Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
gamespy hol kell elszedni?mert nincs fönn és nem enged be...

TurboX
mifene, annyi kulcsot osztottak ki hogy nembírja már fullal?!..
ProGabe
mert a 900k "kicsit" több, mint a 130-150...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
miért manuálisan pecseltek?<#nemtudom>
reaper4
anyáááád xD 900al jön 😊 thx

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

reaper4
dobhatnál 1 linket a letöltési oldalról... thx

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
vesszek meg ,de én nem találom így hirtelen a peccset az oldalon 😞. nem vok profi. nagyon sokat játszottam ilyen stílusu játékokkal. kiskorom óta ez a kedvencem. ami nem most volt 😊

wesker24
Jah gondolom te máshogyan mert te profi gamer vagy !

Én elöbb az erömüveket aztán a refineryket utána gyalogság szét küldöm öket a térképen utána war factory meg minden egyéb dolog és utoljára a védelem kialakitása a bázis körül !
reaper4
én nem ilyen "stílusban" szoktam kezdeni. majd meglátom, hogyan jön be (vagy nem) 😊

wesker24
elküldve !
reaper4
na majd megküzdök velük <#violent>. kérem a privit 😊. thx

wesker24
Persze simán visszatudod öket verni ha professional gamer vagy ! <#hehe>
wesker24
Ne is mod vegyünk egy példát !

Erõmüvet megépitem (2) refinery-t (2) megépitem barrackot megépitem csinálok egy két embert war factory megépitve csinálom a tankokat akkor már az ellenség lerohan kb 5-6 harci helikopterrel ! Aztán ennyi is volt kb !
reaper4
kérem kérem 😄

wesker24
Ha kell én tudok mondani egy oldalt ahonnan full sebbeséggel jönne a server terheltségétõl függöen priviben !
wesker24
Vagy már lejött a patch csak még nem patchelte le magát a játékot ?

Az igaz hogy a végén van egy szakasz ahol várni kell egy picit de az nálam nem volt több mint 2-3 perc és már fel is rakta a patchet !
reaper4
ennyire nehéz a rush-olókkal szemben? számomra hihetetlen, h nem képes senki visszaverni õket...

reaper4
qrva jó. 3. órája töltöm a peccset és még csak most érem el a 600mb-ot. más oldalt nem találtam sajna (ill.torrenttel elkezdtem szedni ,de késõn így nem hiszem, h megelõzi az ea-set).

wesker24
Hát a multiban ne számits lassú játékmenetre mert vannak olyan rusholó emberek hogy 10-15 perc alatt lerohanják a bázisod aztán kampec !

A single rész legalábbis nem ilyen a gép nem támad egybõl hacsak nem hard fokozaton játszol ! Ha gép ellen vagy van idõd kiépetni mindent !
wesker24
Várjuk ki a végét ! A betaban még csak multizni lehet és ott nálam is laggolni szokott néha !
wesker24
OMG ! Te jóságos ég ! Honnan az isten nyilából szeded te le azt a patchet ?
Tatyla
úristen már nem tudom mióta patchel,bahhh...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TurboX
több helyen október végi megjelenést írnak
a_n_d_r_e_w
"Mivel a végelges verzió megjelenés még nagyon messze van addgi reméljük jó sok bugot irtanak ki hogy október végére kapjunk egy nagyon jó játékot !"

Azért az egyáltalán nincs olyan messze. Általában 1 hónappal elõtte aranylemezre kerülnek a cuccok és uzsgyi a sokszorosítóüzem. Azaz kb szebtember vége. Ami 1 hónap. Ezalatt reprodukálni kell a hibákat, rájönni mi okozza majd eszközölni kell a javításokat és tesztelni, hogy amit maceráltál, nem e lõtt szét valami mást. A tesztelés meg több idõt visz el mint a többi együttvéve. Azaz kb 1 normálisan összerakott patchnyi idõ van hátra... Ami nem sok. Aztán meg jöhetnek a 0 day patchek megjelenéskor. El van ez kapkodva, bétát nem két hónappal kiadás elõtt kell csinálni. Arról nem beszélve hogy még rengeteg placeholder hang van a játékban, azokat is illett volna már kicserélni...

