Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezeknek a szerencsétleneknek akik a játékot üzemeltetik illene már lekapcsolni az SMS szolgáltatást, mindaddig amíg helyre nem állítják.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
<#boxer>#boxer>
Thank you for your request for billing support. We will reply as soon as
possible. Please be advised that EA CS only accepts inquiries regarding
billing problems and Terms Of Service violations for this product. Should your issue concern something other than billing, please refer to the Help section on the Battlefield Heroes site, support forums, or FAQ pages.
Thank you,
Battlefield Heroes Customer Support
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Hívd fel a bankodat és kérdezd meg ,h tudsz e vele interneten fizetni.
Nekem pl CIB-es folyószámlám van... kellett igényelnem egy CIB internetes kártyát,
amihez kaptam egy új számlaszámot is, amire mindig átvezetek annyi pénzt amennyi kell az adott tranzakcióhoz.
Forintban fizeted - árfolyam szerint.
nickname: doki09
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
2. kekipeti válaszához csak annyit, hogy a my stuff-on belül az emote-nál az ikonokat elõbb le kell húzni egérrel a 9 négyzet valamelyikébe, csak azt a kilencet tudod használni játék közben a Q gomb megnyomásával.
Elnézést, ha túlspiráztam...
1. Bankártya téma. sima folyószámlás cuccal is meg lehet ütni a bizniszt?
Lóvéba sima magyarforint is megteszi, vagy esetleg USdollárt vagy EUt kell a kártyára küldeni?
2. Az emote-okat hogy lehet haszmálni mert a megfelelö keyt még 2 nap után se találtam meg 😄 Elöre is kössz. Písz
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]