Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tevel! Köszönöm! Bearanyoztad a napom. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
( http://www.youtube.com/watch?v=8IgvvaCkIJ8&feature=related )
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Jó lenne ezt lekerülni, aminek egy módja van: hekkrõl, csítrõl szót sem ejtesz itt.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Csak gratulálni tudok. <#gunyos1>#gunyos1>
nickname: doki09
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Annak az aibotos génselejt hunharcosnak.
Másodjára bukom ezt be rövid idõn belül...le kéne állnom a kemény drogokkal.
Ibuki: Igen, az 😄
Nagy sárga Smiley: Sajnálom! <#hehe>#hehe><#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1><#beka2>#beka2>
@Stills of mi a f*sz vagy te:takarodj a lájkoddal! 😄 Nem csinálunk az SG-bõl is Facebookot.