26731
Battlefield Heroes
-
#22931 ne nagyon próbálkozz, ha hibaüzemeteket dobál ki, mert mi nemrég próbáltunk befizeni, és minden hibás próbálkozás után az ea 1 eu-t vont le. A végére 7x vonta le, amit csak később tudtunk meg.
Na de kérdem én, hogy ha már azt az 1eut le tudta vonni, akkor a $14 vagy a többit miért nem tudta? Mert végülis ez azt jelenti, hogy az ő hibájuk. Én meg akkor miért fizessek azért? Tom, erről te mit tudsz? -
#22930 Ennyi. -
#22929 Vásárolni szerettem volna Play4free funds-ot de állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:
"A kérés feldolgozása közben hiba lépett fel. Ha megszakítottál egy tranzakciót egy külső fizetési szolgáltató által működtetett oldalon, ez a hibajelenség elkerülhetetlen. Kód: NU2010 "
Eddig többször is vásároltam semmi gond nem volt most meg a fenti hibaüzenet fogad.Tudjátok mi a megoldás? -
Gyuszopapa #22928 Mi ez az óvoda itt.A statpaddingot ki nem szarja le,ennyi erővel a játékosok felét ki lehetne bannolni a játékból.Én személy szerint nem szoktam paddingolni de ha másoknak nem okoz kárt kit érdekel.Különben is az vesse rájuk az első követ aki bűntelen.
-
DFAdirotor #22927 amugy meg nézd meg a shottyt mennyi ideig használtam aztán dönts kedvesem -
DFAdirotor #22926 oks Elektro kicsit felkaptam a vizet de ha valaki azzal szórakozik hogy az 1 éve fejlesztett karimat "lopja" el az azér eléégé idegesít
a tom meg még hazudott is ez nagyobb bűn nem igaz? -
#22925 Köszi :P -
tomonor #22924 jah, Boldog Szülinapot! -
tomonor #22923 Nyugi. Legalább pörgött egy kicsit a tápig :D -
#22922 Ej-ej... Bocsesz hogy nem tudtam itt lenni, amikor ez itt végbement, mert szülcsim volt :D Adi...mint ahogy észrevehetted már, eltűröm a fórumon, azt ha valaki néhol káromkodik, de azt nem, hogy ha valaki szid valakit. Azt nem engedhetetm, meg. Nem voltam itt, hogy rádszóljak. Kaptál 2 büntetőpontot. A 3.nál tudod, hogy baj lessz. Legyen ez a figyelmeztetésed, mivel ban előtt már más is kapott figyelmeztetést. -
tevel #22921 Véleményem szerint egy server ban stattpadding miatt helytálló.
A minősíthetettlen trágár nyelvezet miatt meg mindenképpen érett már amúgy is. :)
De talán elég büntetés is...és pont.
-
#22920 :) -
#22919 Volt valaha egy igazi hős, ki volt szíves ilyenné varázsolni megjelenésem! -
#22918 Még mindig fasza az avatarod bukk :) rég láttam :) -
#22917 Nos: Videót láttam, az érintett játékosoknak esedékes a BAN, mivel szerverünk azonosíthatóvá vált a felvételen. A Battlefield.hu elzárkózik minden ilyen viselkedési formától, ezért kérünk minden játékost, hogy a jövőben szerverünkön ilyesfajta játékmódot ne képviseljen! -
tomonor #22916 Igazából az egészet leszartam volna, ha nem kezd el támadni a mainspawnban. Illetve, az még hagyján, de aztán a royal haverja is elkezdett lőni engem, hogy megtaláljon. No onnan kezdtem el rögzíteni, ahogy a videón is jól látszik. :P
Nem, én nem érzem bűnösnek magam, nem is én sértettem szabályt. Továbbá nem ez az első statpadder videóm, az ilyeneket le szoktam rejteni unlisted-re, hogy nem komplákálódjon az ügy, ám itt reméltem, hogy elnézést kér... Helyette lett egy epikus dráma.
