• wander01
    ehhez meg kell érni, tapasztalatot kell gyüjteni, és kicsit meg kell komolyodni hozzá. amugy egyetértek a cikkel, már jó ideje látom ugyanezt a fényt az alagut végén, és biztos vagyok benne hogy a palinak igaza van. de amit itt sokan mondotok, mennyire számít a trendy-ség (ipszilonnal természetesen mert ugy trendy), gagyi kommersz cuccokat vásárolnak stb, hülyeség. nem ez a lényeg. a cikkben említett generáció most válik keresőképessé (én 82-es vagyok, és igen, nemrég fejeztem be a sulit, most már melozok), és az utánam következők még hol vannak? sehol. otthon ülnek anyucinál, kérik a zsebpénzt, és mennek szorakozni, meg iskolába járnak. ezzel nincs és nem is kell mit kezdeni, igy müködik. de az teljesen biztos, hogy mire a 90 körül születettek is elérik ezt a kort (25 év körül), benő a fejük lágya (igy irják?), itt hatalmas változások lesznek. kipusztulnak az öreg konzervativak, és jön a köv keresőképes generáció, akiknél teljesen más az értékrend. szerintem mind felfogásban, mind életstílusban kicsit jobb lesz nekünk onnantól fogva. és a fejlődés sem állhat meg... :) (most itt nem másznék bele a jelenlegi trendy stilusok, és életfelfogások bűzlő mocsarába, reménykedjünk hogy addig kinövik ezeket a manapság divatos emo, metroszexuális, gót, meg hasonló szarságokat ami a mai tiniknél kötelező jellegű balfaszkodás, és nem mellesleg nevetség tárgya (értem itt az ilyen "én egyedi, stílusos vagyok, mert ugyanugy öltözködök mint a többi xyz ezer másik idióta, és még hülyén is nézek ki))