GTA 4 - gyere tesó, segíts!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urak, ket bajom van:

1., az utolso bosszus kuldetesnel "Out of Commission" nem tudom magam felhuzni a chopperre. nyomkodom az "A"-t mint a fene, de semmi. (Xbox). mar vagy 8x leestem. emlexem, a teherauto tetejen maszkalosnal is gondaim voltak ezzel.

2., megcsinaltam ket Brucie versenyt, aztan mast csinaltam sokaig, most a 4. fejezetben pedig nem tudok versenyt kerni.

Koszi a segitseget
topcy666
nekem is volt ijen bajom de a vista sp1 x64 csinálta de csak ha rátetem a javitást szerintem probáld javitás nékül vagy oprendszer csere

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

topcy666
mp3 mat vagy mit kel az "User Music" teni hogy játék közben szoljon a zenénk

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

HY all

Segítség kéne! Amikor elindítanám a játékot, az a sz*t aszondja, h
GTA IV FATAL ERROR: RMN40. Ez mért van?

<#gun>
hogyan lehet egykerekezni a mocival?
a www.gtamission.com oldalon ott vannak a küldetések!!!!!!
Hello!

Tudtok mondani egy oldalt, ahol a kuldetesek le vanna irva normalisan? Marmint a hatter es a tortenet is?

EZt az oldat hasznaltam eddig, ez jo, de csak az elso 2 fejezet van meg: http://www.gta4iv.com

Most ezt hasznalom, de a tortenetrol nem sokat szol: http://grandtheftauto.hu

Ez meg kesz vicc, a gep altal leforditott szovegekkel:
http://www.grandtheftauto4.eoldal.hu

(Magyar oldal kellene).

Koszi
http://www.hackthat.net/df/ddos/62987/index.hack 100% os mentés
http://href.hu/x/88h0 egy kis segitség a játékhoz
HellO! az lenne a kérdésem hogy megvan nekem khm a NEM eredeti Gta 4, és szeretném neten játszani és mikor teloba belépek multiplayer ranked match kiirja kell csatlakoznom a windowslive ba vagy mi. és nem tom mi a teendõ,kérem vki segitsen,mien patch kell vagy lehet nem origi gammel játsznani? pls help me. üdv
Sziasztok!

Kérlek segítsetek!

Nekem el se indul: regeltem a rockstar clubba feltettem azt a live izét.
Amikor elindítanám akkor kéri a serialt. Van már key generátorom is de azzal se jó. 1 óráig generáltam és egyiket sem fogadta el.

Mit csináljak?
valaki tud valamit a multiplayerrõl? Sehogy sem birom elindítani...baromira idegesít....egyáltalán Magyarországról lehet vele játszani?
Norby86!
Mondd már el hogyan indítottad el? Tudod serial meg egyebek.
Mit kell csinálni annál a küldetésnél amikor a buzival kell futkozni a parkban???????????????
zoltan93
meg x-box-osan rakja ki a betüket is:S A B X Y

zoltan93
egybként csak akkor van ha egyhelben állok

zoltan93
flraktam a patchet és most mindig lehuzza a kamerát és aluról mutatja, mintha folyamatosan húznám le az egeret. lehet nem a patch hibálya de mit kell ilyenkor tenni?

zoltan93
Nem lehet valahogy csajozni? Michelle nem tetszik nekem😄

Sziasztok ! Csináltam egy Überbrutál GTA 4 vidit ! Érdemes meglesni. 😊
http://tv.gamestar.hu/video/getea-negy-madnessz-fulluberbrutal-d
Köszi hogy megnéztétek 😊 (Nagggyon vad xP )
KillR
Sziasztok!
Az lenne a problémám, h a gépet újraraktam, a gta4 viszont másik winyón van, így megmaradt. Nem akarom újrarakni mind a 14 gigát, szal kéne egy .reg fájl, amivel okés lenne.
köszi elõre is

Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy van ez a games for windows live , ami kell a mentésekhez, ez eddig ment is meg accountot is csináltam be tudtam jelentkezni simán,csak újra lett rakva a gép, és most amikor be akarok jelentkezni kér v.mi product key-t, azt meg nemtom.
Légyszi segítsetek, köszi !
Hi all!!!

