575
  • honved4
    najó 1.0.4.0 telepítés.. után azt írja Fatal Error , ehhez nincs már több türelmem én ezt a játékot a kukába landoltatom.Van ennél fontosabb dolgom a világon. na császtok!
  • honved4
    TeknoGods beta 12 ezt a progit nem találom :S pls help
  • honved4
    1.0.4.0 patch: http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html

hamachi 2.0
    http://dl1.usite.hu/lr/system/Hamachi-2.0.1.66.msi

• sox
    Ja TeknoGods beta 14 is van már. Érdemesebb ezzel próbálkozni.
  • sox
    Srácok ha már nem eredeti akkor amíg nem csináltok offline profilt addig nem is fog menteni. Az imbolygás meg majd akkor múlok el ha a feltett patch-hez kerestek megfelelő cracket.
    Amúgy hamachi lanra én is mennék ha van pár ember.
  • honved4
    Ami kell hozzá:
    1. GTA IV :P

2. 1.0.4.0 patch

3. hamachi 2.0

4. TeknoGods beta 12

részletesebben itt: http://gta4-hamachi.freeblog.hu/
  • honved4
    Srácok a legjobb megoldás a
    Hamachi, töltsétek le, és tudnánk játszani multiplyerben is ,zsír ingyen. De vannak külföldi hamachi gta4 serverek amik állandóan nyitva vannak és lehet menni. az én msn címem: [email protected] dumáluk meg
  • Atilorn
    Hello ches. Talán ez a videó segít. http://www.youtube.com/watch?v=C4Tk2wb26XM Serialokat is ír.
  • ches
    hátt igen, enyit a segítség nyújtásról! LÉGYSZIVES VALAKI az előzőleg leírtak alapján próbáljon már meg, és nem csak nekem van ilyen problémám........ !!!
  • tenonius
    Sziasztok!
    Van itt valaki aki játszik interneten eredeti játékkal? Segítségét szeretném abba kérni, hogy működésre bírjuk neten, mert hibaüzenettel nem enged fel!
  • honved4
    altronix : válasz az ne mprobléma az elején berug a csávó és köröz a kamera. stb ...ez a haveromnak is probléma volt egy idő után abbahagyta. ja asszem elment fürödni és kigyógyult belőle. XD
  • honved4
    serial problémám van nekem is.
  • honved4
    nem vagy egyedül , nekem is ugyan ez a gond ,nen tok menteni, nem tok mutiplayerezni sem. nekem is kéne segítség...
  • ches
    hali remélem valaki hajlandó lessz segíteni mert eddig akárhova írtam sz*tak rám , nah mind1! Elindítom a GTA4et megcsinálom(megcsinálnám) az 1. küldetést de nem enged menteni! Regeltem mindenhova és serialt kér, de ezt sehol nem találom vagyis olyat nem ami működne is! láttam már másokank is volt ilyen problémája de nem vol rá válasz így újra felteszem a kérdést. Ilyenkor mi a teendő? mert nekem 2.-ra van fent a játék(ujra telepítés miatt) és és mikor 1x raktam fel semmi gond nem vt vele, bár nem emléxek micsináltam xD, de nem szenvedtem vele napokig....szal valaki HELP!!!!!!
  • Altronix
    Üdv!

Nekem meg olyan gondom lenne hogy egy idő után a képernyő elkezd össze vissza forogni, néha leáll de mindig újra kezdi. Meg amikor vezetni akarkok akkor a kocsi elkezd füstölni és magától elindul a fék nem müködik, és alig lehet kormányozni.
  • honved4
    most ezt írja ki újonnan segítsetek
  • honved4
    gta4 probléma
  • honved4
    Helló all nekem ezt irja ki de a linkre kattintva nem jeleníti meg a letöltő oldalt és kidob a google keresőbe. nem tok így játszani pls help me!!!!
  • honved4
    [IMG][/IMG]
  • erieskrisz
    #394 UJ CRACK SZEMEZGES TE IS GAMECOPY WORLDON
  • erieskrisz
    Ember patc hegyek meg crack hegyek vannak már keres másik cracket http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml ITT SZEMEZGES
  • erieskrisz
    Nem fog elindulni
  • wareszr
    Szeva! Sikerült megoldanod az imbolygást? Ha igen, mondd el hogy???!!!
  • wareszr
    Sziasztok! Már csak rövid idő van hátra a nyomorult kis életemből, ha nem segít valaki a kibeba..ott gta4-ben. Van egy 4 dvd-s játékom. Telepítettem, játszottam, majd' behánytam, mert kis időn belül imbolyogni kezdett a kép. Meg regisztrálni, meg menteni sem tudok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mit tegyek, még akarok élni egy kicsit .
  • Donchicco
    Köszönöm a sok-sok segítséget!!!
    Úgy látom ide csak kérdések jönnek , de válaszok nem...
  • ma22kk
    Légyszives szavazatok!Csak 1 másodperc az egész de nekem sokat segít!!!

