26731
Battlefield Heroes
-
CAC #23011 Hát bizony, a natosok csíter, teamkiller funds-harcosok mind. :)
Egyébként a szervereken a balance dolgokat alapvetően hasznosnak tartom. A te esetedben a ping is magas lehetett, így ebben a történetben én nem látok kivetnivalót.
Velem is megtörtént már párszor, de a kiegyensúlyozott játékmenet érdekében ezt elfogadom.
-
harduplanfor #23010 Amiota max a karakterem egyre tobbszor vagnak ki a szerverekrol.Ma peldaul egyaltalan nem valogattam, hanem siman a play gomra berakott valahova.Szep nagy harc kozepebe csoppentem. A kezdo poziconk korul ment az oldokles,de meg volt nemi mozgasi lehetoseg. Kb. 1-1 aranyban oltem,haltam meg.Valami messzi szerverre rakhatott, mert a cel befogasa utan kb. 1-2 masodperc utan kezdett pontokat levenni.Valahogy sikerult lenyomnunk oket, es elfoglalni egy masik zaszlot. Egy halalfejes gunner nati fazon bizonyult a legrosebbnek. Sokkal tobb katonat megolt, mint barki mas. Ket tarsam lotte elorol, es pechemre sikerult moge kerulnom es lelonom. Azutan rogton repultem a szerverrol "level too high" indokkal. Maskor kb. 1.5x erosebb nati osszpontszamnal dobnak ki hosszabb ido eltelte utan "team balance" cimen. Pedig nem en vagyok az elso a listan es nem en olom meg a legtobb embert. Kezdem azt hinni, h a natik egy resze gyava nepseg. Az olyan eseteket imadom, amikor a royalok kozul sok jatekos "kopasz" egyenruhaban masirozik, es amikor a 1.5-2x-es tulero ellenere egy picit jobbra fordul a meccs allasa, rogton elkezdek nem tetszeni az agyonextrazott ruhazatu,felszerelesu nati kozossegnek, igy azonnal kivagnak:)Erzekeny a kis lelkivilaguk amikor messzirol a Tier 1 ELite M16 bb-vel kilovok par masok altal "elokeszitett" gunnert. Ok szoktak a legjobban megsertodni, es utana tancsolnak el az adott szerverrol.....
Egyesek annyira oda lesznek egy ilyen akcio utan, hogy rogton elkezdenek vadaszni ram es megolnek. Mondjuk soldier+lassu gep+pontatlan eger vs gunner felallasban nem nehez.
Az igazsag odaat talalhato:) Egy nati commandot inditok, es megvizsgalom a masik oldalt, kivancsi leszek a tapasztalatokra.
30 as szint utan mit/min lehet meg fejleszteni???? -
CAC #23009 Sejtettem, hogy ez lesz a baj. Az IE elég trágya böngész volt régen. Egész a 8-9-es verzióig nem volt tanácsos használni. Ellenben a 9-cel szerintem már semmi gond.
Nálad a probléma a javascript engedélyekkel lehet. Legalábbis -ahogy nézem- js-t használ a fórum a szmájlik kezelésére. Ha ragaszkodsz az IE-hez, akkor ezen beállításait nézd át szerintem. -
tevel #23008 Firefox-al működik, Explorer 9-el meg nem. -
#23007 Ezt a népnyelv SPAWNKILL-nek nevezi ... :) -
#23006 Mostanában egyre többször találkozom olyanokkal, akik csoportosan megszállják az ellenfél kezdő bázisát, és figyelve arra, hogy el ne foglalják, gyilkolják a népet. Tulajdonképpen még el sem kezded irányítani az emberkédet már halott vagy... -
#23005 és kinek a gépén fut a bfh.hu AA-ja például? -
CAC #23004 Próbáltad más böngészővel? -
tevel #23003 OFF:
Írtam korábban az sg szerkesztőségébe (gondolom rossz helyre) Email-t, hogy nem működik nálam a "szmájli" beszúrás a forum hozzászólásoknál. Látom, hogy ez másoknál is probléma.
Megkérlek rá utánakérdezel az sg-nél, hogy kihez fordulhatok ez ügyben?
thx -
CAC #23002 Ez esetben tárgytalan. Pedig nagymértékben leegyszerűsítené a dolgokat egy linuxos verzió. -
tomonor #23001 Az AA az egy windows kliens, addig fut amíg a géped be van kapcsolva. -
#23000 passz... -
kekipeti #22999 -
CAC #22998 Abban a hitben éltem, hogy az AA a szerveren fut.
Egyébként azért kérdeztem, hogy van e linuxos verziója, mert több router is tud már linux progikat futtatni, ezáltal non-stop mehet az AA. -
Olirotor #22997 csa all!
Köszi a VIP-et TKH-ra.
1óra múlva koszi a BAN-t -
#22996 ez így van -
CAC #22995 :D -
DFAdirotor #22994 Na megvettem a Trust GXT 14 rágcsálót cirka 5500 forintért a Media Marktban. Tényleg szuper. Köszi Tom! -
CAC #22993 És ez win alapú progi, vagy linuxos?
