Gears of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

newszepiking
nagyon szívesen segítenék, de az egész cucc kölcsönben van nálam, és 2 nap múlva vissza is adom.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Szeretnék kérni 1 napra egy -Gears of War.2.v.Red Alert-eredeti játékot valakitõl.Állítólag ez a két játék tudja frissíteni a 360-at.
Az új hawxn játszanám,de csak az új dashboard-ot adta be, a játékra frissíteni akar de nem megy.Internet kapcsolat van.(live nélkül)
Bp-en elmegyek érte,és vissza is viszem.
Más ötlet ? [email protected] 30/9544801.Kössz,Jani.
newszepiking
hát, ettõl tartottam.
köszönöm szépen!<#integet2>

Neogan
Hát pedig ott sajnos nincs más trükk, csak lõni kell õket. Ha nagyon nem megy hagyd abba és folytasd másnap, ez nálam már sok mindent megoldott <#wink>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

newszepiking
szasztok!
elakadtam:
azt hiszem már a vége felé járok, egy erkélyen vagyok, lennt áll -2-3 tányérantenna, azokat kell megvédenem két állványos géppuska segítségével.
ilyen repülõ izék jönnek csõstõl, és bármit csinálok is, mindegyik antennát szétlövik.
béna vagyok, vagy van valami trükkje a dolognak?
kb. 20-szor nekifutottam már, képtelen vagyok megcsinálni.
pont itt hagyjam abba?

newszepiking
köszi!!

KILLER2
Le kell lõni a tank vezetõjét.

Töltsük le az internetet!

newszepiking
sziasztok?
gyak. a játék elején elakadtam.
"tankon" állok, jobbról lökdös egy olyan tank, amit az ellenség elfoglalt. hiába csinálok bármit is, lelök egy hídnál a szakadékba.
segítenétek?

KILLER2
Természetesen igen.

Inferno
nem exkluzív PS3 game lesz !!!😛PPP
szerinted ?

PS3/X360 user: Infernohun

a gears of war 3 is xbox 360-ra fog jönni?
Sziasztok!

Ma vagy holnap este van kedve valakinek GOW1, vagy GOW2 játszani, coop vagy horda?

gamertag Jozef xhun
KILLER2
Jól emlékszel. Beteg rész az az emésztõfogas. Nem tudom ki volt olyan beteg, hogy ilyen helyszínt talált 😊

Nem guggolni kell,csak átfutni alatta.(Ha jól emlékszem A betû hosszan)

leguggolni hogy lehet? én nyomom a baloldali joyt de semmi, és nem tudok átmenni az emésztõfogak alatt anélkül..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Evogordon
Most vittem végig a játékot. Nem találok rá szavakat hogy milyen fantasztikusra sikerült ez a játék. Minden elismerésem az EPIC-é

Rincewind
Ha erdekel valakit, irtam egy GoW konyvismertetot:

Itt megtekintheto
Riddick73
coop valaki?

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

deep
be kéne lépni mind a kettõvel egy profilba...
Hali!
Mi nyomnánk osztott képernyön a játékot, de hiába van csatlakoztatta mind a 2 joy azt írja ki hogy ehez legakább 2 player szükséges és nem add tovább. valami ötlet?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Neogan
A zenéjét Steve Jablonsky szerezte (Transformers, A Sziget, Született Feleségek). Zseni ez az ember 😊 A két legjobb szám szerintem az Armored Prayer (Chairman beszéde) a másik pedig a Hope Runs Deep (ez megy a befejezésnél)

mi haverral toltuk le co-op-ban, hát kb volt, hogy meg se tudtunk szólalni annyira, monumentális képeket láttunk, a magyar szöveg meg még erre egy lapáttal, kihagyhatatlan, végre egy kis értelemet ad az értelmetlen hentelésnek....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ rész volt a bevezetõ, a 2. rész kitágította a történetet,mellékszálakat rakott a nagy egészbe. A 3. rész pedig mindezt lezárja, ezt nem lehet erõltetetté lenni egy nem-lezárt történetnél.😊
A 2. rész vége viszont szerintem botrányos, egyedül a zene volt jó...De az nagyon

MGS2-vel meg addig nem szabad játszani,amíg az 1-et ki nem játszottad!

KILLER2
OFF
Tényleg elég szar, nem is fejeztem be 😊 Nem találtam azt se túl izgalmasnak. Néha történt valami érdekesebb benne, de utána megint csak a nagy semmi.
ON
A GoW2re visszatérve,
igen, amikor sértetlenül kijött, ott már látszott, hogy valami nem okés, meg a színek is olyan vidámak voltak. Meg hát ugye Tai nem gyenge ember volt, azt mi történt vele. Csoda, hogy ez a nõ még ilyen "jó" állapotban volt. Szóval nem is az, hogy hirtelen meglepõ, hogy összeaszott, mert az várható volt, csak úgy gonosz az egész. Ez meg hogy mikor tûnt el, nekem is kérdéses. Ezt a 15 évet valami fórumon olvastam asszem, de a történet szerint valóban a GoW2 eleje körül kezdték a rablásokat vagy legalábbis az elsõ rész után, ami meg asszem 6 hónapja volt. No mindegy. Út közben végeztem a játékkal is. Jó volt, fasza cucc lett, szerintem jobb, mint az elsõ része, de a befejezés most is elég üres, szóval asszem lehet várni harmadik részt is, csak az már nem tudom, hogy mirõl fog szólni. Nem lenne jó, ha abba a hibába esnének, hogy túl sok részt próbálnak csinálni és erõltetetté válik az egész. Meg nekem a vége is furcsa volt, hogy az elsõ rész végén szenvedtem RAAM-al, itt meg csak az a nagy izé volt, azt meg 2 perc alatt szétkaptam a mûholdas szarságommal.
Az viszont nagy kár, hogy nem derült ki, hogy mi a fene is volt az a kutatóizé a sok fura élõlénnyel. De hát valamibõl kell csinálni a folytatást is, mert ez így biztosan nem volt az uccsó rész.

