26731
Battlefield Heroes
  • Elektrofrombc2
    ne nagyon próbálkozz, ha hibaüzemeteket dobál ki, mert mi nemrég próbáltunk befizeni, és minden hibás próbálkozás után az ea 1 eu-t vont le. A végére 7x vonta le, amit csak később tudtunk meg.
    Na de kérdem én, hogy ha már azt az 1eut le tudta vonni, akkor a $14 vagy a többit miért nem tudta? Mert végülis ez azt jelenti, hogy az ő hibájuk. Én meg akkor miért fizessek azért? Tom, erről te mit tudsz?
  • Narxis
    Ennyi.
  • Kami
    Vásárolni szerettem volna Play4free funds-ot de állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:
    "A kérés feldolgozása közben hiba lépett fel. Ha megszakítottál egy tranzakciót egy külső fizetési szolgáltató által működtetett oldalon, ez a hibajelenség elkerülhetetlen. Kód: NU2010 "
    Eddig többször is vásároltam semmi gond nem volt most meg a fenti hibaüzenet fogad.Tudjátok mi a megoldás?
  • Gyuszopapa
    Mi ez az óvoda itt.A statpaddingot ki nem szarja le,ennyi erővel a játékosok felét ki lehetne bannolni a játékból.Én személy szerint nem szoktam paddingolni de ha másoknak nem okoz kárt kit érdekel.Különben is az vesse rájuk az első követ aki bűntelen.
  • DFAdirotor
    amugy meg nézd meg a shottyt mennyi ideig használtam aztán dönts kedvesem
  • DFAdirotor
    oks Elektro kicsit felkaptam a vizet de ha valaki azzal szórakozik hogy az 1 éve fejlesztett karimat "lopja" el az azér eléégé idegesít
    a tom meg még hazudott is ez nagyobb bűn nem igaz?
  • Elektrofrombc2
    Köszi :P
  • tomonor
    jah, Boldog Szülinapot!
  • tomonor
    Nyugi. Legalább pörgött egy kicsit a tápig :D
  • Elektrofrombc2
    Ej-ej... Bocsesz hogy nem tudtam itt lenni, amikor ez itt végbement, mert szülcsim volt :D Adi...mint ahogy észrevehetted már, eltűröm a fórumon, azt ha valaki néhol káromkodik, de azt nem, hogy ha valaki szid valakit. Azt nem engedhetetm, meg. Nem voltam itt, hogy rádszóljak. Kaptál 2 büntetőpontot. A 3.nál tudod, hogy baj lessz. Legyen ez a figyelmeztetésed, mivel ban előtt már más is kapott figyelmeztetést.
  • tevel
    Véleményem szerint egy server ban stattpadding miatt helytálló.
    A minősíthetettlen trágár nyelvezet miatt meg mindenképpen érett már amúgy is. :)
    De talán elég büntetés is...és pont.
  • Pra
    :)
  • phiton
    Volt valaha egy igazi hős, ki volt szíves ilyenné varázsolni megjelenésem!
  • Pra
    Még mindig fasza az avatarod bukk :) rég láttam :)
  • phiton
    Nos: Videót láttam, az érintett játékosoknak esedékes a BAN, mivel szerverünk azonosíthatóvá vált a felvételen. A Battlefield.hu elzárkózik minden ilyen viselkedési formától, ezért kérünk minden játékost, hogy a jövőben szerverünkön ilyesfajta játékmódot ne képviseljen!
  • tomonor
    Igazából az egészet leszartam volna, ha nem kezd el támadni a mainspawnban. Illetve, az még hagyján, de aztán a royal haverja is elkezdett lőni engem, hogy megtaláljon. No onnan kezdtem el rögzíteni, ahogy a videón is jól látszik. :P

Nem, én nem érzem bűnösnek magam, nem is én sértettem szabályt. Továbbá nem ez az első statpadder videóm, az ilyeneket le szoktam rejteni unlisted-re, hogy nem komplákálódjon az ügy, ám itt reméltem, hogy elnézést kér... Helyette lett egy epikus dráma.

