10 milliós lett a World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik: aki azt mondta, hogy az a baj, hogy nincs vége, nem érti mi az MMO lényege. Sajnos még mindig kevesen fogják fel, pedig már nálunk is régen elérhetõ az internet, szóval leeht vizsgálódni. Tudod ki fizetne havidíjjat egy olyan játékért, mainek van vége. Annak meg nincs értelem, hogy addig fizeted, amíg nem éred el a végét, mert ez a cégeknek nem érdeke.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
pff... ez benne a lényeg. ha valami jó, miért legyen vége?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szerintem is sokkal jobb elmenni a kocsmába, jól beba**ni, aztán hazamenni az asszonyt még jól megverni.
Vagy esteleg egy sõr mellett ülni a TV elõtt és bámulni a sporteseményeket sorra.
Pedig az.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
akkor mit akarsz a Star Trektõl meg a Stargate-tõl?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elképzelhetõ, hogy nem lehet kapni nálunk Magyarországon dobozos változatát?
A cdgalaxisban is csak néztek rám....
A srác vicces volt...a WOW kiegészítõt szerette volna nekem eladni...
bicajosblogom.blog.hu
Mivaaan??? Trópusi mocsaras vidéktõl sivatagon át havas magashegységekik minden van a környezetében, elég szépen megcsinálva. A mobokból is van sokféle és azok se csúnyán kidolgozottak, csak az ai-juk olyan mintha a 8. kerben járna az ember (odajön belédköt egy majom, visszaütsz jön még 8). Ugye a kezdõfalunál továbbjutottál?
nem nagy szám, de sajátos hangulata van, és nincs agyon bonyolítva. Igaz többnyire chat-elni lépek be régi ismerõsõkkel 😊
Persze amikor látok valami újat, akkor neki megyek egy-két hétig napi 1-2 órában kipróbálom. Egy se jött be igazán. Talán a Shayia.
Ja és egy só sem esett a Guild Wars-ról, annak is van népes tábora, bár én hamar meguntam.
Amit várok: Star Trek, Stargate. Bár félõ ezek nem lesznek egy éven belül. talán kettõbe se. Az pedig egyet eredményez: drága lesz.
U.I: WoW-ot sose próbáltam. egyszer letöltöttem hogy benézzek egy free szerverre, de mivel nem indult el elsõre, töröltem. Amúgy se játszanék havi díjért.
Masik, hogy ingyenes. Valoszinuleg pontosan ugyanaz fog tortenni vele, mint a Silkroad Onlinenal, a jatekban levok 99,9%-a robot, a legitek meg nemhogy belepni nem tudnak, de mobhoz sem jutnak.
www.perfectworld.com.my
A türelem rozsdát terem.
Elfecsérelt idõ? Akkor minden szórakozás az, pl Film nézés, zene hallgatás stb.
Ez is arra való, hogy szórakoztassa az embert. Ha valaki úgy gondolja, hogy azzal alkotott valamit, hogy lett x szintü karaktere, akkor azzal bajok vannak.
Én örülök, ha sok jó játék jön ki, de ha nincs bennük fatázia, úgysem fogok velük játszani.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ehelyett lehetne inkább valami Fable-szerû öregedõs, a végén meg meghalós. Azt még én is kipróbálnám, persze ilyen nem lesz, mert az nem biznisz.
Rossz irányba mennek a dolgok. Nem baj az, hogy van MMO, a baj inkább az, hogy ennyi, és mind ugyanarra megy ki.
Hol a fantázia?
Az elfecsérelt idõrõl ne is beszéljünk.
Nálam a a latency nem megy 100 ms alá általában 100-150 ms.
aoc erdekes lenne, viszont nagyon bugos. a megjeleneset is mar szamtalanszor eltoltak.
war elegge a wow-ra hajaz. ha jobb lesz nala, akkor rengeteg jatekost szerezhet, viszont kicsit meresz dolog a tronon levo tukorkepevel a szinre lepni.
pirates viszonylag egyedi, csak 1-2 hasonlo stilusu mmo van. hajoacsnak lenni erdekes lehet, foleg ha a hajokat sok apro elembol epithetok fel, es igy egyedieket lehet tervezni. sok jatekos viszont nem ilyen iranyban gondolkodik, inkabb mangas vagy fantasy-s mmo-ban.
Úgyhogy szerintem még mindig fennáll hogy ha valaki nem ismer valamit akkór ne írjon róla hülyeséget hasraütésszerûen..
Blackmail the Universe
Ezért kijön Warhammer, gondolom majd a játékosok alapján is adnak tartalmat, nem csak azt és úgy, amit és ahogy ki kell majd hagyni, hogy valami megjelenjen már belõle! Dinamikusan fog fejlõdni, mint a WoW, csak így lehetséges. Mire van igény, meg persze amit bele szerettek volna tenni, de kimaradt. Ha mondani kéne valamit, hogy melyik a népszerûbb: Warcraft vagy Warhammer világa, akkor én azt mondom Warhammer (holott a Warcraftot sokkal joban szeretem én). Kimaradt ötletek és a játékosok alapján fejleszteni!
Azt azért vedd figyelembe, hogy a wow is évek alatt jutott el erre a szintre. Nem követem már, de hanyadik kisebb-nagyobb patchnél jártok? Meg ugye ott a kiegészítõ is.
Ha jól emlékszem talán 2005-ben vagy 2006ban startolt el a wow. Tehát van cirka 2-2,5 év elõnye....Ha majd a warhammer is benne jár ebben a korban visszatérünk erre a kérdésre:-DD
bicajosblogom.blog.hu
Másik, ebbõl a mondatból, hogy "Conna lehet az MMO-k Haloja, a felnõttek számára" mondatban (nem szószerint idéztem) nem azt vettem le, hogy a Halo felnõtteknek szólna! Túlkomplikálod Loverman. Én úgy értettem ezt, hogy sikeres leeht, mely a felnõtteknek szól, de az MMO-k közül az egyik legjobb (mert sokak szerint az FPS bajnok a Halo, mellyel én sohasem értettem egyet, mivel elég gagyi számmora, de ez én vagyok)!
Én wowoztam évekig, nem is fogom szapulni. De az azért erõs amit a warhammerrõl irtál. Olvastál már róla? Jártál már a bétájában? hmm...
Nem egy postodat olvastam már, ahol teljes joggal hordtál le olyan postolokat akik halották, hogy a wow milyen szar meg 2hét próba után alkottak róla véleményt...
Most te mégis ezt teszed a warhammerrel kapcs.
A megjelenési hatéridejét ujra eltolták júniusra egyrészrõl.
Másrészrõl ha picit belemélyedsz a fellelhetõ információba akkor olyan tervhalmazzal/igérethalmazzal találkozhatsz, amibõl ha csak a felét megvalósítják a wow kiegészítõstül, mindenestül "felkötheti" a gatyát...
Erõs marketingel a warhammer komoly trónkövetelõ lesz....
bicajosblogom.blog.hu
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"