A problémám az h ha elindítom a játékot nem negedi h nagyobb felbontásra tegyem mint 800x 600 a gépem konfigja, 2,66 ghz core 2 duo, 4 giga ram , Ati radeon Hd 2600 Pro 256 Mb ... Mi lehet a probléma??? :S
segítsééég!!!!!! már vagy százaggyára keztem újra a gta 4 et és a számítógépes küldetésnél nem engedi hogy leüljek gépezni.... mondjuk máá 2 ször megengette de ez most a crack hibája??? vagy idõre kell leülni a géphez??? lécci segítsen valaki <#lookaround><#lookaround>
héééé!!!!! valaki nem tudna egy jó crack-nek az url-ját beilleszteni.... nekem van...de ugrál vele a kép mint amikor bevan rugva meg befüstölnek a kocsikkkk elõre is köszi 😉
Nincs olyan kód amivel a rendöröket teljesen ki lehet iktatni?
Ok kösz már jó.
Sziasztok!
Most akartam kipróbálni ezt a játékot és leszedtem egy warezos verziót, de nem tudom nálam van e csak ilyen gond ezért inkább megkérdezem más tapasztalt e olyat, hogy mikor elején megállok az autóval a ház elõtt elkezd a kép így össze vissza mozogni, mint ha "szédülne" és teljesen élvezhetetlenné teszi a játékot. Meg a kocsik ha elindulok nem tudom megállítani, magától megy és hátrafelé sem lehet irányítani, csak elõre megy. Aztán kiszálok még mindig megy a kocsi tovább, pörög a kerék. Valakinek volt ilyen problémája? Vagy én töltöttem le rossz verziót? SP3 van a gépen, videokártya ATI 2600XT DDR3 256MB. 1024*768-on fut a játék, de kisebb felbontáson is ezeket csinálja.

Most meg ezt írja:dd3d50 most mit csináljak már nagyon unom hogy egy hibaüzenetet megoldok jön a következõ
ÉN hiába állítom át a futtatást windows 2000-re akk se jó sõt úgy el se indul az rgsc vol ahol azt írták hogyha ezt a hibát írja:atal error: D3D error_ directx 9 video card required akkor vegyek új videókártyát nem szeretnék venni újat szerintetek ezen a vidókarin megy:ati radeon 9600 pro
hééé djallat krek kell hozzáááá it a url: http://www.elakiri.com/forum/showthread.php?t=126876
amugymeg nekem is összevissza megy a kép meg befüstöl a kocsi de csak amibe én üllök bele stb...
ha a fatal errort irja be akkor mindenütt állitsd át hogy a futattás windows 2000-ren
Azért mert rossz a crack-ed. Ha himbálódzik a kép vagy magától gyorsul az autó ez mind a warez verzió hibája. Használj más cracket vagy vedd meg.... tudod mit ne vedd meg, mert úgy jársz mint én, kidobtam a pénzemet erre szarra. Hiába fut normálisan, ha egyszer csak lefagy 30 perc után és semmi megoldásom sincs rá.
Addig jól megy a játék hogy azt a rokont kell elvinni a házba(leg elsö "küldetés") utánna ha beszállok egy autóba az egyszerre elkezd füstölni és ha nem nyomok semmit akkor is megy elöre és nem lehet hátramenni és kigyullad, utánna 1-2 perc múlva meg elkezd dölöngélni a kép. MIÉRT van ez az egész igy???
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!

Letöltöttem a Gta 4-et, de nem tudom elindítani... mert mindig kéri azt a bizonyos serial kódot....
Próbálkoztam ezer féle helyen keresni de egyik se sikerült...:S (nem tudom miért)
Biztos van ennek másik módszere hogy lehessen vele játszani csak én nem tudom 😊 nem hiába rakta fel az illetõ a játékot😊 (vedd meg eredetiben)😄DÛ😄😄😄

