26731
Battlefield Heroes
  • Olirotor
    szia Tom benézhetnél a Nobrain serverre mert nagyban megy a statpadd
  • tomonor
    Nem, tényleg így van.
  • Gyuszopapa
    "A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse."
    Ugye ezt nem gondoltad komolyan mert ez a legnagyobb baromság amit írtál.

• Grr1234
    "A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse."
  • DFAdirotor
    Ott van a nagy gond ha már keresni kezdik :D
  • tomonor
    Van egy mondás, ami 95%-ban igaz: "Once a cheater, always a cheater."

Ez kb annyit tesz, hogy elég egyszer elkapnia valakinek, és oda jóhír. Nagyon remélem, hogy jó ürügyből töröltem a videódat (ami lényegében még van a gépemen, szal bármikor visszatölthetem ha csak egy rosszat is hallok rólad.)

Szerencsére a dolgok nem olyan rossz a helyzet ám. Van egy játékos itt BFH-ban, úgy hívják, hogy AmericanPsycho. Ő egy volt csíter, egész pontosan MH-98 volt a régi accjának a neve, ám megfizett a csalásért, és az egész EA fiókját törölték. Ezután elgondolkodott és megváltozott. Ma már tiszta játékos.

A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse.

Ki a legnagyobb hibás? Akik letöltik és csalnak? Nos igen, ők valóban hibásak, de lényegében ők is csak áldozatok.

Akik csinálják/szerkesztik a csalásokat? Persze, ők is hibásak, de legalább ők használják a tudásukat, így igazából őket sem hibáztatom.

Véleményem szerint a hiba ott van, hogy az internetnek rosszak a felügyelői. Olyan dolgok illegálisak, amely lényegében a szegényeket segíti, viszont egy cheat engine és annak az oldalának a jelenléte teljesen legális. És persze, a kis hülyegyerekek ezeket az oldalakat megtalálják és csalnak. Itt a hiba.
  • DFAdirotor
    http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/246498696 na ezt hívják statpaddernek :)
  • DFAdirotor
    oks tényleg nem figyeltem akk sorry
    ja és nem vagyok statpadder csak kipróbáltam a rangfejlődést :D
  • HunTatyi
    én nem látom, h itt egy szóval is említettem volna, h ők cheater-ek... mint látod és tapasztalhattad is a "törvény" keretei közé nem csak a cheaterek nem férnek be, hanem a hozzád hasonló statpadderek; makro user-ek stb.. sem. Cheater szót, vádat egyszer sem említettem Mister olvasásból 5-ös!
  • DFAdirotor
    akkor bocsi
  • Zero07
    ez a te hülyeséged..az elo rendszer szerint én azt mondtam, hogyha nooboktól halsz jobban romlik az ELO-d mintha nagyobb ELO-jú ölne meg. Ha noobokat ölsz attól önmagában még csak nő.
  • DFAdirotor
    Az a baj a játékosokkal h mindenkit lecheatereznek amikor nem az pedig igazából aki mondja az a béna. Egy cheater nem jut el Lvl 15 nél többig szerintem. Ezek noobasholnak Tatyi nem fogod fel? :DDDD van róla videó is különben kibannolnák őket :D http://www.youtube.com/watch?v=DmA71BJf4Ro http://www.youtube.com/watch?v=VJJOj_8Xves ennyi ja és az Anti hülyesége hogyha noobokat ölsz romlik az ELO-d az nem hiszem h igaz :D
  • HunTatyi
    hát.. az adatai alapján teljesen átlagos mandónak számít
  • tomonor
    Nem érted e lényeget. Csak egyszer kell jelenteni őket bizonyítékkal.
  • HunTatyi
    ha meg annyira komolyan be is tartatnák a szabályokat akkor ez a klán már rég nem létezne...

http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/126466

ilyen statisztikákat mint ezeknek a játékosoknak van "törvénye" úton nem hiszem, h lehet tartani
  • Pano
    a vidit majd belinkelhetnéd
  • Pano
    itt van
  • kekipeti
    Én ma játszottam vele (kb 1 órája)
  • CJ4forever
    Ezt az emberkét nem találom: VAN!HEISING
    Disznó egy hekker, csináltam vidit róla, és nem találom aprofilját ??????
  • tomonor
    azt írod alá amikor regisztrálsz bameg.
  • tevel
    TOS Tomonor már linkelte egyszer
  • HunTatyi
    am ugy kivancsisagbol hol lehet ezt a ToS-t megtekinteni ? :P
  • CAC
    Feltételezem be van progizva (pl) az egérbe, hogy a bal egérgomb (lövés) lenyomásával egyidőben, cseréljen fegyvert (2. soti), majd lőjön azzal is.
  • tomonor
    Ugyanúgy sérti a ToS-t mint a statpadding vagy az egyszerű aimbot/wh használat.
  • HunTatyi
    ez mitől van:
    játszok, frissít ELO:1455
    nem játszok, frissít ELO:1455
    nem játszok, frissít ELO:1455

nem játszok, frissít: ELO:1440 ?? WTF?
  • HunTatyi
    úgy sem bántanak érte senkit... csomó vidi van youtube-on fent róla és azok sem a gombokat nyomogatják... lehet h szabály de azért ennyire nem hiszem h vérre mennének a dolgok
  • roland4
    Igazad van!Tényleg szuper fegyver!!
  • tomonor
    A makrók tilosak (még ha hardwares is), és fiók bant von maga után. Csak szólok.
  • Elektrofrombc2
    De rohadt nagyot sebeznek. Tudod, hogy hogy használják makróval?
  • harduplanfor
    Koszi sracok a kodot:) Vegre bekotozhetem a mandosom sebeit:)
  • CAC
    Mi ennyire durva a 2 sotiban?
    Én addig használtam, amik a küldetéseket megcsináltam velük. Számomra túl lassúak.
  • CAC
    Érdekes, mert az FF-ről egy árva szót nem szóltam. :)
  • Elektrofrombc2
    Ilyenbe remélem senki se fog segíteni. :D Meg amúgy a legtöbb szerveren már kidobják a dual sg-s játékosokat.
  • Elektrofrombc2
    Igen. Ezt így leárazva mindenféleképp vedd meg, ha van rá P4F-d.
  • Olirotor
    tudna valaki segiteni makros dual sg-s egér kéne melyik tipusu a jo erre a célra????
  • DFAdirotor
    bár waron és se viszek frenzyt de akkor se pajzsot hanem IEG-et rakok be 5-öset
  • DFAdirotor
    na gyere cac 1v1-be fogadjunk hogy a én ( vagyis az FF nyer)
    Roland4 az a legjobb pisztoly sztem ugyhogy nyugodtan vedd meg nem fogsz benne csalódni
  • roland4
    National soldiernek méik pisztolyt ajánlanátok, most nézem hogy 2,469 F-ért van bent a Stolen Harry's Super Hand Cannon nem tudom hogy ez jó fegyver e soldiernek, szerintetek?
  • CAC
    Beváltva. Tényleg összeadódott. Minden nap tanul valami újat az ember. :)
  • Elektrofrombc2
    03/10/2012 08:00 UTC
    Attól még aktiváld amúgy. Csak hozzá fog adódni.