Gears of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Az új hawxn játszanám,de csak az új dashboard-ot adta be, a játékra frissíteni akar de nem megy.Internet kapcsolat van.(live nélkül)
Bp-en elmegyek érte,és vissza is viszem.
Más ötlet ? [email protected] 30/9544801.Kössz,Jani.
köszönöm szépen!<#integet2>#integet2>
One man\'s hero, is another man\'s demon...
elakadtam:
azt hiszem már a vége felé járok, egy erkélyen vagyok, lennt áll -2-3 tányérantenna, azokat kell megvédenem két állványos géppuska segítségével.
ilyen repülõ izék jönnek csõstõl, és bármit csinálok is, mindegyik antennát szétlövik.
béna vagyok, vagy van valami trükkje a dolognak?
kb. 20-szor nekifutottam már, képtelen vagyok megcsinálni.
pont itt hagyjam abba?
gyak. a játék elején elakadtam.
"tankon" állok, jobbról lökdös egy olyan tank, amit az ellenség elfoglalt. hiába csinálok bármit is, lelök egy hídnál a szakadékba.
segítenétek?
Ma vagy holnap este van kedve valakinek GOW1, vagy GOW2 játszani, coop vagy horda?
gamertag Jozef xhun
Töltsük le az internetet!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Mi nyomnánk osztott képernyön a játékot, de hiába van csatlakoztatta mind a 2 joy azt írja ki hogy ehez legakább 2 player szükséges és nem add tovább. valami ötlet?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 2. rész vége viszont szerintem botrányos, egyedül a zene volt jó...De az nagyon
MGS2-vel meg addig nem szabad játszani,amíg az 1-et ki nem játszottad!
Tényleg elég szar, nem is fejeztem be 😊 Nem találtam azt se túl izgalmasnak. Néha történt valami érdekesebb benne, de utána megint csak a nagy semmi.
ON
A GoW2re visszatérve,
Az viszont nagy kár, hogy nem derült ki, hogy mi a fene is volt az a kutatóizé a sok fura élõlénnyel. De hát valamibõl kell csinálni a folytatást is, mert ez így biztosan nem volt az uccsó rész.
Na megyek is, befejezem ezt a játékot, érdekel már a vége.
lenne egy kérdésem!
van x360 on hozzá GTA IV és Gears 2 mindkettõt végigvittem már
a Gears 2 ben van egy ilyen "multiplayer szimulátor" ha szabad annak neveztem csak nem emberek ellen hanem a gép ellen játszunk
de láttam olyan Gears 2-s videót ahol a Gridlockon (tudjátok Gears 1 es pálya,autóroncsok stb van)játszottak. És az lenne a kérdésem hogy azt hogyan lehet megszerezni vagy feloldani?? mert ott a helyi többjátékosba (multiplayer szimulátor) nincs ilyen pálya hogy Gridlock csak a 10 alap pálya van
segítsetek srácok aki tud!! légyszi tegye meg nekem!!
elõre is köszi 😄
Oda dobálod be a gránátokat.😉