Itthon nem merik bemutatni a Fűrész 4-et
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívembõl szóltál! 😊 <#worship>#worship>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Annyira nem nagy szám a fûrész 3 szerintem se. A sztorija túlságosan is a gyilkolásra fókászál, ami hororfilm lévén jó huncutság persze, de kicsivel több változatosság is lehet bene. (már kivégzések azok váltazotasak)
A Firéc elsõ része kircsi volt az bizti, de aztán szépen ereszkedett a szint. A harmadik rész nálam már a léc alatt volt, bármennyi vér fröcsögött is benne. A film mondanivalója is az volt, hogy valójában csak annyira extrém élethelyzetbe hozta a csákó az alanyokat, amilyen életet amúgy és élnek, max töményen megkapták azt, amivel nem akartak szembe nézni.
A harmadik résznél már csak értelmetlen xopatás, meg ilyesztgetés volt, ami a legtöbb tucat horrort is jellemzi. Majd ha ennél a résznél inkább a filmrõl szólnak a hírek, és nem arról, hogy miért nem mutatják be, akkor majd talán letöltöm.😉
A harmadik résznél már csak értelmetlen xopatás, meg ilyesztgetés volt, ami a legtöbb tucat horrort is jellemzi. Majd ha ennél a résznél inkább a filmrõl szólnak a hírek, és nem arról, hogy miért nem mutatják be, akkor majd talán letöltöm.😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
sztem aki nem nézi meg ezt a filmet az nem veszít vele semmit kb..
aki meg látta az se mondhatja hogy látta, mert arra épül a film hogy féljél de ne lássál szinte semmit mert álladoan sötetbe torténik minden és csak tippelgetni lehet hogy mikor mi történik 😄
aki meg látta az se mondhatja hogy látta, mert arra épül a film hogy féljél de ne lássál szinte semmit mert álladoan sötetbe torténik minden és csak tippelgetni lehet hogy mikor mi történik 😄
Én ikább a hazai mónyikasókat és klónjait, híradókat, fikusz és faktív adásokat, valamint a parlamenti közvetítéseket tenném tiltólistára. Ha valamitõl, akkor ezektõl a mûsoroktól valóban degenerálódik a magyar társadalom, kúltúrális értékük meg semmi.
"a Fûrész 4 erõszakossága olyannyira öncélú, hogy az nem tolerálható"
Ezt ugatom már egy jó ideje...
Senki nem veszt a világon semmit, ha nem látja ezt a fost, ha meg annyira érdekli majd kikölcsönzi, joccakát.
Ezt ugatom már egy jó ideje...
Senki nem veszt a világon semmit, ha nem látja ezt a fost, ha meg annyira érdekli majd kikölcsönzi, joccakát.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És csodálkoznak, hogy csökken a mozibajárók száma...
hát a mikrós popkorn olcsóbbb is 😊
"éppen ezért nem marad más megoldás, mint hogy megvárják a nyárra tehetõ hazai DVD-megjelenést. "
😄 Ez ilyen kikacsintós mondat, nem?
😄 Ez ilyen kikacsintós mondat, nem?
Az elején van egy boncolás jelenet, gondolom amiatt nem akarják lejjebb sorolni a skálán (vagy nem fizettek eleget a bizottságnak). A film többi része összhangban van a korábbi részek tartalmával. Nagyjából.
Nem baj, hogy nem merik bemutatni, már ugyis láttam 😊
Amúgy durva, de nem annyira, hogy egy 18 éven felüli felnõtt be ne menjen rá és meg ne nézhesse. Hozzanak akkor külön létre a palace hálózatokon belül is 1-2 olyan termet, ahol csak ilyet vetíthetnek, és ott vegyék szigorúan az életkorhatárt.
Amúgy durva, de nem annyira, hogy egy 18 éven felüli felnõtt be ne menjen rá és meg ne nézhesse. Hozzanak akkor külön létre a palace hálózatokon belül is 1-2 olyan termet, ahol csak ilyet vetíthetnek, és ott vegyék szigorúan az életkorhatárt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Számomra már a képek alapján is mindegyik ultradurva, ezért nem is néztem meg egyet se, nem is érdekelnek. Viszont azt nem értem, hogy miért _büntetnek_ mozikat amiatt, hogy egy ilyen filmet levetítenek. Az emberek _pénzért_ mennek be, és nemhiszem hogy kulturális alkotások között méricskélni lehetne, miszerint egyik ilyen, másik olyan.
Szerintem azért annyira nem vészes a film, hogy ne lehetne leadni. Amugy jó. De láttam már ennél keményebbet is. Persze mindenkinek más a durva.
← ElőzőOldal 3 / 3