159
-
#119 Akkor nem csak én nézem még ezt a topicot :) -
#118 Dehogy halt ki csak írni kell bele és felhozza:D -
gyuri12 #117 Szebb,epikusabb,változatosabb. Új ellenfelek,új fegyverek,több jerműves rész,és kevesebb megyek és lövök.
Ha az első tetszett,akkor ez is tetszeni fog. -
Dobronski #116 A gears of war 1 részéhez képest mi változott?(story tudom de grafika,mozgás) -
#115 Nem sikerült? Hogy csináltad? Lemezről vagy pendriveról? Mert ennek így mennie kell. De nem tudod rádugni a netet az xboxra? -
fapipa #114 SAJNOS NEM JÓ AMIT A "KILLER" TANÁCSOLT.(megtaláltam- $SystemUpdate_Fall0.8)
MARAD A FLASH-ELÉS,VAGY A "SZEPI" VAGY A "TULAJ".
SEGÍTS !!! -
fapipa #113 OK ! Köszi ! Meglesz ! -
#112 Pendriveról vagy CDről is lehet frissíteni az X360at. Le lehet szépen tölteni az update-t, kiírod vagy ráteszed pendrivera, beteszed az X360ba, aztán kész is. -
fapipa #111 Vagy elmennék érted is ha benne vagy,nem kell ideadni a lemezt.
Akár holnap du.,az is kb.csak 1 óra kiesés ? -
fapipa #110 Nem kérdeznéd meg a tulajt,hogyha elmennék őérte kocsival (hétvégén vagy bármikor ha ráér)updat-el kb.5 perc,és odaviszem őt ahova mondja.
Különben a XI.ker Bornemissza tér-nél lakom.(busz 73-as végáll./régi fekete 7-es vonal/)Nem tudnak más megoldást.(minden régit visz,csak az újat nem)
Tel.: 309544801.
Jani.
-
#109 nagyon szívesen segítenék, de az egész cucc kölcsönben van nálam, és 2 nap múlva vissza is adom. -
fapipa #108 Szeretnék kérni 1 napra egy -Gears of War.2.v.Red Alert-eredeti játékot valakitől.Állítólag ez a két játék tudja frissíteni a 360-at.
Az új hawxn játszanám,de csak az új dashboard-ot adta be, a játékra frissíteni akar de nem megy.Internet kapcsolat van.(live nélkül)
Bp-en elmegyek érte,és vissza is viszem.
Más ötlet ? [email protected] 30/9544801.Kössz,Jani.
-
#107 hát, ettől tartottam.
köszönöm szépen! -
#106 Hát pedig ott sajnos nincs más trükk, csak lőni kell őket. Ha nagyon nem megy hagyd abba és folytasd másnap, ez nálam már sok mindent megoldott -
#105 szasztok!
elakadtam:
azt hiszem már a vége felé járok, egy erkélyen vagyok, lennt áll -2-3 tányérantenna, azokat kell megvédenem két állványos géppuska segítségével.
ilyen repülő izék jönnek csőstől, és bármit csinálok is, mindegyik antennát szétlövik.
béna vagyok, vagy van valami trükkje a dolognak?
kb. 20-szor nekifutottam már, képtelen vagyok megcsinálni.
pont itt hagyjam abba? -
#104 köszi!! -
#103 Le kell lőni a tank vezetőjét. -
#102 sziasztok?
gyak. a játék elején elakadtam.
"tankon" állok, jobbról lökdös egy olyan tank, amit az ellenség elfoglalt. hiába csinálok bármit is, lelök egy hídnál a szakadékba.
segítenétek? -
#101 Természetesen igen. -
#100 nem exkluzív PS3 game lesz !!!:PPPP
szerinted ? -
roli33 #99 a gears of war 3 is xbox 360-ra fog jönni? -
kwalker #98 Sziasztok!
Ma vagy holnap este van kedve valakinek GOW1, vagy GOW2 játszani, coop vagy horda?
gamertag Jozef xhun -
#97 Jól emlékszel. Beteg rész az az emésztőfogas. Nem tudom ki volt olyan beteg, hogy ilyen helyszínt talált :) -
gyuri12 #96 Nem guggolni kell,csak átfutni alatta.(Ha jól emlékszem A betű hosszan) -
ellington #95 leguggolni hogy lehet? én nyomom a baloldali joyt de semmi, és nem tudok átmenni az emésztőfogak alatt anélkül.. -
#94 Most vittem végig a játékot. Nem találok rá szavakat hogy milyen fantasztikusra sikerült ez a játék. Minden elismerésem az EPIC-é -
#93 Ha erdekel valakit, irtam egy GoW konyvismertetot:
Itt megtekintheto -
#92 coop valaki? -
#91 be kéne lépni mind a kettővel egy profilba... -
Pilutika #90 Hali!
Mi nyomnánk osztott képernyön a játékot, de hiába van csatlakoztatta mind a 2 joy azt írja ki hogy ehez legakább 2 player szükséges és nem add tovább. valami ötlet? -
#89 A zenéjét Steve Jablonsky szerezte (Transformers, A Sziget, Született Feleségek). Zseni ez az ember :) A két legjobb szám szerintem az Armored Prayer (Chairman beszéde) a másik pedig a Hope Runs Deep (ez megy a befejezésnél) -
Kalozoner #88 mi haverral toltuk le co-op-ban, hát kb volt, hogy meg se tudtunk szólalni annyira, monumentális képeket láttunk, a magyar szöveg meg még erre egy lapáttal, kihagyhatatlan, végre egy kis értelemet ad az értelmetlen hentelésnek.... -
gyuri12 #87 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első rész volt a bevezető, a 2. rész kitágította a történetet,mellékszálakat rakott a nagy egészbe. A 3. rész pedig mindezt lezárja, ezt nem lehet erőltetetté lenni egy nem-lezárt történetnél.:)
A 2. rész vége viszont szerintem botrányos, egyedül a zene volt jó...De az nagyon
MGS2-vel meg addig nem szabad játszani,amíg az 1-et ki nem játszottad! -
#86 OFF
Tényleg elég szar, nem is fejeztem be :) Nem találtam azt se túl izgalmasnak. Néha történt valami érdekesebb benne, de utána megint csak a nagy semmi.
ON
A GoW2re visszatérve,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, amikor sértetlenül kijött, ott már látszott, hogy valami nem okés, meg a színek is olyan vidámak voltak. Meg hát ugye Tai nem gyenge ember volt, azt mi történt vele. Csoda, hogy ez a nő még ilyen "jó" állapotban volt. Szóval nem is az, hogy hirtelen meglepő, hogy összeaszott, mert az várható volt, csak úgy gonosz az egész. Ez meg hogy mikor tűnt el, nekem is kérdéses. Ezt a 15 évet valami fórumon olvastam asszem, de a történet szerint valóban a GoW2 eleje körül kezdték a rablásokat vagy legalábbis az első rész után, ami meg asszem 6 hónapja volt. No mindegy. Út közben végeztem a játékkal is. Jó volt, fasza cucc lett, szerintem jobb, mint az első része, de a befejezés most is elég üres, szóval asszem lehet várni harmadik részt is, csak az már nem tudom, hogy miről fog szólni. Nem lenne jó, ha abba a hibába esnének, hogy túl sok részt próbálnak csinálni és erőltetetté válik az egész. Meg nekem a vége is furcsa volt, hogy az első rész végén szenvedtem RAAM-al, itt meg csak az a nagy izé volt, azt meg 2 perc alatt szétkaptam a műholdas szarságommal.
Az viszont nagy kár, hogy nem derült ki, hogy mi a fene is volt az a kutatóizé a sok fura élőlénnyel. De hát valamiből kell csinálni a folytatást is, mert ez így biztosan nem volt az uccsó rész. -
gyuri12 #85 Szerintem pont a 2 a leggyengébb("legkevésbé jó") rész,szóval szerezd meg hát mind!:D -
gyuri12 #84 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én sem vártam erre,de amikor egy karcolás nélkül kijött onnan a kamrából Maria,amiből Tai félholtan mászott ki,akkor már tudtam,hogy van valami turpisság itt. És lám,lett is.:( Egyébként nem 15 éve rabolták el a csajt,ha jól tudom. Csak az utóbbi időben(A GOW2 kezdetén) kezdte elkapni az embereket a Locust. -
#83 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most tényleg, nem az, hogy mitől sírok meg mitől nem, mert nem hinném, hogy egy játékon is elsírnám magam, de szerinted nem szomorú, hogy adott egy katona, akinek a feleségét 15 éve elrabolták (ha jól tudom ennyi, bár azt nem tudom, hogy mit várt ennyi idő után), most végre megtalálta és úgy látta, hogy semmi baja, erre a karjaiban jött rá, hogy csak képzelődött és csak egy összevagdosott üres, értelmetlen húsdarab maradt neki? Ha más nem meglepő, mert én nem nagyon vártam ilyesmit egy ilyen típusú játékban, ahol kb minden arról szól, hogy ezé' meg azé', de lődd az ellent.
Na megyek is, befejezem ezt a játékot, érdekel már a vége. -
#82 Az RPG-k unalmasak nekem. Régebben FFeztem, de mindg hamar beleuntam. MGSből megcsak a 2 van meg. :)
-
gyuri12 #81 Ajánlom a Final Fantasykat,vagy mindenképp az MGS1-et,és MGS3-at. Ha az a bizonyos rész szerinted szomorú,akkor ezeknél bőgni fogsz! -
#80 Látom nem nagyon pörög a topic, pedig nagyon odabasz a játék. Én csak ma szereztem meg, de szerintem holnap meg is nyerem. Beszarás, hogy mennyivel jobb, mint az első rész. Az a maga komor színvilágával és kemény hentelésével aratott. Itt a hentelés maradt, több fegyver, több szín, változatos pályák és nagyon jó történet. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen játékban keressek bármi történetet is, nem hogy ilyet. Nagyon jó, kötelező darab.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rész, amikor Dom megtalálja Maria-t...Nem nagyon láttam ilyen szomorú videót még játékban, pláne nem egy ilyen stílusú TPSben. Teljesen megváltoztatta szerintem a játék hangulatát.