A fiatalok átalakítják a kereskedelmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
És ez még rosszabb is lesz. Ismered a "parazita szingli" kifejezést? Japánban kb most ért el oda a nálunk még "fejlõdõ" réteg, hogy a szülei nyugdíjba mennek/meghaltak, és nem tudják eltartani. Érdekes tanulmányok vannak róla, ez hova vezet (gyakorlatilag harmincon éves, képzelten => munkaképtelen tömeg).
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Úgy írom e sorokat, h én is e fiatalok közé tartozom. Tényleg van egy réteg, amely úgy gondolkodik mint ahogy a cikkben írva vagyon(de szép 😛) de sajnos nagyon kis százaléka az egésznek.
Ezeket saját tapasztalatok alapján írom. De lehet, h csak rossz helyen élek, és valójában globálisan kivetítve jobbak az arányok, mint az én lokális környezetemben, cáfoljatok meg ha így van, én leszek a legboldogabb 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
te jó ég melyik bolygón élsz ??? az én környezetemben 35-45 év közötti fiatal !!! arcok 80%-a minimum 8-10 éve netezik, valszin akkor max. te még csak írni olvasni tanultál
csak én érzem úgy, hogy ez nagyon marketing duma? tényleg létezik ilyen réteg, de sokkal kisebb mint az átlag, akikrõl elvileg ezt a cikket írják. A mai fiatalok akik ebbe az "az 1977 és az 1996 között született felhasználók" rétegbe tartoznak, nem így viselkednek. Veszik az olcsó, gagyi tömegtermékeket, mennek az után ami trendy amit a média nyomat. Sokkal többet számít h mennyire trendy, hogy néz ki, mint az hogy utána olvasnának és az tudás/ár/érték arányában döntenének. A fiatalok egyre inkább csesznek a tanulásra, a tanárok tisztelete nulla, utálnak olvasni stb.. Sajnos ez amit mondanak, csak egy nagyon kis százalékára vonatkozik, és egyre inkább csökken, a tapasztalataim alapján.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nomeg annyi alkotás van, hogy ezer év is kevés lenne megnézni, nemhogy átgondolni.
Szóval szerintem nyugodtan el lehetne kezdeni a népet szellemileg is fejleszteni, valamint megcélozni a naprendszerben lévõ energiatartalékokat robotûrhajókkal.
A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.
Másfelõl, az ismerõsi körömben is egyre több az olyan idõsebb ember, aki 35-45 évesen tanulja meg használni az internetet és ledöbbenti õket a világháló.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az eltérõ nyelv hátráltat, de erre szerintem lesz megoldás, azonkívül, hogy meg kéne tanulnunk 25 nyelven...