111
-
Ghoosty #71 Pont most hétvégén játszottam a Lotr 7 napos verziójával és pont azon az állásponton vagyok, mint Saccard. Nagyon jól sikerült, de én az orkokkal is akarok lenni, meg trollokkal és goblinokkal. Ami igazán tetszett benne, azok a deed néven futó dolog. Olyan, mint a quest, de csak akkor derül ki, hogy volt, ha végrehajtod (van olyan deed is amiről előre is tudsz). Pl.: x szintet léptél meghalás nélkül, v 1 napon belül végrehajtottál egy quest sorozatot.
Meg azért akarok MMO-t mert elegem lett a béna MI-k ből és emberi ellenfeleket akarok, akik nem kiszámíthatóak. Ha olyan lenne a Lotr mint a Guild Wars azaz nincs havidíj, akkor még lehet alternatíva, de így nem. -
tomcsa4 #70 Ismerem a Guild Wars 2-őt, de felejtsd el 2008-ban. Majd 2009-2010. DE amúgy amit ígértek, az szimpatikus! Az a bevétel igaz, bár mégsem, mert van, aki kapásból félévre-egyévre fizet elő (tehát az olcsóbb) és ebből lejön a szerver költség, GM-ek fizetése, fejlesztők fizetése. Ez a cirka 150-200 szerver tudod mennyi energiát fogyaszt el? Húúúú, nem akarok hülyeséget írni (majd valaki írhatna vmi pontosat) de kurva sokat! :)
LotR nyomába sem ér a WoWnak, bárhogy is hasonlítsuk! Még úgysem, hogy a nyitásokat elemezzük. LotR csak annyi, hogy szebb a graf, de az időtáv miatt ezt értelmes ember nem ordja fel a WoW-nak (álá GS, no comment). Ráadásul ha jól tudom, LotR felett az EA bábáskodik és EA=pöcsfej, nem hiszem, hogy hosszútávra tervezték a játékukat. Lelövik hamar. -
#69 Ejha. Hát nekem van egy-két apró problémám. 1. Miért ilyen jellegtelen képet kellett berakni a játékokról a cikkbe?(pl.: war-ról) 2. A Lord of the rings online mérdföldkövekkel változatosabb volt mint a wow(mindkettővel játszottam,hihetetlen hangulatos izgalmas questek és ami a legfontosabb(!!!) és a legjobban hiányzott a wowból az az élő környezet. A kis törpök élték életüket, tábortűz körül ücsörögtek, vacsorát csináltak stb.... A questekból meg messze nem az volt az összes hogy nyirj ki x-ilyet és y-ilyet és akkor megkapod ezt. Viszont ami miatt maradtam a wownál, na miaz?(dobpergés) Igen nem más mint a pvp illetve hogy két oldal van. Ugyanis a wow ettől télleg olyan mint egy ONLINE világ a LotrO viszont olyan mintha egy jó single player lenne amibe többen is tudjuk nyomni questeket. Ha a lotro-t ugy csinálták volna meg hogy lehessünk ugyanugy orkokkal,trolokkal,urukokkal stb. mint a jó oldal karaktereivel(tehát kicsit blizzlike lett volna) már sehol sem lenne a wow(ebben szinte biztos vagyok és aki játszott már a lotroval zerintem ezt az is alátámaszthatja). 3. Hahó emberek?! 2008 végén Guild wars2! Olvastatok már róla? Nemcsak, hogy ugyanolyan lesz nagyjából mint a wow világa(tehát nem csak azokkal találkozhatsz városokon kívül akivel groupban questelsz), hanem a szintezésből is sokkal több lesz illetve népeket tekintve is. Az első guild warsból kiindulva ez nagyon ütni fog.Érdemes utánaolvasni ajánlom(eskü jobban várom mint a war-t xD)!
U.I.: a war-tól sokat várok de az eddigi videók alapján egyszerűen képtelen vagyok bizakodni. -
sathinel #68 Azért szép mikor egy sokkal jobban gearezettet is le tudsz szedni. Abban nincs sok öröm hogy gyengéket kill 1-2 sec alatt.
Látszik mire ad ki az ember pénzt:
Fejlesztés hetente
folyamatos support, help levélben, online(GM)
Amint a játékosok egy része a végét járja az eddigi játéknak, jön a kieg, és kezdődik elölről a játék.
Fórumok, addonok, és rohadtsok infó a játékhoz.
Szeretnék már látni játékot ami megüti a wow szinvonalát, de amióta kijött nincs ellenfele. Még meg sem közelítik. -
Evil Merodak #67 Pontoítva = Pontosítva -
Evil Merodak #66 Pontoítva inkább utálom az erőfölényben lévő játékosokat, mert attól hogy kinyír még nem biztos hogy jobb mint én. -
Evil Merodak #65 PvP úgy ahogy van szívás. Utálom a nálamnál jobb játékosokat. -
Jubei #64 Ahogy megjelenik a kov kieg akkor megintcsak nepes tabor fog csatlakozni a wow-hoz.