Ezt a /c-t nem is tudtam. Állati fontos, mert halálra idegesített, hogy bal oldalt szinte nem láttam semmit. -
#22992 Igen. Mondjuk én régen felajánlottam, hogy nállam fusson folyamatossan, mert a gépem állandóan be van kapcsolva, max hetente ujraindítom. De phiton szerette volna futtatni. -
#22991 bf.hu-n (egyrészt) ezért van xtian, mert az lehetővé teszi, hogy a "/c" beírással chatbe (bárki) eltűnik minden autoadminos infó. -
#22990 Auto adminban csak azt nem szeretem, hogy túl sokat kommunikál és rohadt sokat képes kitakarni. Főleg, ha class limit is van, így a látható képernyő közel 1/3-a végig kiesik. -
tomonor #22989 Csak Pedró. Egyedül van, de egy zseni ám. -
CAC #22988 Arra gondolsz, hogy az admin pc-jének ténylegesen be kell kapcsolva lennie, és fut rajta az AA? -
#22987 A legtöbb szerverszolgáltató nem biztosít megfelelő adminolási lehetőségeket a szerverekhez, így aztán Pedro-ék kifejlesztették az Autoadmint, Xtian-ék az Xtianrcont és a többi..., hogy az adminok könnyebben konfigurálják a szervert saját fantáziájuknak megfelelően. Ennek hátránya, hogy valakinek állandóan futtatni kell ezeket a programokat. Amikor nem futnak, az maga a "nyers szerver". -
#22986 Igyekszünk a szervert felügyelni, amennyire csak lehet és valóban, nap jelentős részében fut az AA és Xtian, bár nem kis szervezést igényel összehangulásuk, hogy ne spam-meljék tele a képernyőt. -
taki0003 #22985 aha -
#22984 hát nem tudom te mikor játszol rajta, de csak 23:00-24:00 tól szokott már kikapcsolva lenni, illetve a délelőtti órákban (bár ezt nem tudom mert akkor suli padot koptatok)... a többi időpontban szinta állandóan fut egy adminnál az AA -
tevel #22983 :D -
taki0003 #22982 tatyi akkor nálad van a gebasz nekem nem áll le az AA a =TKH=-n -
kekipeti #22981 Szerintem nem az :D -
#22980 hát általában phitonál szokott futni. mostanában nem tudom mi a helyzet. Majd utánna kérdezek, de szerintem itt is van valaki aki pontosan megtudná mondani :D -
tevel #22979 Csak nem hun-warrior újabb reinkarnációja vagy? -
1 lány #22978 DFAdirotor szerintem majd lesz most fogalmam sincs h miért nincs de majd lesz valamikor -
DFAdirotor #22977 nincs többé DOTD? -
#22976 Miért áll le ennyire sokszor a bfh.hu-n az AutoAdmin?
(meg úgy általában mindenhol?) -
#22975 na még egy bocsánat kérés Tomtól a beszédedért és egy cuppanós, aztán béke van ha lehet, akkor ezt a témát itt már ne folytassuk. -
DFAdirotor #22974 Na lenyugodtam :D eddig nem vették el a karimat viszont már nem fogok többet erről beszélni plusz tele "chatelni" az sg fórumot.
Szal hibáztam mivel törvénybe ütközőt tettem (hiába nem tudtam róla: a törvény nem ismerete nem mentesít a törvény alól) viszont ha már magyarok vagyunk inkább segítsünk egymásnak mintsem videókat felvenni ahol bűncselekményt követ el a Nemzetünkből valaki.
Ahogy CAC írta: Tom: Hagyjátok abba ezt stat paddingolást, mert szabályellenes, és reportolni foglak bennetek!
DFA: De kis nyomi vagy, hogy ilyeneken pörögsz...de ettől függetlenül igazad van. A szabály, az szabály.
na remélem majd meglágyul egyszer a Tom szíve és idővel letörli a videót
UI: NEM FOGOK SOHA TÖBBET STATPADDOLNI :DD
-
CJ4forever #22973 Hát ez meg hogy van?
Jól lelő egy bácsi, mert hát szeretjük egymást irtani. Oszt még uazon a pályán a uaz a bácsi tök másképp néz ki. Hát tanácstalan vok.
Nameg ugye. Hol lehet jelenteni a tuti hekkereket. Nem vok egy kiálltgatós típus, de nem igen hiszem, hogy van olyan abilitije a mandonak, hogy a másik mandot láthatatlan állapotában is jó messziről kiszúrja. Hát tényleg nem hiszem. -
tevel #22972 Így van! Jól beszélsz.
Én nem támogattam senkit.
Érthetően az álláspontom: Tom kihagyta azt a lépést, hogy bemutassa a battlefield.hu valamelyik adminjának a felvett videót, ezáltal Pithon értesüljön róla és megtehesse a szükséges lépéseket (VIP elvétel/server ban). De Tom-ot is meg lehet érteni, mert az alpári gyalázkodással felkurták agyilag.
Na, térjünk vissza a normál kerékvágásba...