26731
Battlefield Heroes
  • Elektrofrombc2
    Vagy pár napig akár ez is :P
  • Elektrofrombc2
    Mostani outfitem :D
  • DFAdirotor
    Nekem a sapka kellett mert kvara illik a vampirmaszkhoz és amugy is meg akartam venni :D még így is olcsóbb
  • CAC
    Én gondolkozom a royaloson, mert kéne valami kis lény már. Az a baj, hogy a sas annyira nem szimpi. A manó kéne, de azt nem is lehet emlékeim szerint közvetlenül megvenni.
  • tomonor
    hát ööö, a nat dotd elég szutyok a nadrágból kiindulva.
  • DFAdirotor
    A Mai DOTD megvéve :D
  • Narxis
    Ne költs sokat.
  • tomonor
    Hamarosan ideje lesz nagybevásárlást tartani Funds téren megint, úgy látom.
  • HunTatyi
    hát ezért kell drágább cuccokat venni mert azokat már sajnálod bántani :D (legalább is én :D) amióta új egerem van egyszer sem csaptam rá... szintén így a monitorral... szegény billentyűzetem maradt egyedül :D

am eddig 3 egér és egy billentyűzet ékeskedik a szétrongált tárgyaim listáján :D
  • harduplanfor
    Amikor nagyon felduhitenek,legszivesebben 100-as satuba fognam a ketyereket, es tekernek rajta parat.:)
  • tevel
    Valaki próbálta már ezeket az új csipa fegyókat?

Ahogy nézem a tutorialon felvett videókat, ott akkorát rúg mint egy ló.
  • Narxis
  • tomonor
    Néha meg kell büntetni az efféle ketyeréket.
  • Pano
    Én személy szerint ebből már kinőttem:D Utoljára 15 (12 éve) éves koromban csapkodtam a bill-t vagy az egeret dühömben, de ezen rossz szokásom is csak pár hónapig tartott.

(ma már a monitort ütöm..... :DD Nem ám)
  • tomonor
    Ez.
  • HunTatyi
    no az ilyesfajta élettartam függ attól is, h ingerlékenyebb napjaidon mennyire vered szét :D
  • Pano
    Hát, fene tudja. Nem sok, az biztos, de nem is mondható kevésnek, ha a garancia időt vesszük figyelemben.
    Viszont ha arról az oldalról közelítem meg, hogy a razeremet már 5 éve nyüstölöm és kutya baja és eddig ő bírta a legtovább, akkor igen, kevés :)
  • CAC
    Mondjuk szerintem a 2 éves élettartam elég kevés.
  • tomonor
    Trust termékbe eddig sosem csalódtam. Billentyűm is trust, előző egerem is trust volt (és lényegében 2 év után adta fel a bal egérgomb, de még működött, csak nem klikkelt, nem lökte vissza a gombot).
  • Paka4
    már vagy 1 éve nem játszok vele:S és kedvem sincs nagyon
  • Narxis
    De lehet, hogy később lesz időd, én ezért még adnám el.
  • Smithwarden
    Ha nagyon gyorsan rantod jobbra/balra ezt az egeret, akkor nem hulyul meg a pointer?
    Ilyen arkategoriaban altalaban nem raknak bele normalis optikat azert kerdezem.
  • Paka4
    hali
    eladó bfh accom. a játékban a felhasználó neve paka-kapitany. volt rá véve bf. azért válok meg tőle mert már nincs időm játszani vele.
    érdeklődni itt lehet: [email protected]
  • tomonor
    Én egér téren mindig is a kényelmet tartottam fontosnak, nem az extra gombokat meg a 3-sávos dpi-t. Esetemben csak a gxt14 volt kényelmes, akarom mondani a legkényelmesebb számomra.
  • Narxis
    Meg vékony ujjaim is vannak. :D
  • Narxis
    Nem mert középen nem lehet benyomni, pontosan kell nyomni a plusz és mínusz jelet ha állítani akarok rajta.
  • CAC
    És nem szoktad véletlenül megnyomni, amikor a bal egérgombot használod?
  • Narxis
    De igazából programozható is. Pl. profilokat lehet csinálni és azt váltogatni stb.
  • Narxis
    Thx. Jaja.
  • Zero07
    Új szett, amire gyűjteni kell:

• CAC
    Nájsz!

