575
-
Adriano92 #374 Hello!Én azt szeretném kérni hogy ha van valaki itt aki autó készítéssel foglalkozik az elkészítene egy 1995 hyundai H100-ast?:O Mert én próbálkoztam vele de valahogy nem ment...:( -
Eddmegleves #373 Az öltöny megvan már, meg fasza kocsikkal is járkálok. Lehet az a zoka hogy még a második lepukkant lakásban van Niko? Aranyat a nyakba hol lehet...? -
gakel #372 BMW, pár kiló arany a nyakba, aztán nem lesz ilyen gond :D -
#371 vegyél fel öltönyt :D vagy killeld le -
Eddmegleves #370 Szevasztok... engem az érdekelne hogy a játékban a playboyos résznél tartok és egyszerüen a jo csajokkal nem lehet randizni... visszadobják hogy nem akarnak szegény Nikoval... valami ötlet h miért??? -
#369 1.0.3.0 -ás patchel lehet multizni ha NEM eredeti a game ??? -
andrisch95 #368 Sziasztok!
Nekem mentésnél kéri a serial kódot és nincsen meg. Valaki tud egy olyan cracket amivel el lehet ezt kerülni? -
#367 Sziasztok! frissen feltelepitett jatekra rakhatom egybol az 1.0.4.0-as patchet vagy kellenek a korabbi javitasok is eloszor??
koszi -
koborati #366 nagyi nem muszáj reg nekem csak ugy simán is jó és müködik de ha valaki segitene nekem van egy ASI loader-em meg ScriptHook de még sem müködik egy mod se mert van egy car spawner mod és nem müködik de a bodyguard mod sem mert nem akarja beolvasni az ASI de az Asi-nak a logja azt irja hogy mégis ha tud valaki segiteni a 1.0.4.0 patch-nélkül megköszönném
[email protected] ok segitséééééééég!!!!!!!!!!!!!
-
nagyi81 #365 sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a rendőrös küldetéseket, hogy tudom elérni? Azt írja, hogy nincs kapcsolat a szerverrel! A játéknak teljesen az elején vagyok és ezért nem lehet, vagy csak online regisztrációval lehet? Köszi! -
koborati #364 nekem a gta 4-hez kéne egy működő serial a multihoz mert ami amugy volt hozzá azzal nem megy pls help
[email protected] -
koborati #363 amúgy zenét könnyű berakni csak be kell tenni az UserMusic-ba és a játékban opciók/audio és complete scan azután az independence FM-en lehet hallgatni én pl a dj unokatesóm zenéjét raktam be ja és ha valaki kiváncsi lenne rá akkor http://www.myspace.com/jabocca -
koborati #362 Hello én még új vagyok itt de a GTA 4 indításakor nekem is volt egy RMN40-es hiba üzim én ugy oldottam meg hogy felraktam az sp3-at de akinek még lenne hiba üzenete itt töltheti le a hibák jelentését pl RMN40=sp3 az oldal pedig:http://www.pcdome.hu/hirek/16117/gta_iv_elkepeszto_hibak_megoldasok ezaz itt lehet olvasni ill.van bővebb de az angol és le kell tölteni -
Kgero1 #361 szia krisz!
Nekem volt x360-am és nem voltam lenyűgözve tőle szal el is adtam inkább és beruháztam egy PC-re hát mit mondjak nem bántam meg.ég és föld a játék pc-n.sokkal szebbek a textúrák na meg az se egy utolsó szempont hogy lehet moddolgatni elég szép autók készülnek hozzá mostanság.
ja realizmIV+texture pack v2 is fent van természetesen.
Ps3-on még nem láttam milyen úgyhogy csak x360hoz tok viszonyítani. -
Lumpy85 #360 hello
nekem is a zene berakás okoz/okozott gondott anno. Egyszerűen csak a beszéd volt hallható a zene nem, Most meg win 7 van és amugy most sem működik a zene. Valaki win 7 alatt tett be zenéket a játék alá? Ha igen hogyan? -
Marci19 #359 Hogy kell zenét betenni?
Én már betettem a user mucisba de nem jó:S -
Vizsii #358 vki tudna gta 4-hez serial és unlock kódot mondani?lécci!
[email protected]
köszi -
krisz1299 #357 Szerintetek melyiken jobb?
Playstation 3 / Xbox 360 / PC
Ne csak azért irjatok pl pc-t mert azon nyomjátok , melyiken jobb?
Nekem ps-en van meg és nagyon jó :D
-
dupla0 #356 innen töltöttem le
Először a full-t aztán a frissítést. -
zentiva #355 honnan töltötted le? tudnál nekem is segíteni? -
dupla0 #354 sziasztok. nekem 1-2 hónapja van meg a gta 4 és jól működött, de egyszer lefagyott és újra kellett indítanom a gépet. és azóta a rockstar games social club(RGSC)nem akar elindulni bármit csinálok vele. Valakinek van ötlete az rgsc-t már letöltöttem újra de így sem megy. -
Brother2004 #353 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy EREDETI! GTA4 szórakozik velem.
