26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    szerintem már minden működik jól
  • CJ4forever
    Most délután magam lettem volna még így, oszt tosz működni a szerver :(
    Akkó neki tehénkedek a mamának, megkapja ami jár nekem :)
  • Pra
    Na gondoltam ,ma Heroes napot tartok , de akkor ez bukta..
    akkor vissza bf3.
  • CJ4forever
    Jujujjj :) Há itt eset van :)
    Nekem az "anyázós" rész tetszett olyat lehet még? ;)

Más. Kb. két hete fizettem sms-en, és kiírta, hogy az adatok áramlása közben nagy marha probléma kerekedék, és hű most ez nem jó. Gondolhatjátok a vér meghűlt bennem. Ámde kiléptem, vissza léptem, és lőn csoda. A nagysokcsomó pénzke megkerült :) Ott a virított BF formájában :)
  • DFAdirotor
    mert a honlap leállása előtt is szerveren volt és azóta nem lépett ki
  • Ibuki
    Valami biztos van,mert csak 1 barátom online a sok közül,csak azt nem értem,hogy ő hogy tud játszani?
  • DFAdirotor
    én is :D
  • Pano
    Engem bannoltak helyetted, rohadj meg!
  • DFAdirotor
    illetve lassú
  • Pano
    Nekem nagyon lassú, ha el is jutok a játék indításig, kiválasztom a hőst és "unable to connect" hibaüzenetet kapok :\
  • DFAdirotor
    nekem megy
  • Pano
    Így van, én nem állok senki pártján/oldalán, mindkét félnek elmondtam, hogy mi az amit nem tetszett. Lásd itt.

A műsort meg fejezzük be. Engem most inkább az érdekelne, hogy miért nem akar menni a BFH honlap?
  • CAC
    Te valamit félreértesz szerintem. Senki sincs itt veled.bAmit csináltál az szabályellenes. Az más tészta, hogy Tomonor eljárását túlzónak tartják páran.
  • DFAdirotor
    mind tudjuk hogy ki ez ugye tatyi? :DDDDD nevet én se mondanék amellet hogy én nem javítottam a statomat csak a rangomat :DDD
  • DFAdirotor
    köazi tmp na már 6-an vagyunk :D
  • tomonor
    téged se láttalak még itt...
  • HunTatyi

• HunTatyi
    az ilyen kis szabálytalanságokkal mint a statpad nem is az a baj h mondjuk elkövetik csak ez a fiatal korosztály hajlamos arra h utána veri rá a nyálát 1000-rel h hű milyen k*va jó meg stb... csak h a tudása ilyen ből fakad valójában... van még ilyen magyar játékos aki szintén ultrabrutálbüszke a statjaira csak azt mellette kevesen tudják h játszik... készül meghalni no heal, no tonic... mijóhet? kilépek a szerverről mielőtt meghalnék... ja és mivel VIP is vagyok pillanatokon belül visszajövök és menetenként többször is eljátszom ezt... nevet direkt nem írok, nem is akarok csak előfordulna ilyen óvodás helyzetek
  • tmp
    ha a középkorban lennénk, most fel is akasztanád? Mennyire szánalmas az ilyen net előtt kemény - de a valóságba verikacigányok típus.

Ha a te szervered lett vna még meg is érteném, de így :) pfff
  • DFAdirotor
    és ezt most nem cinikusan értsétek ez komoly
  • DFAdirotor
    hát ja már nem merek sehova bemenni mert biztos jön a Tommy
  • DFAdirotor
    Narxis, Tevel, Pano köszi hogy támogattok
  • tomonor
    nyugodtan :P
  • DFAdirotor
    LOL
  • Narxis
    Majd akkor lesz megtanulva ha elmennek páran Nyíregyházára meglátogatni...
  • tomonor
    miután magor elkezdett lőni, hogy megtalálj (meg lényegében te is elkeztél lőni); én meg csak nagyban spawnoltam. Mindegy, a témát lezárhatjuk. Lecke megtanulva, remélem.
  • DFAdirotor
    csak hogy ő nem ezt mondta CAC hanem azt hogy felvettelek reportollak ennyi
  • tomonor
    Most ne nagyon vásárolj, az utolsó update óta szarozik a play4free master szervere. Én is csak nagy mázlival tudtam megvásárolni a Fundokat 2 napja. Én azt mondom hanyagold kb egy hétig, addig nézz-nézz vissza hogy működik-e már rendesen az oldal.
  • Ibuki
    Elég rég jártam már itt és most ez fogad :P
    CACnak igaza van, kár hogy ilyen nagy veszekedés lett ebből a "semmiségből".
  • CAC
    Uh skacok. Most olvasom mi volt itt. Front jön, mi?! :)

Azt kell, hogy mondjam, hogy most Tomonornak adok igazat. Igaz, hogy kicsinyes húzás ilyenért bárkit is reportolni, de a vétkesek oldaláról, az eset után származó fröcsögés már minden határon túlment.

Ennek kb így kellett volna lezajlania ingame:

Tom: Hagyjátok abba ezt stat paddingolást, mert szabályellenes, és reportolni foglak bennetek!
    DFA: De kis nyomi vagy, hogy ilyeneken pörögsz...de ettől függetlenül igazad van. A szabály, az szabály.

Ennyi.
  • Pra
    egészpontosanilyen
  • Pra
    30napon belül vissza utalják a levont 1Eu-kat!
    Azért vonja le az 1 Eu-t mert így műxik náluk a virtuális vásárlás:
    Amikor próbálsz fizetni, a rendszer levon 1Eu-t próbából ,mielőtt levenné az általad meghatározott összeget. Így tudják meghatározni ,h a számla elő ,valós, van e rajta megfelelő összeg a további tranzakcióhoz.
    Sima folyószámláról nem minden bank engedi a vásárlást, de az 1Eu szerintem olyankor is levonódik.
    Meg kell kérdezni a bankodat ,h náluk ,h működik.
    Én pl CIB bankos vagyok, és ott külön internet kártyát kellett igényelnem.
    Ilyet:
  • davis98
    xD
  • Pano
    Nem jó, túl gyorsan csinálja :D
  • Smithwarden

• davis98
    Szeretem a clawot, n00b clap örökre :D:D
  • Kami
    Nekem az Erste banknál van virtuális kártyám, de tudtommal az OTP-nél is van ilyen lehetőség.
    Konkrétan ez az: Visa virtuális kártya
  • tevel
    Google a barátod :)
    Akár 1 Ft napi limitet is be lehet állítani.
  • Elektrofrombc2
    Olyat neten lehet csináli?
  • Kami
    Az f@sza! Mondjuk Visa virtuális kártyám van, be van állítva egy limit az összegre és a vásárlási lehetőségekre, szóval sokat nem tud leszedni, de akkor befejezem a próbálkozást. Esetleg ha valakinek van még infója azt szívesen venném ezzel kapcsolatban!