3D Mark Vantage és az eredmények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
értelem ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy tisztázzuk: DX10
-DX10 ugyanaz, mint a DX9, csak extra shaderek vannak benne(meg az összes régi shadert is meg az újakat is Unified(egyesített) shaderekkel oldják meg hardware szinten), de programozni ugyanúgy kell. Olyan nincs, hogy valami lassú DX10-ben. max a kártya lassan viszi a komolyabb shadereket
-DX10 alatt meg ne a régi M$ összegányolt vackát kell érteni ugye... hanem a normális kiforrott DX10.1-et. Az Ati 3850-es már elvileg tudja... nem teszteltem még olyat😄
mert ugye a 8800GTX lehet k***a rdága de attól még szar, ahogy van. akkor is az volt, mikor megjelent, mert mindenki tudta, hogy jön a dx10.1 januárban. és jött is. (GYK: a régi DX10-es kártyák NEM dx10.1 kompatibilisek, bár az MS nagyon ígéri, hogy minden DX10-es játék a sima DX10-es karikkal is menni fog, mert megoldják driverszinten. fene tudja, talán grafikát butítanak, vagy letiltanak ezt-azt.. nemtom, bár teljesítmény úgyis újítani kell idõvel)
UI: nem vagyok ATI párti, csak azért említettem, mert ez már megjelent(nem vagyok 100%-osan biztos, abban se, hogy 10.1-es), asszem nvidiának is jön február végén vagy márciusban a 10.1-es karija. (azért megjegyzem, hogy mégis ATI párti vagyok, mert hiszitek, vagy nem, kompatibilitási szempontokból személyes tapasztalat alapján.. fura, mert elvileg az nvidiának van kompatibilisebb híre.. de mondtam személyes tapasztalat..)
egyébként 3DMark-al mindig is inkább a rendszer stabilitását lehetett tesztelni extrém használat esetén...
a "kinek van több pontja" meg... hát... a díszfaszok versenye.
(utóbbi cél... baromság, elõbbire meg nem kell topic😄)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Sokak szerint (csak olvastam) azért nincs normális dx10-re alapozo game mivel nvidia nem lenne a helyzet magaslatán.
Next PC upgrade: 2022
Szerinted. Milliók szerint meg nem.
Kiváló teszt pl loopban... mostani masinám 24 órán át izzasztottam vele, mielõtt kifizettem az alkatrészekért a pénzt.
Nem véletlenül Gamer's benchmark... egy nagyon jó jövõkép, hogy 3 év múlva milyenek lesznek a játékok.
Tuning õrülteknek különösen jó, hiszen nem csak egy vacak számot kapnak a végén, hanem folyamatosan figyelhetik, hogy x felbontásban y paraméterekkel mennyit gyorsult a vas a tuningtól.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Istencsászár:
ad1 Nem mondtam egy szóval sem hogy fog futni rendesen nálam hisz lehet ezért az egy progiért nemfogom a Vistát felrakni ha eddig se tettem.
ad2 Ha normális dx10 lesz benne akkor talán lesz némi értelme látványvilág szempontjából.
ad3 Soha nem is volt a 3d markoknak a célja hogy játékokhoz járuljon hozzá
ad4 Ezt mindenki tudja.Ez tömény néplehuzás nem kell hangoztani.Ha megállna a jelenlegi szinten mindenféle cpu vga ffejlesztés és csak az adott dolgokra lennének csinálva a gamet akkor hidd el mindekinek jó lenne.De hát ennek fejlödni kell mert nekik valmibõl élni kell 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ad1, nem fog futni normális sebességgel egy felhasználói pécén, magyarul pl nálad
ad2, lényegében semmi értelme, csak a pontvadászat és a mellveregetés h milyen száz vagy több százerezers gépem van
ad3, semmiben sem járul hozzá a pécé játékokhoz, hiszen használati célja nincs
ad4, lehet magyarázni a népnek h vegyé vgat mert akkor igy fog kinézni majd... lószart... a te gépedben levõ 8800 annyi fölösleges powát tartlamaz hogy pár évig simán lehetne áll ejtõs gémeket kihozni rá, csak sajnos ez nem a pécés ipar célja...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Belegondolva a dx10-be és két különbözö kártyagyártóba,kiváncsi leszek melyik gyártónak fog kedvezni a Vantage!
Mármint abból a szempontból hogy milyen dx10-et fog majd nyújtani azt amit nvidia is tud vagy azt amit ATI (elméletileg e a rendes dx10 ugye)
Mertha pártatlan marad a 3d markos cég és rendes fullos dx10-re gyúr figyelmen kivül hagyva az nvidia nyomorát akkor elfog hasalni a tisztelt Nvidia.
Vagy csak én látom ilyen hülyén a dolgot?
😄 király lesz, alig várom😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Honlap