Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont most akartam írni. Ez mekkora már! 😊

Tevel! Köszönöm! Bearanyoztad a napom. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Csak hogy félreértés ne essék: amire te gondolsz, az egy moderátor. A plugin az egy beépülõ modul, amit a bannerbe tud elektro beilleszteni, amelyet frissíteni kell a kitiltandó névvel, és ha az illetõ be akar ebbe a topikba lépni, visszaküldi a fõoldalra.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Neked is jó reggelt.

Narxis
Jó reggelt Stills Of War!<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jó reggelt bfh guruk <#nevetes2>
HunTatyi
oke találtam közben róla vidit 😄 😛

( http://www.youtube.com/watch?v=8IgvvaCkIJ8&feature=related )

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
vkinek megvan ez az új pisztoly ?? milyeneket sebez távolra ill. közelre ?

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
Ez nem mentség... vmibõl tanulni kell!

Narxis
Fiatal még, ne bántsátok. 😊

Zero07
Szerintem ezt nagyon gyorsan fejezd be. Nincs szükség itt a hülye hozzászólásaidra, mint ez. Direkt azért kiírni ezt, hogy valaki rinyáljon PM-be kódért bunkóság, mert egyértelmû, hogy úgyse adod oda neki hanem elnyomod magadnak. Úgyhogy én javasolnám, hogy ezek után offold magad.

A mai napi ajánlat.

tudok szerezni dr pepper kódot!!
Ejtettem én róla szót?

Nyugi. A mod kitiltani nem fog, mert csak a hsz törlésre és szerkesztésre van joga. De mint Tomonor írta, csak szólnia kell egy plugin-nak, hogy bannoljanak.
Jó lenne ezt lekerülni, aminek egy módja van: hekkrõl, csítrõl szót sem ejtesz itt.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Azért a másikat is leminõsíteni csak azért hogy egy gyerek mit mond...Ez azért nem volt szép...És képzeljétek én nem fogom elrontani a játékélményemet azzal, hogy össze-vissza hackelgetek. Jó lenne szerintetek nekem az, hogy hackelek és IP bannt kapok? Most egy valaki hozzászólása miatt, nem kéne a másikat is elminõsíteni. A fórrummoderátor azt tesz amit csak akar velem. Felõlem kitilthat azt a jónak látja, el fogom fogadni. Üdv, kekipeti.

De legalább már tudjuk, hogy mit gondoljunk róluk. Amint lehet bannoljátok õket a magyar szerókról.

Elektrofrombc2
Aki cheatet akar használni, az ígyis-úgyis talál szerintem... legyen ez figyelmeztetés mindenkinek. Viszonylag rövid ideig volt kint a link.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektro, ha kell én ismerek egy SG plugint amivel örökké ki tudod tiltani innen õket. Ha kell, szólj pm-be.

davis98
Ekkora egy agyhalottat...komolyan..még be is linkelte.<#lama>
Csak gratulálni tudok. <#gunyos1>

nickname: doki09

Már törölte. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
Hsz-t amiben a link van törölnéd, légy szíves?

Elektrofrombc2
Biztosíthattlak afelõl, hogy még egy ilyen és többet itt látni se fog téged senki.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Zero07
Nem rossz ötlet. 😄

Sry, nem neked ment!
Annak az aibotos génselejt hunharcosnak.
Másodjára bukom ezt be rövid idõn belül...le kéne állnom a kemény drogokkal.

davis98
Ennek a fórumnak ez nem tesz jót 😄

nickname: doki09

Zero07
Én is szeretlek téged. 😄

Remélem Elektro kitilt innen!

Zero07
Lenne rá jogom már nyomnám a bannt. 😛 😄

Narxis: Azt kihagyom, nem kell a balhé xD
Ibuki: Igen, az 😄
Nagy sárga Smiley: Sajnálom! <#hehe><#violent><#vigyor1><#beka2>

Zero07
Különben SG-n nincs valami ilyen "szmájli limit"? Mert kezd zavaró lenni ez a sok animált gyökérség, amiket az újonc hozzászólok elõszeretettel alkalmaznak tömegesen. O.o

Zero07
Aztán megy az IP-bann. 😄D
@Stills of mi a f*sz vagy te:takarodj a lájkoddal! 😄 Nem csinálunk az SG-bõl is Facebookot.

Ibuki
Tyúú a tipikus tesó háború <#wilting><#eplus2>

Spirito Juve!

Narxis
Hoppá! A hacker tesók 😄 Peti menj át az öcséd szobájába és verd meg. 😄 De ne nagyon csak annyira, hogy tanuljon a dologból. 😄DD

Azért ilyet hazudni hogy lejárass 😄 vicces vagy 😄

Ja és peti is használja mivel õ találta a hacket
Narxis
Jobbulást!

Jobbulást kívánok és sok szerencsét!!<#integet2>
Jobbulást!!! Nem haragszunk! És köszi <#kacsint>

Talált és süllyedt igazatok van ! Tényleg meg fáztam és ne haragudjatok a lemaradásom miatt <#szomoru1><#sir> És Peti igen tök faszán meg csináltad LIKE <#eljen>
Értem 😄

Narxis
ááá, azt azért nem 😄 talán majd kipróbálom egy új accounttal 😄

Sikerült beszerveznie egy hackert xDDD

Narxis
kösz 😄

Szóval az a bajod, hogy nem tud normálisan játszani? Minden játéknál talál valami csalást. Nem tudok vele mit tenni. A lényeg, hogy én nem használom. Hogy õ hogy rontja el a játékélményét az már más.

még kérded?

Mi a baj?

Takarodj a g*cibe.

Igen de van kód ha van irjatok <#eljen>
Hát az nem jó <#wilting>

Narxis
Helyes, helyettesítsd, szerintem megfázott vagy ilyesmi. 😄