1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • Sephi
    Neked eredeti van? Mert azért ez elég aggasztó. Nálam nem történt semmi baj.
  • Sephi
    A válasz újfent fennmarad. Mivel nyilván warez-olsz ezert itt konkrétan senki sem tudja miért lepne ki, mert akinek megvan eredetibe annak ilyen nem volt. Próbáld meg a EA fórumokon keresni a választ.
  • Grove4
    Igazából,lehet ,hogy van!!
  • Bogdogege
    Nekem is ezt csinálja, gondolkodik, töltöget ,de aztán elindul
  • Kandurex
    No igen, a CE kiadás OST CD első száma. Minden rendes elvtárs ezzel nyit harc előtt
  • r4pt0r
    Marha nagy ez a zene. :D
  • TomDantes
    Van köze annak hogy honnan vettem hogy miért lép ki ? Ha nincs köze hozzá akkor nem érdekes hogy honnan van meg.

A kérdés maradt továbbra is. Ha a warez az oka akkor nem szóltam...de ha nem...akkor miért Lép ki?
  • Sephi
    Újfent szolnék, hogy warez itt nem érdekel senkit.

Ha meg nem warez akkor bocs.

Kandurex rakd ki bannerba, hogy NO WAREZ plz.
  • Kandurex
    Egy kis zene elvtársak!
  • TomDantes
    A jó büdös francba! Ilyen nincs! Folyton ki lép a szövetségesek harmadik küldetése végén! Semmi hiba üzenet, csak úgy ki lép! Hát mi a szar van ezzel is? Nem igaz, hogy ez a játék se működik normálisan.

Csinált valakinek hasonlót?
  • Sephi
    Ha eredeti : Nezd meg ha nem akar esetleg az EXE kimenni petch-ert a netre. Lehet a Winfos Firewall csinalja.

Ha warez : Nem jo helyes jarsz.
  • attis1990
    valaki tudja h miért csinálja azt a játék h ha belépek a menübe akor egyszerűen kifagy (pontosabban nem fagy ki csak menü nincs de a zene és az egéranimáció meg fut )
  • grebber
    Patch infonál ezt írják:

This patch for Command & Conquer Red Alert 3 makes improvements to the multiplayer game invite system, which should cause invitations to cooperative and competitive matches to work more reliably.

Most akkor ebben van coop mod is?? Ha igen milyen hogy van itt stratégiában probálta már valaki?
  • markastor
    Ha angolul telepíti fel az ember a játékot, akkor van a videók alatt angol felirat?
  • tommyg
    ejjj ütközet módba nem lehet kikapcsolni a szuperfegyvereket?
  • viizo
    elég visszaolvasni, több embernek is az originállal játszik..

[én még pár pályát legyűrök skirmishben, utána go a bolt és megveszem eredetiben én is - megérdemli, nálam eddig abszolút az év játéka]
  • karajjj
    megjelent...
  • Zigdris
    "most komolyan. nemsokára megjelenik a játék, és szerinted még nincs topicja itt a fórumon..?"
  • dodo09
    Nem tom ki mond ilyet hogy nem jelent meg!! fent van már lassan minden torrent oldalon is............
  • Zigdris
    Még nem jelent meg? tescos újságba már árulják :o
  • Narxis
    Ha rám szavaztok mindenkinek ingyen RA 3 jár, gyűjtői kiadás. :D

Na jó csak vicceltem, nem akarok házigazda lenni. :D
  • karajjj
    na jó, akar valaki házigazda lenni, vagy lehetek én? :D
  • BiG G
    kk
  • karajjj
    nekem bizony bejön, de megtalálhatod a saját fórumokban
  • xulon
    És mi volna az off topic címe, mert a linkre kattintva nem jön be ::SS:
  • karajjj
    szerettel vár az off-topik
  • xulon
    Sziasztok!

Ti hol VÁSÁROLJÁTOK meg a játékot, én egy T***ENT nevű cégtől veszem meg:)De elég lassan széllítják 4-20kbs/s el.Igy még 13 hét mire ide ér hozzám.nem tudtok Egy jobb helyet ahol hmarabb házhoz hozzák.Hallottam olya cégről is W**EZ, ami némi pénzért szállítja gyorsabban. De őknáluk még nem kapható, ahogy nézegettem.:)
  • Narxis
    roflcoopter
  • ROMOTO
    Tudod ez amolyan SG HWSW PH s fórumos szokás, a sikeres terminust eleve leszarom, inkább az értékesre szavazok, ellenben aki a nick je ala olyan verda képet rak, amilye sosem lesz, nna az a te kategóriád
  • sonic333
    Olyan atombombás autó nincs benne mint a 2-be ami felrobbanja magát?
  • Sephi
    En is a multiban bízok! De persze végig fogom tolni mert tetszenek a muvik :)

Csak na... kicsit másra számítottam.
  • BiG G
    aki aláírásba gépkonfigot ír az sikeres ember nem lehet.
  • BiG G
    bétát is jó sokáig kellett szokni mire élvezetes lett benne a multi.
  • Sephi
    Bocs de jobb gépem van mint neked, csak én ezt nem hangoztatom nyilvánosan.

Nézd meg az objekteket a pályákon.... C&C3 sokkal jobban volt összerakva...
  • ROMOTO
    A jó graf hoz jó vas kell, mán itt is jön ez a dárkos szöveg?
  • Sephi
    Eleg tre lett a gama. Grafika tul szines, latszik rajta, hogy osszecsapott lett.

Alig tudtam aktiválni magam... letöltöttem a patchet majd felcsatlakoztam. Az első multi match-ben úgy kikaptam mint a franc...

Masnak is zavaróak ezek a Japan Power Rangers unitok?

A filmek azért joak.
  • Pipör
    vki lehetne már....
  • karajjj
    na most van az, hogy házigazdát a topiknak :DDDDDDD
  • UnknownAsshole
    találtam, felejtős.
  • UnknownAsshole
    valaki megtudna dobni egy cd key-el ? clonedvdben nincs 1se