http://angelsmu.net/Angelsmu-Vote-ma2kk.html
  • johnbmx07
    hello mindenki!
    nekem ati readon 9550/ x1050 series videokátya (256mb)
    1gb ram
    1.8as proci 3200+
    DirectX 10
    vki megtudná mondani hogy elindul-e a játék?vagy vmit vegyek inkább a géphez ezek helyett?a választ előre is köszönöm:D
  • J4NgOo
    Sziasztok!

Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor előfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s előre köszönem a segítséget.
    J4NgOo
  • BIHU117
    hello elkezdem a telepitést megnyomom a tovább gombott és nem történik semmi ez mitől van
  • brendon566
    Hali letöltöttem a játékot, denem tudom elindítani egyik crack-el sem. Nem tudom mit tegyek valaki tudna segíteni? látom igy is mindenki panaszkodik, de azért jó lenne ha valaki megszánna THX
  • rakonczaim
    sziasztok a gta 4 el van 1 kis gondom nem tudok továbbb jutni mert a brucie 1 ik küldetésénél mindi lefagy a játék mit tegye segítsetek pls OO
    (kösz előre )
  • nashike
    sziasztok valaki segitene elkezdek játszani és egy idő után elkezd mozogni a kép jobbról-balra meg a kocsi elkezd füstölögni és nem lehet normálisan irányitani
    üdv:nash
    létszi segitsetek
  • Josse
    Sziasztok. Lenne egy "kis" gondom A GTA4 online részével. Haverral online akarunk játszani de hiába invitáljuk egymást nem tudunk belépni viszont ha mást invitálunk akkor sima minden. Olvasgattam már, hogy autosave-t ki kell kapcsolni (már azzal is próbálkoztunk de semmi). Légyszi valaki adjon ötletet. Köszi.
  • Donchicco
    Üdv!
    Az volna a gondom,hogy nem tudok a számítógéphez ülni az internet kávézóban...
    Megnyomom a "leül" gombot és semmi sem történik...
    Mi a gond???
    Jah és bocsi ,hogy nem olvastam vissza 10000hsz-t...:-)
    Ha már volt ilyen jellegű gond akkor elég a hsz száma ... THX!
  • JethroHUN
    hát a gta4 pontosan egy olyan játék amit nem szabad fejvesztve a boltba rohanva megvenni. Hiába hiszed h izomos géped van, 4850 ide vagy oda. Nem garancia h futni fog.
  • koko999
    Helló! Egy kis segítséget kérnék, elakadtam a játékban. az 1 fejezet 9 küldetésében egy kocsit kell ellopni 2 fickótól, metróval kell oda menni. El is viszem az autót a sárga pontra, de onnan nem tudok tovább haladni a játékban. Úgy tudom fel kell hívni Vladot, de csak a rögzítője jelentkezik. Ha kiszállok a kocsiból már vissza nem tudok ülni. Ha valaki tud segítsen. Előre is köszi.
  • protho
    csá valaki nem tudna küldeni unlock kódot a gta 4 hez?
  • Herold
    Boltban próbáltad már?
  • Grandee
    Szevasztok!
    Nekem olyan problémám van,hogy egyszerűen nem tudom megszerezni a játékot sehonnan sem.
    Aki már letöltötte már,az az email címemre tudna írni,hogy honnan lenne érdemes?:(
    [email protected].
  • tommi123
    Hellosztok! az van hogy nekem nem eredeti a játék, és frissítve van 1.0.4-ig és mikor játszom közbe a kép elkezd mozogni jobbra-balra, előre- hátra, és az éppen használt jármű fordulatszáma kiakad és kigyullad a kocsi!!! miért van ez és hogyan tudnám kiiktatni???:( plz heelpp!!! :'8