575
-
Gados Alex #334 Hellosztok. Azt szeretném meg kérdezni hogy felrakom a gta 4-et és elakarom inditani akkor csak kicsi ablak bejön és nem csinál semmit pedig crackaltam meg mindent de semmi ez mért van lécci segit setek köszi. -
pityubá #333 Sziasztok!
Olyan problémám lenne a GTA4-el,h feltelepítem,regisztrálok a "Windows Live"-ba, menteni is tudok,nagy felbontásban is tökéletesen fut a játék(nem lassú,nem akad), a problémám az lenne,h egyenesen megyek a kocsival,kanyarodni akarok és ahogy lenyomom vmelyik nyilat(jobbra-balra)abban a pillanatban fél másodpercre beakad a játék, de mondom csak akkor mikor lenyomom a gombot,ha egyenesen haladok semmi baja nincs.Összeségében így is játszható csak kicsit idegesítő egy idő utánHa valaki segíteni tudna nagyon hálás lennék!Köszi -
Raketkilla #332 hali srácok, az első "neten" megszerezhető barátnőnél valamit elcsesztem, lehet nem a megfelelő helyre vittem, és hát azt mondta hogy "helo". Most akkor már őt sehogy se tudom felszedni? Nincs mentésem már visszamenőleg sajnos... -
pityubá #331 -Laci0823- Megkeresed a "Saját gép"-ben a játék mappáját,kijelölöd és DEL gomb!Ha ISO fájlos verzióban van meg a játék,törlés előtt az ISO fájlt válaszd le a Daemon Toolsban! -
Laci0823 #330 Sziasztok! Nekem is lenne egy gondom. Valószínüleg rosszul telepítettem fel a GTA 4-et. Valaki nem tudja, hogy hogy kell letörölni? Mert seholsincs uninstall vagy ilyesmi. -
#329 ja és már regisztráltam ,meg be is vagyok jelentkezve. -
#328 emberek. valaki tudna segiteni?? mert nekem a Rockstar Games Social Club-bal van a hiba szerintem mert ezt irja ki : The application has encountered a fatal error amd must close. -ez pc-n van nekem ilyenkor mivan???? -
Barna941 #327 sziasztok! amikor elindítom a játékot kiírja h FATAL ERROR RMN40 , tudtok segíteni?
köszi -
#326 Sziasztok! Nem tudtok egy jó gta iv trainert amiben van örök élet is, h leesünk a tetőről és nemhalunk meg...
Tudnátok linket küldeni?Előre is kösz. -
zsolt6910 #325 Ahonnan letöltöttem a cracket ott azt irták hogy biztos hogy jó. -
adams22 #324 zsolt6910!
Szerintem crack lesz a gond. Vagy ha nem akkor nem tudom sajnos.
decony! Várom! -
decoy #323 hát xboxon játszok és elég sokáig fog tartaní amég a szöveget bemásolom mert a gép és az xbox külön szobában vannak de megoldom valahogy:D a linket pedig megpróbálom de elég hosszú.:D és kössz a fordítástXD
-
zsolt6910 #322 Hello! Mért van az hogy amikor elingítm a játékot ezt irja ki: "GTA IV FATAl ERROR: WS 10" ? -
adams22 #321 Hello!
Esetleg azokat a linkeket meg tudod adni?
Vagy az angol szöveget is bemásolhatod amit nem értesz.Én lefordítom
vagy más -
decoy #320 hali.na szóval ma játszottam ki másodszorra a játékot és az utolsó küldetés után(lehet h előbb kaptam de most vettem észre)kaptam 1 érdekes e-mailt.amiben volt 1 link és ez a link egy "kék és zöld" színű oldalra vezetett.itt volt kb 7-8 újabb linkamelyikre ha rámentem behozott 1 v 2 térképet és ezen ki voltak jelölve zöld pontokkal helyek.és van sok ilyen térkép,mindegyiken más "dolgok" vannak kijelölve
és sajna angol és nem tom emgfejteni h mi mit jelent,a felét már tudom kb,de nem tok rájöni az uccán h mit kell nézni.van amelyik a galambokat jelöli amiket szét kell lőni,vannak autók amiket garázsba kell szállítani meg fegyver,pajzs,élet.és a többit nem tudom.ha valaki tudja legyen szíves leírni mert elég silány az angol tudásomXD -
adams22 #319 Szivesen! Megesik... -
pityubá #318 hiba javítva!végre jó lett!köszi mégegyszer a segítséget!nem is merem leírni,h milyen amatőr hibát követtem el folyamatosan -
pityubá #317 - adams22 -
Helló!