Ahogy egy bölcs otaku mondaná: A cat is fine too.
  • Pano
    Viszont, reménykedem abban, hogy ha a report meg is történt, az EA ugyan ad némi időarányos büntetést, de az accot nem lehetetleníti el.
  • Pano
    Értem, hogy szabály sértés, meg nem etikus dolog és nem kellett volna, de szerintem ezért az apróságért (főleg úgy, hogy ezzel másoknak kárt nem okoztak, mint a cheaterek) valakit anyagilag szánt szándékkal megkárosítani, valamint a szabadidejével felépített munkáját összedönteni nem kéne.
    Ezzel nem ismerem el a viselkedésüket, mert nem helyén való, de ez azért nem jár(na) ezért a vétségért. Mint ahogy tilosban parkolás miatt sem veszik el a jogosítványod.
    Ami meg Adirotor, téged illet -igaz, hogy elég súlyos támadás ért-, de emberileg eléggé leadtad magad.
  • Narxis
    Jön a tavasz, jó idő, menj ki egy kicsit focizni vagy biciklizni mert véresen komolyan veszed ezt a játékot, agyadra ment eléggé. Engem ha bármi zavar egy szerveren akkor azonnal megyek egy másikra, nem pedig verem a nyálam ott és játszom a netrendőrt.
  • tomonor
    oh, vagy úgy. Javítom.
  • Gabor113
    Csak egy kis megjegyzés a vidóhoz, h az a lol komment "/adminkink wil"-hez sztem nem kell, valószínűleg nem neked írta, volt ott vlm Wilheim is.:)
  • taki0003
    LOL
  • tomonor
    Igazából, eddig nem jelentettelek. Mint látod, egyszer sem szóltam vissza, hátha magadra ismersz és bocsánatot kérsz, illetve megígéred hogy nem csinálod többet. Ám ezzel betelt a pohár. Reportok kiküldve.
  • DFAdirotor
    http://www.youtube.com/watch?v=xMTGox8XkpM

hátha magadra ismersz'!!!!
  • DFAdirotor
    Ámen!
  • DFAdirotor
    Amugy nem akarom elrontani a kis összeesküvés elméletedet a magornak csak a küldetésében segítettem..... /jeep hunter/ -.-
  • DFAdirotor
    na mind1 csak egy kérdés bannoltak már olyan statpadderest akit felvettél?
  • DFAdirotor
    de én legalább nem a répaföldön születtem :d
  • DFAdirotor
    mindenki magából indul ki :D
  • tomonor
    :) Látom hülyének születtél.
  • DFAdirotor
    de ha Cheater lennék azt még megértem és tisztességes dolog is de ez
  • DFAdirotor
    jó ez neked?
  • DFAdirotor
    a szart is kiverem belőled mert imádod mások pénzét elvenni
  • tomonor
    Kellemes szórakozást. A nézetségnek nem kell mérdöldköveket döntenie, elég ha egy EA REP látja, ami már megtörtént.

Azzal a 100 rugóval meg magatoknak jöttök. Remélem megtanultátok a leckét.
  • tomonor
    Eddig ez az egyetlen magyar statpadderes videóm, ami aránylag jó a többi 6 közül, de a lényegen nem változtat.
  • DFAdirotor
    ja és a nézettsége kemény 10 :D
  • DFAdirotor
    amugy wolkewnk tisztára igaza van nem vagyunk Cheatherek pedig te tisztára úgy állítasz be minket
  • DFAdirotor
    de ő ilyen szeret nyalni a kis répafölditomika :D
  • DFAdirotor
    Örülök hogy energiát ölsz abba hogy a PÉNZEMET és az IDŐMET tedd tönkre te nyomorék hülyegyerek plusz ez neked miért jó? amugy ha kibannolnak jössz nekünk fejenként 100 rugóval ugyhogy igy játszadozzál
  • Grr1234
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elhisszük, hogy zavart téged, de azért nem kéne ősellenségként beállítani a magyar BFH-osokat, illetve úgy csinálni, mintha csak a magyarok tennének ilyet. Köszi.