376
  • sb1
    Biza, roppant kevés a pont, nekem több valamivel, pedig a gépem "csöppet" gyengusabb az álltalad leírtaknál...
  • gurubefree
  • w77d
    ehhez a géphez kurva kevés a pont...
  • Gunner
    és csak 30 fps?
  • Netgear
    SUPER-TOWER COOLERMASTER házban

- INTEL CORE 2 EXTREME QX9770 4x 3200MHz 12MB CACHE

- 3x GeForce GTX 280 1GB GDDR3 3-utas-SLI

- nForce® 790i Ultra SLI™, Socket 775,

- 8GB DDR3-1800 PC3-14400 (4x 2048MB) OCZ nVidia Edition

- 2TB (2x 1000GB) 7200 U/min. S-ATA/300 32MB Cache RAID-be

- Blu-Ray Író LG GGW-H20LR

- DVD-Író LG GSA-H55L LightScribe

- Microsoft Vista Ultimate
  • sb1
    És mégis milyen az a "vas"?
  • Netgear
    Ma mértem a vasat, ennyit bír:

• [HUN]FaTaL
    Én is arra használom csak, ha már lefuttattam, belinkeltem a pontokat ennyi.
  • w77d
    a benchmarkokat én általában tesztelésre használom. Sokkal hamarabb le lehet tesztelni a rendszer stabilitását mint egy játékkal...
  • Rodman6
    Szerintem hülyeség ilyen pontszámokkal foglalkozni. Vagy fut normálisan és látványosan a játék, vagy nem. Ha nem, akkor videókari, proci és memóriacsere. Ennyi. Én ki sem próbálom, jelenleg minden fut fullon. Majd 2 év múlva nem így lesz.
  • Gunner
    próbáld meg, azután a winreinstall jön :D
  • kutyafulu
    Nem segít más valami?
  • Gunner
    reinstall 3dmark
  • kutyafulu
    Sziasztok! lenne egy problémám a 2. cpu teszt nél kidob ezzel a hibával FullscreenState lost hotfix fent van.
    Valaki help!
  • Solten
  • zoli47
    Mindig is megvolt, tanulhatsz tőlem.
  • Solten
    Ja, kezd megjönni az esze...
  • zoli47
    Volt már pár, csak sosem olvasol.
  • [HUN]FaTaL
    virslike radeont vett?:D
  • zoli47
    enyiméjé:

q660, 4870x2, 8gb ddr2, 2x300gb sata raid0, vindóz pista ultimáté 64
  • [HUN]FaTaL
    Új gép, új eredmény:

• sb1
    Új driver (178.13), új eredmény:

• w77d
    lefuttattam

• B@ldrick
    P10581_tuning_8.8
  • B@ldrick
    P8810_alapon_8.8
  • Ari18
    Na mértem egyet én is.
    Vista 32bit SP1
  • [HUN]FaTaL
    Vistaban 3.0 és az összes többi benne van visszafele. Itt a catalyst hiánya lesz, ami gáz, vagy pedig az összesgányolt oprendszer.
  • Solten
    Ezek a hekkelt op.rendszerek elég sz@rok szvsz.
  • Solten
    Tudom, de nem csak az 1.1 van fenn alapból? (más kérdés hogy az aut. frissítés felteszi a 2.0-t is)
  • shootme99
    na jó, ezért most ne kövezzetek meg, de azt nem említettem még, hogy ez egy byte vista, vagyis egy csökkentett méretű és gépigényű barkácsvista, amit direkt játékosoknak hoztak össze, hogy minél több legyen az fps, és kissebb gépen is elmenjen szépen... szóval ebben lehet nincs benne alapból a NEt framework...
    mindegy, majd megpróbálom feltenni, remélem megoldódik a gond,
    Addig is köszi a segítséget !
  • davidka003
    NET framework alapból van Vistán. Én azt soha nem telepítem.
  • Solten
    "a NET framework asszem nincs, akkor az lesz a bűnös?"

Több mint valószínű... Először ezt tedd fel, aztán installáld a Catalyst drivert.. Radeon topikban is van link..
  • shootme99
    drivereket nem kellett leszednem, mivel ez friss vista telepítés volt, eddig nem használtam vistát, most is csak a 3dmarkvantage, meg pár dx10-es játék próba miatt kínlódok vele...
    de amúgy mindenből amit csak találtam(eszembe jutott, hogy kellhet) leszedtem a legújabbat, és azt tettem fel, bár a NET framework asszem nincs, akkor az lesz a bűnös?
  • shootme99
    sőt, hogy írjak még valamit, a crysis sem indul el a vistámon, ezt írja ki: "ez az objektumfelület nem támogatott" viszont xp-n szépen megy
    tudom, ez most off topic volt... bocsi
  • Solten
    Vagy nem olvastam el figyelmesen, vagy vak vagyok, sorry. Nyilván nem a kártya a ludas, mikor már az ati 2k széria is támogatta. Nvidiás drivereket leszedted (drivercleaner)? Catalyst 8.8? .NEt framework installálva van?
  • shootme99
    idézem amit írtam: "és vistára feltettem a 3dmark vantage-t" szóval lécci ne írj hülyeséget, hogy xp-t használok, mert tudom, hogy alapból Vista a követelmény ahhoz hogy elinduljon, éppen ezért nem értem, mert a vistában benne van a directx10, meg az a kurva kártya is dx10-es ezért nem értem mi a gond...
  • Solten
    Hi! Kártyád bírja, max az op.rendszered nem. Gondolom XP-t használsz...
  • shootme99
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség! vettem egy gigabyte 4850-es videókarit, és vistára feltettem a 3dmark vantage-t, de a drágaságom azt írja ki amikor el akarom indíta a tesztet, hogy a kártyám nem tudja a directx10-et... :(
    Na erre kössetek csomót! akkor most ki/mi a bűnös??
  • CroftManor
    Hát waze, nem ezt magyarázom én is, h valótlan eredményt mutat?
  • Gunner
    kit érdekel ha valótlan eredményt mutat? ha játékokban picit is javít az fps-en akkor már jó :)