-
#63 10 millió aktiv felhasználó? számoljunk csak...
10.000.000 user * 12 hónap * ~3.500 Ft havidíj = 420.000.000.000 Ft (2.3 milliárd dollár) BEVÉTEL ÉVENTE :(((
aaaaaaaaaa (és nem ma jelent mega játék...meg a kiegészitökröl ne is beszéljünk)
-
#62 Azért beszúrhatták volna a cikkbe még az Aion-t.Idén ez az egyetlen mmo amire kiváncsi leszek.Eddigo infok, videók alapjána Conan szerintem nem valami nagy.Meg esetleg a Csillagkapu MMO ami nagy lesz, csak nem tom idén-e.Mellesleg WoW-al játszottam én is, és megértem miért játszanak vele ennyien, csak nekem nincs pénzem rá,meg időm se. -
Andrews2007 #61 Azért a Lotro is megszorongatta a Wowot, minőségben mindenképp eladásokban pedig 3 milliós tábora lett. (én nyomtam mindkettőt 3-4 hónapig) -
tomcsa4 #60 Már nincs sok értelme. Az alapjátékban volt, akkor az volt jó játékos pve-ben, aki pvp-ben is teljesített. Mára (kiegben) teljesen felhigult az állomány! De azért jó móka, szerintem a WoWban pve is és pvp is jó (én mindkettőt játszottam másfél évig).
Másik: aki azt mondta, hogy az a baj, hogy nincs vége, nem érti mi az MMO lényege. Sajnos még mindig kevesen fogják fel, pedig már nálunk is régen elérhető az internet, szóval leeht vizsgálódni. Tudod ki fizetne havidíjjat egy olyan játékért, mainek van vége. Annak meg nincs értelem, hogy addig fizeted, amíg nem éred el a végét, mert ez a cégeknek nem érdeke. -
Jubei #59 es a pvp-nek mi az ertelme a pvp egyenlo a nullaval -
winnie #58 "Az meg, hogy egyiknek sincs vége, iszonyat nagy gáz."
pff... ez benne a lényeg. ha valami jó, miért legyen vége? -
#57 És annak mi értelme? -
#56 Nekem úgy rémlik, hogy ennek a hajós játéknak semmi köze a Johnny Depp-es cucchoz, és hogy a Disney is fejleszt valami sokkal gagyisztikusabb kalózos MMO-t... -
tomcsa4 #55 Ő arra értette, hogy em játszik annyit 21 évesen már. Illetve ha játszik, akkor nem azzal, ami a divat! Ha megtanulnál értelmezni is, jó lenne. -
#54 nos a piratesben a pvp nagyon jó gyakorlatilag az egész játék e körül forog s van is értelme. eléggé észnél kell lenni s nem baj ha van egy csöpp taktikai érzéked is mert a megyek oszt ütökvágokrúgokharapok itt nem nyerő megoldás :D -
Ghoosty #53 Hát gratulálok, miért is ciki, ha valaki játszik felnőtt korbna???
Szerintem is sokkal jobb elmenni a kocsmába, jól beba**ni, aztán hazamenni az asszonyt még jól megverni.
Vagy esteleg egy sőr mellett ülni a TV előtt és bámulni a sporteseményeket sorra.
-
Jubei #52 jah meg utolag hiaba jon ki mas mmorpg pl: warhammer meg a pirates hogy ha nem eri el azt a szinvonalat amit a wow elert. Ne azzal gyere hogy szep grafikaja van meg a karakterek is szepen kivannak dolgozva a wow meg egy rakas fos mert hogy nez mar ki. A jatek lenyege a tartalom, a kidolgozott tortenet + a feeling. -
Jubei #51 Mar sorry en wow-ban nem pvp-zem, inkabb questelek es raidra jarok. Nallam kizart a pvp. Ezert nem szeretem a L2-ot -
#50 "Én is így vagyok, 21 évesen, és nem érzem cikinek."
Pedig az. -
#49 Ígyvan. -
xizor #48 L2 nem arra van kitalálva, hogy questelsz vagy 1 raidbossal szenvedsz, hanem amint elértél x szintet megállás nélkül pvpzel. -
#47 jah sajna nálunk nem lehet kapni. -
#46 "Amúgy se játszanék havi díjért."
akkor mit akarsz a Star Trektől meg a Stargate-től? -
sermonizer #45 Kutakodtam kicsit Potbs után.
