ez a gamma bár nem ez az egyetlen!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

rastaman
köcce a bannert. fasza lett <#eljen>

jó csendben maradhadtak volna szeptemberig legalább és akkor csak 2 hónapot kéne rávárnom

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

a kurva..ezt a 2. részt jó csendben készítették😊))

milyen játék volt az elsõ még nem halottam róla...

Engem az sem érdekel ha nem változik a graf (ami ugye nem történhet meg 😄), legyen a single hosszabb, több ellenfél, nagyobb pályák és nem állok fel addig amíg végig nem tolom...
Az elsõ részt 8x toltam végig és megint csak úgy unalom ûzésként belekezdtem 😄
Zsir ez a game !!!

grebber
Volt gdc-s videó ahol a továggfejlesztett unrel engine 3 tudsást mutatják Gears of War-al.Abból indultam ki.

Next PC upgrade: 2022

hajajaj de nagyon várom

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

grayfox
Az eddig megjelent képanyagokból erre a bannerra futotta, ha tetszik, használjuk 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

TVelvet
nincs fejlõdés?😊 ebbõl még nemtudod kideriteni, minde olyan qurva sõtét 😄
De az tuti a fizika, a dinamukus árnyékok stb. elégdurvan kilesz dolgozva
DarkSector
Nagyon várjuk.<#vigyor3><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"