10 milliós lett a World of Warcraft

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Warhammer Online úgy hallottam pvp irányultságú, abba meg hamar bele lehet unni. Ja, meg a bonyolultságára is azt mondják, hogy zsíroskenyér szintû, tehát WoWnál is egyszerûbb. Szerintem ez túllövés a célon tipikus esete.
Age of Conan jól hangzik, majd meglátjuk milyen lesz az a harcrendeszer 100ms+ latencynél, mert ugye külföldön hostolt szerverektõl sokkal jobbra ne számítsunk.
Pirates meg bár szívemhez közel álló dolog, azért nagyon kíváncsivá tesz, hogy ki lenne benne mondjuk hajóács, vagy kocsmáros, ha kalóz is lehet.
Lineage 2-nél nem is adnak meg aktív felhasználó számot, csak felhasználó számot. A WoWnak igen jó a havi "lemorzsolódási" aránya, kb 5%. Van olyan MMO, amelynek 50%. Szóval ez alapján az a 14 millió, ami pl ez alapján http://kotaku.com/gaming/list-it/top-10-mmos-269160.php csak 1 millió volt kb 1 éve, nem biztos hogy játszott vele 1 hónapon belül. Szóval jó lesz az 1.4 milliónak is, és akkor nem fog senki se belekötni (bár valószínûleg még ezzel is masszívan sokat mondtam Lineage 2-re).
Mirõl beszélsz.

Én is így vagyok, 21 évesen, és nem érzem cikinek. Az a ciki, ha valaki nem azt teszi, amihez kedve lenne, mert az nem menõ, de amit éppen csinál, az menõ, és azt azért teszi. Na, ez a ciki.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Ezt a cikket nem is értem... az NCsoft-os Lineage2 14 millió felhsználóval bõven megverte már a wow-ot , szóval értelmetlen arról cikkezni , hogy mi fogja megingatni a wow trónját , ha már régen le lett taszítva róla ...
Torzonborz
AoC május 20.-án jelenik meg . egyébként meg mi ez a hülye szöveg : "ezzel továbbgondolva a WoW által indított trendet az egyedi mozgások és támadások szintjén." ??? mintha wow elött nem lett volna mmo. vicc.
A PotBs meg tegnap indult hivatalosan de preorderesek már 7.-e óta játszhattak (én is 😛 ) s a pvp elég komoly benne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azért az EVE-Online is tartja magát rendessen a palettán... igaz nem 10 millió felhasználóval. A cikkíró helyében azért megemlítés szinten is beleraktam volna a cikkbe a Star Trek világra alapuló MMO-t és a Stargate Worlds-öt is. Elméletileg mindkettõ még az idén elkészül, bár ez felérne egy kisebb csodával.

"Viszont megvan az esélye, hogy az MMO-k "Halo"-ja legyen és komoly részesedést érjen el egy olyan termékkel, amit egyértelmûen a felnõtt közönségnek szántak." Azért ez érdekes kijelentés, miután a HALO pont nem felnõtt közösségnek szánt. Ezért van benne ûrlény és kék-zöld vér.

Az egyetlen MMO, amire az eddigiek alapján kíváncsi leszek, az a Vampire/World of Darkness. Már HA elkészül valaha, jóllehet elvileg fejlesztik, és csupán évek kérdése, hogy megjelenjen. 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

maggi
a warhammer online sulyosan pocsek.....(beta elmenyek)
ScarY MAN
10millio? ... akkor a havi -1 emberke nem is olyan rossz átlag.

de komolyra forditva a szót. én is játszottam mmokkal... jo poennak indult mindegyik...csak meguntam... most ott tartok hogy neha neha jatszok csak egy nagyon picit...es nem mmokkal... es igy 18 evesen ...ciki vagy nem ciki... inkabb csinalok mast mint hogy egy mmo elott szinteket lepjek.

...

← ElőzőOldal 3 / 3