Elképzelhető, hogy nem lehet kapni nálunk Magyarországon dobozos változatát?
A cdgalaxisban is csak néztek rám....
A srác vicces volt...a WOW kiegészítőt szerette volna nekem eladni... -
#44 "a szornyek es a kornyezet valami elkepesztoen igenyetelen."
Mivaaan??? Trópusi mocsaras vidéktől sivatagon át havas magashegységekik minden van a környezetében, elég szépen megcsinálva. A mobokból is van sokféle és azok se csúnyán kidolgozottak, csak az ai-juk olyan mintha a 8. kerben járna az ember (odajön belédköt egy majom, visszaütsz jön még 8). Ugye a kezdőfalunál továbbjutottál? -
orkaman #43 én másfél éve játszok ugyanazzal: Deicide.
nem nagy szám, de sajátos hangulata van, és nincs agyon bonyolítva. Igaz többnyire chat-elni lépek be régi ismerősőkkel :)
Persze amikor látok valami újat, akkor neki megyek egy-két hétig napi 1-2 órában kipróbálom. Egy se jött be igazán. Talán a Shayia.
Ja és egy só sem esett a Guild Wars-ról, annak is van népes tábora, bár én hamar meguntam.
Amit várok: Star Trek, Stargate. Bár félő ezek nem lesznek egy éven belül. talán kettőbe se. Az pedig egyet eredményez: drága lesz.
U.I: WoW-ot sose próbáltam. egyszer letöltöttem hogy benézzek egy free szerverre, de mivel nem indult el elsőre, töröltem. Amúgy se játszanék havi díjért. -
#42 PotBs bezony jól néz ki és a pvp nagyon jó főleg a port battel ( 24vs24 pvp csata ). -
Camouflage #41 Lineage II ... a karakterek gyonyoruen vannak kidolgozva. Minden elismeresem, hasonlot csak az SRO-ban lattam. Ugyanakkor a szornyek es a kornyezet valami elkepesztoen igenyetelen. Bar lehet, hogy ez csak nekem szur szemet. GW-vel meg nem jatszottam. Ha vegre meglesz az uj vas inkabb a WoW-be invesztalok. (BTW screenshot alapjan PotBs iszonyat jol nez ki) -
Camouflage #40 A PerfectWorlddel csak egy baj van, iszonyat nagy a reakcioideje. Lenyomod a gombot, hogy elindulj, gondolkodik 2 masodpercet, aztan csinal barmit is. Mielott rakerdeznel, hogy milyen geppel jatszottam, hat nem egy fapadossal :)
Masik, hogy ingyenes. Valoszinuleg pontosan ugyanaz fog tortenni vele, mint a Silkroad Onlinenal, a jatekban levok 99,9%-a robot, a legitek meg nemhogy belepni nem tudnak, de mobhoz sem jutnak. -
Jubei #39 hat ocsem en kiprobaltam gw-t meg a lineage2-ot nem jott be csak azert mert nem olyan osszetett mint a wow, hiaba van valami ingyen ha nagy rakas fos az egesz. -
DagadtNinja #38 Nezzetek utana a Perfect World cimu MMO-nak. Nincsen havi elofizetesi dij, viszont vannak mikro tranzakciok. Kellemes meglepetest okozott, mind jatekmenetileg, mind pedig grafikailag.
www.perfectworld.com.my -
cateran #37 Mert a WoW pvp rendszere olyan nagy izgalmakat kinál......a bonyolultságáról meg aztán ne is beszéljünk:D mind a pve mind a pvp 9 éven felülieknek nem ajánlott kategória:D de amúgy igazad van..:P -
GVG #36 GW miért? nincs havidíj nem kell minél többet játszani hogy jobban kihasználd a befizetendő összeget. -
radical@work #35 Ha veszélyt jelentettek volna a wowra akkor észrevettük volna már... -
Loverman #34 Még mindig nehezére esik felfogni egyeseknek hogy ez a cikk az ÚJONNAN MEGJELENŐ MMO-król szól. Istenem.............. -
Loverman #33 Hm, nagy lehet itt az érettség ha "kiverheted rá" meg ilyen kifejezésekkel operál az ember. Ehhez csak gratulálni tudok. A lényeg az hogy úgy tényleg nem kellene hozzászólni valamihez ha nem értünk hozzá. Ha ilyen a latency-d akkor szar a neted, így jártál. Nekem wowban volt már 10 is. Ha letöltök éppen, akkor felmehet ezerre, de attól még nem érzékelek lag-ot. Remélem szép napod lesz holnap az óvodában;) -
xizor #32 Ez az egész cikk egy reklám.Lineage2, Guildwars stb. lényegesen "nagyobb" veszélyt jelentenek mint ez a három mmorpg együtt.