Itthon nem merik bemutatni a Fűrész 4-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg az ilyen szadista hígfos filmeket kellene azon nyomban betíltani.Normális embereknek az elsõ bejött a többi pedig, egy valag ***r.Azok akik védik vagy nem normálisak (ez pár %), vagy csak ezzel vagíznak, hogy neki mennyire bejött a fûûûrész 5324, ellenben se jó izlésük, se reális világképük nincs (ez a több).
Szvsz, ha valaki végtagokat akar látni repkedni, az menjen a közelkeletre, ott kiélheti magát élesben.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem hullatok könnyeket a hír hallatán. Az elsõ rész egész jó volt, egyszer érdemes megnézni ha vki szereti a mûfajt. A kettõ már vmivel szarabb volt, de még nézhetõ, ha nincs jobb dolga az embernek. A harmadik rész egy értelmetlen fos, sztori semmi, csak értelmetlen emberkínzás. Szégyelltem magamban hogy másfél óráig ezt a szart néztem. Ahogy olvasom a hsz.eket a 4. olyan mint a 3.
A sorozat a 3.-tól beteg, szadista faszoknak való foshalmaz, semmi izgalom, semmi történet, csak az emberi fájdalom megjelenítése, teljesen öncélúan. A "Holtak Hajnala" remake, és a "28 héttel késõbb" sokkal igényesebb, és szórakoztatóbb filmek. Azokban a van vmi cselekmény, izgalom is, nemcsak agynélküli gore, szemfolyásig.
www..KALOZOK.com
Tény, hogy vannak más kemény, helyenként véres filmek, de ott naturalizmisról, mint mûvészi eszközrõl beszélünk (pl.: Jákob lajtorjája, Harcosok klubja). Szeritnem nem baj, ha néhány perverz állatot kicsit megsarcolnak, és nem engedik mozikba ezt a sz@rt.
neked károsodott a tudatod a megtekintésük után? meg akartad nézni õket, megnézted és jól vagy. nem? (vagy nem nézted meg és a levegõbe f*kázol?)
mondom mindezt úgy, hogy nekem sem jött be a taxidermia (istenem, hülye vagyok hozzá, puff neki), míg a fûrészeket jó filmeknek tartom.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
A vágatlan verzió se annyira vészes, vannak ennél sokkal keménnyebb filmek is. Aki meg nem látta tetralógiát, az lehetelõeg ne véleményezze egyik filmet se.
meg ahogy szokták újabban mondani: nem a filmek (játékok) ölnek embert, hanem az emberek. ha valaki idióta egysejtû, az egy ilyen film nélkül is képes mocsokságokra.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár ennél liberálisabb felfogású vok, de valahogy nem háborít fel a döntés. Menjen el dolgozni a célközönség vágóhídra, kórbonctanra, vagy Afrikába segélyszolgálatosnak, aztán ott örülhet majd magának.
Ezzel csak azt érik (érték) el, hogy még több ember tölts le innen-onnan a kalóz változatot, és evvel még több kárt okozva a film készítõinek!
És csodálkoznak rajta, hogy egyre kevesebb ember jár moziba?
Én speciel az A.I.-t néztem meg utoljára moziban, annak is megvan már vagy 6 éve...
a fûrészben csak annyi a pláne hogy durván ábrázólják a gyilkolást
ennyi
a story 1 rakás szar a 3-at sem néztem végig mert annyira unalmas volt de a 4-et tuti megnézem kiváncsi vagyok miért nem mehet a moziban a motel 2 sem ment de nem kár érte elég gagyi volt
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
😄😄😄
"úgy döntöttek, hogy az efféle brutalitás nem magyar szemnek való"
Mert aztán pont a magyar szem 2006 õszén nem szokhatott hozzá a brutalitáshoz. Élõben egy sima viperával elagyabugyálás kis vérrel, sokkal brutálisabbnak hat, mint bármiféle kaszabolás a filmvásznon
te mikor mész el megnézni?<#rolleyes>#rolleyes><#hehe>#hehe>
Szép kis komment, pedig sehol nem írtam, hogy megnéztem. 😊))
Már régebbi SAW topikokban kifejtettem, hogy:
- SAW1: szerettem, tetszett, ötletes volt, izgalmas
- SAW2: kiszámítható, tinihorror-szerû hatásvadász cucc, izzadós történettel, de 1nek elment
- SAW3: nálam kiütötte a biztosítékot a gagyi sztorijával és az öncélú kegyetlenségével, ocsmány volt és gyenge sztori
- SAW4: már a sávszélességet is sajnáltam tõle, ha fizetnének se nézném meg...
Én nem azt mondom, hogy egyetértek a bizotsággal, csak a véleményüket osztom, miszerint ennek a filmnek semmi de semmi értelme, mondanivaló? Haggyámá...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy felnõtt ember el tudja dönteni hogy be akar ülni egy filmre a moziba vagy sem,az elõzetes informáciok alapján.Ha meg esetleg nem tud róla semmit,akkor el tudja dönteni hogy az elsõ 5 perc után kijön-e vagy sem.
De hát nálunk még mindig vannak okosok az élet minden területén,aki majd megmondja jól mi való nekünk és mit szeressünk...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor ki is az aberrált köcsög, te ****?
az se nagyobb baromság, mint 1000 ft-ot kifizetni egy tatabánya-paks rangadóért<#mf2>#mf2>
\"Nothing happens unless first a dream…”
Egyébként meg a nézõre kellene bízni, hogy meg kívánja-e nézni, vagy sem. 18 év fölött már nem gyerekekrõl van szó, szabadon dönthetnek mit akarnak csinálni.
A film eleji boncolás sem gyomorforgató. Valahogy az emberbe már bele van rögzülve, hogy úgy sem igazi. Inkább elismerõen bólintok közben, hogy milyen jól sikerült a kivitelezés...
nem lennék túlzottan meglepve ha néhány agyilag beteg mozirajongó ezekbõl venne ötletet (bár tuti nem lenne egyszerû ilyen kütyüket összerakni)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX