1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
-
r4pt0r #672 Én is ezt várom, gondolom meg is van 1-2 embernek már. De nem ír senki. :S -
Jim79 #671 Igazából azt nem értem, hogy miért kell ezen itt sírni.., gondolom, aki nem akar rákölteni, de várja már, az árgus szemmel figyeli a torrenteket. Ha megcsinálták, fent lesz.., ennyi.
Szóljon már inkább a játékról a topic...! ;) -
viizo #670 kb 2 hónapja volt téma a netes újságokban, hogy a RA3 milyen másolásvédelmet kap -
#669 pedig EA játékokkal nem szoktak eddig szarozni, na de mind1 :D -
#668 micsoda ték -
r4pt0r #667 Hétfő óta, van olyan game amit 3-4 hónapig nem törtek fel...... -
#666 hétfő óta? -
#665 ez engem is nagyon érdekelne már, de tényleg -
r4pt0r #664 Talán mert még nem törték fel, istenem ezt a sok okos kérdést.
-
sonic333 #663 faszomba -
sonic333 #662 De ha má megjelent miért nem lehet letölteni sehonnan?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
-
markastor #661 Lehet h. a képlinkelők a pénzüket játékra és nem VGA fejlesztésre költötték. :P -
xulon #660 Az mért van hogy az eddigi trailerekbe jobb volt a grafika meg screnshotokon mint valójában a játékban?????
Valaki nem akarna biztonsági másolatot készíteni a játékról? -
sonic333 #659 Szevasz bástya -
#658 -
omi88 #657 Hali
Engem az 1.01-es patch érdekelne de nemtom letölteni sehonnan.
Azt írják hogy az ea-nek az ftp szerveréről lehet leszedni de amikor rányomok a link-re ami oda mutat akkor "a lap nem jeleníthető meg"
és ha simán csak rányegyek akkor csak béta patch van.
Valaki ötlet? -
-
#655 te is megkerültél? -
sonic333 #654 Gamespot-on 8/10 pontot LINK
az IGN-en 8,2/10-et kapott LINK
Csak az a baj hogy sehonnan nem lehet még letölteni talán nem tudták feltörni vagy mi?
Mondjuk én megveszem eredetibe mert kurva jó lehet ez a játék de azért előtte kipróbálnám... -
#653 Ugynézem ez egy mezei honvédségi télisapka, rajta valami cimke-felirat (red alert3?).
Remélem jó lesz a játék már várom. Az elődök is nagyon jók voltak, mindegyiket végigvittem párszor :)
-
#652 Képeket a játékból, please! -
#651 fenét, max egy ezres. -
#650 A sapka csak az előrendelőknek járt. -
xulon #649 11k g az megéri, egy ijen sapka leht vagy 5-6k gold nem? -
#648 am így mindennel együtt volt 11ezer? -
#647 Wow jóféle :)
Játék milyen ?:)) -
#646 ez nagyon raj! -
#645 Fasza. -
Gundark1234 #644 Ehh na mégegyszer.
Sapka -
Gundark1234 #643 Neszetek kép a sapkáról :D
Sajnos a webkamerám már elég öreg, így csak ennyire futotta neki. Remélem azért látható. -
#642 ezek engem is érdekelnének ha olyan a gépigénye mint a farcry 2 nek akkor simán megy a gépemen és lehetséges hogy megveszem
am lefényképezné vkit mik vannak a csomagban ?:) -
SlaCker #641 Hi all.Én még nem veszem meg,de fogom!!! :D
Most még kicsi a gép hozzá. :(
Mondjátok nagy gépigénye van amúgy??
ja és képeket légyszi!!! :)))
Megmaradtak a régi jó orosz rakétásautók? :D -
#640 jaja, képt! -
Pio #639 Screenshot or it didn't happen. :) -
Gundark1234 #638 A magyar, természetesen -
#637 mármint priosfehérzöld, vagy egy sarlókalapács?:) -
Pio #636 Sajna ha az ingame warhammer sapkára gondolsz, akkor az felejtős. Engem is érdekelt, hát írtam egy levelet az EU-soknak, mert nem volt hírezve, hogy itt is elérhető és a gyanúm beigazolódott a WARos ingame sapka US only :( Szóval aki premier editiont vett az még most próbálja rásózni valami balekra a kulcsot ;-) -
Gundark1234 #635 Komolyan. Szép Command and Conquer Red Alert 3 felirattal. Sőt van rá rögzítve egy nemzeti színű kitűző. Kb mint a határőröknek. Csak sajnos amit én kaptam az -legalábbis az én fejemre- kicsi. De azért jópofa. Jól fog mutatni a Warhammer sapim mellett :D Ja, amúgy meg meg is volt az első kifagyásom. Ezúton is grat az EA-nak. Pedig még patchelt is a game egy félórát. Erre az első trainig - ami amúgy nagyon vicces- küldetés után kivágott. Sebaj még bizakodó vagyok(valamilyen szinten). -
#634 komolyan jár hozzá usánka? :D sajnos kinőttem a sajátom lehet beleinvesztálok és akkor 2 in 1 :D