1-2 óra játék után egyszerűen vagy lefagy vagy kilép (fatal error)
A gépem nem hiszem, hogy kevés lenne, próbáltam a drivereket csereberélni vagy egy másik gépen ami még erősebb, próbáltam vista, illetve XP alatt is, de az eredmény ugyan az.
Már csak a videokártya az amit nem cseréltem, de nem hiszem, hogy annak van valami baja mert minden más full grafikában megy, sőt ez is szinte teljesen akadásmentesen.
Gép: Intel Q6600, 4 GBRAM, Gigabyte 9800GT 1024MB,
A másik gép az ugyan ez csak abban Q9300-as proci van.
Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi!
(Ja próbáltam pach-el és anélkül is az mind1 volt neki) -
zentiva #352 sziasztok.én letöltöttem a gta(IV)et, de amikor elindítanám kér egy rgsc.exe file-t.Nem tudnátok segíteni hogy hogyan bírnám megszerezni?
Error: rgsc.exe file not found! pls Help -
KiszelTunci #351 Én sima procival játszok és a grafikai korlát feloldóval is szaggatás nélkül megy. 3 gigás a procim, de olyan 2.5-tel már biztos elmegy. -
#350 Single procival ki játszik Gta-val???????????????
Van olyan érdekelne -
zentiva #349 sziasztok.én letöltöttem a gta(IV)et, de amikor elindítanám kér egy rgsc.exe file-t.Nem tudnátok segíteni hogy hogyan bírnám ezt megszerezni valahogy megszerezni? :S ezt a hibaüzenetet írja: rgsc.exe not found! pls Help -
hod21 #348 Sziasztok!
Megvettem a GTA4-et, de nem megy a multi!Először is, csináltam egy online fiókot, de oda nem enged belépni, most offline-val játszom, de szeretnék multizni hamár megvettem!Remélem valaki tud segíteni! Előre is kössz!! -
dirtlaci #347 hello skacok én felraktam a gta 4 öszes patchát és mikor multizni akartam volna akkor az irta ki fatal eror az 1.4 es patch után mit csináljak h tudjak multizni(nem eredeti)???
pls help fontos -
kunszabi10 #346 -
kunszabi10 #345 Kérlek segítsetek kéne a (nem eredeti)jáékhoz széria kód, ha valaki tud segíteni azt megköszönném.(Ide küld jétek [email protected]) -
pityubá #344 Ezen a fórumon sok segítőkész felhasználó van, tehát minden "újoncnak" ajánlom, nyugodtan merjenek tanácsot kérni, biztosan segíteni fognak!!!!Köszi -
pityubá #343 Benjoe001!Köszi szépen, látom akadnak még azért segítőkész emberek!Üdv!(szerdától-szombatig nem vagyok gépközelben általában) -
benjoe001 #342 Pityubá. A héten nem vagyok otthon nem tudok linket adni, de majd a napokban próbálok írni, adok linket patch-hez meg egy jó crack-et, és 100% hogy menni fog a game. Csak annyit kérek hogy addig semmilyen patch-et meg cracket ne rakj a játékba nehogy zavarja majd amit én adok. -
Tuy #341 Hello
Help meee...
Amikor bealarok loginolni hogy tudjak multizni (eredeti a game igaz hogy STEAM os) akkor közli velem hogy nem tudok, mert magyarországom nincsen ilyen szolgáltatás....
KÉP:
Nem tudom magam áttenni máshova, mert nem tudom szerkeszteni, vagy éppen rossz helyen szerkesztem...
Mit tudok vele kezdeni?
Nem ezért adatm ki érte 28K-t hogy ne tudjak játszani :D (Pakban volt azért volt ennyi) -
dirtlaci #340 hello skacok én felraktam a gta 4 öszes patchát és mikor multizni akartam volna akkor az irta ki fatal eroro az 1.4 es patch után mit csináljak h tudjak multizni(törtes)??? -
pityubá #339 Nem állítottam a vezérlésen semmit,minden az eredeti billentyűkön van.Nem tudtok esetleg egy linket adni,ahonnan letudok tölteni egy patch-et?Azt még esetleg megpróbálom,talán segít!Köszi -
benjoe001 #338 Barna941. CRACK HIBA!!!!! -
benjoe001 #337 0Diaz0. Nem jó a crack, nekem is egy darabig az volt a problémám hogy nem tudtam menteni, a social clubba bejelentkezett, de a games for windows live ba meg nem. Netről sikerült egy kis infót szedni, és arra jutottam h a crack nem jó, újra meg crack-eltem és felraktam egy patch-et. Ha érdekel írj! -
benjoe001 #336 Pityubá. Lehet az a baj hogy a nyilakra átállítottad a jármű vezetését. Próbáld meg azt hogy a kanyarodást visszaállítod az "A" és "D" betükre, ha így se jó akkor játékhiba... (szerintem) -
benjoe001 #335 Gados Alex. Mit ír ki abba az ablakba??? Lehetséges hogy a Crack nem jó, vagy a crack jó de fel kell rakni a patch-et. Én felraktam egy patch-et, crack-eltem és nekem jó.