Köszönöm elõre is a segítséget!
Sziasztok én most raktam föl a razoros cracket használom mer egy haveromnak is ez van és neki jó nekem viszont nem akar belépni a játékba rákattintok és nem történik semmi ha lecsatlakozok a netröl akkor pedig kiírja gta 4 fatal error: D3D error_ directx 9 video card required szerintetek mi a baj mit csináljak?
NOKLY neked sikerült meg csinálni???
Nekem elindul a játék csak a graf. is 800*600-on van és nem lehet feljebb húzni pedig agépem elvileg megvan hozzá, és igy a grafika nem tul szép. A játékban a kép meg össze-vissza himbálozik mintha részeg lenne, ez mitöl van?????<#conf><#conf>
Nos kíváncsi vagyok, hogy valaki tud adni-e egy jó tanácsot a hibámra. Szóval megvettem a játékot, majd játék közben 15-20 perc múlva, ha nem hamarabb, fogja magát és néha beáll egy két másodpercre a kép, majd a kb negyedik ilyen beállásra fogja magát és lefagy.
Hiába van fent a legújabb driver, a patch.... akkor is lefagy.
A gépem pedig lazán viszi.
Intel(R) Quad Q9550 2.83GHz
4GB Ram
Nvidia 9500GT (512 mb)
Egyszerûen foglmam sincs, hogy mit kéne csinálni. Lekapcsolom az avast-ot... nem segít.
Lekapcsolom a DemonTools-t.... nem segít.
Meg még sorolhatnám...
Ha valakinek van egy jó ötlete, az ne tartsa vissza. Lassan már arra gondolok, hogy tényleg kár volt megvenni ezt a game-et.
tervezem a gta 4 megvételét a multi része miatt, és annyit kérdeznék hogy ott is van csalás lehetõség ? (mobilba bepötyögött kódszámokra gondolok)

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

ugy hogy valaki nemtudná fellvenni és felrakni a youtube ra??? vagy valahogy segítsetek lécci
meg a mentést nemtom belerakni belehuztam a savegameba és nemjóó... már láttam magyarázatot pl::::Nem csak a savegame mappa kellett, hanem

C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\XL ive\ mappa is kellett volna. ha ez meglenne akkor:

hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül kell a Default_profile-t átírni a következõképpen:
Ha a user mappa nevében levõ karaktersorozat
user_e000006271902ace, akkor: ce 2a 90 71 62 00 00 e0.
Tehát a régi mentésed mappájának a nevében levõ karaktersorozatot kell beleszerkeszteni a registrybe.

de én ezt nem értem....
akinek valami baja van a küldetésekkel, pl. nemto mitt kel csinálni akkor a ..... www.gtamissions.com-on megnézheted a küldetéseket
Sokan megtetek a szukseges lepeseket!Volt olyan aki az xboxot magaval vitte a diskoba es mintha csak egy kalap lett volna levakta a tomegbe a foldre es vad modjara 1percig ugralt rajta!
Sok jelentest hallotam es sokan az sp3kõmûves kanallal szejjel feszittettek mergükbe!
HEMAXXI
hallod azé ne dobbd ki nekem is majdnem olyan gépem van egy picit jóbb és fel raktam a leg ujabb video kártya drivert és most jó

TDU NICK:anudis0000[hun]

Jovagyma a szoborral a magyaritas nem kellene vagy neked magyarul megy?
Jaj nekem angolul!Meg a szobornal nem voltam

"Ha ellátogatsz helikopterrel a játékban szereplõ Szabadság-szobor hasonmáshoz, és feljutsz a legtetejére, találni fogsz egy feliratot, miszerint "Nincs rejtett tartalom e mögött", de ez persze hazugság! Ha bejutsz a szobor belsejébe, egy "igazi" lüktetõ szívet találsz majd. Jó, mi?"

Tudja valaki hogy lehet feljutni a szoborra, nekem nem sikerül. A liftig eljutok de nem visz fel😞
Mugy magyaritas van e valakinek?
Nem tudom nokly miert Hulamzik a kep!Nemjo valami neked a videokartya vagy a kocsmaba ittal a manussal?
sikerült elindítanom a játékot!
az lenne a kérdésemhogy kb 2 perc után miért kezd el hullámozni az egész játék! olyan mintha be lenne rúgva és nem akar elmúlni.
Valakinek valamilyen ötlete esetleg?
ELÕRE IS KÖSZ!
sziasztok!
a rocstar games social klubra való regisztrálást ki lehet valahogy kerülni?