Először is ismét köszi a segítségedet!
Sajnos továbbra is fenn áll a problémám:(....mikor be kell jelentkezni kiírja h hibás a felh.nevem vagy a jelszavam!Már regisztráltam kb 5 emailel és mindig ugyanazt írja ki:(!Regisztrációkor az 5.lépésnél egyszerűen megakadok,nem enged bejelentkezni!Már kezd idegesíteni -
adams22 #316 RICS KILLER!
Én sajnos nem multizok,így semmit sem tudok erről:(Bocsi.
pityubá!
1.Igen arra kell regelni (social klub) mindenkinek mondom! Ez kell a mentéshez.Regelés után belejentkezel a gépen (kis ablak lesz) és play :)
Ha crack-el is ment akkor lehet az egy olyan crack amibe benne van egy regisztráció.
2.Tőlem serialt nem kért,azt ki lehet hagyni talán!Én nem írtam oda semmit.Kitöltöttem értelem szerűen és ment.Nem tudom mi lehet a baj,vagy az email vagy valami más a gond.utána nézek .... türelem:) -
pityubá #315 hi all!
Ismét egy olyan problémába akadtam,h regisztrálni szeretnék a Rockstar Games Social Club-ra,h tudjak menteni játék közben.Ugye 5 lépésből áll a regelés én a 4.lépésnél megakadok állandóan,mert vagy ezt írja ki "Validation email sent" vagy azt,h nem jó a jelszavam a bejelentkezésnél!Egyszer véletlenül továbbengedett akkor meg a serial-ba kötött bele,h írjam át!Szóval ha valaki tudja,h mi a fene a baja akkor írjon!Köszi -
no93 #314 Sziasztok!
Kicsit fura helyzetben vagyok, mert olyan gond van a játékkal, hogy véletlenül a rendszerleíró adatbázisból(registry) kitöröltem a gta 4 mappáját és ez miatt nem tudok patchet felrakni vagy jáccani vele. Jó lenne ha valaki elküldené azokat a fájlokat vagy küldene egy képet róla, hogy mik vannak benne.
UI. : nem tudom újratelepíteni a játékot, mert nincs meg a telepítője :S -
pityubá #313 na közben próbálkoztam tovább, tettem fel egy másik cracket(27kb)és láss csodát, megszűnt minden problémám:)! -
pityubá #312 -adams22- köszi,h válaszoltál -kobra9!- kérdéseire, ugyanazok a problémáim voltak a GTA4-el és most már elértem azt,h elindult a játék!DE,most meg a kamera rángat össze-vissza,nem reagál a kocsi a gombokra és füstöl a motorháztető!Rögtön a játék elején a bal alsó sarokban "megjelent egy mobiltelefon",ahol azt írja,h nem regisztráltam a LIVE ID akármire!Erre kell regelnem és akkor megfog szűnni minden probléma?!Köszi a segítséget még1x!!!!!Üdv -
RICS KILLER #311 hy nem toom hogy veletek mivan de én nem toom elinditani a multit néztem minden az egész országban de semmi a videoba csak 5 kattintás és már megy is a multi plz segitenétek -
adams22 #310 Hy!
Megpróbálok néhány kérdésre válaszolni.