Ahogy egy bölcs otaku mondaná: A cat is fine too. -
#22915 Viszont, reménykedem abban, hogy ha a report meg is történt, az EA ugyan ad némi időarányos büntetést, de az accot nem lehetetleníti el. -
#22914 Értem, hogy szabály sértés, meg nem etikus dolog és nem kellett volna, de szerintem ezért az apróságért (főleg úgy, hogy ezzel másoknak kárt nem okoztak, mint a cheaterek) valakit anyagilag szánt szándékkal megkárosítani, valamint a szabadidejével felépített munkáját összedönteni nem kéne.
Ezzel nem ismerem el a viselkedésüket, mert nem helyén való, de ez azért nem jár(na) ezért a vétségért. Mint ahogy tilosban parkolás miatt sem veszik el a jogosítványod.
Ami meg Adirotor, téged illet -igaz, hogy elég súlyos támadás ért-, de emberileg eléggé leadtad magad. -
#22913 Jön a tavasz, jó idő, menj ki egy kicsit focizni vagy biciklizni mert véresen komolyan veszed ezt a játékot, agyadra ment eléggé. Engem ha bármi zavar egy szerveren akkor azonnal megyek egy másikra, nem pedig verem a nyálam ott és játszom a netrendőrt. -
tomonor #22912 oh, vagy úgy. Javítom. -
Gabor113 #22911 Csak egy kis megjegyzés a vidóhoz, h az a lol komment "/adminkink wil"-hez sztem nem kell, valószínűleg nem neked írta, volt ott vlm Wilheim is.:) -
taki0003 #22910 LOL
-
tomonor #22909 Igazából, eddig nem jelentettelek. Mint látod, egyszer sem szóltam vissza, hátha magadra ismersz és bocsánatot kérsz, illetve megígéred hogy nem csinálod többet. Ám ezzel betelt a pohár. Reportok kiküldve. -
DFAdirotor #22908 http://www.youtube.com/watch?v=xMTGox8XkpM
hátha magadra ismersz'!!!! -
DFAdirotor #22907 Ámen! -
DFAdirotor #22906 Amugy nem akarom elrontani a kis összeesküvés elméletedet a magornak csak a küldetésében segítettem..... /jeep hunter/ -.- -
DFAdirotor #22905 na mind1 csak egy kérdés bannoltak már olyan statpadderest akit felvettél? -
DFAdirotor #22904 de én legalább nem a répaföldön születtem :d -
DFAdirotor #22903 mindenki magából indul ki :D -
tomonor #22902 :) Látom hülyének születtél. -
DFAdirotor #22901 de ha Cheater lennék azt még megértem és tisztességes dolog is de ez -
DFAdirotor #22900 jó ez neked? -
DFAdirotor #22899 a szart is kiverem belőled mert imádod mások pénzét elvenni -
tomonor #22898 Kellemes szórakozást. A nézetségnek nem kell mérdöldköveket döntenie, elég ha egy EA REP látja, ami már megtörtént.
Azzal a 100 rugóval meg magatoknak jöttök. Remélem megtanultátok a leckét. -
tomonor #22897 Eddig ez az egyetlen magyar statpadderes videóm, ami aránylag jó a többi 6 közül, de a lényegen nem változtat. -
DFAdirotor #22896 ja és a nézettsége kemény 10 :D -
DFAdirotor #22895 amugy wolkewnk tisztára igaza van nem vagyunk Cheatherek pedig te tisztára úgy állítasz be minket -
DFAdirotor #22894 de ő ilyen szeret nyalni a kis répafölditomika :D -
DFAdirotor #22893 Örülök hogy energiát ölsz abba hogy a PÉNZEMET és az IDŐMET tedd tönkre te nyomorék hülyegyerek plusz ez neked miért jó? amugy ha kibannolnak jössz nekünk fejenként 100 rugóval ugyhogy igy játszadozzál -
#22892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elhisszük, hogy zavart téged, de azért nem kéne ősellenségként beállítani a magyar BFH-osokat, illetve úgy csinálni, mintha csak a magyarok tennének ilyet. Köszi.