1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • TomDantes
    Medvék ellen Tánya...lelövöd velük a macikat. Ennyi. Volt ugyan ilyen küldetés a RA2-ben is csak ott kutyusok voltak macik helyett
  • Cat 02 #801
    Szövetséges 2. küldetést vágja valaki ? A medvéket h kéne elintézni ? Mert ha ott vannak ha nem észreveszik a kémeket >.<
  • MRalkar
    Sziasztok akinél küldetésnél kilépett az ezt másolja majd be : http://rapidshare.de/files/40797348/MissionsLoadFix.rar.html és jó lesz a küldetés teszteltem nekem jó
  • rage at work
    Elkezdtem vele játszani, mivel még a különleges egységeket nem láttam, pont olyan, mint mondjuk a Tiberium Wars. Sok különbséget nem láttam. A Red Alert-ben szovjetek, szövetségesek meg japánok vannak, a másikban GDI meg NOD. Viszont a benne lévő átvezető videok legendásan jók. Meg a zene is. Viszont a főmenüt azt lenyúlták a Rush for Berlin-ből ? :)
  • picnic
    Sziasztok! Akkor most áruljátok már el légyszi, milyen játék ez? Hasonlít a C&C 3-hoz, vagy semmi köze hozzá? Mekkorák a pályák? Fölöslegesen nem akarok több mint 10k-t kiadni. Köszönöm!
  • Ry0K3N
    Én úgy vélem ismét sikerült pofánszarni és eltemetni egy klasszikust mint ahogy az a CnC 3-al történt.
  • Desiderata #792
    "mijen", úgy kell, pontos J-vel, a lokalizációs központ már az első videóban bemutatkozott
  • TomDantes
    A Dokumentumokban tárolja,C nmeghajtó Sajátneved/ Dokumentumok/Red Alert 3 nekem itt van legalábbis

Egyébként tényleg jó lenne...mert ha jól tudom az orosz ötödik küldetés végén is ugyan így ki lép, mint nálam szövetségesek 3 küldetése után

Úgyhogy aki még hasonlóan járt mint én annak bizony hasznos volna azezek utáni mentés mentés
  • Rage47
    ja rájöttem :p ty
    c&c3-nál is így volt közben eszembe jutott :)
  • BiG G
    automatice magyar, de a dvd autorunjában van opció nyelvválasztásra.
  • Rage47
    telepítésnél ki lehet választani, hogy angol legyen, vagy csak az én figyelmemet kerülte el és automatikusan magyart telepített?
  • BobaFett
    Nekem nem fagy a 3. pálya után, pedig khm. nem vettem meg.
    Ha megmondod hol tárolja a mentéseket küldhetek. (mert nem a documents könyvtárban)
  • TomDantes
    Mondjuk ez az én ,,problémámra" is megoldás lenne...a szövetséges harmadik küldetés után egy mentés...na mindegy, nem szóltam semmit
  • MRalkar
    Sziasztok!
    Aki megvette a game-t és végig vitte a küldetéseket a lementéseket ha van olyan szíves küldje el nekem , előre is köszönöm!

[email protected] vagy dobjon egy privát üzenetet ide

• Ariakus
    Köszi! Igazából úgy kerestem rá hogy Red Alert 3 ost de úgy nem adta ki, soundtrack-et kellett volna beírnom a google-be.
  • Doki17
    Engem az érdekelne hogy a Cooperative mód megtalálható a játékban valahol?
  • Nenrandil
    Ez a zene naon ott van!!!
  • karajjj
    írtam
  • Bogdogege
    isohunt
  • Ariakus
    Honnan lehet leszedni az ost-jét , vagy ezt a két számot? Nagyon jók! Köszi , hogy meg lehet itt hallgatni
  • Kandurex
    írj az [email protected] -ra házi gazdaság kérésben
  • karajjj
    főnök, banner alá ezt linkelhetnéd

meg jó lenne egy házigazda is, ha nincs ellenvetés, én válalom...
  • Grove4
    mindjárt jön a jutalmad(ó közben meg is kaptad)na Off berekesztve!
  • sonic333
    engem érdekel meg másokat is
  • Sephi
    Muti mar a linket. Direkt rákerestem!
  • tommyg
    és #739-re?
  • grebber
    # 741-re valaki?
  • Grove4
    Nyugi,nem kell a flém,nem tudjuk mi a baja,de ha fogjuk megmondjuk ok?
  • Narxis
    Én láttam, nem jót nézel.
  • Grove4
    ok,de nem tudom mi baja:D:P
  • TomDantes
    Eredeti is lehet hibás...hány olyan játékot adtak már ki ami hibás volt, bugos volt? Aztán ki tudja hány patch után lett jászható? Vagy az után sem!

Vagy is lehet hogy a játék csak az én gépemre vagy valami más programa allergás...azért lép ki.,..ezer oka lehet! Ezért merészeltem meg kérdezni...
  • Grove4
    Gondolom,ha az eredetivel is 3 küldit lehetne játszani,akkor nem adták volna még ki nem gondolod?
  • Kandurex
    Immáron választható a bannerban:

Hell March
    Soviet March
  • TomDantes
    Aha...magasról teszek arra hogy mi lesz hozzá...már bocsánat, de csakaz érdekel hogy menjen. Gondoltam mondjuk karácsonyra egy GTA4 mellé ezt kapnám magamtól...de mondjuk ha az eredetivel is csak három küldetést tudok csinálni, akkor nem hiszem hogy költök rá...nem lenne túl vicces egy 10 ezer forintos játék ami egy órát működik.

És, lehet hogy ezt most ki törlik innen meg no warez meg hasonlók...meg lehet magyarázni hogy vedd meg eredetiben...ja persze..és ha úgy se működik? Könnnyű rá mondani hogy azé nem mert warez...vedd meg...aha...csak hogy nem akarom az ablakon ki hajigálni a pénzt olyasmire ami nem is működik, ez szerintem érhető.

Mer akár olyan hibálya is lehet mint a BIA3-nak..hogy egy bizonyos pályán és csak ATI kártyásoknak nem jó...de vedd meg eredetiben..igaz lehet nem működik...de vedd meg,...ez azért bocs mindenkitől de kissé felbosszantja az embert.
  • viizo
    nem jobb az, csak más :)

hatalmas ez az orosz induló, az utóbbi évek egyik leghatásosabb zenéje :)
  • TurboX
  • Kandurex
    Feltöltöm azt is, nemsokára választható lesz :)
  • TurboX
    hellmarchizdöbetter
  • Bogdogege
    Ja ,eredeti
  • MRalkar
    Nekem is kilép Szovjet kampánynál de majd lesz patch meg crack hozzá akkor fasza lesz csak ki kell várni .
    Türelem minden sorstársnak!