Itthon nem merik bemutatni a Fűrész 4-et

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
szívembõl szóltál! 😊 <#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Omega
Annyira nem nagy szám a fûrész 3 szerintem se. A sztorija túlságosan is a gyilkolásra fókászál, ami hororfilm lévén jó huncutság persze, de kicsivel több változatosság is lehet bene. (már kivégzések azok váltazotasak)

NEXUS6
A Firéc elsõ része kircsi volt az bizti, de aztán szépen ereszkedett a szint. A harmadik rész nálam már a léc alatt volt, bármennyi vér fröcsögött is benne. A film mondanivalója is az volt, hogy valójában csak annyira extrém élethelyzetbe hozta a csákó az alanyokat, amilyen életet amúgy és élnek, max töményen megkapták azt, amivel nem akartak szembe nézni.

A harmadik résznél már csak értelmetlen xopatás, meg ilyesztgetés volt, ami a legtöbb tucat horrort is jellemzi. Majd ha ennél a résznél inkább a filmrõl szólnak a hírek, és nem arról, hogy miért nem mutatják be, akkor majd talán letöltöm.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

sztem aki nem nézi meg ezt a filmet az nem veszít vele semmit kb..
aki meg látta az se mondhatja hogy látta, mert arra épül a film hogy féljél de ne lássál szinte semmit mert álladoan sötetbe torténik minden és csak tippelgetni lehet hogy mikor mi történik 😄
Én ikább a hazai mónyikasókat és klónjait, híradókat, fikusz és faktív adásokat, valamint a parlamenti közvetítéseket tenném tiltólistára. Ha valamitõl, akkor ezektõl a mûsoroktól valóban degenerálódik a magyar társadalom, kúltúrális értékük meg semmi.
Blasta
"a Fûrész 4 erõszakossága olyannyira öncélú, hogy az nem tolerálható"

Ezt ugatom már egy jó ideje...

Senki nem veszt a világon semmit, ha nem látja ezt a fost, ha meg annyira érdekli majd kikölcsönzi, joccakát.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

És csodálkoznak, hogy csökken a mozibajárók száma...

hát a mikrós popkorn olcsóbbb is 😊

"éppen ezért nem marad más megoldás, mint hogy megvárják a nyárra tehetõ hazai DVD-megjelenést. "

😄 Ez ilyen kikacsintós mondat, nem?
Az elején van egy boncolás jelenet, gondolom amiatt nem akarják lejjebb sorolni a skálán (vagy nem fizettek eleget a bizottságnak). A film többi része összhangban van a korábbi részek tartalmával. Nagyjából.

Bandee1987
Nem baj, hogy nem merik bemutatni, már ugyis láttam 😊
Amúgy durva, de nem annyira, hogy egy 18 éven felüli felnõtt be ne menjen rá és meg ne nézhesse. Hozzanak akkor külön létre a palace hálózatokon belül is 1-2 olyan termet, ahol csak ilyet vetíthetnek, és ott vegyék szigorúan az életkorhatárt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

z99999
ezt nem hiszem el😞

Pszt.

Számomra már a képek alapján is mindegyik ultradurva, ezért nem is néztem meg egyet se, nem is érdekelnek. Viszont azt nem értem, hogy miért _büntetnek_ mozikat amiatt, hogy egy ilyen filmet levetítenek. Az emberek _pénzért_ mennek be, és nemhiszem hogy kulturális alkotások között méricskélni lehetne, miszerint egyik ilyen, másik olyan.

Szerintem azért annyira nem vészes a film, hogy ne lehetne leadni. Amugy jó. De láttam már ennél keményebbet is. Persze mindenkinek más a durva.

mikloss
Nem volt rossz. Hozta a korábbi részek szintjét SZERINTEM!<#wink>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

← ElőzőOldal 3 / 3