159
-
#39 Gears of War 2 COG -
Gabe18 #38 Tessék,alternativ verzio:Last Day Trailer+Mad World zene. -
gyuri12 #37 Szerintem ebben jobban átjött a világvége hangulat,az elkeseredettség.
Mindkettő tetszik nékem.:) -
Gabe18 #36 Jobb hát,ez már csak erőlködés hogy most is legyen valami hasonló... -
gyuri12 #35 piuszok hangulatos tréler
Mad World jobb-e? -
FoToS #34 ki bizony és veszett jó,de megrendetem eredetibe is. -
#33 Na ez is kikerült a netre. -
#32 M$ helyében bérelnék ukrán bérgyilkosokat aztán minden warez csapatot levadásztatnék :DD -
#31 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32734
kint van warezon... -
#30 Na elindult a nagy cog tag vadászat:) Tegnap 1 órát bóklásztam a Lánchíd lábánál. Persze nem lett meg. Várom az újabb koordinátákat, hátha szerencsével járok. -
#29 Nekem is a dashboard-ba. Egyébként jobb a mostaninál szerintem mehet is be helyette. -
gyuri12 #28 Nekem ez a theme-m.:D -
#27 -
#26 -
#25 Nézzétek mit lehet rendelni! :P -
gyuri12 #24 Új képek!
Szerintem gyönyörű! -
#23 Tetszik a banner ! :D -
#22 megnéztem az új vidiket és ütni fog ázzeg :) az első rész sem volt túl gondolkodós, a folytatás se lesz :DD de feszültséget levezetni tökéletes :D
ja és fasza a banner :D -
#21 Végre egy komolyabb előzetes is napvilágra került a Gears of War folytatásával kapcsolatban: a friss információkat a GameInformer szállította.
A GDC-s prezentációból és néhány gyors nyilatkozatból mindössze annyit tudtunk meg, hogy a Gears of War 2 alatt az Unreal Engine 3 egy alaposan továbbfejlesztett változata fog dübörögni, mely akár több száz karaktert is meg tud jeleníteni: köztük nagyobbakat is, az egyik szinkronszínész elmondása szerint Brumak kispályás pandabébi lesz az új szörnyekhez képest.
A második részben előtérbe kerülnek a földalatti helyszínek, több lesz az elágazás, vagyis a Locust elleni harcban többször kényszerülünk majd elválni bajtársainktól, mint eddig. Négy új szereplővel számolhatunk: először mutatkozik be majd Tai Kaliso, a COG erők vezetője, Chairman Prescott, Dizzy, egy új jármű sofőrje illetve Dom felesége, Maria Santiago, aki narrátorként lesz jelen. Az említett elágazások nehézségi szintje külön-külön lesz állítható a kooperatív játékban, a fedezék-rendszer több védelmet biztosít majd, valamint lesznek - szinte kötelező módon - új achievementek, fegyverek, illetve megjelennek a láncfűrészes párbajok és a háttérsztorit összegző War Journal is. -
#20 Én is így vagyok vele!!! Már vagy 5x végigtoltam. A legnagyobb isten ez a gamma bár nem ez az egyetlen!! -
#19 köcce a bannert. fasza lett -
Rena11 #18 jó csendben maradhadtak volna szeptemberig legalább és akkor csak 2 hónapot kéne rávárnom -
bcrics #17 a kurva..ezt a 2. részt jó csendben készítették:))) -
Rundstedt17 #16 milyen játék volt az első még nem halottam róla... -
xbox attilaK #15 Engem az sem érdekel ha nem változik a graf (ami ugye nem történhet meg :D), legyen a single hosszabb, több ellenfél, nagyobb pályák és nem állok fel addig amíg végig nem tolom...
Az első részt 8x toltam végig és megint csak úgy unalom űzésként belekezdtem :D
Zsir ez a game !!! -
#14 Volt gdc-s videó ahol a továggfejlesztett unrel engine 3 tudsást mutatják Gears of War-al.Abból indultam ki. -
Rena11 #13 hajajaj de nagyon várom -
#12 Az eddig megjelent képanyagokból erre a bannerra futotta, ha tetszik, használjuk :)
-
#11 nincs fejlődés?:) ebből még nemtudod kideriteni, minde olyan qurva sőtét :D
De az tuti a fizika, a dinamukus árnyékok stb. elégdurvan kilesz dolgozva -
#10 Nagyon várjuk. -
#9 Hát grafban nincs sok fejlödés ahogy nézem. -
gyuri12 #8 jól néz ki ez! -
#7 ezért a címért (is) fogok idén boxot vásárolni. lemondtam arról hogy pc-n játszak -
#6 UE3 prezentéjsöm @ GDC
Alatta linkek a jobb minőségű változatokhoz. -
Ragnar360 #5 Hmmm... :D Asszem kéretnem kell magam ide Házigazdának!
Épp most lett vége az 1ik magyar szobának , a másik tele van...
Nyomjuk mindennap ,sokszor vakulasig :DDD -
#4 A napokban állítólag már gameplay videókat is be fognak mutatni mivel hogy most van a GDC. -
#3 Hát nem nagy trailer de várjuk :) -
#2 várjuk -
#1 Hát mivel már mindenki tudja,hogy jön és nincs is addig olyan sok idő(kb. fél év) gondoltam legyen saját topikja.Ugyan az a remek színvonal várható benne mint az előző részben csak jól megspékelve és minden téren felturbózva.
Megjelenése 2008. novemberben
DEBUT TRAILER ITT!!!!