Hogy a játékról is írjak valamit: nekem egy C&C3 modnak tûnik, mintsem RA folytatásnak. Hiába a sok ígérgetés a lassabb játékmenetrõl, az egyetlen lassúságot nálam a lag okozta :S 😊

One Vision. One Purpose.

wesker24
Az nagyon komoly !
wesker24
N alátos itt a gond nem az EA oldaláról szedd le a patchet hanem egy másik oldalról !
szabod
Hmm, ez lesz itt a gond. Felraktam a játékot és õ volt olyan rendes és felajánlotta az EA oldalát, és onnan tölöttem le a patchet. Megnézem máshonnan, és jelentkezek.

Mente et Malleo

Snexi
27mp volt hátra de megállt a patch letöltés<#idiota><#banplz>

wesker24
Mert elöször ugy volt az 1.1-es patch ami alig javitott ki valamit mivel csak 15 mega volt aztán jött az 1.3-as patch ami már 900 mega volt na sok mindent kijavitott aztán egy kicsit késöbb már az ONline ID problémát is megoldották !
wesker24
Biztos hogy te normálisan lepatchelted a játékot mert 1.3-as patchel mindenképp bekéne engednie !

Talán vedd fel újra az egész játékot patcheld le újból és próbálj meg úgy bejelnetkezni !

És a patchet honnan szedted le ?? Mert ha az ea oldaláról szedted le a patchet akkor lehet azzal van a gond ! Mert olvastam a fórumon hogy valaki leszedte az ea oldaláról és valamiért nem akart elindulni neki a játék ugy mint neked ! Szedd le máshonnan másik oldalakról !

Hidd el menni fog az csak valami guban cvan nálad ! Talán egy teljes reinstall segitene ! Ha már a többieknek és mindenkinek megy akkor neked is menni fog !
wesker24
Pont erre való a beta test hogy az ilyen hibaákat kijavitsák !

Mivel ez csak egy beta verzió jó hogy teli van egy rakás bug-gal !

Mivel a végelges verzió megjelenés még nagyon messze van addgi reméljük jó sok bugot irtanak ki hogy október végére kapjunk egy nagyon jó játékot !

Amugy én is béna vagyok de nálam nem nagyon jelentkeztek ilyen bugok !

Nálam kb olykor igencsak beszokott laggolni ritkább esetben exe hibával kidob na meg egy két dolog amit felsoroltál !
TurboX
sok dícséret ellenére, még mindíg jelenlévõ (számomra) kissé idegesítõ bugok:

- egységek útvonalkeresése csapnivaló (különválnak, beakadnak, kirohannak az ellenséges tankok elé miközben vadúl kattintasz a másik irányba)

- hotkey-ek néha használójuk ellen fordulnak (néha nem reagálnak a gombok miközben egységeket jelölsz)

- building bug (hogy angolosak legyük) még mindíg jelen van, ez talán az egyik legidegesítõbb miközben azthiszed hogy építkezel kiderül mégsem, ezáltal hosszú másodpercek vesznek oda. mostanában háromszor teszem le az épületet hogy biztos legyen...

- ruszki oldalon a sub vs sub csata még mindíg hihetetlenûl gyenge, persze akinek sok ideje van megvárni a végét... torpedóiról nem is beszélve, 80%ban a saját csapatomat ritkítom meg vele, kijelölöm az ellenséges egységet, reflexbõl nyomom az F-et hirtelen sub megfordul szevasz. lehet hogy én vagyok a béna és csak épületek ellen biztonságos a használata ill. még ott sem ha van elõtte valaki.
szabod
Mostmár feladom! <#falbav> Kipróbáltam 2 fileplanetos, 1 gamespyos accountot, de egyiket sem találja. Egyedül az EA-s accountot ismeri fel és el is fogadja, de miután elfogadom a feltételeket( amiket jobb oldara ír ki) küldi az üzit hogy próbáljam másik névvel. Írtam már neki vagy 20 verziót, csupa nagy és csupa kis betûvel is és meégsem jó. <#falbav><#falbav><#boxer>
<#help><#help><#help><#help>

Mente et Malleo

Snexi
én 25 perce szedem és már 350mb-nél tart

reaper4
ne is mond... 45perc alatt 250mb. pff

wesker24
Attól függ honna szeded ! Mert én külön szedtem le egy másik oldalról !

