Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
be happy 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

davis98
ezt nem hiszem el!!!! a másik accomra is mgl örökre xDxD valami átok ül rajtam 😄

nickname: doki09

davis98
Ahhh...kaptam soldieremnek mgl-t örökre 😄 lol....de végre valami örök cucc 😄

nickname: doki09

Grr1234
Azt máshol is megtalálod. <#integet2>

Mindent 😄
Te még mit keresel itt?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ezzel a sorsolóval csak az a baj ,hogy alig ad örökre <#szomoru1>
Narxis
Tegnap én is ezt kaptam. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pra
egész jó!

Elektrofrombc2
Lol...asszem megvan. 😄 Köszi, hogy szóltál így legalább megtaláltam amit kaptam... 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Hogy tudom, megnézni?
Item History-ban csak ennyi látszik:

Olyan túl aktívan meg nem játszok mostanában, hogy észrevegyem, mit kaptam...

Zero07
Aimbot off hülyegyerek. Különben ugye tudod, hogy ezért bannt is kaphatsz?

Peti is azt kapott 😄
Zero07
N00b clap lasts forever. 😄

Megint nyertem örökre commandóhoz 😊
Valamit elvileg kellett kapnod, az ok gomb megnyomása után rögtön megkapod az itemet, az animáció az csak eyecandy.

Narxis
pffff piszok mázlista 😄

Grr1234
Mehh...

nagyan buggos ez az adagoló nekem be laggolt es nem angette meg másogjára hogy adjon valamit :/
HunTatyi
FAIL <#lama>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Elektrofrombc2
basszus...véletlenül rákattintottam, hogy veszek még egy ilyen sz*rt, mert úgy belaggoltam, hogy klikkeltem még egyet, erre látom elkezd pörögni, és ahogy megilyedtem, gyorsan ki x-eltem, hogy megnézzem le vonta e a BF-t erre látom igen. Itemet meg nem kaptam. -.- semmi jelszó megerõsítés vagy valami, mint ami azért szokott lenni, ha valamit a böngészõböl vásárolsz. Szépen kibasztak velem.

Tomonor, ez ügyben, érdemes szólni a supportnak? Mert végülis nem kaptam semmit...

csak kár mert alig ad örökre <#guluszem1>
Narxis
jaja😄

Jó ez a sorsoló vagy mi 😄
Nincs mit!!
Narxis
Köszi!

Most mindenkinek tier1 és minden fegyót kívánok!
Narxis
neeeeeeeeeeee 😄 mázlista

yeah tier 1 elite m249 last forever!!
Elektrofrombc2
Fuck yeah!

Írjatok valami 😄
Megint 7nap-ra kaptam jack's cloudmakerset-et
Ó igen!! 30 nap-ra kaptam az új fegyót 😊
Narxis
Most már mindenkinek lesz tonicja, nem mondhatják, hogy tonic noob vagyok!<#eplus2>

HunTatyi
Jaa és boldog karit mindenkinek 😄<#puszis><#pias>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
a Szentestétek téll nagyon meghitt lehetett h mindenki ráért posztot írni sg-re <#email><#email> mind1 is

hát ez a cuccos 3 acc-ra adott 2 különb tonic csomagot...
2 acc-ra kaptam 50-50 tonicot egyre pedig 500 at <#idiota>

(még jó h nem vok tonicos... sokáig meg fog maradni <#szomoru1>)

Én momentán kaptam 30 napra a Tea Time Emote-ot, nagyon jó 😄D
Fegyvernek jobban örültem volna.
byzhouse
de tonicot kapsz az esetek 99%-ban 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Naberiuss
Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
*
---
---*-
-*---*-
-*--*--*-
||
Ha jól értelmeztem,akkor ezeket lehet örökre kapni :

De mi lesz 26-án??
Jó neked mert te legalább örökre kaptál én meg csak ruhát kapok <#rinya>
Zero07
Panda's Obscure last forever ebbõl a szerencsegépbõl a kisgunneremre. 😄 Amúgy csak nekem húz mindig a középsõ sorból? O.o

jugen
Boldog Karácsonyt Hero-k! 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Sokkal inkább rossz dolgot keresgél.

Rossz helyen keresgélsz...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

hellosztok ha vki tud a battlefield hek kódokat az küldjön nekem egy párat ami mûködik ([email protected]) erre az emailra
Narxis
Elég nehéz interneten keresztül egy kis karácsonyi hangulatot teremteni, ezek a képek, jókívánságok a lehetõségeink és ahogy írták is a szándék a fontos.

Zero07
Amúgy NFS Worldben már mûködik a Boku.

Zero07
A te ateista felfogásod szerint a Karácsonynak tényleg semmi értelme. Szerintem nagyon is van és nem épp médiafogás. Más kérdés, hogy egyes emberek egy keresztény ünnep lényegét nem vették figyelembe és ma már sok embernek a Karácsony egyenlõ az ajándékkal. Képeslapok? A szándék a fontos. 😊 Ez is valami, hogy egymásra gondoltunk. Szerintem...

A karácsony ma már csak egy médiafogás, ám nem is ez a problémám, hanem hogy mindenki küldözgeti ezeket az üres üzeneteket, miközbe csak bemásolgatta. Kézzel fogható képeslapoknak van értelme, ennek nincs.