Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jó lesz ez. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tigristank
Csak a játék is legyen ilyen jó, mint a videók. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Narxis
Wow<#wow1>
thx Tigertank

Tigristank

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Colton
Sziasztok!

Lesz Majd okt. 25.-én egy Gamshow ott ki lehet majd próbálni!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Gabesz amd64
eszem ágában sincs <#mf1>

meg van Külön vélemény? (nézz és láss<#vigyor4>)<#eplus2><#hehe>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ROMOTO
Kötözködsz okoska?! <#mf1><#gunyos1><#mf1>
BiG G
loál 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Gabesz amd64
s3 trio "virgács" atyavilág _DDDD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
nem kell a duma----olvasni,látni,nézni tudni kéne <#mf2>

az EA-nél ezúttal gondoltak a picit régebbi konfiggal bíró gémerekre is:

386 SX, 4 MB EDO RAM, 512 Kbyte Tident vagy 1 Mb S3 VGA, 11 Mb tárhely 😉
(az 5.25" meghajtó persze alap, hisz onnan megy fel a gamma)

<#awink> <#ravasz1>
ROMOTO
Az aláírásomban...<#zavart1>
hello
meg tudjátok nekem monani hogy mekkora lessz a game gépigénye ((PC))?????
THX
ROMOTO
Nem ugrott a keresõ az oldal elejére, ezé' nem láttam, bazz <#mf2>
Gabesz amd64
az igen 😄

Narxis
Lettem volna az egyik lepedõt tartó fickó! 😄

(kicsit) RA3-as vonatkozású hír:

Gina Carano meztelenül mérlegelt xD
link
Narxis
np 😊

ROMOTO
Valszeg megvakultam bakker, bocsi <#idiota>
Narxis

ROMOTO
Üdv!
Dobjatok egy megjelenési dátumot pls.
Narxis
október 29.

hello
kiadták már PC-re????
ha nem akkor mikor adják ki PC-re???
woy
Vége a betanak <#rinya>

Vajon miért néz ki Tanya úgy, mint az Alias-ban Jennifer Garner?😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

woy
EA accountal kell belépni.
1 e-mail cím
2 jelszó
3 bármilyen név ,csak ne legyen foglalt.ezt használod a játékon belül mint nevet.

Nekem is problémázott a bejelentkezésnél,nekem a jelszót nem fogadta el,felmentem az EA oldalára,megváltoztattam és jó lett.Az online ID meg annyi hogy beírom a "nevem" és teszek utánna egy (hun)-t,és olyan név biztos nincs senkinek.

Tigristank
Hm, csak nem egy Hell March 3? Na az jó lesz. 😄

Kijött a Tanya-ra koncentráló elõzetes :Tanya trailer

woy
jöhetne már valami normális patch is.eddig 5x volt update,de még mindíg nagyon instabil! <#rinya>

nekem tûnik csak úgy h igen csak hasonlít a CnC 3 GDI féle ionszuperfegyverre?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

AnarchoiD
neis mond, 1het kihagyas utan tegnap jatszottam, randomkent bedobott japannak, es neztem mi lehet ez a psi emitter .. nemis jottem ra, bevetettek ellenem :

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (vegemlett mint a botnak)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TurboX
TurboX
a szuperfegyverek már elérhetõek (a ferdeszemûeké elég komoly)

BiG G
és ték, sryv0k 😞

😊

BiG G
ász grafikája van 😊

Kandurex
"az ember nem veszi észre a barbi stílust"

és mi lenne, ha valami ász grafikája lenne? hm...! kár érte!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NMost olvastam a RA3-ban is ez a marhaság-másolásvédelem lesz, online reegisztráció és aztán 5-ször lehet feltelepíteni... na remek...hülye EA

Visszavonom. Tegnap olyan jókat multiztam a bétában hogy kész. ha belemerül az ember nem veszi észre a barbi stílust. Szóval már bejön, csak kicsit több idõt kellett neki adnom 😊
a barbis fungame RA2 nekem ezerszer jobban bejött anno, mint az egy évvel korábbi (99-es) Tiberian Sun, pedig a TS is nagy kedvenc volt, több száz órát töltöttem el elõtte 😊
BiG G
elõször én is kétkedve vártam a dizájn miatt, de ingame egyáltalán nem zavaró, sõt. remek hangulatot ad a játéknak.

Kandurex
mostanában bele vannak buzulva a szivárvány színekbe a fejlesztõk, lsd. Diablo 3 <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hangulatra nem lenne rossz, de ez az 1000 színben pompázó barbi környezet szööörnyû... és szerintem is bukás lesz. A CnC3-nak 10000x jobb a hangulata, grafikája meg 20000x és mégsem lett világklasszis. Ha az nem, ez tuti bukás szerintem.
BiG G
zomfg, én 1 óra után meguntam volna és kilépek, riszpekt

MaSzKa
én se

inkább végig tolom a tiperiumot 1.09 vagy újabb patch-al

és erre is megvárom a patchokat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

AnarchoiD
ma toltam egy 7oras (igen 7oras!😉 jatszmat , 4player ffa en beszorultama tengerre masik gyerek kivul a partra es egyikunk sem tudott erdemben a masikra tamadni 😉 nyersanyag elfogyott meg jo hogy ruszkik cash bounty ja bol csurgott egy kis penz 😉 nekem nagyon bejon 😉 de a tengeralattjaro csata elegge esetlen szvsz

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

a_n_d_r_e_w
annak is megvolt az oka, hogy a northwood miért nem került lga775-re 😉
De csak azért írtam a be a konfigot, hogy akinek hozzám hasonló vénsége teljesít szolgálatot, ne ijedjen meg, menni fog nála szó nélkül.

One Vision. One Purpose.

BiG G
erre csak annyit, ha jól megnézed akkor az LGA775 pentium-ok mind prescott magosak voltak. northwood utoljára még 478-on volt a p4-ekben, nem véletlenül. de tényleg off, szóval fejezzük abba, lényeg hogy megy frankón a régi-de-mégsem-rossz gépeden 😊

a_n_d_r_e_w
baromira offtopic, de olyat mondani, hogy a northwood messze van a prescotttól teljesítményben, hááát, enyhén szólva is megmosolyogtató...
De ennek tényleg nem itt a helye

One Vision. One Purpose.

megy bezony 😛
core 2 duo E7200, HD4850, 2 giga dualchanneles ram, meg ilyenek... 😄
BiG G
ad1, a prescottól képest a northwood elég messze van teljesítményben, igaz kevésbé is melegszik. ad2 nem gond az 1 mag és a 32bit sem, mert a netburst technológia még nem halt ki a mai napig, emberes mennyiségû rammal, és egy középkategóriás vga-val még mindig jó játékgép lehet.