26731
Battlefield Heroes
-
Olirotor #23171 szia Tom benézhetnél a Nobrain serverre mert nagyban megy a statpadd -
tomonor #23170 Nem, tényleg így van. -
Gyuszopapa #23169 "A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse."
Ugye ezt nem gondoltad komolyan mert ez a legnagyobb baromság amit írtál.
-
#23168 "A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse."
-
DFAdirotor #23167 Ott van a nagy gond ha már keresni kezdik :D -
tomonor #23166 Van egy mondás, ami 95%-ban igaz: "Once a cheater, always a cheater."
Ez kb annyit tesz, hogy elég egyszer elkapnia valakinek, és oda jóhír. Nagyon remélem, hogy jó ürügyből töröltem a videódat (ami lényegében még van a gépemen, szal bármikor visszatölthetem ha csak egy rosszat is hallok rólad.)
Szerencsére a dolgok nem olyan rossz a helyzet ám. Van egy játékos itt BFH-ban, úgy hívják, hogy AmericanPsycho. Ő egy volt csíter, egész pontosan MH-98 volt a régi accjának a neve, ám megfizett a csalásért, és az egész EA fiókját törölték. Ezután elgondolkodott és megváltozott. Ma már tiszta játékos.
A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse.
Ki a legnagyobb hibás? Akik letöltik és csalnak? Nos igen, ők valóban hibásak, de lényegében ők is csak áldozatok.
Akik csinálják/szerkesztik a csalásokat? Persze, ők is hibásak, de legalább ők használják a tudásukat, így igazából őket sem hibáztatom.
Véleményem szerint a hiba ott van, hogy az internetnek rosszak a felügyelői. Olyan dolgok illegálisak, amely lényegében a szegényeket segíti, viszont egy cheat engine és annak az oldalának a jelenléte teljesen legális. És persze, a kis hülyegyerekek ezeket az oldalakat megtalálják és csalnak. Itt a hiba. -
DFAdirotor #23165 http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/246498696 na ezt hívják statpaddernek :) -
DFAdirotor #23164 oks tényleg nem figyeltem akk sorry
ja és nem vagyok statpadder csak kipróbáltam a rangfejlődést :D -
#23163 én nem látom, h itt egy szóval is említettem volna, h ők cheater-ek... mint látod és tapasztalhattad is a "törvény" keretei közé nem csak a cheaterek nem férnek be, hanem a hozzád hasonló statpadderek; makro user-ek stb.. sem. Cheater szót, vádat egyszer sem említettem Mister olvasásból 5-ös! -
DFAdirotor #23162 akkor bocsi -
#23161 ez a te hülyeséged..az elo rendszer szerint én azt mondtam, hogyha nooboktól halsz jobban romlik az ELO-d mintha nagyobb ELO-jú ölne meg. Ha noobokat ölsz attól önmagában még csak nő. -
DFAdirotor #23160 Az a baj a játékosokkal h mindenkit lecheatereznek amikor nem az pedig igazából aki mondja az a béna. Egy cheater nem jut el Lvl 15 nél többig szerintem. Ezek noobasholnak Tatyi nem fogod fel? :DDDD van róla videó is különben kibannolnák őket :D http://www.youtube.com/watch?v=DmA71BJf4Ro http://www.youtube.com/watch?v=VJJOj_8Xves ennyi ja és az Anti hülyesége hogyha noobokat ölsz romlik az ELO-d az nem hiszem h igaz :D -
#23159 hát.. az adatai alapján teljesen átlagos mandónak számít -
tomonor #23158 Nem érted e lényeget. Csak egyszer kell jelenteni őket bizonyítékkal. -
#23157 ha meg annyira komolyan be is tartatnák a szabályokat akkor ez a klán már rég nem létezne...
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/126466
ilyen statisztikákat mint ezeknek a játékosoknak van "törvénye" úton nem hiszem, h lehet tartani -
#23156 a vidit majd belinkelhetnéd -
#23155 itt van -
kekipeti #23154 Én ma játszottam vele (kb 1 órája) -
CJ4forever #23153 Ezt az emberkét nem találom: VAN!HEISING
Disznó egy hekker, csináltam vidit róla, és nem találom aprofilját ?????? -
tomonor #23152 azt írod alá amikor regisztrálsz bameg. -
tevel #23151 TOS Tomonor már linkelte egyszer -
#23150 am ugy kivancsisagbol hol lehet ezt a ToS-t megtekinteni ? :P -
CAC #23149 Feltételezem be van progizva (pl) az egérbe, hogy a bal egérgomb (lövés) lenyomásával egyidőben, cseréljen fegyvert (2. soti), majd lőjön azzal is. -
tomonor #23148 Ugyanúgy sérti a ToS-t mint a statpadding vagy az egyszerű aimbot/wh használat. -
#23147 ez mitől van:
játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít: ELO:1440 ?? WTF? -
#23146 úgy sem bántanak érte senkit... csomó vidi van youtube-on fent róla és azok sem a gombokat nyomogatják... lehet h szabály de azért ennyire nem hiszem h vérre mennének a dolgok -
#23145 Igazad van!Tényleg szuper fegyver!! -
tomonor #23144 A makrók tilosak (még ha hardwares is), és fiók bant von maga után. Csak szólok. -
#23143 De rohadt nagyot sebeznek. Tudod, hogy hogy használják makróval? -
harduplanfor #23142 Koszi sracok a kodot:) Vegre bekotozhetem a mandosom sebeit:) -
CAC #23141 Mi ennyire durva a 2 sotiban?
Én addig használtam, amik a küldetéseket megcsináltam velük. Számomra túl lassúak. -
CAC #23140 Érdekes, mert az FF-ről egy árva szót nem szóltam. :) -
#23139 Ilyenbe remélem senki se fog segíteni. :D Meg amúgy a legtöbb szerveren már kidobják a dual sg-s játékosokat. -
#23138 Igen. Ezt így leárazva mindenféleképp vedd meg, ha van rá P4F-d. -
Olirotor #23137 tudna valaki segiteni makros dual sg-s egér kéne melyik tipusu a jo erre a célra???? -
DFAdirotor #23136 bár waron és se viszek frenzyt de akkor se pajzsot hanem IEG-et rakok be 5-öset -
DFAdirotor #23135 na gyere cac 1v1-be fogadjunk hogy a én ( vagyis az FF nyer)
Roland4 az a legjobb pisztoly sztem ugyhogy nyugodtan vedd meg nem fogsz benne csalódni -
#23134 National soldiernek méik pisztolyt ajánlanátok, most nézem hogy 2,469 F-ért van bent a Stolen Harry's Super Hand Cannon nem tudom hogy ez jó fegyver e soldiernek, szerintetek? -
CAC #23133 Beváltva. Tényleg összeadódott. Minden nap tanul valami újat az ember. :) -
#23132 03/10/2012 08:00 UTC
Attól még aktiváld amúgy. Csak hozzá fog adódni.