Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Én elöbb az erömüveket aztán a refineryket utána gyalogság szét küldöm öket a térképen utána war factory meg minden egyéb dolog és utoljára a védelem kialakitása a bázis körül !
Erõmüvet megépitem (2) refinery-t (2) megépitem barrackot megépitem csinálok egy két embert war factory megépitve csinálom a tankokat akkor már az ellenség lerohan kb 5-6 harci helikopterrel ! Aztán ennyi is volt kb !
Az igaz hogy a végén van egy szakasz ahol várni kell egy picit de az nálam nem volt több mint 2-3 perc és már fel is rakta a patchet !
A single rész legalábbis nem ilyen a gép nem támad egybõl hacsak nem hard fokozaton játszol ! Ha gép ellen vagy van idõd kiépetni mindent !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azért az egyáltalán nincs olyan messze. Általában 1 hónappal elõtte aranylemezre kerülnek a cuccok és uzsgyi a sokszorosítóüzem. Azaz kb szebtember vége. Ami 1 hónap. Ezalatt reprodukálni kell a hibákat, rájönni mi okozza majd eszközölni kell a javításokat és tesztelni, hogy amit maceráltál, nem e lõtt szét valami mást. A tesztelés meg több idõt visz el mint a többi együttvéve. Azaz kb 1 normálisan összerakott patchnyi idõ van hátra... Ami nem sok. Aztán meg jöhetnek a 0 day patchek megjelenéskor. El van ez kapkodva, bétát nem két hónappal kiadás elõtt kell csinálni. Arról nem beszélve hogy még rengeteg placeholder hang van a játékban, azokat is illett volna már kicserélni...
Hogy a játékról is írjak valamit: nekem egy C&C3 modnak tûnik, mintsem RA folytatásnak. Hiába a sok ígérgetés a lassabb játékmenetrõl, az egyetlen lassúságot nálam a lag okozta :S 😊
One Vision. One Purpose.
Mente et Malleo
Talán vedd fel újra az egész játékot patcheld le újból és próbálj meg úgy bejelnetkezni !
És a patchet honnan szedted le ?? Mert ha az ea oldaláról szedted le a patchet akkor lehet azzal van a gond ! Mert olvastam a fórumon hogy valaki leszedte az ea oldaláról és valamiért nem akart elindulni neki a játék ugy mint neked ! Szedd le máshonnan másik oldalakról !
Hidd el menni fog az csak valami guban cvan nálad ! Talán egy teljes reinstall segitene ! Ha már a többieknek és mindenkinek megy akkor neked is menni fog !
Mivel ez csak egy beta verzió jó hogy teli van egy rakás bug-gal !
Mivel a végelges verzió megjelenés még nagyon messze van addgi reméljük jó sok bugot irtanak ki hogy október végére kapjunk egy nagyon jó játékot !
Amugy én is béna vagyok de nálam nem nagyon jelentkeztek ilyen bugok !
Nálam kb olykor igencsak beszokott laggolni ritkább esetben exe hibával kidob na meg egy két dolog amit felsoroltál !
- egységek útvonalkeresése csapnivaló (különválnak, beakadnak, kirohannak az ellenséges tankok elé miközben vadúl kattintasz a másik irányba)
- hotkey-ek néha használójuk ellen fordulnak (néha nem reagálnak a gombok miközben egységeket jelölsz)
- building bug (hogy angolosak legyük) még mindíg jelen van, ez talán az egyik legidegesítõbb miközben azthiszed hogy építkezel kiderül mégsem, ezáltal hosszú másodpercek vesznek oda. mostanában háromszor teszem le az épületet hogy biztos legyen...
- ruszki oldalon a sub vs sub csata még mindíg hihetetlenûl gyenge, persze akinek sok ideje van megvárni a végét... torpedóiról nem is beszélve, 80%ban a saját csapatomat ritkítom meg vele, kijelölöm az ellenséges egységet, reflexbõl nyomom az F-et hirtelen sub megfordul szevasz. lehet hogy én vagyok a béna és csak épületek ellen biztonságos a használata ill. még ott sem ha van elõtte valaki.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Mente et Malleo
Igy amikor ellenörizte hoyg szükségs-e frissiteni akkor kiirta hogy már nem szükséges patchelni !
Ha nem fogadja el csinálj egy újat ! Nekem is 2 van az egyiket véletlenül csináltam !
Ha az e-mail cim és a password jó lehet bármilyen név nem muszáj pont a fileplanetes nicknek lenni !
Mente et Malleo
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De az már tényleg cumi ha bekerül egy kommandós a bázisba !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De amugy pont az mint a Red Alert 2 csak jobb grafikai köntösben !
ellenfél sem volt túl erõs, de durva, hogy én építettem valami nagy dög robotot (kínával voltam), ami simán szétszedte az õ összes egységét. jött egy anyahajóval, szopatott vele, amíg nem csináltam két(!!) tengeralattjárót (legalapabb vízi egység) amikkel visszaszorítottam, az a kettõ ki is csinálta volna a nagy dög hajóját és a kicsiket mellette, ha nem nyomtam volna be a különleges képességüket, ami a kamikaze 😊 gyártottam még 2-t, amivel az egész hajóflottáját lenyomtam
megnyertem volna a játékot, ha nem csinált volna kommandót! egy, azaz egy egységgel mindenemet lenyomta <#zavart2>#zavart2> gyalogság egy lövés, amit írtam ultimate, nagy dög robot meg 3mp, mert ráugrik és felrobbantja...
szóval bejött ezzel a döggel a bázisomra, letett egy bombát a HQ-m mellé, bumm, vége
ja meg végig akadt, mert nem vettem vissza az upot torrentben. vagyis gondolom emiatt volt egy kis lag. a játék nagyon szép, legszebb víz amit eddig láttam!
a világot nem fogja megváltani. single része biztos hangulatos lesz!