26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Az az admin köbö annyira volt admin, mint én. Még szerencséje, hogy őt nem jelentem, pedig megtehetném, az egész szervert megszüntethetném egy legyintéssel. És most csodáld a remekműved a kis haveroddal:

• Grr1234
  • DFAdirotor
    holott az admin is megengedte szal befoghatná a pofázást és kijöhetne a hóra és majd ott játszuk le te nyámnyila
  • DFAdirotor
    A HUN RANKED serveren egy barátommal rangot fejlődtünk és ez ellen kifogása támadt ennek a szemétnek
  • Pano
    Ööö... laikusabb emberek számára kifejtenéd mi történt? :D Mert én nem értem.
  • tomonor
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=22882]#22882[/URL]
  • DFAdirotor
    reportoltál?
  • tomonor
    az már nem tőlem függ
  • DFAdirotor
    ez egy játék amugy most akkor elveszik a karakteremet?
  • tomonor
    ToS megsértése. Nem érdekel mit csinálsz amíg tisztán játszol, ám statpadding több ponton is sérti a szabályzatot. A jelentés már megtörtént.

Legyen ez egy üzenet a magyar játékosoknak: ha sértitek a szabályzatot/csaltok, én ott leszek.
  • DFAdirotor
    ha lehetséges
  • DFAdirotor
    ugyhogy kérem szépen ne tegye
  • DFAdirotor
    Azért mert rangot fejlődök
  • DFAdirotor
    na most kéremszépen aranyos Tomonor ki fog bannolni
  • s9ns
    Ez nem éppen releváns, mivel a claw feed csak az örökbe nyert cuccokat jeleníti meg. :)
  • vipera97
    Ezzel most kezdtem el játszani és egész jó kis játék csak az a baj hogy nagyon pingel esetleg más szerverre nem lehet át menni? vagy ilyet nem is lehet? segítséget előre is köszönöm.
  • Narxis
    Szerintem senki sem állította azt, hogy nem ad hanem inkább azt mondtuk, hogy nagyon ritkán. Nekem egy cuccot adott örökbe amióta van claw, egy maszkot.
  • taki0003
    ja
  • tevel
    Az a csillag a bal felső sarokban jelenti, hogy örökös?
  • tomonor
    Méghogy a claw nem ad semmit örökbe... Bitch please.
  • tevel
    Hehhh...

• tevel
    Tegnap láttam egy soldiert Dr. Doktors Bionic Set-ben. Nagyon király.
    8000-ért szedte össze supply dropból. lol
  • CAC
    Báááz!
    Egész eddig agyaltam, hogy kell e a sasos tegnapi/map dotd, mire kigondoltam, hogy igen. Felmentem az oldalra, ahol pont 1 perc 50 másodperc volt még hátra az ajánlatból. Na mondom, de mákom van, megveszem jól. Erre 404-et ad. :D

Ilyenkor mi van? :)
  • Pano
  • s9ns
    Jó a kérdés, de teljesen felesleges! :)
    Az a karakter nyerte, aki minap (6d 10h 37m ezelőtt) megköszönte a healt amikor Tibor! kariddal osztottad neki. Köszi még egyszer!
    :D
  • tomonor
    Mittomén o.O
  • Zero07
    Am jól sejtem, hogy a közeljövőben lesz új pálya vagy játékmód? Ezek a tudosók és a nagy beharangozásuk elég nagy okot ad rá.
  • harduplanfor
    Granulalok!:)Itt mindenki csak nyerhet:) A het elejen nyertem egy pirat pisztolyt 1 honapos fh.idovel...,de sajna nem erek vele szinte semmit, mert a lassu gep miatt keptelenseg eltalalni vele valakit. Amugy 34-47 kozott karositotta az ellenfeleket.
  • Pano
    Jaja, érződik a dolog, mert sokszor csak karcolás és inkább pánik keltésre jó, másra nem igen.
  • Pano
    Loool. Legalább max leveles hőshöz nyerted?
  • CAC
    Gratula!
    Én a barátnőm karakterének nyertem tegnap. Igaz az csak 7 napig jó.
  • s9ns
  • s9ns
    ki nyer ma? játék és muzsika 10 percben!
    TÁDÁ....
  • CAC
    Szívesen!
    A Daily claw sokszor ad tűzálló alsónacit. Szóval most kicsit csökkent a BB jelentősége. Inkább BS vagy GS.
  • harduplanfor
    Nekem egyenlore BB 2-es van,es ha jol emlekszem akkor nalam +7-eket vesz le.De lassan elerem a 30-at es akkor tolok meg ra egyet, mert igen hasznos dolog.:) Sajna par szerverrol kivagtak, mert valakinek a tyukszemre leptem a kelletenel tobbszor. Pedig nem vagyok olyan nagy gamer, foleg ezzel a szar geppel.
  • Pano
    Az "over time" engedte ezt sejtetni, de nem mertem kijelenteni :) Köszi szépen a korrigálás!
  • CAC
    Az a max okozott sebzés, amit gyógyítás nélkül elszenved az áldozat.
  • Pano
    Haveromat bevezettem a BFH világába és nekem szegezett egy kérdést, amivel zavarba hozott :DD Nem tudtam én se biztosra megmondani, erre még nem gondoltam.
    A kérdés a következő: A burning bullets ability-nál ott van ugye, hogy "damage over time" s mondjuk 32. Ez a 32-es sebzés összes, vagy eleve a "becsapódása"? Tehát, 32-t úgy sebez, hogy végig pörkölődik az emberke (tehát heal-el nem szedi le és sok kicsiből tevődik össze [ugye miközben ég +4,+8 xp) vagy az minden esetben adott?
  • CAC
    Kicsit félek ettől a ruci témától, mert eddig mindig 'hasznos' dolgot vettem. Gyakorlatilag csak fegyvert. :)
    Ha most elkezdek a kinézetre is költeni, akkor egy véget nem érő úton találom magam, amit nem szeretnék. :)

Viszont egy kis pet beleillik a képbe. Nem tudjátok, hogy a manót/leprecsúszt hogy lehet megvenni? Mintha a store-ban nem láttam volna.
  • DFAdirotor
    ez nekem nem jön be
    am Tom meg tudnád mondani hogy lesz - e az elkövetkezendő 1 hónapban 25%al több Funds vagy ilesmi?