Jadenhun! Az xp jó hozzá természetesen,de ahoz egy SP3 (service pack 3)
kell,hogy induljon a játék.Sp2-vel nekem se és más ismerőseimnek sem indult.Ha esetleg nem találnád itt a link innen letöltheted:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=hu
(Esetleg akinek nem sp3-ja van és nem indul a játék az leszedheti és fölteheti nyugodtan,baja nem lesz belőle a gépnek :) )
KOBRA9!
1.A GTA 4-ben nem lehet tuningolni! :(
2.Először nekem is ezt írta ki,de ajánlom az 1.0.2-es patch-et! Föltettem és meg oldódott ez a problémám.Innen töltheted: http://www.gamershell.com/news_68142.html
Ha a patch sem segít akkor valószínű,hogy a crack-el van a baj.
Nekem tuti jó crack-em van szóval ha kell dobj ez üzit és átküldöm.
Loki Ferrais!
Magyarításról csak annyit tudok hogy készül.Van ugyan egy,de az nekem se csinál semmit :( XD
2.Menteni elvileg autómatikusan ment.A játék telepítése során föl kell tenni a Rockstar Games Social Club-ot.Pontosan én sem tudom hogy mi ez,
de föl kell rá regizni és utána már fogja menteni.Magadtól is tudod...
a játékban,azt pedig a saját házadban (safehouse).
Remélem páraknak tudtam segíteni...
Üdv,
adam -
krisz1299 #309 2 GB
-
krisz1299 #308 Segitsetek.Meg veszem a játékot de mindenki azt irja más fórumokon hogy 2 GB fölött jó a játék.Nekem elég lenne normális grafon szép grafikával.Télleg 12 GB-nál is szaggat a game??
segitsetek köszi :) -
Loki Ferrais #307 Helló magyarosításról tud valaki vmit? -
paci600 #306 Sziasztok!Tudna valaki segíteniEgy idő után a játék elkezd imbolyogni és ha ilyenkor beszállok egy autóba beakad a gáz és füstöl a motorháztető. [#confused -
Loki Ferrais #305 Helló az lenne a nagy kérdésem hogy lehet-e valahogyan menteni? -
KOBRA9 #304 a GTA IV-ben lehet tuningolni? -
KING PY #303 hosszan kell megnyomni az f-et -
troyan0213 #302 Sziasztok nekem lenne egy kérdésem hogy lehet e ugy jűtszani multiban hogy nem eredeti a game? Állitólag van valami multitörés, csak nem találom! kérlek segitsetek -
KOBRA9 #301 Ezt írja ki mikor indítanám GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-install the game. -
KOBRA9 #300 ja és eredetiről telepítem de megcrackelem. -
KOBRA9 #299 Hy nekem akkor van baj amikor menteni akarok. beírom a kódot sign in-elek elkezd updatolni és miután ezt befejezte valamit telepíttet és nem enged játszani utána. Valaki pls help. -
ispepp #298 Cső az egyik haverom telepíteni szeretné a GTA 4 et (másolt játék ként van meg neki ) 4 DVD t foglalt el,felrakta az összeset és 7zip programmal egyberakta őket.. Feltelepítette és ezt írja ki neki : GTA4 FtalError rmn40 .... Lécci segítsetek ha tudtok. Válaszotokat előre is köszi.. -
csstriker86 #297 peti 1441 eldöcögne unokatesómank is hasonlón megy de minden szinte min beállításon -
dzsedzsi #296 Ja és még azt kérdezném, hogy mikor találkozhatunk a játékban másik ruhaboltokkal??még eléggé a játék elején járok és már kicsit türelmetlen vagyok ebből a szempontból:/ szóval valaki meg tudja mondani hogy kb. mikor vehetek új ruhákat Nico-nak?:) előre is köszi -
dzsedzsi #295 sziasztok! nekem az az aprócska gondom van, hogy amikor leintek egy taxit és megnyomom az F-et akkor kirángatja a sofőrt az autóból és ellopja a kocsit:S nem tudom mi a baj.. valamit rosszul csinálok? légyszi tudnátok ebben segiteni?