Igy amikor ellenörizte hoyg szükségs-e frissiteni akkor kiirta hogy már nem szükséges patchelni !
magus
degecilassan jön az update

wesker24
Kisbetük is nagybetük is számitanak ! Lehet hogy csak elirtál valamit !

Ha nem fogadja el csinálj egy újat ! Nekem is 2 van az egyiket véletlenül csináltam !

Ha az e-mail cim és a password jó lehet bármilyen név nem muszáj pont a fileplanetes nicknek lenni !
szabod
Nekem nem fogadja el a fileplanetes felhasználónevemet, mert szerinte nincs olyan, pedig van

Mente et Malleo

wesker24
Errõl beszéltem vannak ilyen emberek aki arra törekednek hogy minél elöbb nyerjenek ! Direkt élvezik ha szivathatják a másikat !

TurboX
én ezzel az ifv+engi rushal nem tudok mit kezdeni... küld 3-at külömbözõ irányból, ifv megy mint a mérgezett egér leparkol a fõépület mellé, engi kiszáll, épp hogy annyi idõd marad hogy összezárd már fut a köv. céponthoz...
wesker24
Jah igy van abban szerintem meg nem lesz hiány ! Legalábbis a sinngle részben remélem ! Mert a multi az már más dolog !
Grove4
Szerintem nem kell fosni a graf miatt,itt nem az a lényeg,hanem ez:#337

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

wesker24
Akkor viszonylag elég könnyü ellenfelet fogtál ki de a komdósa ugy látszik megszivatott !
wesker24
Jah a kommandós az elég szivós egy alak ! Szerencsére nálam nem tudott bejutni mert a Tesla tornyok sentry gun-ok azonnal végeztek vele !

De az már tényleg cumi ha bekerül egy kommandós a bázisba !
Tatyla
ha a hangulat olyan jó lesz mint anno akkor nem lesz baj.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wesker24
Azért vannak benne újdonságok ez csak egy kép hogy milyen a grafika max-on !

De amugy pont az mint a Red Alert 2 csak jobb grafikai köntösben !
ProGabe
na most fejeztem be egy majd' 30 perces csatát. hááááááááááát. szerintem nagyon imba a játék

ellenfél sem volt túl erõs, de durva, hogy én építettem valami nagy dög robotot (kínával voltam), ami simán szétszedte az õ összes egységét. jött egy anyahajóval, szopatott vele, amíg nem csináltam két(!!) tengeralattjárót (legalapabb vízi egység) amikkel visszaszorítottam, az a kettõ ki is csinálta volna a nagy dög hajóját és a kicsiket mellette, ha nem nyomtam volna be a különleges képességüket, ami a kamikaze 😊 gyártottam még 2-t, amivel az egész hajóflottáját lenyomtam

megnyertem volna a játékot, ha nem csinált volna kommandót! egy, azaz egy egységgel mindenemet lenyomta <#zavart2> gyalogság egy lövés, amit írtam ultimate, nagy dög robot meg 3mp, mert ráugrik és felrobbantja...

szóval bejött ezzel a döggel a bázisomra, letett egy bombát a HQ-m mellé, bumm, vége

ja meg végig akadt, mert nem vettem vissza az upot torrentben. vagyis gondolom emiatt volt egy kis lag. a játék nagyon szép, legszebb víz amit eddig láttam!

a világot nem fogja megváltani. single része biztos hangulatos lesz!

Prince23
Hááát semmi ujdonság...