Az a +/- gomb a dpi állító rajta?
  • CAC
    Tökéletesen egyetértek. Ezen az összegen már használt számítógépet lehet venni.
    Nekem azért tetszik nagyon ez a típus, mert egyetlen mozdulattal wireless-é tudom alakítani. Beépített aksival rendelkezik, és usb-ről tudom tölteni, tehát nem kell szívni az elemcserélgetéssel. Amikor töltöm, sima farkincás egérgént funkcionál.

Nekem egyébként a stratégiai játékokban fontos a sok gomb. A beépített memóriájának hála, pl a különböző fajok/frakciók makróit külön bankban tudom tárolni.

Szóval hasznos és állati okos kis rágcsáló ez a G700, s nem utolsó sorban elegánsan visszafogott megjelenése van...de ha nem tudtam volna leírni, akkor nem lenne ilyenem.
  • Narxis
    Nekem ilyen Logitech G9-em van mert ezt éreztem a legkényelmesebbnek mikor újat kellett vennem.

• harduplanfor
    Szep peldany nem mondom, csak az ara ne lenne annyi...Az extra lovet inkabb videokarira fogom kolteni. Egerbol nalam kb.12-13000 ft a maximum hatar.Szeretnek pontosabban celozni, de egy bizonyos szintu hardver megvetele utan, asszem mar nem az egertol fugg a hatekonysag.
    Pl.a Tier M16-al szinte keptelenseg eltalalni a VV-ben talalhato ellenkezo oldali hegy tetejerol lovoldozo mesterloveszeket. Egyszeruen nem tudom oket befogni, mert atugorja a celt az eger. Finom mozgasokra nem kepes.Csak a veletlen muve ha valamelyik beleszalad es megporkolodik.
    Amennyiben "karmos" gamer vagyok,es kis mozdultokkal,rovid tavolsagokat megteve mozgatom az egeret, akkor viszont fontos lenne a magas felbontas.De majd a tapasztaltabbak elmondjak a tutit.:)

Minden gamer egeret fel kell telepiteni, h hasznalni tudjam a gombok programozasat?
    Nincs olyan amibe belso szoftvert pakoltak, es csak ra kell dugni az usb-re install nelkul es muszik a programozas? Megmondom oszinten, ruhellem a felesleges telpiteseket, mert mindegyik lassit a gepen egy picit.A Win 7 mar igy is gigantikus mereture hizlalta magat. Az eletbe nem fogom hasznalni ezt a sok tolteleket a jatekokhoz.
    Szamomra a 4 programozato gomb megfelene a bal oldalon.Tobbre nincs szuksegem, mert ugy sem tudok egyszerre annyira figyelni:)
  • CAC
    Én az aláírásomban szereplő Logitech G700-at használom. Ez mindent tud, és állati fasza, de nem olcsó. Ha vállalkozóként nem tudtam volna leírni, biztos nem vennék ilyet, mert szerintem ez már túlzás egy játékért. Ne feledjük, hogy a játékos játszik, nem az egér.

• CJ4forever
    Alá támasztották = alátámasztották. Az előző hsz-hez.
  • CJ4forever
    Vót már ilyen :) :) :) Számomra ez a legnagyobb elismerés, mert alá támasztották, hogy abban a játékban penge voltam. Kibaltázni nagyon nem sikerült, mert 35 másodperc múlva ismét ment a húsdaráló csak máshol. Ennyi szerver mellett hidegen hagy ki, mikor és mit csinál.
  • CJ4forever
    Egér témában kezdtek zavarba hozni. Nekem hulla egyszerű két gombos senkiházi 900 forintos egérkém van. Semmi hűhó sőt, ha nem nyúlok hozzá néha a kurzor magától ugibugri ide-oda. Eddig azt hittem ez a default ehhez a játékhoz.
    Persze én imádom, mert mindent sutaságomat rá tudom fogni ;)
  • CAC
    Nem járnak feltétlenül agyban "sérültek", csak jobban előtérbe kerülnek az ilyenek.

Tegnap találkoztam egy olyan játékossal, aki tényleg minden halála után beírta, hogy ubernoob, meganoob, stb. Amint megölted tudtad, hogy be fogja írni...és be is írta. Sőt! Mindig tudtad mikor ölték meg, mert olvashattad a chatben. :)
    A végén ilyen 3-15ös statja volt.

Én ilyenkor használom a lúzeres emote-ot, meg kicsit rákakálok a hullájára, hogy idegeljem. Máskülönben nem kell vele foglalkozni.
  • jugen
    Ja és arra is vigyázz, hogy az admin barátait ne öld meg sokszor, mert akkor egyszerűen kirúgnak a szerverről :)

Szóval nem egyszerű a játék, mindenre figyelni kell XD