Szerintem pont a 2 a leggyengébb("legkevésbé jó") rész,szóval szerezd meg hát mind!😄

Én sem vártam erre,de amikor egy karcolás nélkül kijött onnan a kamrából Maria,amibõl Tai félholtan mászott ki,akkor már tudtam,hogy van valami turpisság itt. És lám,lett is.😞 Egyébként nem 15 éve rabolták el a csajt,ha jól tudom. Csak az utóbbi idõben(A GOW2 kezdetén) kezdte elkapni az embereket a Locust.

KILLER2
De most tényleg, nem az, hogy mitõl sírok meg mitõl nem, mert nem hinném, hogy egy játékon is elsírnám magam, de szerinted nem szomorú, hogy adott egy katona, akinek a feleségét 15 éve elrabolták (ha jól tudom ennyi, bár azt nem tudom, hogy mit várt ennyi idõ után), most végre megtalálta és úgy látta, hogy semmi baja, erre a karjaiban jött rá, hogy csak képzelõdött és csak egy összevagdosott üres, értelmetlen húsdarab maradt neki? Ha más nem meglepõ, mert én nem nagyon vártam ilyesmit egy ilyen típusú játékban, ahol kb minden arról szól, hogy ezé' meg azé', de lõdd az ellent.

Na megyek is, befejezem ezt a játékot, érdekel már a vége.

KILLER2
Az RPG-k unalmasak nekem. Régebben FFeztem, de mindg hamar beleuntam. MGSbõl megcsak a 2 van meg. 😊

Ajánlom a Final Fantasykat,vagy mindenképp az MGS1-et,és MGS3-at. Ha az a bizonyos rész szerinted szomorú,akkor ezeknél bõgni fogsz!

KILLER2
Látom nem nagyon pörög a topic, pedig nagyon odabasz a játék. Én csak ma szereztem meg, de szerintem holnap meg is nyerem. Beszarás, hogy mennyivel jobb, mint az elsõ rész. Az a maga komor színvilágával és kemény hentelésével aratott. Itt a hentelés maradt, több fegyver, több szín, változatos pályák és nagyon jó történet. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen játékban keressek bármi történetet is, nem hogy ilyet. Nagyon jó, kötelezõ darab.
A rész, amikor Dom megtalálja Maria-t...Nem nagyon láttam ilyen szomorú videót még játékban, pláne nem egy ilyen stílusú TPSben. Teljesen megváltoztatta szerintem a játék hangulatát.

sziasztok!!!
lenne egy kérdésem!
van x360 on hozzá GTA IV és Gears 2 mindkettõt végigvittem már
a Gears 2 ben van egy ilyen "multiplayer szimulátor" ha szabad annak neveztem csak nem emberek ellen hanem a gép ellen játszunk
de láttam olyan Gears 2-s videót ahol a Gridlockon (tudjátok Gears 1 es pálya,autóroncsok stb van)játszottak. És az lenne a kérdésem hogy azt hogyan lehet megszerezni vagy feloldani?? mert ott a helyi többjátékosba (multiplayer szimulátor) nincs ilyen pálya hogy Gridlock csak a 10 alap pálya van
segítsetek srácok aki tud!! légyszi tegye meg nekem!!
elõre is köszi 😄
nagyon jó videó lett <#eljen>

nekem ien gondom nem volt hálisten😊 beraktam és alapból magyar volt

Neogan
Tárgytalan, a Locale mmenüpontban kellett magyarra váltani. Azért logikusabb lenne a játék menüjébõl választani, de most már jó. 😊

Neogan
Hogy állítottad át magyarra? Opcióknál ilyen beállítást nem találtam. Vagy a box menüjében kell a locationt állítani?

wazzeg😄 minek neked ennyi konzol?

Hober Mallow
nagyon jó.Meg ps3,wii melett jól mutat a box😛

akkor kiráyság 😄 jó játékot😄 tetszeni fog, én most visszem már 3.jára 😄

Hober Mallow
Megvan.a porfilt is magyarra kelett😊

ja nekem is magyar nyelvü. de én nem állitottam semmit. alapól magyar volt.nézd meg az opcioknál

Hober Mallow
Emberek pl help.most kaptam egy boxot és mellé a GOW 2 õt biztos hogy a magyar feliratos verzió de ha a feliratot bekapcsolom eleve angolt rak be😞

a fürészest nem löni kell, amikor oda ügrik akkor fürész párbajt kell vele zuzni..párszor lenyod és megvan

végig toltam...nekem a gow1 vége sokkal jobban tetszet..meg kicsit untam már hogy foytona földalat vagyok...

én azt a férget a királyno palotajában?motorfurésszel jon meg azokat a kis robbano izéketkuldni rám,lovom pedig de mintha el se találnám...
diamond35
adjameg valaki a címét felveszem livera és majd game-lünk majd ha lesz megint elõ fizetésem GOLD-ra 😊

Lövöd a kék csápokat,aztán ha néhányat lelõttél,akkor kinyílik a "torka".
Oda dobálod be a gránátokat.😉

azt a bazi nagy halat hogy kell kinyírni?gondolom gránátot kell dobni a szájába,de...hova pontosan mert én beledobálom de semmi!pont kozépre kell dobni?
AntiHero
X-Ray Dog - Here Comes The King

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Morphin
mi a szám címe ami a háttérben megy??
amúgy milyen a game,izgalmas? elsõvel nem játszottam még

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"